Merhabalar ; "Müzik dinlemek için değilde insanları duymamak için kulaklık takarsın" diye bir söz okumuştum, düşündürmüştü beni. Siz insanlardan uzaklaşmak için mi müziğe sığınıyorsunuz? Teşekkürler
Tam olarak değil. Bazen kalabalık bir ortamdayken insanları rahatsız etmek istemediğim için ya da onların seslerinin müziğimi bastırmaması için. Uzun süreler kulaklıkla dinlenen müziğin hele ki yüksek sesle dinlenen müziğin kulağınızda geçici ve kalıcı hasarlara yol açabileceğini belirtmeme gerek yok sanırım.
Bazen şehrin içerisine karışırım. Kimseyi de almam yanıma. Sokaklarda gezinir dururum. Ruh halime göre de bir müzik listesi oluştururum. O zaman soyutlandığımı hissederim. Bizler her ne kadar sosyal canlılar olsak da bazen içimize çekilip kendi alanımızda özgürlüğümüzü ilan etmeyi de severiz. Sanırım böyle anlar nadir de olsa ben de hissediyorum. Musikime gelince, kulağımda bu ses ile şehir (ler) i gezmeyi seviyorum ;
Ruh haline göre değişir o. Bazen evet insanları duymamak için takarsın ancak bazen gerçekten müzik dinlemeye ihtiyacın olur. Müzik rahatlaticidir, iyiki var.
Aynen öyle çoğu insan boş konuşuyor ve dinlemeye tenezzül etmiyorum artık. Ama müzik öyle mi her kelimesinden bir anlam çıkarabiliyorsun. Çıkaramadın mı tekrar dinle yok olmuyorsa başka bir müziğe geç. Ruh haline uygun çalıyor fakat insanlar senin iç dünyanı bilmiyor bilmek dahi istemiyor. Oysa ki dinlediğin müzik de senin durumunda olanlar için yapılmış.
Müzik dinlemeyi sevmiyorum bu yüzden kulaklıkla pek işim yok. Kendimi herşeyden soyutlamak istediğim zamanlarda ya kitap okuyorum ya da temizlik yapıyorum. Kulağında biri konuşurken kendini herşeyden soyutlayabilen insanlara hep şaşırmışımdır..
Bunu genelde kızlar yapıyor sataşmasinlar diye😃😃😃😃 arkadaş olabilir miyiz, hoslandim sizden , offff hatuna bak gibi sözleri duymamak için ama gerçekten iyi niyetle kalbi tertemiz olan erkeklerin kismetinide kapatmış oluyorlar kurunun yanında yaşta yaniyor hesabı iyi niyetli erkeklerin konuşmasi için nasıl ve nerede konuşmak gerekiyor bunu çok merak ediyorum😃😃😃😃
Bazen kulağımda kulaklık varken insanlar konuşmaya başlayınca müziği kapatır kulaklığı çıkarmadan hala müzik dinliyo gibi yapıp konuşmaları dinlerim 🙆🏻
umursamaz kişiliğe sahibim. kimsenin konuşmasını dinlemiyorum zaten. ama gürültüye ve kalabalığa gelemediğim için kulaklığım her zaman yanımdadır. sudan daha önemli kulaklığım
çoğu zaman insanları ve onların saçmalıklarını duymamak onlardan uzak olmak için müziğe sığınırım ama sevdiğim ve keyif aldığım için dinlediğim de oluyor.
Düşüncelerimi ve de algılarımı gitmesini istediğim yöne çevirdiğimde, insanları duymuyorum. Fiziken yanımda olsalar da, uzağımda gibi. Yalnız kalmama gerek kalmıyor.
Ben genellikle bulunduğum ruh halinden kurtulmak için müzik dinlerim. Ama tabi, bazı müzikler insanı gevşetir, bulunduğu durumdan kurtarır. Yani okuduğun şey doğru. Bazı insanlar kaçışı bunda bulurlar
Haha dimi ama hele istanbuldaysan malum minibüsler boyboy bakkala gidiyorum dutdut bankta oturuyorum dutdut bune be zaten saniyede 40 tane geçiyorlar sen gidersin diğerine binerim. Acilen minibüsler gunluk korna limiti koymaları lazım cildiracagiim yoksa:))
Kulaklık takmasamda insanları duymuyorum.^^Ruhumu duymak için, kulaklık takıyorum. Genelde kulaklıksız gezmem.^^ Beden sıyrılsada ruhda kalsak, orda dursak, sabit dursak... biz biz olsak. :)
Eğer her insanın ne dediğine takılırsan kendi kararlarını veremez olursun. Bu bir süre sonra alışkanlık haline gelir ve seni piyon gibi ayakta oynatmaya başlarlar yani güzel mantık denenebilir
En İyi Cevaplar