Bazen vazgeçmek gerekiyor. Denemelere ragmen başaramıyorsan.
Vazgeçmek bir secenek olarak kalıyor elinde
ama genelde vazgecmeyi güçsüzlükle tanımlayan cok fazla
peki vazgecmek gücsüzlükmüdür
yoksa güclü oldugunu kanıtlamak mı?

Vazgeçtiğini şeyin ne olduğuna göre değişir. Bana göre eğer yaşamaktan vazgeçmiyorsan vazgeçtiğin şey ne olursa olsun vazgeçmenin mantıklı bir açıklaması varsa ve gerekiyorsa bu bir güçsüzlük değil akıllı adam işidir. Bazen de vazgeçmemen gereken şeyde vazgeçersin bu da güçsüzlük değil umutsuzluk halidir.
Bazen en iyi seçim vazgeçmektir. Yola yine devam edersin. Ve hayat sana vazgeçtiklerinle değil, seçtiklerinle ilginme kararlılığını öğretir. Çünkü geriye bakarak, ileriye yürüyemezsin.
Hayır zayıflık değil ben kafam bozulunca kendimden vazgeçiyorum sen nediyorsun :)
Cevap
0Cevap
Vazgeçmek özelliklede kopamam değinde vazgecebilmek bu dünyadaki en güç gerektiren bir durumdur... çünkü sonrasi vardr... sorular sorular beynin içinden ve kalbinde hiç susmayan sorularr...
Eskiden olsa vazgeçmek güçsüzlük derdim. Ama öğrendim. Daha iyi bir karar verebiliyorsan öncekinden vazgeçeceksin.
Vazgeçmek,
Karar verebilenler için cesaretken
Kararsızlar için de korkaklıktır
Deneyip pes etmeyip sonra vazgecmek güclülüktür.
Cünkü denedim ve olmadi diye bilmekte güc ister.
Vazgeçmek olmayışını 'kabullenmek'tir. Ne güç gösterisi ne de zayıflık diyemeyiz buna.
Hayır tabiki değildir vazgeçmek yorulmaktir artık belki isteyerek belki istemeyerek buna mecbur bırakılmaları..
Vazgeçmek gerekir bazen ama ne güçlü olduğunu kanıtlarsın ne de güçsüz o anki duruma bağlı.
Guclu olmaktır tabıkı, başaramıyoruz ama vazgecemıyoruz ıste
Bence güçlü oldugunu kanitlamaktir. vazgecmek kolay bir olay degil kanimca...
Vazgecmek bence buyuk bir erdemdir
Neyden vazgectigine gore degisen bir durum bu..
Vazgeçmek kolay olandır
Bence durumuna göre...
yer ve zamana göre değişen durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar