Bir şey hissedememek?

Merhabalar, benim bu son 2 yıldır yaşadığım olay. Hayvanlar hariç hiçbir şeye bir duygu hissedemiyorum. Ne anneme ne babama ne de herhangi bir insana karşı bir duygu formu oluşturamıyorum. Nefret de etmiyorum fakat sevmiyorum da. Hayvanları çok seviyorum özellikle kedileri. Onlarla geçirdiğim vakit dünyanın en değerli vakiti geliyor ve bir şeyler hissedebildiğim için de kendimi çok mutlu hissediyorum.. Kedim var bir tane ona çok rahat sarılabiliyorum, öpüyorum falan fakat bunu anneme yapamıyorum. Bir insan annesine nasıl sarılamaz? Yapamıyorum işte, çünkü içimde bir duygu yok. Neden böyle en ufak bir fikrim yok. Bu arada duygusal bağlamda bir şeyler hissedemiyorum, ahlaki ve toplumsal boyutta bütün görevlerimi yerine getiriyorum, o daha bozulmadı yani. Yani insanlarla iyi vakit geçirebiliyorum, kimseyi incitmiyorum falan ama gel gelelim ki içimde hiiiçbir şey yok arkadaş. Sadece yapılması gerektiğini bildiğim için yapıyorum yani. Bu bir kişilik bozukluğu mu? Daha ileri safhalarda ne gibi zararları olabilir? Ben arada yalnız hissetmekten başka bir negatifliğini göremiyorum açıkçası. Yalnız hissettiğim zaman bile mutluyum yani sorun yok o bakımdan. Psikiyatriden randevu alıp alıp gitmiyorum o kadar çok çekiniyorum ki şimdi yargılar ilaç milaç yazar ciddi bişi çıkar diye. Burada psikiyatrist varsa bana bir yardımcı olsun. Hadi iyi günler :D
Bir şey hissedememek?