Mesela ben özgürlük , gerçeklik, samimiyet ve ruhları kirlenmiş insanların yansımalarını görüyorum. Görüyorum da görüyorum yani. En güzel olanıda gökyüzüne bakabilenlerden olmak.

Biliyorum, sıkıcı bir akşam ve gök yüzüne bakınca, bazen gerçek hayatın orada olduğunu düşünüyorum. İyi akşamlar.
Gerçek hayat orda olabilir bu güzel.
Teşekkür ederim.
Bu kadar güzel şeyin altında bu kadar gerizekalı nasıl yaşıyor diye düşünüyorum :-D
Teşekkür ederim eig için 😄
Gökyüzüne baktığımda sınır tanımayan hayaller görüyorum sanki mukutlar o hayalleri yansıtıyo 😄😄
Gozlerimi kostebek gibi kisiyorum. İsiga karsi hassas.
Cevap
21Cevap
sevgilimle uzakta kalmıştık 1500km falan kadar ikimiz aynı anda aya bakmıştık saçma geliyor ama kmlerce uzaktayken bile aynı aya bakmak yanyanaymışız gibi hissettiriyodu bana :)
Kizim bugün iki agac arasinin üstünde bir bulutu gördü... Anne bak tek bir bulut var orda dedi 😍
Kücük seyleri fark edebilmeyi hatirlatiyor...
burada şimdi edebiyat yapamıyacam havalar hep kapalı bulut çok olduğunda yıldız felan göremiyorum.. sıkıntıı...
ALLAH c. c aklıma geliyor. Satürn'ü çıplak gözle en yakın mesafeden izlemek istiyorum nasip olursa rüyada olur bir kaç kez oldu. Sonsuz mutluluk görüyorum '''
Gök yüzünü gündüz ayrı gece ayrı severim.
Küçükken abimle gece dam a çıkar yıldızları sayardik..
Sehir isiklarindan gokyuzundeki yildizlar kayboluyor
Kocaman bir bosluk
Gökyüzüne pek bakmam şehrin ışıkları yüzünden gökyüzünü doğru düzgün göremiyoruz. Ama 1-2 kere fırsatım oldu ve büyüleyici bir görüntüyle karşılaştım.
zaten özgürlük sadece orda bir hayal olarak kalır tıpkı barış gbi kardeşlik gibi
yıldızlar gezegenler ve ayı görüyorum
Mükemmel sıradan :D Tebrikler
Gökyüzüne baktığım zaman kainatın en büyük şiiriyle buluşuyor gözlerim.
teleskopum var geceleri ayı görebiliyorum hele bir de dolunay varsa oturur sigaramı içe içe aya bakarım :D
Ben sonsuzluğu goruyorum. Ve allahin gucunu goruyorum. Urperiyorum.
Sadeligi yildizlarin harika bir sekilde bu siyah bosluktaki nizamini ve cok hosuma gidiyor
Şu anda venüs ve vega gözüküyor.
Mükemmeeel. Bende bakmak istiyorum :(
Nereye bakacağını bilmen yeterli.
gökyüzünden korkuyorum.. bakmam hiç..
Ben sadece gökyüzünü görüyorum.
Biraz huzur ve hayaller
Bulut var işte, yıldız falan. -_-
Hicbir sey yok gri toz bulutundan baska
Hatayda toz fırrınası var heryer toz berbattt
Valla hafta başından beri, yoğun bir toz bulutu :)
Küçük Prensi'i :)
Mavi pamuk şekerlere benziyor.
Güven ve huzur
Düşlere gidiyorum. 😉😀
bulut görüyorum
Bandırma yağmurlu
gökyüzünün siyahlığını görüyorum
Aşk görüyorum.
Bakmıyorum
Onu görüyorum😇
Yıldızlar
Bazen huzur verir :)