Mesela ben, bir işi en ince detayına kadar bilmezsem, o işe başlamak istemiyorum.
Sizin de benzer takıntılarınız var mı?
Sizin de benzer takıntılarınız var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer başladığım işi bitirme gibi bir takıntım var. güzel gibi görünebilir yalnız hiçte öyle değil.
bir kitaba başladıysam bitecek, örgüye başladıysam bitecek, hangi iş ile ugraşıyorsam kesinlikle bitirmeden uyuyamam. rüyalarıma girer. içim rahat etmez. iş yerimde mesaiye kalırım, evde temizliğe başladıysam illa ki kıyı bucak her yer tertemiz olacak içim rahat etmez. bu yüzden temizlik günleri ya tek başımayımdır, ya da evden kaçarım. işimi kimselerede devredemem, benim yapmam gerekiyorsa yardım istemem, içime sinmez illaa ben yapacağım. içinden çıkamadığım bir durum da bile oturur beklerim, bin yol varsa hepsini denerim bitiririm. :)
yaa öyle işte.
ya benim cok sacma bir takintim var, arkadas cevremden biri benim kullandigim parfümün aynisini alip kullansa, o parfüme bin ton para ödemis olsam bile, hayatta kullanmam..Aynisi Kiyafetler icinde gecerli :D acayip uyuz oluyorum yaaaa
Sürekli ellerimi yıkama takıntım var.. Çıldırıyorum.. Bir iş yapmışsam veya ellerim kuruysa kirli hissederim bu yüzden hemen ellerimi yıkama yolunu ararım..Bulamaz isem çıldırmak içten değil.. Neresi olursa olsun fark etmiyor.. Dışarıda olsam bile hemen küçük şişe su alır, yıkarım ellerimi .. Ortaokulda hocadan dayak bile yedim bunun yüzünden ;) Çok sıkıntılıyım bu konuda..
Birde takıldığım adamlara sormak lazım ;) deli oluyorlar bu takıntıma :D
Kullandığım malzemeyi kimse kullanamaz, evet ofis malzemesidir, herkes içindir, ama benim uğraştığım anda kimse düzenine karışamaz. bu kadar net ve takıntılıyım. Eğer işim için gerekliyse gider kendi cebimden alırım, saklama gereğide duymam, kimse de ellemez.
Cevap
8Cevap
Mükemmelcıyım.
Her uğraştığım şey en ufak detayına kadar mükemmel olmazsa bu bende rahatsızlık yaratır. Okul projesınden temızliğe kadar. Bazen kimsenın göremeyeceğı önemsız detay icin saatlerce uğraşırım, sırf sonuç istedığım gibi olsun diye. Simmetri takıntımda bundan oluştu.
Diş fırçasına,diş macununu, fındık kadar sıkmazsam kendimi güne hükmen mağlup başlamış sayıyorum. Güne 1-0 geriden başlamak moralimi bozuyor.
aynanın karşısında kendime kızıyorum, aklıma kadınların saçlarına toka'dan başka herşeyi taktıkları gelince çevremdeki kadınlardan soguyorum. takıntılıyım işte.
Dinlemek isterseniz bir de grup var ''takıntı'' Diye.
Aynen detaylıca bilgi edinmediğim bir işi yapamam , çanta ayakkabı ve uygun renk kombinasyonu olmazsa sinir olurum ve çok dikkat ederim . Asla ev kıyafetiyle sokağa çıkmam .Aklıma gelenler bunlar şimdilik ..
Çok mercii ken :-)
Ben de senin gibiydim,işimle ilgili heeerrşeyi bilmek isterim diyordum ilk başlarda.Ama artık anladım ki gerçekte durumlar farklı yürüyormuş.Şimdi koyverdim gitti.Hiçbirşeyi sormuyorum mecbur kalmadıkça :D
Asla plansız hareket etmem renk uyumuna karşı fazla hassasiyetim var.
evden çıkmadan önce birçok kez ocağa, pencelere... vs tekrar tekrar bakarm :)
İşe gelip işi devraldığımda mutlaka ıslak mendille kalemi, klavyeyi ve masayı silerim.
Dergi veya gazeteyi benden önce biri okumuşsa okuyamam.
Kulağıma dokunulmasından hiç hazetmiyorum, baya leşim var :)
Uyurken saçlarımı yataktan aşağı sarkıtırım, sıkışmasın biyerlere diye:D
ellerimin hep yumusak olmasini isterim kremle falan dolasirim
guzelmi bilmem ama takinti oldu resmen herkez makyajsiz cikamaz ben nemlendirici siz cikamam .. ellerim yumusak degilse deliririm resmen:D
oyle aman aman bi takintim yoktur
her sey rutin ve dogaldir
Yazım hataları ve random gülmek.
Bu ikisininden birini sık bir şekilde yaptığınızı görürsem, nefret ederim.
bende her şeyin kesin olmasını isterim. olmayacaksa kesin olmasın.. olacaksa kesin olsun.. soru işaretlerini sevmiyorum
benim içtiğim bardaktan birisi içerse kullanamam o bardağı tiksinirim.
Televizyon açık uyumak , yanımda su bulundurmak , terlik ve halı düzeltmek.
evden cıkarken 10 kere geri dönüp kontrol ederim...:)
sarı laleler alırım çiçek pazarından..:))
yetersiz olmama takarım.
ama ilginç değil bu:)
en başta matematik, dinler tarihi. ama genel olarak her şeyde yetersizim. en çok etkileyeni insanlara karşı yetersiz hissetmem.
evet ama beni harekete geçirecek kadar değil ki, gecemi gündüzüme katıp çabalamıyorum.
Sendeki takıntı bendede var :))
yattıcağım zaman aynaların üstünü örterim
aynalar dünyasının varlıkları her an eve girebilir:)ding dong
simetri takıntım var
jktıuyuıyıuyıooı
çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar