Teşekkürler görüşler için:)
Orta yaşlı (35-38) bir erkeğin birşeyler yaşayabileceği kızın yaşı en küçük ne olur?
Teşekkürler görüşler için:)
Ben bir yaş grubu eşleşmesi tablosu yapayım.
Onlu yaşlar grubu(10-19) yine onlu yaşlar grubuyla sağlıklı bir ilişki yaşar.
Yirmili yaşlarındaki kadın, yine yirmili yaşlarındaki erkekle sağlıklı ilişki yaşar.
Yaş otuzu bulunca; yaş grubu yerini bireysel/sosyal gelişim seviyesine bırakır. Otuz yaşındaki bir kadın seksen yaşındaki bir erkekle pek ala aşk birlikteliği yaşayabilir.
Söz konusu otuzlu yaşlarındaki erkek pek ala yirmili yaşlarındaki bir kadınla birliktelik yaşayabilir; ama zor bir ilişki olur.
16 yaşına gelmiş bir kızla, saydıklarının hepsini ve de fazlasını bile yaşayabilirsin..
O tartışma belki sizin aranızda olabilir ama, bir kadın olarak benim gözlemim ve söyleyebileceğim budur.. :)))
Bana kalırsa da 16-17 yaşında bir kızla bir orta yaş erkeği,fransız filmi gibi romantik bir ilişki yaşayabilir...Leon filmini anımsadım bak şimdi:)))
O yaştaki bir kızla olan ilişkinin iyi yürümesi için; Kızdaki cinsel açlığı ilk bir kaç senede gidermek mümkün.. Sonrası için ise, onu istediğin gibi eğitebilirsin.. Kendini senin eline tüm benliği ile teslim eder.. :)
Yani, 35-38 yaşlarındaki bir erkek için, 20 yaşın üzerindekiler artık olgunlaşma kıvamına gelmişlerdir.. Onları eğitmek çok zor olur..
Ben sevdim bu teoriyi Realguiding..Gerçekten real bir guide'sin sen:)
25 yaş altı bayan bence her zaman baş ağrıtır, 25 yaş üstüyle her istediğini yaşayabilirsin ve herkes kendi yoluna gidebilir ama bırak 16 yı 20 yaşında bir kızla bile ne yaparsan yap ciddi olarak sana bağlanır ve ayağına dolanır
Üstadım alt yaş çok küçük olmuş. Zevkler ve renkler tartışılmaz tercih eden bulunur ama böyle bir fırsatım olsa benim içime sinmezdi, yapamazdım :))
Düzden 25 yapalım, pazarlıkla ortayı bulup 22 deriz :))
Cevap
12Cevap
konu eğer official bir ilişkiyse yaş çok önemli.. cinsellik her yaşta yaşanır-tenler zevkler uyşsun yeter.. ama beyinler uyuşacaksa ilişki yaşanacaksa, 16 yaşındaki kızla 35 yaşındaki adam yapamaz..kısa sürede biter gider..yani çok toy ve çok olgun bir kafa mutlaka anlaşmazlıklar yaşayacaktır. Yaştan ziyade yaşamsal koşullar önemli Marquies'im.. ama illa da yaş ver be dişi dersen eğer; 24-25ten yukarısı iyidir :PP
kesinlikle katılıyorum
iki katı iyidir. 16-32, 18-36, 20-40 gibi:)
16 yı daha düşüremeyeceğim aslında çünkü bir kızın güzel bir ilişkinin kıymetini anlaması gerekir.. içsel derinliğe ulaşılan güzel yaşlar bunlar.. ve frekanslar tutar, paylaşımlar da çok olur.. tutku dolu sapkınca şirin şeker bişiy olur.
olgunluk yaşına bakacaksın :) birazda dolgunluk yaşına tabi :D senin için kendi kanaatim 23-25tir.(en küçük)
kendim icin sormuyorum ada:)))))))))) genel algıyı soruyorum. Bana göre 18 yasal sınır tüm insanlar için uygundur. Yeter ki dedigin gibi olgunlugu ve iletişimi iyi olsun.
Ben kişisel olarak 22- 23 den aşağısını zaten çekici bulmuyorum genelde..kıza gore degisir tabi ama dişilik yaş ile kazanılan birsey bence:)
dolgunluk yaşı da iyiymiş:)
itirazım var 16 yaş çok küçük. resmen sübyancılığa girer. katılmıyorum. görüşümü beğenmiyor olabilirsiniz ama bari 20 olsa anlicam
kızın karakteri kişiliği önemli tabikide 18 de olur;) bazı kızlar var 25 olmuş hala çocukça tavırları var herşey yaş mı hiç yakıştıramadım marki bu soruyu sana herşey yaş değil tabiki :):) 18 küçük tabi şaka yapıyorum tensellik falan olmaz en iyisi 20 ve üstü...
Resit olan her bayanla iliski yasayabilirsin.Daha makul bir iliski icin 25 ustu...
bence 25 ve üstü olmalı. kişisel görüşüm en fazla 8-9 yaş farkı... ama kişilerin olgunluk kriterleri işin içine girince bu biraz daha yukarı-aşağı sapma gösterebilir.
Arkadaşlar şaka mı bu? 16 yaşında bir kızla seks yasa dışıdır. Yakalansan hapis cezası var. Sanırım bu bir şaka!
ciddi cezası vardır...kesinlikle
16 yaş bir kız az değil mi? öne ya baba gibi.. 16 yaşında bir kızla ne paylaşabilirsin, ne kadar görmüş geçirmiştir..
16 yi ben demedim zaten:)
Ya abicim son 6 ayda kimyam bozuldu 25 desem öylesi varki 12 yaşında gibi. 17 de olur desem öylesi varki seni beni şeyinde sallar bilemedim ben şimdi:) ama 21 ve üstü iyi gibi senin yaşına:)
Tam bizim yaş gurubu. En iyisi ben yorum yapmayayım :)))
yap bakalım
Mümkünse 27+ olsun. Daha gencine ayak uydurmak zor olur kanaatimce. Olgun karakterli olur ve çocukça davranmazsa daha genç sevgili de olabilir. Ama bilmiyorum yahu aşkın yaşı olmaz ki. İki taraf istiyorsa reşit olduktan sonra sorun yok. Şimdi 27 standardını belirleyip 26 yaşındaki kadına sen küçüksün demek yanlış olur kanaatimce. Esasen bu soruyu bekarlara sormak gerek. Benim yorumum gerçekçi olmayabilir çünkü hiç düşünmedim daha önce.
bu e 16 yaşında olmaz babam yaşında adam der kız valla:) markiyi hapse şutlamaya mı niyet var marki yapamazsın 16 falan:):)
yahu beni nerden cikardiniz ben 22 den küçük bir kadını dişi bile saymam:)))
o yaşa gelmiş bir erkeğin ilişki gücü kalıyor mu ya xD gömün gitsin onu
realguiding in dediklerine katılıyorum fakat kızın 20 yaşın altında olduğu zaman erkeğin çok hoşuna gideceğini düşünmüyorum
aynen...20 yaşın altındaki conversli kızlar orta yaş erkegine cekicii gelmez sanırım
bence 25 ten daha genc birisi ile asla yurutemez ne kadar olgun olsa da... hatta en guzeli 30 ustu
Birbirini taşıyabilen her yaş grubundaki insanların birlikteliği aykırı görünmez.
ben 21-25 arası olur diyorum :)) tabi ayak uydurabilirlerse
bence bu yaştaki bir erkeğe en az 25 biraz sıkarsak 23 yaşından büyük kızlar uygun olur.:))
oooo aşkın yaşı olmaz derler ama bence de olgun bi erkek maskara olmak yada dadılık yapmak istemiyosa en az 25 yaş civarında olması gerekiyo bayanın yoksa fikir çatışmaları kaçınılmaz olur.
kanımca 20 ve üstü,üst dediysem 27 ye kadar yani :))
bence bayana bağlı herşey bayan eğer buna razıysa karşı taraf içinde pek bi sorun olmaz
17 :D
Serseri:)
yirmibeşten fazla olmalıdır normalde
25 diyorum.
igrenc..!
29 + idealdir..
25 bencede :)
en az 21 bence.
25 üstü bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar