Sebebi nedir?
Bende öyle hissediyorum ama sebebini bilmiyorum.
Hı millet?
💎💎💎💎💎💎💎💎
Bende öyle hissediyorum ama sebebini bilmiyorum.
Hı millet?
💎💎💎💎💎💎💎💎
Yanımda adamın teki ölse tüh yazık oldu diyip işime devam edebilecek kadar hissiz ruhsuz ve umarsızım
Ben kendi adıma konuşayım gerçekten umursadığım bir avuç insan vardır onlar dışındakiler cinayete kurban gitse umrumda olmaz o insanların yarısından çoğu da bu sene içerisinde ihanet etti ya da çekti gitti ağlayıp zırlayan bir insan da olmamışımdır hiçbir zaman ben de hissetmemeyi seçtim acımıyor canım
Çünkü ruhum çok yaşlı. Ölürken onu rahat bırakmamı istiyor.
aslında ne biliyor musun? tek ihtiyacımız olan doğru insanlar.
Cevap
7Cevap
fazla yoruldgun icin oyle umudun kalmdgnda hissizlesirsn
Bazen anlamsızca kahkaha atıyorm : D
Attım : D
İstamsizce oluyor nedense : D
Ortaya karışık diyelim : )
Hayatın acımasızlığına atıyorum ; )
Benım ruhum va , mutluluk saçıyo :D
Ha :D
evet.. büyüdüğümden beri..
Vücudunuzun bir yeri sürekli ağrıdığında ve acı çektiğinde beyin o bölgedeki sinirlere hissizlik emri verir. Bazı ağrılara ve acılara zamanla alışmanızın sebebi budur. Acı aslında devam eder ancak siz bunu hissetmezsiniz. Çocukken biri size vurduğunda gözlerinizden yaş gelir, büyüdüğünüzde ise artık yaş gelmez çünkü vücudunuz buna alışmıştır. Bir insanın kalbi sürekli acı çektiği zaman da aynı şekilde beyin oraya hissizlik emirleri yollar. Acı artarak devam ettiği sürece beyinde artarak daha güçlü hissizlik emirleri yollamaya devam eder. Bunun sonucu olarak da hissiz, kalpsiz bir insan ortaya çıkar.
neden biliyor musun?
Ve hiçbirimiz temiz değiliz artık…
Kin tutmuş kalpler taşıyor, çıkarlar üstüne kurduğumuz hayatları yaşamaya çalışıyoruz. Menfaatlerimize sevmek, yalanlarımıza da mutluluk adını vermişiz. Kalp kırmayı kendimize bir görev bilip, insanlığımızı sağa sola savurur durma gelmişiz. Herkes içinde taşığıdı yarayı başkasıyla kapatma derdine düştüğünden beri, gözlerimizin altı kibirle şişmiş, kimseyi görmez olmuşuz. En önemlisi insan gibi yaşayalım derken, insan olmayı Unutmuşuz…
Gayet ruhlu hissediyorum :)
Vermeme gerek yok aynısından sende de var :) Önemli olan çevrende canlandıran kişiler olması..
Ruhtan kastın ne sevgi besleme mutlu olabilme üzülebilme özellikleri mi. yoksa şen şakrak olma mı :)
Aşk yaşaman lazım belki de :)
belkide iyi olan şey budur :) zamanla düzelir korkma :)
Psikolojik bir sorun bu zamanla düzelecektir.
Ben varım. Yaklaşık 35 gündür öyleyim.
Ruhsuz hissetmiyorum :D
ruhsuz olsaydım ölmüş olurdum herhalde :/
Herhalde kendin olamıyon
Var 🙋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar