19 yaşındayım ailem her şeyime karışıyo okuldan eve evden okula ona rağmen sevgilim var diye zorla ayırdılar şimdi de onunla gizli gizli beraberim çocuk benim faceime girmiş babam bunu gördü yok ayrıldım ondan dedim ama inanmadılar ve dövdüler beni eğer gerçekten onlaysan bu evde yerin yok dediler beni evden kovdular resmen ben de bıktım artık bu kadar bana karışmalarından evden kaçmak istiyorum yurtta kalabilir miyim beni bulup eve getirirler mi pişman olur muyum bilmiyorum lütfen ciddiye alarak yorum yapın
Cevabın nedir?
EVDEN KAÇMAK
Ergenlerin evden kaçması oldukça sıktır. Ergenin evden kaçmasının birçok nedeni vardır. Aileye ve ergene bağlı etkenler evden kaçma nedeni olabilir. Bu çocukların öykülerinde, sorunlu aile yapıları ve zor çocukluk öykülerine rastlamak olasıdır. Ailede sık kavgalar, ayrılıklar, ebeveynlerden birinde ruhsal hastalık ya da aşırı alkol kullanma öyküsü ve aile içi fiziksel, cinsel sömürü öyküleri olabilir. Özellikle tanıdıkları, yakın çevreleri tarafından cinsel sömürüye uğrayan çocuklar, utanç, şaşkınlık ve kızgınlık gibi duyguların hepsini birden yaşamakta, tek kurtuluş yolu olarak sömürüye uğradığı yerden uzaklaşmayı görmektedir. Bu şekilde aile içinde barınamayan çocuk, ailesinde bulamadığı güveni sokaklarda aramaktadır. Kendi yapılarına baktığımızda bir kısmının küçük yaşta fark edildiğinde kolayca tedavi edilebilecek, okul başarısızlığı, davranış sorunları, depresyonu olan çocuklar oldukları, olumsuz aile içi koşullar nedeniyle de evden kopmaları ve kendilerine benzeyen çocuklarla bağlantı kurmaları daha kolay olan çocuklarla karşılaşıyoruz.
KIZ ÇOCUKLAR BASKIDAN KAÇAR
Baskı nedeniyle evden kaçma kız ergenlerde daha sıktır. Çünkü evde baskı kız çocuklarına daha yoğundur. Aile içi ani krizler bazen evden kaçma nedeni olabilir. Bu durum genellikle krizle baş edemeyen ergenlerin başvurduğu yoldur. Eğer aile ile ergen ilişkileri iyi ise genellikle kaçış kısa sürer ve kriz bitince eve döner. Bazı ergenler ise aileyi korkutmak ve istediğini yaptırmak için evden kaçmak ister. Bu konuda daha detaylı bilgi almak istersen
adresini inceleyebilirsin. Bu kaçış çoğunlukla arkadaş evine, bir akraba evine olur ve kısa sürer. Ergen böylece evde patronun kim olduğunu göstereceğini düşünür.
Değişen toplumsal değer yargıları ve sistemleri risk altındaki bu çocukların sokağa çıkma risklerini arttırmaktadır. Cinsel sömürüye maruz kalmak gibi, yaşlarına uygun olmayan cinsel içerikli görsel ve yazılı materyalle erken karşılaşmak.
104 Yorumla- +1 yıl
Evden Kaçmak isteyenlerin her şeyden önce iyi plan yapmaları gerekir. İyi bir plan sizin karşınıza çıkacak sorunları daha evdeyken çözmüş olma kolaylığı sağlar.
Evden kaçmadan önce size sahip çıkacak birisini ayarlamanız bulmanız önemlidir. Size sahip çıkan birisinin varlığı sizi her sorunda çözüme daha yakın yapacaktır.
Evden kaçmadan önce mümkün olduğu kadar yanınıza çok para almaya çalışın ve eğer mümkünse bu paraları bir bankadaki hesabınızda tutmanız önerilir. Çünkü parayı üzerinizde taşımanız demek her zaman risktir. Düşürürsünüz çaldırırsınız bu size büyük sorun olarak dönecektir. Evdenkacmak. com
Evden kaçmak isteyenlerin yine dikkat etmesi gereken en önemli şeylerden birisi de kalacak yerdir. Eğer 18 yaşından küçükseniz mutlaka size sahip çıkacak birisinin siz kaçmadan önce size kalacak bir yer hazırlaması gerekir. - +1 yıl
Toplum içerisinde en fazla baskıya maruz kalanlar kızlardır ve en fazla baskıya uğrayan kızlar en fazla sorun çıkaran kız tipi olarak karşımızda durur. Bazı aileler kızını daha 4-5 yaşından itibaren aşırı seviyede kısıtlamaya başlıyor ve kız 10-12 yaşlarına geldiğinde uzman bir yalan, bahane makinasına dönüşüyor. Bu kız 18 yaşına geldiğinde ise kontrol etmek zordur ve aile bu kızı sadece şiddet ve kısıtlama ile baskı altında tutmaya çalışır. Sizce işe yarar mı? Yarasaydı zaten 4-5 yaşında ilk kısıtlama olduğunda işe yarardı ve kısıtlamayı kaldırırdınız olurdu biterdi. İşe yaramamış ki 18 yaşına kadar kısıtlama ve şiddet uyguladığınız halde halen fırsat bulunca yapmak istediğini yapar. 18 yaşına gelipte hukuki haklarını eline alan bir kızı ise artık kısıtlamak ya da şiddet uygulamak mümkün değildir. Bu durumda ise evden kaçma durumları sıklıkla görülmektedir.
- 4 ay
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni en iyi ben anlarım ailemden bıktım keşke doğmasaydım her gün dayak şiddet ... nefret ediyorum ablamdan annemden özellikle. babamı seviyorum ama o da anneme uyuyor hiç sevmiyorum annemi.
bende evden kaçmayı denedim annem olacak kadın ağlamaktan ölüyordu benim nefretim dinmedi hala ondan nefret ediyorum evden kaçmanın yollarını arıyorum zaten yanlış yolda olduğumu düşünmüyorum izmirdeyim 1 aylığına ankaraya kuzenime gidicem (anneme babama anlatarak) belki 2 ay kalıcm özlesinler beni.
nasıl nefret ediyorm bi bilsen. suratımda morluklar var.2346 Yorumla
Soran+1 yılben de izmirdeyim benim de burnum acıyo
- +1 yıl
kaçalım işte birbirimizi en iyi biz anlarız ayrı eve cıkarız çalışırızda çok şükür ayakta durabiliriz yan yana olduğumuz sürece bence
- +1 yıl
@Vampirimsii İnsanlara Kötü Örnek Olmamak lazım anne baba döverde severde sen dayıya gitmek hikayesini dinle ozaman gider Annenin Babanın Ayağını Öpersin :) Herkes Sosyeti oldu iki kızsalar ıkı vursalar hemen kaçıcam kendimi öldürücem diyip duruyorsunuz saçmalamayın ben 15 yaşıma kadar dayak yedim babamdan annem gözlerimin önünde dayak yedi bizi korumak için babama kırgınım ama baba yapacak birşey yok sevip sevmemek size kalmış tabiki ama kaçmak kurtuluş değil özgür olmak istyorsunuz ama oyle bir dunya yok kardeşim Allah Yardımcımız Olsun Aklınızı başıunıza toplayın herkes babam anam bana telefon almıyor diye aglıyor almak zorunda değil ! sen evlatlık görevini yap Onlar sana yemegini yatagını veriyor Ne anneler var cocuklarını sokaga kendi eliyle atıyor yolda cocuk düşürüyor ölmesi için çöpe atıyorlar sizin bizim yaşadıklarımız hiçbirşey...
- +1 yıl
@Vampirimsii ee kaçma işi noldu :D ;)
- +1 yıl
@Vampirimsii hala kaçmayı düşünüyor musun
- +1 yıl
@Vampirimsii bunu cidden yaptınız mi
- +1 yıl
@Gökyüzümavimsi12 hala burds mısın
- +1 yıl
Nerdesın şu an
- +1 yıl
Ben de tekim kaçtım sızı en ıyı ben anlarım ben benım gıbı olan insanlara hıc kıyamam neler çektim ben çok ıyı anlarım sızı ben şükür bır yuva açtım kendıme
- +1 yıl
@Büşraacryy memleket neresı
- +1 yıl
@Gökyüzümavimsi12 ben kaçtım yanıma arkadas arıyorum hayat tek zor
- +1 yıl
@Aşkvarkalbimde beni al kank
- +1 yıl
@Gökyüzümavimsi12 kaçtın mi
- +1 yıl
@berfinizm hala kaçmayı düşünüyor musun
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
- +1 yıl
@merijpegq bende kacmak istiyorum
- +1 yıl
hatay antakyadayım kız olupta kkaçmak isteyen varsa birbirimizi bulabilir miyiz iyi bir yolculuk arkadaşı olurum lütfen lütfen lütfen detayları tanışınca konuşuruz
- +1 yıl
@Hazanıkıhece istanbula gel kaçalım
- +1 yıl
@Vampirimsii böyle bir şey yaparsan çok hayra girersin
- +1 yıl
@Vampirimsii hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@merijpegq gel bende izmirdeyim kaçarız bir iş buluruz cafede falan ayri bi eve cikariz sonrasinda idealist bir insanimdir ben yonetmen olmak gibi hedeflerim var hayata bir an once atilmak istiyorum univ farz degil ama okuruz belkide bilgisayar falan yas 18 aynen internetten tanistigi biriyle kacti ergenligi dogru yonetemedi işte gibi bir ithamdan fazlasına hazırım beni doven yok sovende yok sadece derslerime calismami soyluyorlar ve maddi destek her turlu sunuyorlar ama ben kaşınıyorum adam olmayada niyetim yok kacmak istersen hala hizli cevap ver cünkü anlık duygularımla hareket ederim ben hem reşit iz bizi bulmak icin polise gitseler bile bişey degişmeyecek cevabini bekliyorum sağlam bir arkadaşlık ile hayatta çok başarılar elde edecegime inaniyorum fakat eminimki vazgecmissindir
- +1 yıl
@merijpegq ayrica erkek zannettim ben seni pardon soylemedim kabul et
- +1 yıl
@Zeyzeyzwu hala düşünüyor musun
- +1 yıl
Ya bende kaçmak istiyorum çok baskı var üstümde ama gidebileceğim bir yer yok arkadaşımda yok
- +1 yıl
@Hilalyevski ben de kaçmak istiyorum
- +1 yıl
@kedikızzzzzzzzz ben de kaçmak istiyorum
- +1 yıl
@blackberrry kaçtın mı
- +1 yıl
@Vampirimsii ben de kaçmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. Siz ne yaptınız
- +1 yıl
@Okan30 Senin ben o s1kik beynini s1keyim, senin gibi geri kalmış, yobaz ve şiddeti normalleştirenler yüzünden bu ülke böyle rezil bir halde. Senin o aptal, olmayan mantığına göre hapis falan da olmasın, kimse ceza almasın. Suçlu olan herkes de birisinin annesi/babası/kardeşi veya her neyse. Öyleyse isteyen istediğini yapsın, ülke de senin gibi aptallarla dolup taşsın, ya salağı seni. Sinirden ellerim titredi, rezil insan.
- +1 yıl
@Vampirimsii bende gelirim kaçalım
- +1 yıl
Kacmak ısteyenler bana yazabılırlermo
- +1 yıl
@Aslyr hala düşünüyormusun kaçmayı
- +1 yıl
@Sadecetekkiz evet
- +1 yıl
Kacıcaksan sana bır kac akıl vereyım
- +1 yıl
Bende 19 yaşındayım hergun ailemle tartisiyoz psikolojim bozuldu suraya gitme bunu yapma işten eve evden ise sıkıldım artik yeter
- +1 yıl
offf be
- 4 ay
@Yarenutku111 hâlâ aynı fikirde misiniz kızlar
Eğer belirli bir birikiminiz varsa, ister üniversite ister lise öğrencisi olun. Belirli bir birikiminiz varsa 1.000 tl falan bir aylık küçük bir ev kiralaya bilirsiniz. +günü birlik işlerde çalısarak kira parasını ve ihtiyaç parasını çıkartabilirsiniz. 300 tl yede kiralık ev var 700 liraya da var. 1 Ay yalnız kalın aileden uzakta. O aile baskısından uzakta. Biliyorum her şeyini ama her şeyinize karışıyorlar. Abin seni kıskanıyor! Çünkü onun zamanın da o bisiklete bile zor biniyordu! Onun zamanın da telefon yoktu. Ben kendimden örnek veriyim. 18 yaşındaydım 2 abim vardı, küçüklüğümden beridir abilerimin yanım da kendimi kuzenleri gibi
hissediyordum, beni öyle bir dışlıyorlardı ki, dışlamalarını geçtim beni anneme ve babama karşı örgütlüyorlardı. Bir gün gene bana karışmaya dalaşmaya başladılar, o zaman benim evden kaçma gibi bir fikrim vardı ki 500 lira bir kenara atmıştım. Dayanamadım 2 sinede tekme tokat dalmıştım. 5 dakika sonra ikisi de yerdeydi burunları falan kanıyordu o sinirle iyi dalmıştım ibnelere. Sonra hiçbit şey demeden eşyalarımı aldım çantama attım, paramı aldım. Motosikletimin anahtarını kaskımı aldım ve çıktım evden. Atladım motora. Kiralık bir ev bakmak için çok geç bir vakitdi bu güzden 1 gece arkadaşım da kaldım. Daha sonra 3 ay aileden uzakta bazen tek başıma Tek tabanca bazense arkadaşlarımla kendi kiralık evim de kaldım. Bu süre zarfın da ay sonunu getire bilmek için çeşit çesit işlere girdim. 3 ay sonun da ise beni buldular, özür dilediler. Başta içimden "Siktirin gidin!" Demek geldi ama değişmişlerdi bunu görebiliyordum. Ne kadar size kötü de davransalar biraz kıymetinizi gösterdiğiniz de sizi anlıyorlar. Anlamazlarsa hadi ordan edin full tek tabanca takılın öyle ailenin ya.120 Yorumla
+1 yıltecrübe konuşuyo 2 defa kaçtım emin ol pişman olup dönersin yada onlar pişman olup seni döndürmeye calısırlar zaten kaçsanda bişey yapamazsın hiç öyle ben şunu yaparım bunu yaparım ayaklarımın üstünde dururum yok sevgilim bana bak filan sakın böyle düşüncelere kapılma bazen teoriyle gerçek hayat tutmuyo bak bana neler neler kurmuştum evden kaçtıgımda şimdi diyorumki iyiki evdeyim niye benimkilerde öyle karışıyolardı her şeyime ama düzeldiler ve seninkilerde düzelicektir merak etme seni anladıkları zaman tabi
1253 Yorumla
Soran+1 yılsevgilime kaçmıyorum zaten benim aklımdaki düşünce şu bursumla idare etmek yurtta kalmak falan
- +1 yıl
edemezsin yurttada ne kadar kalıcaksın ki bu evde kaçmak düşündügün kadar basit degil gerçekten bazen hiç bişey planladıgın gibi gitmez ufak bişey oldugunda bütün düşüncelerin hayal olur sende ortada kalırsın bak ne diyorum 2 defa kactım ya 2 defa yaptım o hatayı
Soran+1 yılokul bitene kadar
- +1 yıl
Bende kaccam plani kurdum artik bende biktim herseyden zorla brnim basimi japattilar ustelik dayak yemekten kucuk dusmekten biktim kendi ayakalimin uzerinde durucam izimi kaybederim bidaha beni gormezleri
- +1 yıl
@kacakkacak bir yıl bekle 18 yaşında kaç bekleme sen şimdi dersleri düşün notların yüksekse bir burs yurt başvurusu yani sonra part timë ise gir üniversiteyi iyi oku mezun olunca direk meslege atıl bitti.
- +1 yıl
@kacakkacak ya da para kazanmak icin youtube ol
- +1 yıl
seni cok iyi anliyorum bende seninle aynı durumdayım bende evden kaçmak istiyorum ama korkuyorum tek basima okumak istiyorum ama aylem izin vermiyor beni zorla evlendirmek istiyorlar
ama ben okumak istiyorum arkadaşlar onumde uc seçenek var 1 secenekya onarin istediyi biriyle evlenecem daha 14 yasindayim evlenmek istemiyorum 2seçenek ya kimsesizler yurduna bas vuracam bolece okuya bilecem de ya da evden kacacam üçüncü secenekse ölüm ya da intihar edecem lütfen arkadaşlar yardım edin hangisi doğru olur hangi kararı vermeliyi fikir verin hayatim söz konusu fikrinizi verin lütfen olmek istemiyorum - +1 yıl
@yardimedin3435 183ü ara ailem beni zorla evlediriyor de yaşını soyle gerisi onlarda yeni aile bulursun ya da yurtda kalirsin en azından hayatın düzelir
- +1 yıl
Senin durumunla bizim durmumuz ayni olmayabilir
- +1 yıl
@kacakkacak sonra ne yaptın merak ettim anlatır mısın böyle bir düşüncem varda
- +1 yıl
@alara3435 kaçmayı hala düşünüyomusun
- +1 yıl
@Umutsuz96 evet hala dusunuyorum ama tek basima korkuyorum cesaret edemiyorum tek basima niye sordun sende mi evden kacmak istiyorsun
- +1 yıl
@EmirJames evden kacamk istiyorum cok ama hata yapmaktan da cok korkuyorum ve aytica herkezede guvenemem ben kizim ama sen erkeksin ve ayrica bende 16 yasindayim bak beni aylem evlendirdi olsa ben evlenmek istemedim ben okumak istedim evden de bu yuzden kacmak istiyorum okuya bilmek icin bu tek sansim eyer kacacak olsam bile cok uzaklara kacmam gerekecek anliyormusun simdi soyle ne yapmaliyim sevmedigim bir adamla evliyim ama vhayalerim var eyer evden kacmazsam canima kiyacam bir kac ay sonra belkide gunler sonra bilmiyorum ne kadar dayanabilirsem dayinicam dayanamayacak hale geldigimde intihar edicem ama olmek te istemiyorum kacip kurtulup okuyup hayatimi kurtatmak varken niye oleyim inan kafam karisik cok ama kacmak icin cok guvenilir arkadaslara ihtiyacim var kizlara mesela bana yan gozle akmayacak birine beni koruyup kolayacak birine anliyormusun simdi soyle sence hangisini yapmaliyim olmelimiyim yoksa savasmalimiyim?
- +1 yıl
2 defa kaçmışsın pişman olup dönersin dediğine göre pişman olup dönmüşsün peki elinde ne vardı?
Okuyormuydun ya da çalışıyormuydun elinde hiçbir sey olmadan tabiki pişman olursun ne yemeyi ne giymeyi düsünüyorsun hatta eğer boyle bir dusuncen olduguna gore biraz sabredip biraz para biriktirmen gerekir ne kadar insan taniyorum çok fazla tanimiyorum ama var yinede Şu an erasmusle ingiltereye gidicek ve iyikide gitmisim diyor yoksa Şu an belkide okula devam bile edemiyecekti - +1 yıl
@Alaraaa3435 hala 16 yaşındaysan gel bana ciddiyim saka falan yapmıyorum zaten bunun sakasıda olucak gibi degil gel bana
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Alaraaa3435 lütfen bana da yardımcı olun bende evden kaçmak istiyorum
- +1 yıl
@alara3435 bana ulaş lütfen beraber kaçabiliriz
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kacakkizlar ben kacmadım ama sen niye evden kacmak istiyorsun instegramın varsa yaz buraya adını ordan konuşuruz
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kacakkizlar instegramın varsa adını yaz ordan konuşuruz
- +1 yıl
@Kacakkizlar kacmayi dusunuyormusun hala
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aaayyyssseeelll hala kaçmak istiyormusun
- +1 yıl
@Restulanartık bana ulaş bende kaçağım
- +1 yıl
@Büşraacryy Nasıl gidiyor hayat şu an
- +1 yıl
@Büşraacryy büşra naptın kaçabildin mi
- +1 yıl
@kacakkacak ben başardım kaçtım
- +1 yıl
@alara3435 kıyamam ya tek değilmişim sana yardım etmek isterim ulaş bana burdan
- +1 yıl
@Aşkvarkalbimde hangi şehirdesin nasıl yaptın
- +1 yıl
@alara3435 kaçabildinmi?
- +1 yıl
Nedem bir kadın kendi ayakları üstünde duramasın bu nasıl bir zihniyettir ister tek olsun ister sevgilisi olsun yanında gayet güzel durabilir kadın veya erkek fark etmez kendine güveni ve inancı olduktan sonra herşey yapılabilir
- +1 yıl
@Alaraaa3435 nerdesin ben kızım yardımcı olabiliirim hatay antakyadayım eğer en azından yakın şehirlerdeysek yardımcı olabilirim birisine kaçmayı düşünmüyorum hani iyi bir yol arkadaşı olurum
- +1 yıl
@isimyoksanane buradan mesaj atamıyorum instanı yazabilir misin
- +1 yıl
@Aşkvarkalbimde hala aktif misin bilmiyorum ama bana ulaşır mısın bi arkadaşımın ailesinden kaçması lazım. berbat bir ailesi var ve kaçmak zorunda. onunla görüntülü konuşma yaparsan yardım edersen çok iyi olurdu, 22 yaşında kendisi.
- +1 yıl
@EmirJames @isimyoksanane bende gelimmi çok şey başarırız iş bulup yatırım yaparız sonra yurdışına gideriz yurdışına gittikmi zaaten gerisi kolay bana güven yemin ediyorum kötü bir insan değilim zorla bir yere gönderiyorlar beni ama gitmek istemiyorum ne dersin erkeğim ama bana güvenin iyi bir abla kardeş ya da ağbi kardeş oluruz hatta kardeş oluruz
- +1 yıl
Evden kaçmak isteyen var mı hâlâ?
- +1 yıl
@Ziyangilldd ben varım
- +1 yıl
- +1 yıl
@Alaraaa3435 evden hâlâ kaçmayı düşünüyorsan beraber bir plan yapalım bende kızım 16 yaşındayım artık çok yoruldum aileme dayanamıyorum eziklenmekten ve sürekli ayrım yapılmasından yoruldum hâlâ evden kaçmayı düşünüyorsan bana ulaş
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
47Cevap
1 - Erkek veya kız fark etmez.. kaçıcaksanız, paranız varsa kaçın.
2 - 18 yaş altındakilere kaçma tavsiye edilmez, polis sizi aileye geri götürür. Ama aile kötüyse polise durumu anlatırsınız, sizi koruma altına alabilirler.
3 - 18 yaş üstü rahat olsun, reşit oldukları için polis hiç birşey yapamaz. Kaçmakta özgürdürler.
Aileniz size kötü davranıyorsa kaçıcaksınız mecbursunuz buna.. Çünkü: Her aile dört dörtlük değildir. Aileniz ile sürekli kavga ediyor, sürekli size kötü davranıyorsa ve yaşanmasını istemediğiniz "psikolojinizi bozabilecek" durumlar yaşanmışsa.. mutlaka kaçın. Arkanıza bakmayın!!! Kimi ailelerde çocuklarına yansıtılmayan pislikler vardır, bunlar gün yüzüne çıktığında çocuk evden kaçmak ister. Onun için canınızı seviyorsanız kaçın.
Kaçmanız size gereken tek şey parada değil, güvendiğiniz birileri olması lazım. Kızsanız kız arkadaşınız olacak o size yardımcı olacak.. Erkekseniz zaten kendiniz halledersiniz..199 Yorumla- +1 yıl
@sevimliiicadııı beraber 18 olduğumuzda kaçalım
- +1 yıl
Ya bana yardim edebilirmisin lutfen cok acil
- +1 yıl
Halama gidemez miyim o dedi
Öncellikle kendi hikayemden bahsediyim bende zor bi aile ortamı yaşadım zorla evlendirilmek isteniyordum baskı üzerine baskı ilk olarak 18 yaş üstüyseniz kaçmayı düşünün ve bunu planlayarak devam edin yüksek miktarda bi para toplayın kendi evinizi tutup eşyanızı alıcak kadar fazla para bu önünüze çıkıcak çoğu engeli kaldırıcak işe girene kadar geçiniceğiniz parayı kenara ayırın evde kimsenim olmadığı bolca vaktiniz olduğu bi zamanda çıkıp gidin ve gitmeden 2 hafta önce evinizi kalıcağınız yeri bütün planınız hazır olsun gittikten 2 3 sonra polisi arayıp durumu izah edin ve bi koruma belgesi çıkartın aileniz kapınıza dayandığında size zorbalık yapamaması için ve kaçmayı son çare olarak düşünün benim son çaremdi yaptığım yaşadığım her şeyi anlatmaya çalıştım umarım faydalı olur kadınlar ayaklarınızın üstünde durun tek tavsiyem bu aile bi yere kadar
77 Yorumla- +1 yıl
kaçtın mı
- +1 yıl
Peki şu an napiyorsun nerdesin ailenin yanında mi yoksa kaçtığın yerde mi
- +1 yıl
Bende kacicam ama nasil yapicam bilmiyorum
- +1 yıl
Beraber kacabiliriz 20 yasindaym
- +1 yıl
@buseeee000 bende 20 yaşındayım hala geçerliyse yaz bana Instagram veriyim konuşalım bende gitmek istiyorum
- +1 yıl
@Yarenutku111 ne yaptınn ben de aynı düşünceler içindeyim merak ettim
Dönüp dolaşıp geri geliceğin yerden niye kaçarsın ki? Sen Ailene Tahammül edemezken sana kim insaf eder yardım eder... Çok Küçüksün Doğru düşünemiyorsun şuan Evden gerçekten kovmuş olsalar idi şuan evinde olamazdın.. Sen her zor duruma geldiğinde kaçacaksan Hiç Durma Kaç ... Eğitimini bitir ekonomik özgürlüğünü eline al Güzel bir işe gir ve ozaman hayatına yön vermeyi düşün...
75 Yorumla
Soran+1 yılgeri dönmemek üzere gitmek istiyorum ben reşitim ünv öğrencisiyim bursum var
- +1 yıl
Canım bende ayaklarımın üstünde dururum gel birlikte kacalim ismim merya
- 1 yıl
@Sensizmelek kacabildin mi
- 4 ay
@Azranurrr_45 hala aynı fikirde misin
19 yaşında olup yurtta kalamazsın .. aile içi şiddetten dolayı kadın sığınma evlerine başvurabilirsin .. ama şu an bu seçenek en son düşünülmesi gereken şey .. maddi olarak bağımsız hale gelip evi terkedebilirsin .. hangi bölümde okuyorsun? kalma derslerden hızlıca bitir .. hemen iş bul ..
07 Yorumla
Soran+1 yılöyle yurt değil öğrenci yurdu
Soran+1 yılbursum var ayda 380 tl
- +1 yıl
eğer zorlarsan biraz yeter .. olmadı part time çalışırsın .. ailenle yaşamaya devam eder misin, yoksa farklı çözümler mi bulursun bilemem ama mutlaka okulunu bitir.. maddi olarak ayakların üzerinde durabilecek konuma gel .. yoka ilerde şimdiki baba dayağının yerini koca dayağı alabilir ..
Soran+1 yılonun farkındayım iyi bir bölümde okuyorum yeten insanlar var maddi durumu kötü olan ailesinin para yollayamadığı insanlar okuyolar
+1 yılher sabah oylen aksam hep siddet ve baskı artık bikmis durumdayim ve ayni sozleri duymakdan biktim "keske sen olmasaydin, nefret ediyorum sana, sen olsende canimiz kurtulsa senden, teyzende halanda senin hakkinda kotu dusunuyor, kimse seni sevmiyor, bak halanin kizina teyzenin kizina sen o larin tirnagi bile olmazsin..."yani biktim ama islerine gelince iyi ki varsin guzel kizim bitanem islerine gelince tabii ama sonra yine ayni muamele.. biktim evden kacmaya gelince yani biliyorum evden kacarsam agliyacaklari arayacaklari dogru ama bulduktan sonra iki kat baski yapicaklar bu defa odadan cikmama bile izin vermezler... yani bana cikis yok ölene kadar bunlarla cürüyücem...😔😔😔
150 Yorumla
+1 yılömrün boyunca yanında olanlar bi tarafta
hayatına belli bir zamandır bir pencereden bakan bi tarafta
sürekli hayatında olacağının garantisi var mı yok
ailen bişileri önceden sezmiş olmalı
yanlış tepkiler göstermiş olabilirler
ama onlardan vazgeçme
sana onlar gibi kimsede sahip çıkamaz14 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimden bana sahip çıkmasını beklemiyorum zaten ona kaçmıyorum ben yurtta kalsam diyorum okulun yurdunda yapabilir miyim tek basıma
- +1 yıl
evden kaçmana sebep o adam ve ondan sonra yaşadıkların
suçlu aramıyorum yanlış anlama
yurtta nereye kadar kendi kendine yeteceksin
nasıl kendi ayakların üstünde duracaksın
yok öyle bir dünya
çalışıp ekmeğini kazanana kadar ayakta duramazsın hep kötü insanlar karşında olur
ailenin kıymetini bil
en azından bi ailen var
yurtlarda kalan yetimler
senin kızarak girdiğin yatağa girdiklerinde yorgana anne baba diye sarılıyorlar
beterin beteri var unutma
Soran+1 yılöyle yurt değil o yurda yaşım tutmaz zaten öğrenci yurdu ve bursum var 380 tl
- +1 yıl
neyse sen beni anlamıyorsun
+1 yılBenimde babam 12 yıldır cezaevindeydi 2 yıl oldu çıkalı bana mahkum hayatı yaşatıyor annem yok 3 yaşında terk etti babaannem büyüttü beni fakat dedem ölsükten sonra başka birini buldu evlendi sırf onun yanına gitmek için benim boğazıma bıçak dayadı şimdide babam başladı sevdiğim biri var 2 yıldır konuşuyoruz herşeyi biliyor onunda aile yönünden çok sıkıntısı var diyorki gel gidelim kimse bulamaz 1 yıldan beri diyor ama ben babamın ona bişey yapmasından korkuyorum babam yurt dışına gidecek ben kalıcam İstanbul’da babam gittikten sonra bende bilet alıp sevdiğim çocuğun yanına gitmeyi planlıyorum sizce nasıl yapmayalım
31 Yorumla- +1 yıl
Bence sevdiğin çocuğun yanına gitem başka uzak bi şehire git tek başına yaşamaya çalış insanlara hiç güven olmaz
+1 yılBen de ailemle ciddi sorunlar yaşıyorum her gün fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyorum sürekli beni eğer İstanbul içinden bir üni kazanmazsam evde oturur koca beklersin diye tehdit ediyorlar 19 yaşıma kadar bana hiçbir sevgi göstermediler ya da ben görmedim 20 yaşıma gireceğim hala bir çocuk gibi ne derlerse yapıyorum ama arttık gerçekten bıktım çekemiyorum. Kaçmak değil de sadece kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum v e bunu çok düşündüm anlık aldığım bir karar değil ama nasıl yapacağım tek başıma ne yaparım hiç bilmiyorum Eminin benimle aynı durumda kızlar vardır isteyen olursa bana @aslnur91 instagram hesabından (profil fotoğrafı siyah) ulaşsın en azından birimiz hakkında bilgi edinmiş oluruz hem de bu süreçte yalnız hissetmemiş oluruz
26 Yorumla- +1 yıl
kaçtın mı
- +1 yıl
Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 İstanbul da yaşıyorum gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
- +1 yıl
@paris03199 bende kaçmayı duşunuyorum isteyen ulaşsın @_merlda
- +1 yıl
- +1 yıl
@igbennozkann kaçtınmı kardeşim
- +1 yıl
Ben kacicam ama yanlizim 19 yaşındayım bole bi ev tutup calissak ev kira parasi cikaririz ama herseyden once huzur olur sana karisan kimse olmaz
+1 yılGercekten bi tek benim ailem boyle saniyordum ben de 19 a giricem iki uc ay sonra hala ustumde bi baski bi sıkma arkadaslarimla bulusurum laf yerim takip edeerler bi acigimi yakalayip tehtit ederler hayallerim vardi gecen sene mezuna kaldım bu sene calisip hemsire olucaktim ama het sey yarida kaldi ders calismama bile laf yiyorum dusunun gunluk tutuyorum gunlugumu bulup okumaya calisir gecen arkadasimla bulustum yemedigim laf kalmadi hok artik disari cikmicaksin sen vs vs hayatin bitti senin falan bende cok bunaldim ilk once is bulup sonra bu lanet evden gidicem sizinde ilk onceliginiz is olsun sonra 1 0 daireler var kirası ucuz oluyor atasehir tarafinda bende oyle yapicam planinizi yapmadan gitmeyin dışarda bir suru faydalanmak isteyenler var
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar benziyor ki hikayemiz bende mezunum ve bende hemşire olmak istiyorum üniversiteyi kazandıktan sonra yine bu şekilde davranırlarsa gözü kara cesur biriyim bırakır giderim bu benim hayatım ve bu yıllar en güzel yıllarımız yaşam hakkımızı kimsrye bırakmamalıyız
- +1 yıl
Merhaba
@Haydigelbenimle ikinizle de benzer hikayem var. Ben hemen kaçayı düşünmüyorum üni sınavına girip burs alıp birikim yaptıktan sonra gitmek istiyorum eğer sende benimle aynı dikirdeysen @aslnur91 instagram hesabından ulaşabilirsin biribirinden hakkında bileği edinmiş oluruz
İyi günler - +1 yıl
@Haydigelbenimle bu arada profil fotoğrafında siyah kapak var bilgilendireyim istedim @aslnur91
- +1 yıl
@Betüüüllllllssss
+1 yılİNSTEGRAM adresi:yalniz_kizin87452Not:profil papatya :) dmInsan özgür olmak için evden kaçmak istemez onu üzen, kendini bilmez insanlardan uzaklaşıp yeni huzurlu ve sakin bir hayat kurmak ister fakat kaçmak ne kadar doğru ne kadar yanlış birşey diye düşünmeye kafa yormayın bazen aklınızdan geleni yapmalı, küçük delilikler ve büyük maceralara atilmalisiniz"plan"çok önemli plansız hareket etmek dünden daha kötü birgun yaşamak demektir. KAÇIN ya kurtarın kendinizi ama kaçmadan en az 1 2 ay önce herşeyin planını yapmanizda fayda var.
16 Yorumla- +1 yıl
yalnizkiz gel gidek biraz param var gidelim yeter ki hızlı kurtulalım burdan bu hayattan
- +1 yıl
@isimyoksanane bende gelimmi çok şey başarırız iş bulup yatırım yaparız sonra yurdışına gideriz yurdışına gittikmi zaaten gerisi kolay bana güven yemin ediyorum kötü bir insan değilim zorla bir yere gönderiyorlar beni ama gitmek istemiyorum ne dersin erkeğim ama bana güvenin iyi bir abla kardeş ya da ağbi kardeş oluruz hatta kardeş oluruz
- +1 yıl
- +1 yıl
Sizinle bir şey paylasmak istiyorum böyle sitelere insan niye yazar diye düşünüyordum ama başına gelmeyince bilemezsin tabi ben üniversite öğrencisiyim ailem anlaşamamazlik yaşıyor yillardir onlari idare ettim uniye gittim kurtuldum derken hayatın gerçekleriyle karşılaştım ailemi dinlemedigim icin cok pismanim şu an okulum uzadi derslerim berbat ve gittigim Şehir de berbat bir gecmisim ve pismanliklarim var bu durumda ailem beni okula göndermek istemiyor bu konuda yerden göğe kadar haklılar ama ben egitimimi bırakamam okulu birakirsam yaşayamam simdiye kadar yurtlarda büyüdüm ailemle yaşayamam ve şu an çok zor durumdayim sizce ailemi dinlemeli miyim yoksa bende egitimim için kaçmalı miyim bu en son isteyecegim şey ama annem ya benim dediklerimi kabul edeceksin ya da intihar et dedi ben bu şartlarda ne yapmaliyim
01 Yorumla
+1 yılDoğru düzgün anlatamıyor musunuz?
Birisi diyor yok gel beraber kaçalım.
Birisi diyor yok kaçma sevgilini terk et.
Kızın dediğini bi' okuyup anlarsanız iyi olur.
Bence yani bilemiyorum ayaklarının üstünde rahatça durabilmen için belli bir birikimin olmalı, sen çalışıyorken seni idare edebilecek bir birikim. Gereksiz masraflar falan çıkarmazsan, ayakların üzerinde durma şansın %48 gibi bir şey olabilir. Tabii ki burada kazancın çok önemli oluyor, mesela aylık 1600₺ ile geçinmeye çalışmak var, bir de aylık 3000₺ ile geçinmeye çalışmak var. Yani her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplarsan, belki, bir ümit ayaklarının üzerinde durabilirsin. Tabii ki "Birikim" önemli, birikimin varsa ayakta durabilme şansın artar.00 Yorumla
+1 yılBir aile cocugunu dusunuyorsa ona engel olmayacak karşısında değil yanında olacak bak ben ailem yüzünden hayatını kaybettim benim ailem kısaca hayatımın ya onlar yüzünden evlendim şimdi hic biri yanında değil bende ne sevgi ne saygı bazen diyorum bende mi var ben mi sucluyum bu kadar kötü şeyler yaşıyorum iki tane çocuğum var bırakacağım ailem içlerini getirme diyor kapsamda daha çok çocukları mahvediyoruz bütün sınırı mi onlardan cikartiyom ben kararı mi verdim bende çıkıp git cem buralardan benim elimden gelen bu kadar olmuyor olmayinca
014 Yorumla- +1 yıl
Sensizmelek kacmadiyasan hala gel beraber kacalim gayet cidiyim bende senle ayni durumdayim lutfen cevap ver
- +1 yıl
@Uyarrrr ozelden yazmama izin vermiyor xpr seviyem düşuk neden sana yazmama istedin soylesene
- +1 yıl
@Alaraaa3435 Benımkısıde düşük yazamıyorm ozelden daha ayrıntılı konusuruz demıstım
- +1 yıl
@Uyarrrr instegram hesabın varsa yaz buraya adını ordan konuşuruz eyer istersen
- +1 yıl
@Alaraaa3435 songül uyar 26
- +1 yıl
@Uyarrrr ya yazdım sana ama cevap vermiyorsun baş ortulu olan kız sensin dimi
- +1 yıl
@Alaraaa3435 sarı basortum var canim
- +1 yıl
@Uyarrrr evet işte yazıyorum san ama cevapvermiyorsun ordan yaz bana hadi
- +1 yıl
@Alaraaa3435 bakıyorum hiç msn yok ama istekte yok
- +1 yıl
@Uyarrrr ya ben buraya yazamam hesabımı istek attım sana ya bir bak yine istersen
- +1 yıl
@Alaraaa3435 hala kaçmayı düşünüyor musun
Emin ol ailen seni ve geleceğini düşündüğü için bu şekilde davranıyor. Günümüzde ilişkilerin yarattığı tehlikeli durumlar ortada ve bir anne ve babanın bu gibi durumlardan korkmaması imkansız. Artık eskisi gibi ilişkiler kalmadı. Göz göze gelindiğinde utanılan zamanlardan tecavüz, cinayet, organ mafyası ve biçok tehlikeli durumların yaşanıldığı zamanlara geçtik neyazikki. Yaşın itibarı ile çabuk kızman ve sinirlenmen normal ama emin ol sakin olduğunda sağlıklı düşündüğünde bunun yanlış birşey olduğunu sende anlayacaksın. Ailen herşeyin başka bir insan veya maddi manevi birşey için onları asla terk etmemelisin.
01 Yorumla- +1 yıl
Ha kızı dövmeleri normal mi yani? Sussun mu buna?
+1 yılsen kacmayı kafana koymussun bunu aldıgın cevaplarda herkes kacma dıyor buda senı daha cok tetıklıyor kacmaya bursum dıyorsun 280 lıra karın mı doyurcaksın ev tutacaksın ustune basına kıyafet mı alacaksın adam akıllı kır dızını ya sabır de 3 .4 sene dur yanlarında . çalışmaya baslayıp paranını kazanınca canın nere ıstıyorsa gıt. bıde anne veya baban öz mü yok sa üvey mi ?
04 Yorumla
Soran+1 yıl380 tl kyk yurdu ücreti 110 tl yemek de veriyolar okuluma da çok yakın 270 tl kalır bana onla da geçinebilirim
- +1 yıl
dene ve gör ne dıyelım bastada dedıgım gıbı kafana koymussun bı kere yapacksın ama zararın neresınden donersende kardır unutma hayat camdan bakıldıgı toz pembe degıl ;)
Soran+1 yıltoz pembe değil zaten hiç değil nerdeyse her gün şiddet gören bir genç kız için
- +1 yıl
polıse gıt kızım o kadar sıddet goruyorsan nasıl bır sıddetkı bu halen yazabılıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle selam maalesef sizinle bu yaşta bu konuları konuşmamamız gerekirdi biliyorum ama hayat şartları maalesef bazen elinden bişey gelmez. Ben de aileme yetemiyorum istediklerinin hepsini yapmama rağmen hiç kimseye zarar vermeden yaşadım ve kaçmak istiyorum herşeyin düzeleceğine inancım tam olduğu zaman benim için hep sorun çıktı kötü okul kazandım bana sahip çıkmadılar bana zorla iş arattılar maddi durumumuz iyi olsa bile eğer kaçmak isteyen varsa mersinin çevre illerinden ya da ilçelerinden her türlü buluşup yeni bir hayat kurabiliriz yalnız kaçmak istemediğim için söylüyorum eğer bana ulaşmak isteyenler fake hesabım olan sanemtidiim1 hesabından bioda pkal23 mersin yazıyor ayrıca şartım benimle erkek ya da kız olan kişinin sesli konuşması gerek
117 Yorumla- +1 yıl
Hey halâ istiyorsan iletişime geçelim sana istek attım instagramdan
- +1 yıl
bakın hep beraber kaçabiliriz isterseniz yeteriz birbirimize şu an tek yapmak istedim ama tek başıma güçlü duramam ve nakit yok altın var napıcağımı bilmiyorum hemen şimdi çıkıcam evden gelmek isteyen ulaşsın oylesineisteaq09 instagram
- +1 yıl
Evden kaçmak isteyen varsa insta versin konuşalım ben de gidicem
- +1 yıl
@Ziyangilldd ben varım 18 yaşındayım bende kaçmayı düşünüyorum aile baskısı yüzünden. sen kaç yaşındasın?
- +1 yıl
@oylesineisteaq03 öyle bir hesap çıkmıyor yalnız yanlış yazmışsın bir daha yaz
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@12345melike12345 banada ulaşın
- +1 yıl
@oylesineisteaq03 bende gelirim
- +1 yıl
@12345melike12345 istiyorum isteyen iletişime geçsin instagrma yazın @_merlda
- +1 yıl
@paris03199 kactin mı
- +1 yıl
@Umudumsensin6363 kaçan oldumu?
- +1 yıl
@12345melike12345 bende kaçmayı düşünüyorum dusunuyorsan ıg veriyim
kaybetmeyi seviyorsun yani bıktım dedigin anan baban yaw insaf adamın sırtına tas koyup tası dese tasır insan kötü olabilir anlayıslıda degillerdir ama sen onların evladısın ergen ergen düsünmeyi bırakta adam gibi otur al basını iki elin arasına ne olucak
00 Yorumlabak kardeşim daha hayatın başındasın.ailen seni korumak için böle davranıyor.korumaya çalışırkende uygulamada yanlış yapabilirler.ben dayağı asla tasvip etmiyorum.dayak konusunda ailen hatalı ancak sana o çocuk olmaz diyorsa bi bildiklkeri vardır.sen sevdiğin için o çocuğun hatalarını görmezsin ama ailen görür.unutma düştüğün zaman yine seni ailen kaldırır.evden kaçmak gibi saçma bi fikre kapılma.benden sana bi abi tavsiyesi.
02 Yorumla
Soran+1 yılonu hiç tanımıyolar ki tanısalar tamam dicem de sadece o çocuk de değil sorun zaten
+1 yılEminimki pişman olucaksın bu yüzden hiç tavsiye etmiyorum anladığım kadarıyla problemlerinin ana nedeni sevgili uzaklaşmayı dene bence ailenden uzaklaşmaktansa sevgilinden uzaklaşmak daha güvenli mantıklı ve doğru olandır
11 Yorumla
Soran+1 yılbu çok öence geçen seneki konu sevgilimle hala beraberim ve hala ayırmaya çalışıyolar ama kaçmaya niyetim yok
+1 yılBende kaçmak istiyorum ama kenarda birikmiş hiç param yok zaten babamın işleri de çok iyi de değil ailem herşeyime karışıyor her şeye kızıyor her şeye dövüyor evde hep küfür hep şiddet başka bişey değil ya intihar edip kurtulucam artık ya da bir şekilde yurtta falan kalıcam yetti artık ailem çok kötü bakıyor bana
21 Yorumla
+1 yılBende 18 yasındayım benim ailemde böyle özgür olmak istiyorum artık yani aynı düşünüyoruz ikimizde gel birlikte kaçalım istiyosan küçük bir ev kiralarız eşyaları hallederiz çalışır kirayıda öderiz çıkar gezerizde istedigimiz gibi eğer istiyosan sende ayrıntılıda konusuruz istersen adım esra bu arada :)
029 Yorumla- +1 yıl
ben de esra ben de istiyorum böyle bişey konuşsak mı bu konuyu
- +1 yıl
olur konusalım bu arada hesabın şifresini unuttum yeni açtım bunu
- +1 yıl
acayip daralttılar artık yani kaçalım bişey yapalım kızım valla bende bıktım artık yaa
- +1 yıl
Konuşsakmı bu konuyu
- +1 yıl
@Vazgeçmrdim banada yer varmı? Ciddiyim bitanem
- +1 yıl
@Sibellaa19 konuşabiliriz her türlü
- +1 yıl
İsterseniz mesaj atın isterseniz burdan farketmez Can'ım :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende gelmmek istiyorum kaçtınız mı
- +1 yıl
@Bıktımartıkbe122 gelin de gidelim artik be
- +1 yıl
@Bıktımartıkbe122 Canım mesaj atmaya calıstım ama atamadım neden atılmıyo sen bana atda konusalım istersen ya da numaralarınızı atın wpden grup yapıp konusalım
- +1 yıl
Banada mesaj atın instagram hesabım elifimzs
- +1 yıl
@Elif272727 kızlar banada ulaşın lütfen
- +1 yıl
@korkakhatun hala aynı fikirdeyseniz konuşmakta fayda var. Son çareyi bu sitede arıyorum
- +1 yıl
Kızlar ne yaptınız ulaşın lütfen
- +1 yıl
kızlar naptınız konuşalım lütfen
- +1 yıl
Hala kaçmayı düşünüyor musun
- +1 yıl
@Vampirimsi @korkakha@Bella16 gel kaçalım çalışır bakarız birbirimize
- +1 yıl
gel kaçak lutfennnnnnnn
- +1 yıl
@Vampirimsii heyy neler yaptınız
- +1 yıl
@nazli5432 hala aynı fikirde misin? Neler yaptınn ben de şu an kaçmak gitmek istiyorum yaa
- 1 yıl
Kaçtın mi peki
- 4 ay
@Morpisicikk kızlar hala aynı fikirde misiniz
+1 yılbu tür aileler insani yasamdan sogutuyor gercekten de... ne desem bos
101 Yorumla- +1 yıl
Aynen haklısın dostum
Ben 21 yaşındayım evden kaçmak istiyordum 18 yaşımda kürt biriyle evlendim ailemin izniyle sonra altınları paraları herşeyi toplayıp evden eşyaları da aldım o işteyken nakliye tuttum evi de tutmuştum kaçtım gittim şimdi bir kuaförde çalısıyorum usta olarak çocukluğumda çıraktım kendi evin ve arabam var çok iyi oldu şimdi ne ailem ne eski eşim bulamıyor beni komple şehir değiştirdim kimliğimi mahkemeye verdim adımı değiştirdim herşey yolunda 😄
12 Yorumla- +1 yıl
vay be kadınlar gerçekten çok tehlikeli olabiliyorlar benimde kız arkadaşım aile içi çocukluğundan beri şiddet gördüğü için benimle kaçmak istiyor ya bir noktadan sonra kendini toparladığında senin yaptığın gibi beni terk ederse? veya bu şahıs önceden beni zorla alı koydu ben ondan kaçtım derse?
+1 yılsana benim hikayemi anlatayim:
ben almanyada yasiyorum, evden iki kere kactim, ikisinde de geri döndüm, ama keske dönmeseydim.
bana baski devam etti. haha, benim kacma sebebim:
CAMIYE GITMEK ISTIYODUM, ENGEL OLMAYA CALISTILAR;BEN KI ERKEK NEDIR BILMEYEN BIRIYIM...
SIMDI DE HALA EVDE YASIYOM, TAKMIYOM ONLARI, POLISI DE DIKTIM bir KERE KAPIYA, ARTIK ANLADILAR BENI ENGELLEMIYECEKLERINI...10 YorumlaSeninle aynı durumdayım bende, anlayabiliyorum yani seni :( aynı düşünce bende de var ama pişman olurum diye korkuyorum. Böylede daha kötü oluyorum anlıcağın ne yapıcamı bilmiyorum. Ama pişmanlık yaratır ailenide düşün çok üzülürler iyi düşün kafanda kesin varsa kaç, benim gibi kararsız olma :(
110 Yorumla- +1 yıl
kızlar gelin kaçalım işte birbirimizi en iyi biz anlarız fenamı olur ayrı eve cıksak
- +1 yıl
@Vampirimsii gelin kacalim be
- +1 yıl
@Vampirimsii evet ben de istiyorum lütfen hala aynı fikirdeyseniz birleşip ev tutalim
- +1 yıl
@nazli5432 bana ulaş takip ettim konuşalım
- +1 yıl
@Eslemseda ben de varım tanışıp harekete geçebilirim
- +1 yıl
@Eslemseda eslem insta adresini yaz benim İstanbul'da kurulu bir düzenim var zaten üni okuyorum part time çalıştığım bir iş var yurtta kalıyorum ama yurttan eve çıkıcam çünkü ailem yurduma gelir beni burulur şu an ailemin yaninda tatildeyim ve kaçıp istanbula gelmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
@Asennnnnaaaa kimse ciddi değil ya sen bana takip at buradan konuşalım
- +1 yıl
@nazli5432 ulaş bana instadan kdkdkd3502
- +1 yıl
dilara gel gidek herzaman yanındayım yeter ki gelllll
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Sabır".. Hiç kimseyi pişman etmemiştir. Etmez de. Kimseye güvenme "sabretme"ye güven. O çok sevdiğin çocuğa bile.. Çünkü an gelir ona da, onun yaptıklarına da "sabretmen" gerekir. Ailen kötülüğünü istemez.. ://///
12 Yorumla
Soran+1 yılona kaçmıyorum ben bu yanlış anlaşılmayı bi düzeltsek önce ben ona kaçıp onunla yasamıcam ben kyk yurdunda kalmak istiyorum okumak ondan da uzaklaşmak hatta bu sene geçemem ama seneye başka bir ünvye geçmek orda yeni b, hayat kurmak kendime
Cevap sahibi+1 yılAnnesiz mi, babasız mı? Sen onların rızasını al da..
(Onunla kaçmıycanı anladım. İki türlü de fark etmez)
seni kimse annen baban kadar düşünemez emin ol uzaklaştıgında nasıl özleyeceksin onları pişman olacaksın
17 Yorumla
Soran+1 yılya onlar da düşünmüyolarsa beni evde fazlalık olarak görüyolarsa geber diyolarsa
Soran+1 yılben de onları seviyorum ama çok üzüyolar beni hiç anlamıyolar
- +1 yıl
belkide sen onları anlamıyorsundur liseyi bitirdiğim sene bana da yapmışlardı aynı şeyi erkek arkadaşımdan ayrılmamı söylemişlerdi resmen depresyona girmiştim ya sürekli ignelemeler laf etmeler o zamanlar senin gibi düşünüyordum ama şimdi iyi ki de ayrılmışım yoksa şuan çok mutsuz olurdum diyorum biraz aman ver hem onlara hem kendine biraz büyüdüğünü kabul etmeleri için
Soran+1 yılkabullenmiyolar lise bitti üniveriste 2. sınıfa geçtim hala böyle bir haftasonu dışarı çıkamadım arkadaşlarımla sevgilimle her şeyim her şeyim batıyo onlara ben de depresyondayım tedavi görüyodum ona bile engel oldular
- +1 yıl
ewet bu biraz abartılı olmuş ama benim üni bitti hala dısarı cıkarken annem nereye gidiyorsun kımle görüşeceksin diye binbir türlü soru sorar hatta bazen çıkmaktan vazgeçerim o kadar bogar ki sen biraz tepkini ortaya koy ya da en iyisi bi psikiyatırdan yardım alman o seni yönlendirir
Soran+1 yılalıyodum ona da engel oldu
konuşarak çözmeye çalıs önce sorunlarını ama zor bi durum tabi. maddi acıdan gücün yeterse istediğin yerde kalabilirsin ama kız yetiştirtme yurtları almıyorlar
07 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciyim bursum var okulun yurduna alırlar mı diyorum direk kayıt yaptırabiliyo muyum
Soran+1 yıl380 100 tl daha bursum var başka yerden
Soran+1 yılgeri dönmek istemiyorum gidiceksem tam gitmek bi yolunu bulmak
Soran+1 yılöldüresiye değil ama dövüyolar kafa attı babam burnum hala acıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelmissin 19 yasina resitsin zaten kimse seni zorla eve getiremez sana siddet uygulayamaz. bursunda varmis git yurda okulunu bitirmeye bak meslegini eline al. ayakta durmak cok zor gordugun gibi kimseye muhtac olmicaksin.
16 Yorumla
Soran+1 yılbaşarabilirim dimi
Cevap sahibi+1 yılkendine guven sadece. sen ayri bir bireysin artik ama sakin yolundan sasma. okuluna agirlik ver. gerekirse is bulursun ama bence bursun fazlasiyla yeter
Cevap sahibi+1 yılyalniz sunuda es gecmiyim. eger ailen sadece erkek arkin yuzunden sana bu muameleyi yapiyosa belkide bir bildikleri vardir ne biliyim cocuk serseridir seni korumaya calisiyolardir dozu artirmislardir. onlara bu haksizligi yapma. kafanda kefeye koy bir tart bakalim herseyi.
Soran+1 yılonu hiç tanımıyolar tanısalar tamam dicem de
- +1 yıl
git 500tl en az iş bul sonra yurta kal
- +1 yıl
01manisa45 inst ulaş bana bayanım yeni kaçtım 3 ay oluyor tekim
1 yılBenim annem de ikinci evlilik yaptı ve artık bizi sevmiyor 2 eşi biz evden kovmak istiyor ve annem de bize ikide bir evden kovuyor ve gerçekten yurda gitmek ve kar yemişi yapmak istiyorum kaçmak istiyorum yani artık yaptıklarından bunu aldım Allah sığınıyorum kalbim ferahlat geleceğimi kurmak için çok fena bir şekilde ders çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılbenim evden kaçmamın sebebi gerçekten bıktım hani derler ya bu yaşta ne derdi olcak işte var bunuda akıllarına sokamıyorlar ben bıktım 1. nedcenim zaten bu yüzden 2. nedenim iseailem bana kötü davranıyor yani benim birtane kuzenim var onlar bize geldiğinde beni görmüyorlar duymuyorlar yani böyle içimden bağırmak geliyor bağıra bağıra ağlamak geliyor ama yapamıyorum işte 🥺😥
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılan çok fazla insan kaçmak istiyor gelin bi toplama kampı kuralım tüm evden kaçmak isteyen kaderdaşlarımız olarak oraya toplanırız ama sıkıntı şurda hep 16 yaşında ergenler var yok mu şöyle 18 19 uzunda akli basinda bilinçli olarak evden kaçmak isteyen işte ben onunla kaçarım her türlü işide yaparım hayatimizida lazanoriz kaciyorsak bile mantikli olmak zorundayiz ve bilincli olarak bunu yapmak zorundayiz
38 Yorumla- +1 yıl
Kactinmi?
- +1 yıl
Hey hâlâ istiyormusun ben varım?
- +1 yıl
19 yaşındayım abi hâlâ istiyorsanız kaçalım cevap bekliyorum
- +1 yıl
Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
- +1 yıl
@12345melike12345 evet isteyen yazsın instagrma _merlda
- +1 yıl
Bendeee
- +1 yıl
@Yıkıkbikız kaçtın mı cevap veririmisin
Bende evden kaçmak istiyorum 12. Sınıfım lise bitince temmuz ayı gibi kaçıcam nereye gideceğim belli değil daha kocaeliden uzakta bi yer olsun yeter zaten bulamasınlar beni yanıma arkadaş arıyorum temmuz ayına kadar plan birikim yapıp temmuz ayında gitmek istiyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Bende 18 yaşında kocaelideyim ulaş bana kızım
- +1 yıl
@aledaweather ben 19 yaşındayım adanadayım cidden düşünüyorsan plan yapıp kacabiliriz gözü kara cesur biriyim 2 kadın birbirine destek verirse her şeyi hallederiz kardeş oluruz her daim kendine güveniyorsan iletişime gecelim
- +1 yıl
@Haydigelbenimle ne yaptın kaçtın mı 3 ay geçmiş bende kaçmayı düşünüyorum
- +1 yıl
@xxxl3 Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 İstanbul da yaşıyorum gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
+1 yılmerhaba bende ewliyim 19 yaşındayım 16 da zorla ewlendirildim halamın ogluyla istemedim onu hiç resmi nikah bile yapmadı şiddet uyguluyor hem fiziki hemde piskolijik olarak ailemde aynı şekilde çok uyguluyor korkuyorum oraya da gitmeye sizce polise gitsem korurlar mi beni sığınma ewine gitmek istesem götürürler mi lütfen yazın bana
03 Yorumla- +1 yıl
Beraber gidelim mi
Şimdi şöyle ki, kaçmak her zaman ergence değildir. Benim ailem de aşırı kısıtlayıcı ve bu durum şiddete gidebiliyor. Eğer kendin olmak istiyorsan ve ailenle gerçekten büyük sorunlar yaşıyorsan planlı kaçman gerekir. Tavsiyem mesela erkek arkadaşa falan değil de gerçekten güvendiğin bir arkadaşına kaçman. Gideceğin yer belli olsun ve en önemlisi de paran olsun mutlaka. Yakın bir yere kaçarsan emin ol burnundan getirirler. Şehirdışı en mantıklısı şehiriçinde seni arayan her türlü bulur.
00 Yorumlabence evden kaaçmanda sorun olmaz seni zorla eve getiremezler sonuçta reşitsin kaun önünde yalnızca senvarsın seni bir yere göüreezler. ayrıca sen artık özgür bir insansın sevgiline de karışmaya hakları yok. umarım doğru kararlar verirsin. mutlu olacağın yerde olman senin için daha önemli. :D
10 Yorumla
+1 yılbence hic yapma pisman olursun boyle birsey yapmis olsalar bile onlar senin annen ve banan hem onlari hem kendini uzersin eyer cok birsey yapmak istiyorsan onlar la otur ve konus seni en iyi anliyabilecek insanlae annen ve babandir evden kacman bir cozum degil bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. erkek arkadaş yüzünden evden kaçmak doğru bir davranış değil ailen asla senin kötü olmanı istemez. bazı şeyleri zamana bırak derim
12 Yorumla
Soran+1 yılonunla kaçmak değil zaten tek başıma kaçmak istiyorum ben ondan da uzaklaşmak hatta
Ben de istiyorum kaçmak ve bu kararı anlık almadım çok uzun zamandır düşünüyorum ve artık zamanı geldi bıktım her şeyden artık dayanamıyorum. Ciddi bir şekilde kaçmak isteyen kızlar eminim var bana @paskp0 instagram hesabından ulaşsın konuşalım
24 Yorumla- +1 yıl
Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 İstanbul da yaşıyorum gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
Evden gitmek temelli bir şekilde gitmeyi planlıyorum benimle erkek veya kız fark etmez kaçaçak olan biri var mı yanlız başıma serüven yaşamak istem yanım da birisinn olması beni güvende hissettirecek 🙏
227 Yorumla- +1 yıl
Kac yasindasin dogruyu soyle bende kacmak istyrm bu arada
- +1 yıl
@Charlotteeeeeeee kaçmak istiyorm bende
- +1 yıl
- +1 yıl
@Melekkryyy evet
- +1 yıl
@Charlotteeeeeeee kaçalımmı
- +1 yıl
@Dilannn01 yaşım 15 kaçmak istiyorum ailemden şiddet görüyorum istersen kaçalım çalışırız ev kiralarız :(
- +1 yıl
@Aysun123__ gel kaçalım
- +1 yıl
geliyorum kardeş
- +1 yıl
gel gidek de sen kaç yaşındasın
- +1 yıl
@Aysun123__ hâlâ kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@Charlotteeeeeeee hala kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
Yaşın kaç dostum eğer 18 19 isen eger bilinçli yapıyorsan bu işi risklerinin farkındaysan ilerideki zorlukları tahmin edebiliyorsan ve izmirdeysen gel ben kaçmaya hazırım ayrıca sebebin nedir mesela benimki aile baskisindan çok hayata bir an önce atilmak ve kendi parami kazanmak yani bildigin kaşınmak ve o zorlukları çekmek istiyorum çünkü adam olmaya niyetim yok vesselam cevap beklerim
- +1 yıl
@Aysun123__ ulaş bana
- +1 yıl
@Dilannn01 bana ulaş instagram sena. ipekx
- +1 yıl
@stefanzweig111 ben de aynı düşüncelere sahibim tam olarak aynı düşüncelere hatta mazoşistlik seviyesinde hayatın zorluğunu yaşamak istiyorum gel gör ki tek başıma yapamadım bir de 19 yaşındayım olayı tam anlatayım 2 ay önce kaçmaya çalıştım istanbula bilet aldım otobüse bindim yanımda çok az bi miktar para üç beş parça kıyafet vardı İstanbul'da da kaçmak için konuştuğum başka bi kız vardı o yüzden istanbula gidiyodum neyse otobüse bindikten 8 saat sonra polis indirdi annemler kayıp diye ihbar etmişler gece 11 de polis buldu otobüsten indirdi mesele şu 18 yaşında olsaymışım çocuk sayılıp aileme geri gönderilirmişim bana dediler ki ifadeni alıcaz ama sen 19 yaşındasın istersen çıkıp gidebilirsin yetişkinsin dediler ve ben aptallık yaptığımı düşünmüyorum saat 11 di şehrin merkezini geç şehrin bir ilçesindeydim hatta orası şehrin merkezine en uzak ilçeymiş yol bilmiyorum yordam bilmiyorum beni geri gönderin aileme dedim tamam dediler hatta sevindiler polis abiler çünkü hepsi mesleğinde 10 yıl gçeirdiklerini evden kaçma vakalarına sıkça karşılaştıklarına ve yakalandığında dönmek istemeyenleri fuhuş evlerinden topladıklarını anlattılar hani hala diyor muyum dönmeseydim açık konuşayım diyorum ve benim evimde olay çok karışık babam arkamdan beni evlendirmeye çalışıyo annem bana zerre kadar güven duymayıp durmadan kitaplarımı çekmecelerimi hatta çöpümü karıştırıyo abimle aram çok boktan sık sık kavga ediyoruz bi de erkek kardeşim var bi tek onu seviyorum çünkü daha 5 yaşında her neyse benim hikayem böyle ve evet hala kaçmak için aranıyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
- +1 yıl
@zeynepdjdjfk Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
- +1 yıl
@Charlotteeeeeeee Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aysun123__ Bende kaçmak istiyorum gerçekten sıkıldım yaşım 18 İstanbul da yaşıyorum gerçekten birbirimize kitlenecek arkadaşlar yazsınlar ig: bennozkann
- +1 yıl
@Dilannn01 kaçtın mı bari?
hayat senın...sen onları ne zaman anlayacaksın bılıyor musun kızın senın yasına geldıgınde
00 Yorumla
+1 yılbende evden kaçmayı düşünüyorum yaşım 18 aşırı aile baskısı görüyorum çok uzun süredir artık çıkıp gitmek istiyorum şu evden yardımcı olabilecek ya da akıl fikir verebilecek olan varsa yazarlarsa sevinirim
insta : burakzxx112 YorumlaErkek arkadaş yüzünden evden kaçanların çoğunun sonu belli.Yazık sana
06 Yorumla
Soran+1 yılona kaçmıcam ben
Soran+1 yılbenim bursum var
Soran+1 yılne genelevi be
sokaklar senin gbii evden kaçan kızlarla dolu , bir pezonun eline düşüp sermaye olanlardan geçilmiyo akıllı ol evinde otur ..
00 Yorumla
+1 yılBence 18 altı ekip olup evden kaçalım ben sadece biriyle evden kacmak istemiyorum kardeşte istiyorum derdimi derdi gibi gören bir hayat geçireceğimiz arkadaşlar varsa yazsın kaçalım 😑
39 Yorumla- +1 yıl
tamam dir
- +1 yıl
bnde geleyım nolur yaş 15 16ya gıdıyor
- +1 yıl
@isimyoksanane kaçmayı düşünüyo musun
- +1 yıl
@xxxl3 beraber kaçalım mi her şeye varım sokaktada kalırım
- +1 yıl
- +1 yıl
Kaçabildinizmi
- +1 yıl
@isimyoksanane bende gelimmi çok şey başarırız iş bulup yatırım yaparız sonra yurdışına gideriz yurdışına gittikmi zaaten gerisi kolay bana güven yemin ediyorum kötü bir insan değilim zorla bir yere gönderiyorlar beni ama gitmek istemiyorum ne dersin erkeğim ama bana güvenin iyi bir abla kardeş ya da ağbi kardeş oluruz hatta kardeş oluruz Instagram hesabım @akif._. saylik
+1 yılakıllı ol ve sakın yapma pişman olursun hiç birşey anneden baban değerli değil birde şöyle düşün sen evden kaçınca ya ailenden birine birşey olursa ozaman vicdanın kabullenicekmi ?
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşındayım hayattan fazlaca koptum ailem yüzünden son bi şans vermek istiyorum kendime ileride evden ayrılmayı düşünüyorum bu konu hakkında konuşmak isteyen ciddi olan soğukkanlı insanlar mesaj atabilir instagram: lpergolizziii
01 Yorumla
+1 yılYa bende kaçmak istiyorum lütfen yardımcı olun ya artık bıktm bu hayattan yaşama sevincim bile yok ailesi baskısı kavga sidett derken ya ya yardımcı olun bana bı arkds olursa yanımda daha iyi üstesinden geliriz beraber lutfn yardımcı olun
02 Yorumla- +1 yıl
bende kaçmayı düşünüyorum aşırı aile baskısı var artık bende dayanmıyorum 18 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın?
sen kızssın sokakta nasıl yaşayabiliceksin hic bişey bilmiyosun bir evden kacan erkek cocukları haram suclu yollara sürüklüyolar seni fuhuşa kadar sürükleyecekler sokakta hayatta kalmak cok zor evinde kal
00 Yorumlaseni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayim bende evden kaçmak istiyorum ama tek basima cesaret edemiyorum gel beraber kacalim iki kız
hem tek başımıza olmayız hemde tek çarem bu lütfen cevap bekliyorum tek umudum sensin016 Yorumla- +1 yıl
canım ulasalimm birbirimize bende kacacagim
- +1 yıl
@Sensizmelek hadi kaçalm
- +1 yıl
@Sensizmelek kactinmi kacmadiysan ulas bana bende kacmak istiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@Alaraaa3435 beraber kacalim mi. Tek basina kacmaktan korkuyorum hersey daha zor olur
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya kusura bakma mesajını gec gordum eyer halla aynı fikirdeysen bir konuşalım istersen senle istegramdan
- +1 yıl
Kızlar birbirimize instagram adreslerimizi verelim veya bana mesaj atın ben atamıyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@xxxl3 benimle iletişime gecebilirsin yaz bana
- +1 yıl
@meeeliisaaa1 nereden yaziyim
- +1 yıl
Bende kaçmak istiyorum yaş 18 yazabilirsiniz ig bennozkann
- 11 ay
@Alaraaa3435 kaçtın mı
- Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılKaçmak çok kolay ama sokaklar tahmin ettiğin gibi değil önce pişman olursun sonra pişmaniye
31 Yorumla- +1 yıl
ya siz erkekler yuzunden olmasın?
+1 yılKaçma bence annenle iş birliği yap yani bi yere çıkarken falan annene söyle tabi yalan söyliceksin inandıracaksın kendine
00 Yorumlaekonomik özgürlüğünü eline alana kadar böyle bişeyi aklından geçirme. eninde sonunda geri dönersin yoksa evine
10 Yorumla
+1 yılBen 14 yaşındayım ve evden kaçmak istiyorum babamın baskısından kaçmak istiyorum halama kaçıp orada yaşamak istiyorum bunun sonuçları ne olabilir hata böyle bir şey yapma hakkım var mı? ACİL CEVAP
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelli başlı vakıflar sana yardımcı olacaktır; bire bir kendileriyle görüş. sorununa kesin bi çözüm bulunur. samimi bi şekilde olanları anlatman yeterli olacaktır. senin adına üzüldüm :(
16 Yorumla
Soran+1 yılkyk yurduna kayıt olabilirsem rahatım zaten ve olabilceğimi söylüyolar evden kaçarsam yurda kayıt yaptırdıktan sonra kaçıcam
- +1 yıl
Senin dediğini kulağan duyuyo mu ya? . . Sen ciddisin bu konuda anlaşılan. . İşin maddi boyutunu geç. Ailen kadar sana samimi davranan, karşılık gözetmeyen başka birileri var mı dünyada? . . Kimse mükemmel değildir. Mükemmel mi? Sen mükemmel misin? Elbet onların da olur hatası. Senin de olur. .
(Aşağıdaki gizli kullanıcıyı okudun mu? . İşte odur, bakış açısı odur. Evinden kaçan bir kıza karşı. . Ailesini . . . :/ )
Cevap sahibi+1 yılankardaysan bizzat ben müdürle görüşüp kaydını yapacagım. lakin senin yüz yüze görüşmen yeterli olacaktır. Kaydolmak istedğin yurda gidip, müdür beyle görüşme talebini ilet. Durum ne olursa olsun seni alacaklardır. Psikolojin zamanla bozulur kendini çıkmazda bulursun bu gidiişle. Tekrar geçmiş olsun :(
Soran+1 yılizmirdeyim ve misafir olarak kabul edilebiliyomuşum o anda yurt başvurusu alınıyomuş 15 güne de yurda kesin olarak kaydoluyomuşum
Cevap sahibi+1 yıltamam işte üzülmene gerek yok. yaşamaya devam. hayırlı olsun.
- +1 yıl
Bana ulasirmisin
+1 yılİki ihtimal var ya kaçar mutlu olursun ya kaçmaz mutlu olursun kader sana ne gösterir bilinmez
06 Yorumla
Soran+1 yılsence hangisi
- +1 yıl
ilk başta anne baba diyorum gerisi yalan herşey geri gelir ama onlar gelmez bu yaşına kadar olumlu yada olumsuz onlar büyüttü seni onlar yanında oldu her zaman yanında onlar vardı et tırnaktan kopamaz hayatım koparırsan bedeli ağır olur.
Soran+1 yılonları seviyorum tabi ki ama beni çok üzüyolar beni hiç düşünmüyolar
- +1 yıl
Ergen çocuk sen daha çok düşünüyorsun anneni babanı belli sen çalışıyor musun bir yerde
Soran+1 yılokuyorum üniversitede
- +1 yıl
belli zaten üni bende öyle düşünüyordum :) ama dışarısı kurtlar kapanı yerler seni okulunu oku evinde kısmetini bekle yada elin iş tutsun kısmetini kendin bul veya o seni bulsun adam gibi giy gelinliğini tak kırmızı kurdeleni düğün salonuna oynamaya
Birincisi şu kaçma pişman olursun yok ailenin değerini bil felan diyenler boş konuşmayın kim keyfinden kaçaarr?
Ikincisi 18 yaş altı kaçmayın yakalanirsiniz.00 Yorumla
+1 yılNotlarımda baya çalışmama rağmen düşük alıyorum bu nedenle ailem çok üstüme geliyor kaldıramıyorum artık evden kaçmak istiyorum iş bulup yalnız başıma yaşamak istiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
@FURKYKANDEMİR kaçalımmı
- +1 yıl
Zeynep kaçalım mı beraber
- +1 yıl
@Napıcaksınismimii kaçtın mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım bana ulas ben de üni okuyorum ciddi anlamda kacmak istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
bende ayni sorunu yasiyorum
+1 yılBeni de çok sıkıyolar evden kaçmak istiyorum babam beni evlatlıktan attı sigara içtiğim için çalışmayı seven biriyim yani para kazanmayı biliyorum sizce ne yapmalıyım
01 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt