AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Kolay kolay vazgecmem kimseden.. Birisine sabrim tasacak kadar ancak ve ancak bir kere sinirlenirim.. O da muhtemelen benim sabrimi son tasirmasi olur. Bir daha ne mezarima ne mezarina boyle de gaddarim olsem donmem kararimdan
İnsanlara istediğinden fazla birisi sunuyorum, bozuyolar kırıyolar, istediğini yapıp bırakıyolar, sonrada sadece gidiyorum, birdaha o kapıyı açmamak üzere.
kisiye göre değisir o mesela söyle diyim bir arkadasım var 3senedir arkadasız kafa dengim benden bisiler bile caldı yani ama hala arkadasız cok kes dövdüm :D ama hala arkadasız nasıl arkadasız bilmiyorum ama arkadasız :D
Bir iki sefer hatalarını görmemezlikten gelirim hatalarını örterim sınırı aşarsa yaptıklarını söylemem bile güvenmeyi bırakırım dışarda hergün gördüğüm yabancı insanlar gibi olur benim için
Neden hatalarını söylemem? Çünkü onu eğitenler öyledir
Eskiden olsa kolay kolay silemezdim, çok üzülürdüm. Her seferinde bir şans daha verirdim. Artık öyle düşünmüyorum; çünkü bir kere hata yapılırsa, o dostluktan bir hayır gelmez. O yüzden ilk yanlışta uzaklaşmaya başlarım. Zamanla biter.
Ooo harika bir felsefe :D
Aslinda evet ama bu yil bir insanda düsündüm...
Ve sonuc olarak cikarmadim... Kisiye göre davraniyorum
Ah be çok safım ben yaptığı hatayı 5 saniyede unutabilecek kapasitede bir insanım.
Haddini hukukunu ve sınırını bilmeyen kişileri anında silerim.
çok aşık olduklarım karşısında mal oluyorum
kalanları silerim
Cok kötü
şimdiye kadar cok kişiyi sildim bundan sonrada silmeye devam edicem gibi gözüküyo
Kimseyi silmem, ancak hataları da fırından tazeymiş gibi çıkatıp önüne koyarım sürekli. Unutmam yani..
Tek hatasında silmem ama, acayip soğuyorum. Ondan sonra da hiçbir şey aynı olmuyor zaten.
Aynn oyle sogursam silmekten dha kotu zaten
Tek hatasi yetmez.. Bir ormanlik cam devirmesi gerek once ki, emin olayim once insan olmadigina.. O kadar surede soguyoruz zaten dogal olarak, sonrasi kolay..
Geri dönüş olmayan affedilmicek hatasi için evet bir anda silerim, ne yıllara ne anılara ne haklara hiçbirşeyi de gözüm gormez., hele ki benim iyi niyetimi kötüye kullanmışsa...
Hic kimseyi kolay kolay silmem biraz yaptigi seye bagli birazda yakinlik seviyeme yakin bir arkadasimsa sinirlarimi iiyice zorlarim ama o kadar yakin deilsem merhaba merhaba ya duser seviyemiz yine bisey yaparsa o zaman silerim
silmeek ne zaman kolay oldu ki... konuşmasam bile yeri bende hep aynıdır
Her zaman
ben silemiyorum çünkü o kişiyi bir defa tanımam hayalimde bile yer ediyor erkek olsun kız olsun hayvan olsun farketmez
bir kalbi yapmak ne kadar zorsa bir kırmak da bir o kadar kolaydır. neredeyse her insanın ikinci bir şansı olduğunu düşünürüm. o yüzden kolay kolay kimseyi ilk hatasında silmem.
Adamına göre davranıyoruz ki bu kişilik meselesi değil. kimi ağzımıza sıçsa yine git diyemeyiz kimini ufacık hatada * ederiz. insanız ya biz ondan herhal. s
Artık tahammül edemiyorum. Siliyorum direk. Böyle daha rahat ve huzurluyum.
Tek bir hatada silebilirm, ama silerken benden de bir parça kopar. Acı verici ama kolay olur.
tek celsede genelde işi bitirirm
fazla kaale almadıgm için kolay vazgecerım ınsanlardan :.
en sevmediğim huyum işte bu. Arkadaşlarımı çok çabuk harcıyorum sonra da pişman oluyorum :(
aynen affedemeyeceğim bişey yaptıysa acımam yol veririm
Bu konuda çok iyiyim.
Rakip olabilirim
Silerim umrumda olmaz hatası için değil silmem gerektiği için
yazdığımdan daha kolay olduğu kesın...
Aynn oyle abi
Evet maalesef hataya göre değişirde gerçi içimde bütün güven ve sevgi bittiyse o hayatımda olmasada olur duygusuna kapılıyorum
Ailemi asla.
Dostlarimi silmezdim ama dostluktan arkadasliga dusururdum.
Arkadaslarimi o an silerdim.
Tolerans gosteren bir insanim guvenmem zaman alir insanlara ama guvenimi suistimal edenlerlede dialogdan uzak dururum
Eskiden olsa kolay kolay gitmezdi. Ama son yaşadıklarımdan sonra birini hayatımdan siliceksen bir sonraki gün silinmiştir bitti
Keske kolay kolay silebilsem. Maalesef digerleri gibi vicdansiz olamiyorum. Iyi niyetimi hep kullaniyorlar.
La insandan çok ne var ki hemen silecen tabi bu zamanda çok seçici olman lazım
Görünüşte kolaydır, evet. Ama içeride gel bana sor. Ha bazılarını gerçekten silerim bundan dolayı kim olduğuna da bağlı.
Birkaç kişi dışında o kadar kolay silerim ki hata yapmasa bile silebilirim yani.
yaptıkları ettikleri eyledikleri şeye bağlı. bazılarına eyvallahım geçiyo ama bazısıyla vuslatta buluşamayız beklemesinler.. hadi sanada eyvallah
affedilemeyecek hatası olanı silerim. ama hatasına göre değişir bu. her hatada yapmam bunu. sonuçta hepimiz insanız ufak tefek hatalarımız olabiliyor.
tek celse de :)
yanlışı olanın yanımız da işi ne? :)
Hemen yoksayabilirim. Ancak bir hata için tüm doğrularını da silmem. Bana zararı dokunacaksa silerim birisini. ☺
Hatasina bagli. ornegin ihanet etmisse bu buyuk hatadir ve silerim o insani (ne kadar sevsemde) ama kucuk hata yapsa tabiki affederim
bir sineye cekerim iki uc cekerim dortte hata ufakta olsa yol veririm
Senin gibi saçları varsa ve en yakın arkadasimsa ve kızlar saçları i begeniyorsa silebilirim djdjjd
Evet xamanla o kadarcok sey ogreniyosun ki cok agir birsey yapip seni kirdiysa tekrar kiriyo sans bermek sadece seni acitir
cok kolay o noktaya gelmem bı kac defa san verebılırım kısısne gore ama bı kere sılerım tam bıtırırım
Evet artik acimiyorum
Acima acncak hale gelirsn
Silmem, insanız sonuçta herkes hata yapabilir. Önemli olan hatasını anlayıp bir daha tekrar etmemesidir benim için.
Silgim her zaman yanımda siler üflerim
Ufleme yorulma.-
mantığımda saniyede bitiririm, ama duygu olarak iki yıl bile yeterli olmaz
Ben de senin gibiyim.
Hep boyle ol
Kişiye göre değişir bazı insanları bir çırpıda silemezsin cirpinarak silersin
yapilan hatanin siddetine bagli. en yakinimi tek hatayla silmisligimde var siradan birini bircok hataya ragmen sevmisligimde
Benim için hatası onun hayatımda silmeye yetmez. Sadece gözümden düşer. Çünkü ben kolay kolay haystımdaki insanları unutmam.
Soruyu gördüm durdum düşündüm. . Evet kolay siliyorum
Hep oyle ol
kolay sılıncek durumlar tabıkı oluyor. ama sılmem gerekırse kalbımın acımasına da bakmam. cunku bu gun cızgını koymazsan yer gelen alır goturur bırseyler!!!
Kişiye ve yaptığı şeye göre değişir. İkizler olarak her şeyden kolayca vazgeçebilme potansiyeline sahibim ama şu ana kadar kimseden veya hiçbir şeyden kolayca vazgeçmedim.
tek bir hata güvensizlik yanlış soğumama silmeme neden olur
Tek bir hata gelecegini kurtarır emin ol
Evet silerim yeterkı yalnışı görmıyım kimse olursa olsun :)
yalan aldatma güvensizlik olursa evet kolayca silerim
Hatasi yeter oyle bir kim beslerim ki ölür yani
Aynn oyle
Tek lafı yeter yettide
Aynn oyle twk hareket i yetti
Sevdiğim insanı kolay silemiyorum ama diğer herkesi kolaylıkla siliyorum.