Ben sevdiklerimin asla kalbini kıramam onlar beni üzsede yinede kötü olamıyorum..

Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir..

Kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sinirli iken kalp kırdımsa aşırı vicdan yaparım gece uyuyamam özür dilerim hakli olan ben olsam dahi cunku uyku tutmuyor... kötü özellik... Ama bir konu vardr karsidakinin iyiliği için kalp kırmış isem sadece zamani geldiğinde neden kırdığımi görene kadar sabirla beklerim... o anladığında yine özür dilerim... yani kötü bir huyumdur...
Bn asla uapmam isterim cnini yakmak dovmk veya lafimla rezil etmk ama yapinca vijdan azabi cekiyrm mk onun bna yaptiklarindan sonra bide bu yuzden hep vni yann bn oliyrm saf salk falan saniyola ama ben herseyi frkindayim
Kırmamak lazım kardeş Kadınlara ilişmemek lazım. Ama adamlar kalp kırmıyor artık kadını öldürüyor l*n
Cevap
1Cevap
İsteyerek asla yapmam canım acır, ama istemeyerek farkında olmadan kalp kırmışlığım var. Sonrasında bir şekilde affetirmeye çalışırım kendimi.
Biz kırmamaya calissakta bazilari ufacik seye kırılıp abartabiliyorlar ah bide fark etseler biz neleri gormezden geliyoruz
Asla kötülük gördüğüm bir insanın kalbini bile kiramam...
değer vermediğim insanları kolayca incitiyorum belkide bunların ahı bana geliyor
sen sen ol kalp kirma
uykularin kacar sonra
TARKAN
Annem ve benim huylarımız aynı, birine sinir olduğumuzda kırmak için elimizden geleni yapıyoruz ama sinirimiz geçince pişman oluyoruz...
Ya kırdığın kalbi allah seviyorsa? Bilemezsiniz , bileseydin ödün kopardı dokunamazdın
ben hep kirmamaya calistimm.. ama beni hep kirdilar nedense..
Parçalarım bile, hoş görün derim ama hoş görmem.
bazen istemeden kırabiliyorum..
Asla, kalbimi kıranlar oldu sadece sustum.
Evet kırarım. Yani istemeden de olsa çok yaparım
haddini aşarsa evet
beni kıranı kırarım.
Kıramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar