Evet görelim kimler ne kadar çok paracı...
Para benim hiç birşeyimi satın alamaz...

Para sadece soyut kavramları satın alamaz. Fakat insanı gayet de alır, fiziki her şeyi alır. Alamaz diyen eksik düşünüyordur.
Hayır beni alamaz diyenlere, seçenekleri söylüyorum. Benim çok param varsa sizin zaafınızı anında öğrenirim. Kimlere karşı çok hassas olduğunuzu öğrenirim. Ve sizi satın almak da sevdikleriniz üzerine oynamaktan, ya da zaaflarınızı sizin düşünme kabiliyetinizin ötesinde kullanabilmekten geçer. Bu öyle zor bir şey de değildir. Param varsa tüm aracıları, tüm imkanları temin edebilirim.
Zor olan tek şey bu derece zengin olmaktır. İki şirket sahibi olmak yetmez, bir Rothschild zenginliğinden ve saygınlığından bahsediyorum bununla.
Sevdiklerimin üstüne oynayanı öldürürüm..
Heh tam da bu, bak zaafın burası demek ki... Demek ki sen de o noktada fark edilmeden satın alınabilirsin.
Ve üzgünüm, ama bir Rothschild isem beni öldüremezsin. O ihtimaller çoktan hesaplanmış ve gerekli önlemler alınmıştır. Hatta hasmının ben olduğunu bile anlamazsın, ara elemanlar bulmak da kolaydır, bir yem olan ara elemanlara zarar vererek kolayca tuzağa düşer, hapislerde de çürürsün, gerekirse adaleti de satın alırım.
Trilyon dolarların varsa bunlar sadece bir detay. Tabi şanslıyız ki trilyonları olan adamlar, halktan kimselere bu denli takmazlar.
Şunuda unutma her trilyonerinde bir zaafı vardır onun canıda yanar
Onun canını yakabilmek için onunla aynı güçte olmak gerekir ama.
Bir Gates'e sen ben bir şey yapamayız. Ama bir Ford gidip Gates'ı tuzağına düşürebilir tabi.
Onunla aynı güçte olmana gerek yok o sadece maddi olarak üstündür ama sen işe sadece para açısından bakıyorsun..
Paranın alabildiği olanaklardan bahsediyorduk.
21. yüzyıl, kapitalizm falan hani...
Bende diyorumki para için benim canımı yakacak kişinin canı yanar bir yolunu bulurum bir şekilde
Bu dunyada paranin dogrudan ya da dolayli saglayamayacagi hicbir sey yok. Dunya mali dunyada kalircilar cok biliyolarsa mallarini bixe bagislasinlar.
Para karakter ve şahsiyet sahibi yapmaz paranın hiç bir zaman kölesi olmadım para anca insanın üzerindeki kıyafetleri değiştirir karakter ve kişiliği değiştirmemelidir bence parayı sadece birşeyleri satın almak için kullanırım dostum ben en son paramla bir çocuğa şeker almıştım topitop şekerlerden ben paramı akıllıca kullanırım o yüzden
ve şu sözü paylaşmak isterim :))
https://i.hizliresim.com/OZjr1Z.png
Bana bir çocuk mutluluğu lazım dostum :)
4 milyar dolara serce parmaginin yarisini istesem vermiceksin yani o derece
Vermem sen verirsen onu bilmem..
Cevap
8Cevap
Para sevdiklerimi satın alamaz asla. Ne kadar çok olduğu farketmez. Ve para için yaşadığım ülkeyi değiştirebilirim
Para icin hic biseyi goze almam.
Allah diledigine veriyor zaten.
Parada benim hic biseyimi satın alamaz.
Para icin calismayi goze alirim. Bence para herseyi satin alir buna duygularda dahil.
Para Gönlü Zengin olan insanın gönlünü almaya mirası yetmez.
Sen paranin degil para senin köpeğin olsun.
Kefenin cebi yok.
Karnim doysun yeter.
para herşeyi satın alır bence
Ölümü satın alırmı...
evet zehirli iğne alarak ölebilirsin nadir bulunan bişeydir şu an abd de idamı olupta bu iğne olmadı için bekleyen 10 binden fazla mahkum var ölümsüzlüğüde satın alabilir aslında teknoloji ve bilim bunun üstünde uğraşması lazım ama bunun için para yeterli olmaz zamanda gerekli
Ölümü kimse yok edemez bunu unutma teknoloji ne kadar gelişsede..
ölümü yok edemez ama insan ömrünü uzatır yinede buda bişey
Aşk, sevgiyi alamaz. Başka her şeyi alır.
Ölümü satın alırmı..
Alamaz elbette.
Parayla cennete giremiyoz.
Parasız hicbirsey olmuyor malesef
o zaman lidyalıların yedi sülalesini zükeyim:DDDDD
bu zaman da artık herşey maddiyat üzerine kurulu
Beni alamaz paraya tapanlar bana aptalca geliyor
Para mutluluk alamaz
Messi :/
aynen
Para hiçbir şeyi almaz
herşeyi