Arkadaslar ben Ankara'da medyum veya hoca arıyorum ama gercek bilen tabii...bildiginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSayın KS okuyucuları bundan 1 hafta önce siteye üye oldum burada Raina Hoca hakkında güzel yorumlarda okudum kötü yorumlarda bir yorumda Raina beyin Narcan isimli kişi ile aynı siteleri olduğu ve burda narcan diye birisi yorumda raina beyi övmüş ve bunlar dolandırıcı diye yorum yazmış şu anda rainahoca sitesinde çok gzel bir yazı var ve yazıda o yorumu çürütüyor ben 5 yorum yazdım bunun 3 tanesi Raina Hocayı savunma maksatlıydı çünkü benim işlemimi yaptı ve mutlu olmamı sağladı bunu burada yazdım sorunu çözülmüş insanlar bunun ne demek olduğunu çok iyi anlarlar , sorununun olması ve her'' Tamam sen parayı gönder çözerim '' sözünü duyduğumuz zaman hemen elimdeki tüm parayı gönderip bir gün sonra aç kalacak olamamızın bile bir önemi yok yeterki günlerdir aylardır bizi bizden alan tüm günümüzü bu sorunu düşünerek kaç kilo vermiş olmamızın bir önemi yok ve ben sonunda Raina Hoca diye birisinin ismini okudum bu sitede ve o kişiden yardım istedim söylemiş olduğu zamanlarda problemim bitti bu yüzden çok mutluyum ve huzurluyum diğer sorunu olan insanlara üzülüyorum çünkü ben o devri atlattım zor oldu ama sonunda doğru kişiyi bulduğum için çok mutluyum buradan okuduğum raina hoca beyin ismini buraya üye olarak teşekkür ettim bu 3. övgü yorumum olacak ve 8 günde 3 övgü çokmu? ayrıca bunun 2 tanesini bugün yazdım cevap olarak zamanında bu sayfaya aynı kişi günde 10 aynı yorumu yazdı ama kimse cevap yazmadı ama ben raina bey hakkında 1 veya 2 yorum yazdım beni yalancılıkla suçladılar ben namuslu dürüst birisiyim bu şekilde yorumla tenkit edilmiş olmak beni çok üzdü bu yorumu bu yüzden yazıyorum benim çok büyük sorunum vardı anlatmak istemeyeceğim Raina beyin burada ismini okudum ve o kişiye sorunumun çözümü için aradım şimdi sorunum yok ama özür dileyerek yazmak zorundayım bunu başarmış birisi hakkında kötü ve asılsız yorumlara cevap yazmak zorundagibi hissediyorum kendimi sorunu olanlar benim bunu neden yaptığımı anlarlar keşke haykırsam raina hocanın ismini ama yapamam
01 Yorumla- 1 yıl
reklamlarını yaptıklarıonız yorumlarınıda kendı9nız gırıyorsunuz dolandırıcı namussuzlar bunlara ınanmayın
En İyi Cevaplar
he var var dört yolun oradaki kuzeye bakan kavşaktan dön orada 11 metre ileride incir ağacı görecen o incir ağacından bir tane incir düşür sonra tam karşındaki evin penceresine at hoca senin oldunu görecek ve inciri tutacak işte senin hoca o hoca.. hacım memleket nelere kalmış ya
10 Yorumla
+1 yılHacı hocayla birini kendine bağlamaya çalışacağına onu sevsen, sevgini hissettirsen daha iyi olmaz mı?
5155 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldığım sevgilim bana cok kızgın
- +1 yıl
Ayrılmışsın işte, neyin peşindesin... O kadar çok sevseydin, gitmesine izin vermezdin, o seni çok sevseydi zaten gitmezdi...
Soran+1 yılBenim. O'nu aldattigimi zannetti...ama ben aldatmadım.ne yapsamda inanmadı.ayriyiz ben seviyorum o'nu :(
- +1 yıl
Bak canım, zannetmek ile zan altında kalmak "sevgili" dediğin iki kişi arasında olmaz... O bunu bahane etmiş, çıkar at gözlüklerini... Seni başkası için terketmiş...
- +1 yıl
@zeynepakinci80 burda reklam yapmayın a. yav.
- +1 yıl
@sevcanuyar79 ne kadar yalancisiniz varya
- +1 yıl
@sevcanuyar79. kardesim Allah sendende razi olsun senin sayende oguz hocayi buldum aradim. benim ailemin butun islerini halletti. buyu vardi cozdu cok rahatiz ailece. Allah hocamizdanda razi olsun. okadar hoca gezdim ama bu hoca gibi degiller asla. Ve cevremdeki herkeside ona yonlendiriyorum cevremede yardimci olabildim herkesin hayir duasini aldim cok mutluyum. Tekrar Allah razi olsun.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Amineeeeeee medyunlara güvenmeyin ya
- +1 yıl
- +1 yıl
@Amineeeeeee ben birine güvenmis olsaydım şimdiye 40 kere işlem yaptirirdjm demekki guvenilir ne medyum ve hoca bulabilmisim anladım?
- +1 yıl
@defnekurtulus merhabalar. Az da olsa bilgi verebilir misiniz? Ben 30 yasindayim bu gune kadar hep ayni seyler basima geldi, cok uzun hikaye artik bende biseyler oldugundan eminim, napacagimk sasirdim.
- +1 yıl
@fikriye555 sizden de hocanin yerini ogrenebilir miyim? Bana hep buyu var dediler, bozmaya calisan hocalar da oldu ama hic bir faydasi yok, yillardir bana selam veren herkes sebepsiz uzaklasiyor, artik yoruldim biktim, benimle kim ugrasiyor onu da anlamiyorum.
- +1 yıl
@gurcangur77
Tam nerede bu hoca - +1 yıl
@sercanp lütfen insanları dolandırıcı medyumların ismini ve numrasını vererek paralarını dolandıranlara çanak tutma günahtır ayıptır bunun birde öbür tarafı var benim gibi çok insan çaresiz kaldığımızda denize düşen yılana sarılır misali bu tarz havas hoca gibi dolandırıcılılara alnımızın teriyle kazandığımızı ne umutlarla gönderiyoruz ama hep hüsran havas hoca dediğin kişi benim paramı 1 sene önce yedi haram olsun ama şimdide buradan raina hocanın yorumlarını beğendim onu aradım ücretini gönderdim bugüne kadarki tüm medyumlardan dolandırıldım ve işini yapamadıkları için musallat sana dönmüş dedi ve temizledi şimdi sevdiğimi getirmesini bekliyorum çünkü çok emin konuştu ve ses tonu konuşması sanki bizden biri gibi huzur verdi bana 4 aşamalı bir işlemim varmış 2. aşamasını bitirdi ve netice az da olsa aldım ama ben burada bu yorumu netice alana kadar yazmayacaktım sadece havas hocanın reklamını yapınca yazmak zorunda kaldım çünkü ben dolandırıldım sizde dolandırılmayın diye yazıyorum
- +1 yıl
@gurbetcimeryem gercek degilmi bende aramak itiyorum
- +1 yıl
@fikriye555 nasil cözdü ne yapti yaz yalansiz yazda herkes guvensin
- +1 yıl
@seymabicer79 ne belli senin hocanin adami olmadigiiin yalann
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Raina-Hoca size nasil inanalim belki sende digerleri gibi olabilirsiniz kimseye güven kalmamis
- +1 yıl
@Raina-Hoca haklisiniz bizde arayis icindeyiz nasil olucak bilmiyorum hepsi 1000 üstünde istiyolar
- +1 yıl
@Raina-Hoca siz nasil islem yapiyosunuz
- +1 yıl
@Raina-Hoca yok istemiyorum kalsin..
- +1 yıl
@Nergiz0606 Size hayatınızda başarılar diliyorum o zaman
- +1 yıl
@Raina-Hoca cunkü sizde parayi alinca ilgilenmezsiniz kesin herkes para alincaya kadar... bir cok kiside bu yüzden dolandiriliyor Allaha havale ediyoruz birgün Allahın adaleti ama bu tarafta ya öte tarafta iki yakalari bir yakaya gelmesin Allah belalarini versin
- +1 yıl
@Raina-Hoca biz Allaha bıraktik tşkler rahmani istiyordum ben büyü felan istemiyorum
- +1 yıl
@Raina-Hoca nerden biliyosunuz nikahim var ya da ark eşi için ariyoruz bol kepkeçeden atanlari cok gördük!!!
- +1 yıl
@Raina-Hoca benim size lafim yok garanti kesin konusuldu yorumlarda sizin için o bakimdan dedim bilakis sevgilisini geri getirmek baglamak isteyenlerde rahmani islerle ugrasmaz bilgilendirmis oldunuz!!! Yorumlari okusunlar rahmani islere para kaptirmasinlar tşkler bilgileriniz için
- +1 yıl
@Raina-Hoca uzaktan yapiyormusunuz peki garantili tabii
- +1 yıl
@fikriye555 bu kişi ankaradamı ve ne kadar ücret istiyor
- +1 yıl
@Raina-Hoca sabun büyüsü yaptırcam ben bana yaptılar 1 haftada göçtüm bende onlara yaptırıcam
- +1 yıl
@Raina-Hoca bana yapıldı bozdurdum. ne yaptığınıda biliyorum sabun büyüsünün. ben bütn bunları yaşarken yanımdamıydınız. eğer siz yapıyorsanız fiyatını söyleyin bütçeme uygunsa sizi arayım yinede alaka gösterdiiniz için teşekkür ederim
- +1 yıl
@Raina-Hoca sanada hayırlı müşteri kapmaya çalışmalar. sen biraz daha büyücü arayanların mesajlarına gir beni arayın de. ayrıca canı yandığı için can yakmak isteyen benmiyim cahil yoksa para için can yakan senmisin cahil. hadi canım işine bak sen.
- +1 yıl
@Raina-Hoca beni redmi ettin :) bence senin psikolojik sorunların var bir tedavi ol.
- +1 yıl
@Raina-Hoca ben hoca arıyorum dedin kendin zıpladın ortalığa ben senden isteyecek olsam zaten müşteri kapmak için her yorumun altına numara bırakmışsın arardım. seni kaale almadım ki aramadım neyin kafası bu
- +1 yıl
@Raina-Hoca bencede son cevap olsun sen zurvalıyosun çünkü reklamından bana ne ben sana yazmadım ilk sen bana yazdın. senin yaptığın ayağı biliyorum ben bir hesaptan kendinden bahsediyosun başka hesaptan benim reklamımı yapmayın diyosun yapıştırıyon altına numaranı yok onu bilirim cart curt o ülkeyi bilirim banane bilader senin bildiklerinden o kadar yoğunsunki bu siteden milleti kafalamaya çalışmaktan ayrılamıyon bir türlü. sen ne diye benim yazıma yorum yapıyosun ben seni önemsememişim, atıp tuttuğun şeyleri hiç dikkate bile almamışım sen ne diye yazıp duruyon. , yok bana voodoo bebeği büyüsü önerirmişsin otur bebeklerinle kendin oyna. sıktın artık
- +1 yıl
- +1 yıl
@gmzelimm niye benim numaramı buraya yazdırdınız o zaman önce numaranı yaz dediniz sonra ben senin numaranı o hocaya vereyim dediniz. bugün 3. gün ve ben ne için istediğimi söylemiştim 3 gündemi idrak ettiniz bu durumu. eğer zerre hakkım geçtiyse hepsi haram olsun inşaalah sende umut edip edip hayal kırıklığı yaşarsın. ömrün boyunca. sakın yanlış anlama bu sözüm numarayı vermediğin için değil belki harama düşmeme engel bile olmuşsundur ama dünde sana yazdım cvp bekliyorum dedim sen siteden çıktın. dedğim gibi ne kadar hakkım varsa haram olsun
- +1 yıl
- +1 yıl
@Emrah-Emrah adresi olmayan hocaya hoca demem :)
- +1 yıl
@ayse-hatun yuh yuhhh artık bu ne rezıllık ne kabezelık ne demek namusum dan baska bır sey kalmadı vs dıye ya bırakın bu ısı reklam yapıyorsunuz ama bu haysıyetsızlıktır k. bakmayın ama bızde dolandırıldık bızde bu hocayı aradık ama paracı cıktı hemen para konusuna gelıyor hemen asagıda yok mıllet vekıllerıne yok unlulere calısıyor dıyen arkadas bıraz mantıklı konus konusabılıyorsan mıllet vekıllerıne bakan hoca sıradan
- +1 yıl
@ayse-hatun sıradan bır ınsana asla ve asla calışmaz yalanınız ortaya cıktı gercekten mıllet vekıllerıne calısan bırını bılıyorum ama mıllet vekıllerın baska kımseye bakmıyor adamın aynen sunu soyluyor ben buyuk ısler yapıyorum neden aşk meşk ıslerıyle oyle 3 5 kurusa ugrasayım dıyor adam haklı sızde burda olup olmadık reklam yapmayın
- +1 yıl
@ayse-hatun kısılerın yoprum yapma saatlerı bıle aynı aynı kısıler burda reklam yapıyor hıc mı ALLAH tan korkunu yok mılletın zor durumda oldugu halde cebındekı paralarını almaya ALLAH tan korkmuyormusunuz gercı korksanız bu tur sahtekarlık yapmassınız arkadaslar bunlar aynı kısıler ınanmayın bu kalpazanlara bızı kandıramadı ama kımseyıde kandırmalarına ızın vermeyız
- +1 yıl
@RainaHoca ben tam 10 yıl çektim büyülerden. Ya geçici çözüm buldular ya da hiç. Olan paralarıma ve umutlarıma oldu. bir arkadaşım bursada bir medyum dan bahsetti. Aylardır görüşmediğim erkek arkadaşımı geri getirdi dedi ve bu yaz düğünleri var kısmetse. Ben Ankaradayım. Ulaştım bu kişiye. Yardımcı oldu ve herkese tavsiye ediyorum. Facede medyum Bektaş yazınca çıkıyor. Çok yoğun inşallah ulaşabilirsiniz. Telefon numarası da var
- +1 yıl
@Seherseheri olabilir kesinlikle olmaz diyemem tanımadığım kişilerle ilgili yorum yazamam ama medyum ile sorun çözdü birbirine tezat kelimler demekki bu kişi hem medyum hem büyücü ve senin sorunun neydi anlatırmısın çok özel değilse acaba
- +1 yıl
@gurbetcimeryem Meryem hanım sizi biliyorum ben , birkaç medyuma gidip dolandırıldınız be başımıza uzman metafizik , kuantom fiziği paranormal varlıklar profesörü çıktınız bu gibi sayfalarda kimseyi yalancılıkla itham etmeyiniz bizim haddimize değil , burada ismailnuh isimli kişide benim hakkımda kafir dedi ama ben müslüman olmadığım halde bile islamiyeti iyi biliyorum ve müslüman birisi başka birisine kafir diye söylerse eğer o kişi gerçekten kafir değilse söyleyen kişinin imanı gider ben kendimi savunmadım çünkü bana kafir diyen kişinin imanı gitti beni karalamaya çalışırken imanını kaybetti o yüzden umut hocanın yalancı olduğunu iddia ediyorsan ispat etmekle yükümlüsün ben birisi hakkında yalancılıkla itham edeceksem o kişinin yalancı olduğunu ispat etmek mecburiyetindeyimdir o yüzden lütfen rica ediyorum kimseye ispat edmeyeceğiniz suç yüklemeyiniz
SAYGILAR SEVGİLER ESEN KALIN - +1 yıl
@Sılacan06 neden 2-3 gündür aynı yorumu koplayıp aynı şekilde yayınlıyorsun? demekki dolandırıcıya yardım ediyorsun neden aynı hocadan yardım almış kişiler değilde sen aynı yorumu koplayıyorsun? bu şekilde yaparak dolandırıcı olduğunu onaylamış oluyorsun reklamı yaptığın dolandırıcının numarasını a2 gün 3 gün içinde aynı şekilde yorumu yazarak bağıra bağıra dolandırıcı olduğunu yazıyorsun tabi anlayana anlar lütfen aynı yorumu kopyalayıp yazmaktan vazgeç burda son umudu olan insanlar var arayış içinde ama hep aynı yorum olmuyor bu sitede hakkında en çok güzel olumlu yorumları olan tek hoca raina hoca keşke onada senin gibi medyumun dolandırmasına yardım eden kişiler olsa 2-3 gün içinde aynı yorumları yazsalar çok güzel olur hiç değilse gerçekten yaptığı işlemi tutan birisinin reklamı yapmak iyi olurdu ama gördüğüm kadarıyla reklama ihtiyacı yok sorununu çözdüğü insanlar buraya zaten yorum yazıyorlar ama reklam amaçlı değil gerçekten yaptığı için
- +1 yıl
@RainaHoca Dolandırıcı Lanet Pislik Bide Buralaramı dadandın Haysiyetsiz.
- +1 yıl
ve size yine teşekkür ediyorum çünkü bugün üye oldun ilk yorumu beni karalamak için yaptın ve 3 ay önce benim tarafından dolandırılmış birisi isen 3 aydır nerdesin kafan yenimi basmaya başladı :D çok gülüyorum gerçekten sağolun ya beni karalamaya çalışarak benim reklamımı yapıyorsun çok iyi biliyorum bana attığın iftirayı ispat edemezsin ve namussuz oluyorsun ama senin gibi medyumlar beni karalayarak kendisini üste çıkarmaya çalışıyor ama benim banka hesabım yok bana parayı gönderen kendi adım soyadıma postaneyle gönderiri madem para gönderdin o zaman bana benim adımı soyadımı ve parayı gönderdiğin adresi hangi postane yaz bekliyorum ben senin kim olduğunu biliyorum dün bana yalvardın telefonda sana yazdıklarımı yayınlama diye ekmeğimdeyim sen bana karışma bende sana karışmayayım diye bana teklifte bulundun bunu yazarım yayınlarım telefon numarasnı veririm senden korkmuyorum ama sen benden korkuyorsun akıllı ol iftira atma
- +1 yıl
@RainaHoca Mahkemede Bu delilerle ve yatırdığım hesap numasını duydugunda anlayacaksın gerçekmi yalanmı söylüyorum bekle 10 gün önce başvurdum savcılığa ulaşacaklar sana dolandırıcı.
- +1 yıl
@MedyumUmutÇağlarHoca işte en sonunda bana iftira atan bayan isimleri ile üye olmuş kişi geldi ne oldu sılacan06 ismiyle aynı saatte 8 yorumu aynen kopyalayıp yapıştırıyordun hani ban beni dolandırıcı olduğumu yazan yorumu kaldır yoksa beni s... mi başımı bağlayıp 400 sene cezaevine atacaktın baktın korkmuyorum bu defa duygu sömürüsü yapıp ben ekmeğimdeyim ben sana karışmayayım sende bana karışma diye teklifte bulundun bugün 2 kişiye beni karalamalarını söyledin onlarda karalama iftira attılar bende namussuzsunuz ispat edin dedim ama fos çıktı şimdi bayan üye isimlerinden vazgeçip ERKEK OLMAYA KARARMI VERDİN benim hakkımda ispat edemeyeceğin sadece iftira atarsan ben şerefli namuslu biriyim hayatımda kimseden tek kuruş haksız kazanç elde etmedim birdahaki sefere kaydettiğim ses kaydını ve yazdığın mesajları yayınlarım akıllı ol kimseye iftira atma ve sende ben varken kimseyi dolandıramazsın ezerim seni
- +1 yıl
@Selenasude26 hiç bir hoca böyle bir istekte bulunmaz bir tek kişi yazıyor tüm yorumları
- +1 yıl
@sibelbaylan Bende Aynı şeyi güşünüyorum sibel hanım yorumu umut çağlarmıdır nedir o yapıyor sadece, ama artık rahatsız olmaya basladım çünkü gece gündüz burada olması ve papağan gibi aynı şeyleri yazması çok sıkıcı ve rahatsız edici.. ne zaman siteye girsem o hocanınyeni yazılarıyla karşılaşıyorum ya bir hocanın gece gündüz bir sitede ne işi var bunuda anlamadım? ben Raina için yorum yazmıstım benide raina hoca sandılar.. fikrinide beyan edemiyorsun ki anlamadım nebiçim iş bu iyice çığrındn çıktı ikidebir bildirim almaktanda sıkıldım bu konudan ama eğer böyle devam ederse bu sitede editör olan bir tanıdıgım var ona danışıcam çünkü bildirimleride kapatamıyorum
- +1 yıl
@Umut-Çağlar-Hoca canım sensin embesil dolandirici Allah ıslah etsin seni.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Selanur34 yine başladık bana işlem yaptırdınmı sen? namusun şerefin üzerine yemin ederek detay ver eğer öyle birşey varsa
- +1 yıl
@RainaBÜYÜCÜ bence de selanur bir sey diyosan kanit yaz biz de yaptirmayalim di mi ama
- +1 yıl
Medyum umut çağlar
Arkadaşlar son iki Gündür Şahsımı Hedef Alan Yalan Yanlış Bilgi Kirliliği Ve Karalama Yapan Şerefsizler Sizin bir Fotoğraflarını zı Elime Geçirirsem Deli Gibi Piyasada Dolaşırsınız Herhalde Unutmayın Bu İbristen Kurtulmak için yine benim Yanıma Geleceksiniz - +1 yıl
@006esra üyeliğim tekrar silindi pardon ama inanın beni tanımayan benimle hayatı boyunca bir defa bile konuşmamış insan neden 100 de 100 işlemi yapabilen birisini başka kişileri yüceltmek için ezmeye çamur atmaya iftira atmaya çalışır anlamıyorum
- +1 yıl
@RainaHoca666 Hocam çok teşekkür ederim sayenizde çok mutlu ve özgür birisi olarak bu yorumu yazıyorum ALLAH RAZI OLSUN sizden , sizin gibi birisini tanıdığıma çok memnun oldum iyiki sizin gibi insanlar var
- +1 yıl
@SemraBZKRT06 Rica ederim Semra hanım ben saece işimi yaptım yaptığım işlemler bazılarına kötü bazılarına iyi geliyor siz mutlu olduğunuza göre sıkıntı yok ayrıca bu siteye adımı teşekkür etmek içinde olsa yazdığınız için Teşekkür ederim
- +1 yıl
@RainaHoca666 bu alemde kimin dolandırıcı kimin düzgün olduğunu ben kadar tecrübe etmiş yoktur herhalde. raina tam bir fiyasko ve dolandırıcı:) reklamlara bakın reklamlara. yazık:) kimin doğrucu kimin yalancı olduğunu çok iyi öğrendim dolandırıla dolandırıla:)
- +1 yıl
@gizembircan Peki doğru söyleyen kişileri buldunuz mu?
- +1 yıl
@Deliboran1905 evet defalarca dolandırıldıktan sonra nihayet buldum:)
- +1 yıl
@gizembircan yine iftiralara başladılar ne oldu? saldıracak kimse bulamadınmı? bana kaç para gönderdin? benimle hiç konuştunku? yoksa senin işini yapmayı reddettiğim için acını bu şekilde saldırarakmı çıkarıyorsun? herzaman söylediğimi bir daha söyleyeceğim benim hakkımda iftira atacaksan önce her namuslu şerefli insan gibi ispat edeceksin bak büyük bir ihtimalle sitede herkes ispat etmeni bekliyordur hadi bekletme bizi
- +1 yıl
@RainaHoca666 sen iyi bilirsin kendine sahte profilden övgü yazacakken yanlışlıkla kendi hesabından yazdığını:)
- +1 yıl
@Deliboran1905 eğer benim insanların parasını umutlarını çalan birisi olmuş olsaydım seninle ilk yazışmalarımızda tamam yaparım diye yazardım ama farkındaysan hiç oralı olmadım yani senin sorununla ilgilenmedim demekki dürüst olmaya gerek yokmuş tamam hallederim deyip paranı almak lazımmış ama inan önce yapacakların kendisine yakışırması lazım ve ben kendime kimseyi kandırmayı yakıştıramadığım için bu siteden bana gelen onlarca kişinin %99 hepsini redediyorum kimse benim hakkımda birşey ispat edemez çünkü ben her beni arayanın işini yapmayı kabul etmiyorum gizembircan isimli iftiracıya sesleniyorum bayan ismiyle üye olmuşsun ama sen erkeksin ama olsun madem bir suç İSNAT ettin artık her namuslu insanın yapması gerektiği gibi İSPAT etmekle yükümlüsün değilmi yani boş sözlere karnımız tok artık aynı iddiaları kopyalayıp yakışmak yerine ispat etmek zorundasın
- +1 yıl
@gizembircan sahte profil veya gerçek profil konumuz bu değil , konumuz bana isnat ettiğin suçu her namuslu insan gibi ispat etmek zorunda oldğun eğer ispat edemiyoran ÖZÜR dileyeceksin
- +1 yıl
@RainaHoca666 2 senedir kullandığım hesap bu:) sahte hesaplar açıp kendi kendine şizofren gibi övgüler yapmak sen gibilerin işi
- +1 yıl
ve birde sahte profil ile yorum yazacak olsaydım kendi rainahoca sitemde yorumlarla doldururdum ama yapmadım ben işimde uzman ve kimin işlemini almışsam 100 de 100 sonuç göstermiş birisi olduğum için böyle tatlı su kurnazlığına ihtiyacım yok ama sen isnat ediyorsan ispat etmek zorundasın güzelim hadi bekliyorum
- +1 yıl
@RainaHoca666 öff sıktın be adam. git işine hadi ya. ispatmış. ks'de sana para yatırmış mağdurlar sinir içinde sana yazıyor onların olduğu ortamda bir de utanmadan pişkin pişkin yazıyorsun. işine bak ya.
- +1 yıl
@gizembircan Yorumla
gizembircan 5 Xper Yaş: 34
16dak
@Deliboran1905 evet defalarca dolandırıldıktan sonra nihayet buldum:)
bak en sonunda bulduğun medyum veya hoca reklamı yapmak için ortam oluşturuyorsun işte sen tatlı su kurnazlığı yapıyorsun fazla değil birkaç tane bu sitede en meşhur olmuş işlem yapan kişiyi ezdikten sonra sen reklam faslına gireceksin şu anda sen reklam için ortam oluşturmaya başladın neyse sen devam et ama yine söylememe müsade et sahte profilden reklam peşinde olsaydım rainahoca diye imternet siteme yorum kısmına kendim reklamla övgüyle doldururdum peki neden yapmadım? çünkü senin gibi dolandırıcıların reklamını yaparak insanların parasını umutlarını çalmış kişilerin tekerine çomak soktum sizlerde bu ağır darbeyi kaldıramadığınız için iftira atmaya başladınız ama gel gör kibu güne kadar atılmış çamur , iftiralar gibi bu da BOŞ çıkacak çünkü İSPAT edemeyeceksin laf kalabaığı yapma sahte veya gerçek profil diye sadece bana dolandırıcı yazdın BUNU İSPAT ET - +1 yıl
@gizembircan hani nerde? iftiranı sadece iftira atmak olduğunu herkes görüyor elin şeyiyle şey yapma sen ispat et
- +1 yıl
Arkadaşlar gizembircan isimli kişi farklı bir medyumun hocanın reklamını yapacak ama bunu için bu sitede en çok ismi geçen Raina Hoca'nın ismini ezmek için iftira attı ispatsız sadece çamur at izi kalsın mantığıyla ki bunun ispatı 20 dakika önce birisine ben gerçek hpcayı buldum diyerek reklam için ortam oluşturmaya başladı bu siteden bana binlerce lira geldi 1 kişi bile şikayetçi değil herkesin işlemini 100 de 100 yaptım ama gizembircan isimli İFTİRACI ipat edemeyerek sadece çamur at izi kalsın zihniyetiyle bunları yazıyor bu sitede 2 yıldır bulunuyormuş çok merak ettim hangi dolandırıcı hoca , medyum seni satın aldı? ne kadar bir ücet senin gariban mağdur olmuş insanların paralarını umutlarını çalmak için kendini satmana neden oldu ve seni kim satın aldı?
- +1 yıl
@RainaHoca666 başkasının şeyiyle şey yapma derken başkasının şeyiyle gerdeğe girme cümlesini kurduğunu biliyoruz. bu terbiyesizce sokak ağzı da aynı senin gibi dolandırıcılara yakışır. hoca olsan alim olsan internet sitelerinde sokak ağzıyla volta atmazsın zaten. bak yukarıda senden şikayetçi olacaklarını söyleyenler var. onlara ne diyeceksin? zaten gerçek hoca olsan internet siteleri kurup üstüne büyük puntolarla çarşaf çarşaf numara yazmazsın. site kuran adam, üstüne numara koyan adam , başkasının şeyiyle şey yapma diye üslup bozan adam gayet tabii reklamını da yapar. ayrıca kimsenin reklamını da yaptığım yok. zaten kullandığın isim bile bakara suresinde kullanmayınız denen kelime raina. ayrıca googlea medyum raina yazınca ki deneyebilirsiniz 4. sırada medyum şikayet sitesi diye bir facebook sayfası çıkıyor ki burada da medyum görünümlü hoca görünümlü şarlatanlar ifşa ediliyor
- +1 yıl
adıyaman'a gidin de hoca görün. bırak internetlerde böyle volta atmayı, cep telefonları bile yok. ve sadece hayra yapıyorlar. sen? direkt hesap numarası
- +1 yıl
ben bir sitede hoca reklamı yapmam. ben büyüyle ilgili konu açtığımda hep şunu sordum. vicdan azabı çekiyorum. çok günaha girdim. ve ileride bozulur mu? herkes ters teper diyor. daha önce yaptıranlar var mı? hatta yaptırma muhabbetlerine girenlere de direkt günahına değmez, ileride daha kötü vicdan azabı ve kabir azabı var deyip soğutuyorum. müzik öğretmeniyim. benim kazancım bana yetiyor. senin gibi işsiz güçsüz çapulcu değilim
- +1 yıl
@gizembircan bak yine iftira atıyorsun BENİM HESAP NUMARAM YOK ayrıca adıyaman menzildeki hocanın adı şeyh abdulbaki erol hazreteri ama günde 10 bin kişi elini öpmeye gelir ve sana ayıracak 1 dkk bile yoktur ayrıca adıyamandakilerin amcaoğlunun ismi said'tir ve kendisi mardin kızıltepede yaşar çok iyi tanırım onları ve onlar büyü veya musallat temizleyemez çünkü adıyaman menzil paranın içinde yüzüyorlar şeyh andulbaki erol hazretlerinin atında kurşun geçirmez VİTO L marka arabası var hatta para olayından dolayı aynı aile ers düştüler birbirine ve menzilde 2 tane farlı şeyhlik vardır şu anda sen beni BOŞ adam zannettin galiba? ben onların herşeyini 7 ceddini bilirim onlar benim ailemi bende onların ailesini iyi tanışırız sadece ben rahmani değil şeytani çalışıyorum çünkü yaptığım işlemlerde 100 de 100 sonuç almanın en garanti yolu Şeytani işlemlerdir çünkü Rahmani işlemlerde 100 de 100 garanti yoktur
- +1 yıl
@gizembircan halen başkasının şeyiyle şey yapıyorsun en beni tanıyormusun? benimle çalışma yaptınmı? eğer bunlara cevabın HAYIR ise o zaman ÖZÜR DİLEYECEKSİN çünkü benim adım belli adresim belli TC kimlik numaram belli bu güne kadar kimlerin işlerini almışsam hepsinin başarıya ulaştırdım ve ulaştırmaya devam ediyorum senin gibi başka hocanın reklamını yapmak için kendimi ezdirmem
- +1 yıl
@gizembircan Rica etsem bulduğun kişinin bilgilerini söyler misin?
- +1 yıl
Teşekkürler Gizem ablacım.
- +1 yıl
@gizembircan evet deliboran1905 arkadaşın yazdığı gibi benim hakkımda kötü birşeye maruz kalmış birisi varsa paylaşın ben değil herkes görsün bilsin ben seni tanımam ama benim hakkımda yorum yapmış Sedef79 isimli kişi olan Çörludan Sedef ile görüşmüşsünüz ve sedefe canınızın çok yandığını çok dolandırıldığını yazmışsın üzüldüm gerçekten her ne adar siz benide bu sınıfa sokuyor olsanızda ben kesinlikle o kişilerden değilim sana gel işini ben yapayım diyeceğim ama bana o kadar hakaet ve iftirada bulundultan sonra kesinlikle yapmam ama bak gerçekten bu tarz birileri varsa bilmek isterim çünkü ben her işlemimi yaptığım kişilerle görüşüyorum ama çoğunluğu memnun ve diğerlerininde hala işlemini yapmaya devam ediyorum eğer benim hakkımda bu şekilde düşünen birisi varsa lütfen rica ediyorum burda paylaş hatamızı bilelim bekliyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@RainaBÜYÜCÜHoca size işlem yaptiran biri.
- +1 yıl
@Esra0006 anlamadım bana işlem yaptırıyorsun öylemi yoksa yaptırdınmı? sonucunu bekliyorum yazdığına göre işlem hala devam ediyor eki ben sana işlem sonucunu görene kadar sadece senin ve benim aramda kalacak demedimmi? yani tüm türkiyeye reklam yaparak benim yaptığım işleme zarar veriyorsun ben yıllardır bir tane bile fire vermedim yaptığım her işlem 100 de 100 sonuç verdi ama sen ilksin işlem yaparken sada solda reklam yapıyorsun şu anda benim esra diye birisine işlem yapmıyorum isimlerinide burda yazmak istemiyorum ama lütfen beni bugün aarmısınız konuşmamız lazım bekliyorum çünkü yaptığımız işlemler aramızda sır olarak kalması lazımken burda bunu yazarak hataya sebeb oldun aramanı bekliyorum
- +1 yıl
@gizembircan Adıyaman menzildeki ŞEYH hazretlerindenmi bahsediyorsunuz? onların para saymaktan gelen insanlardan nasıl daha fazla para kopartırız diye düşünmekten bir umuttur oraya gitmiş öazlum insanların yüzüne bakacak zamanımı var? Adıyaman menzil tamamen ALLAHIN adını kullanarak para kazanılan bir yer oradaki ŞEYH elini öptürmekten başka sana ayıracak 1 dkk bile yok bilginiz olsun diye yazdım
- +1 yıl
Halil Aksoy kullanıcısı ve Rainà hoca hesabı aynı yorumu yazdılar 1 gün arayla:) boşluğuna geldi herhalde. 1 dk bile ayirmazlar diyerek. Demek ki boşluğuna geldi :) hepsi aynı hesap. Şimdi çoklu üyelik şikayeti yapicam:) hesaplar 2 gün içinde kazanırsa bilin ki hepsini aynı kişi yazıyor
- +1 yıl
@gizembircan Merak ettiğim bir şey sorabilirmiyim? gördüğüm kadarıyla raina beyin ismi ve o kişi hakkında yorumlar uzun zamandır var benim gibi veya daha fazla o kişiye işlem yaptırmış bir çok kişi vardır peki neden bir tanesi bile o kişi hakkında iftira atmak dışında evet ben işlem yaptırdım raina hocaya ama benim paramı aldı veya işlemimi yapmadı veya teefonlarıma çıkmıyor veya çok farklı sebeblerle buraya yazarak o kişi hakkında yorumlar yazmadı? tamam sizin yazdığınız gibi bir çok iyi yorumları kendisi yazdırmış olsa dahi neden bir tane bile kötü yorum yok? gördüğüm kadarıyla 20 kişiden fazla kişi iyi yorum yazmış bunun 19 kişisi kendisi bile olmuş olsa 1 kişi bile olsa kötü yazmamış burdan anlaşılıyor ki raina hoca gerçekten insanlara yadım ediyor peki sizin nasıl bir acınız var ki tanımadığınız ve raina beyin söylediği şekilde 1 defa bile telefonda konuşmadığınız kişinin gıyabında iftira atmaya çalışıyorsunuz sadece bunları erak ediyorum bunları açıklarmısınız lütfen?
- +1 yıl
@gizembircan ben bedirhana çok fazla para kaptırdım haram olsun ama internette baktığınız zaman bedirhan hakkında dolandırıcı yazan da var işimi yaptı diyede var siz sadece raina bey farklı isimlerle hesap açıp kendisini övmüş diyorsunuz başka birşey var mı yazabileceğiniz buradaki herkes umursamıyor aynı kişi kaç yüz tane üye ismi açmış önemli olan benim gibi ve bir çok kişinin işlemini yapmış olması değilmi ayrıca sizin tüm yorumlarınızı okudumraina beye karşı açtığınız savaşı anlamıyorum sizde elinizde gerçekten o insanın dediğiniz gibi olduğunu belirtecek gerçek deliller olmadan sizin yazdıklarınız sadece işii mükemmel iyi yapan bir büyücüye iftira atıyor gibi anlaşılacak ki zaten öyle hemen hemen her raina bey hakkında yazdığınız yorumda endisinin farklı isimlerle üye olduğunu yazıyorsunuz başka bir suç atabiliyormusunuz üzerine? benim işlemimi yaptı allah razı olsun ama ben o kişiyi savunurum işimi yaptı neden savunmayayım
- +1 yıl
@Sevgiseli86 dolandırdi yazan yok mu? Yukarılara bak istersen
- +1 yıl
@gizembircan doğru var ama raina bey eğer sizi dolandırdıysam benim adımı soyadımı yazın diye sordu o dolandırıldığını iddia eden kişi bilmediği için KizlarSoruyor farklı bir başlık açarak raina hoca kimdiye insanlara sordu ama kimse cevap yazamadı peki sizcede saçma gelmiyormu dolandırdın diye kişi adını soyadını bilmiyor peki nasıl dolandırmış olabilir ayrıca savcılığa suç duyurunda bulundum yazan kişi sözde 3 ay önce dolandırılmış ama 10 gün önce şikayet ettim yazdı peki 2 ay 20 gündür neredeymiş? elinizi vicdanınıza koyun söyleyin bunlar gerçek olabilirmi?
- +1 yıl
@gizembircan benim işlemimi yaptı şimdi birisi çıkacak beni dolandırdı yazacak peki kime inanayım kendimemi yoksa dolandırdı yazan kişiyemi? şu anda raina hocayı sonuna kadar savunuyorum çünkü duyduğum değil gördüğüme inandığım için işimi yaptı ben nasıl böyle dürüst birisinin gıyabında burda hakarete maruz kalmasına müsade edeyim insanlığa sığarmı? ben kesinlikle bu kişinin 100% sonuç verdiğini gördüğüm için savunuyorum siz istediğinizi düşünebilirsiniz ben insanların düşüncelerine değil benim yaşadığıma inanırım eğer kendisi izin verirse ismini soyismini buradan paylaşırım ama gördüğüm kadarıyla raina beyi siteden devamlı atıyorlar bu da meyve veren ağaç taşlanır atasözünü gündeme getiriyor
- +1 yıl
@gizembircan bende bu siteden raina hocayı buldum para gönderdim ama mağdur olmadım işlemimi yaptı ve ben istediğime kavuştum birde görünüyorki benim gibi çok para göndermiş işlemini yapmışlar sen neden böyle söylüyorsun allah razı olsun ondan bana yaparım dedi yaptı reklam yapmıyorum eğer yapmış olsaydın yorumlarıma bak hergün hergün aynı yorumları yazmıyorum sadece günler önce yorum yazdım raina hocaya teşekkür ettim
- +1 yıl
@SemraBZKRT06 atmayayyyy reklamını yapma burda insanlarıda kandırmayın
- +1 yıl
@gizembircan bulduğunuz hocanın ismini bana da mesaj atabilir misiniz? Çok makbule geçer :)
- +1 yıl
@halilhalil selam
- +1 yıl
@gizembircan aynen Dogru sana katılıyorum
- +1 yıl
@SemraBZKRT06 ne üzür diliyecem be o benden üzür dilesin hata burda kimi dolandırmış onlardan üzür dilesin insanların umutlarını yıktığı için birde utanmadan üzürmü bekliyorsun tabiya iftira attığınız için öğlemi hadi kızım başka kapıya
- +1 yıl
@eartha gizembircan isimli kişi sahtekardır dolandırıcı iranlı büyücü reklamı yapıyor kendisi zamanında nişanlısı tarafından büyü işleriyle uğraştığı için terkedildi sonra evlendi ve kocası tarafındanda terkedildi çok medyuma dolandırıldı bunun yüzünden iranlı bir büyücü ile anlaşarak burdan tüm işlem sonucu görülmüş hocalar hakkında iftiralar yalanlar ve karalamalar yaparak iranlı büyücü için burdaki tüm medyumların isimlerini karalayıp sonra iranlı büyücünün reklamını yapacak kendisi sahtekardır
- +1 yıl
Bağırın hırsız var diye. Hırsızzzzzzz rainaaaa
- +1 yıl
@gizembircan Yalancı sahtekar gizembircan dolandırıcı iranlı büyücü reklamcısı gizembircan sahtekar olduğu her yorum yaptığı sayfada sahtekar olarak damgalanmış gizembircan ve kendisine sahtekar diye yazan insanlara cesaret edipte cevap bile yazmaktan korkak gizembircan
- +1 yıl
@gizembircan halısekut 1 Xper Yaş: 35
2gün
@gizembircan sen ne sahtekarsın sen once kendı yazdıgın yorumları bır oku ıstersen sozlerınle yalancı oldugunu ele verıyorsun hanı baska yerde yazar soyle boyle hanı ıranlı hocayla calısıyordunuz ne oldu baska yuerlere saldırmayın sonuc aldıysanız paylasın yandascılık yapmayın asıl yandascı sızsınız burda konu acık bır bas kısıyı ovmenın cok guzel yolunu bulmujssunuz yalancı oldugu yortumlarından bellı mantıklı okudugunuz da acıkca cıkıyor zzaten - +1 yıl
@FatimaŞengül demek gizembircan hanımın maskesi düştü :) bu kadar çabuk mu? bakın 1 ay gibi bir zamanda sahtekar ve farklı bir büyücünün yandaşçısı olduğu ortaya çıktı peki raina hoca hakkında elle tutulur bir şey yok burdan da anlaşılıyorki RAİNA HOCA 1 NUMARALI HOCA ve iftira atan kişiler iftira attıkları ile kalıyor Fatma hanım sizide tebrik ediyorum hocamızı iyi savunmuşsunuz ben uzun zamandır giremiyordum nihayet şimdi girebildim ve tüm mesajları okudum gizembircan hanım çok emin yazmış yorumları ama maalesef kendi yazdığı mesajlarla kendi kendini rezil etti üzücü bir durum demekki bu kadar fazla saldırmaması lazımmış ki hızlı koşarak çabuk paydos etmemesi lazımdı birisi medyumlar tarafından dolandırılmış olabilir üzücü bir konu ama bu sebepten dolayı gerçek manada yaptığı işlemlerin hakkını veren birisini iftiralarıyla rezil edince sonuçta herkes yaptığının bedelini ödüyor nitekim gizembircan da bedelini kendisini küçük düşürerek ödemiş oldu
- +1 yıl
@HilalAksoy06 gizembircan isimli sahtekar dolandırıcı büyücü reklamcısı olan kişi şu anda ben ne yaptım diye kara karar düşünüyor çünkü raina hoca hakkında asılsız temelsiz karalamalarına karşılık bu kadar savunan insan çıkmasını planlamıyordu sonuçta bu sitede yüzlerce insanın işlemini yaptı ve sonuç gösterdi ama benim gibi birkaç kişi vefakarlık göstererek işlerini istedikleri gibi yapmış hocalarının bu şekilde yalancı ve sahtekar birisi tarafından iftiralara kurban gitmesine vicdanları elvermedi gizembircan haketti bunları ama sedef79 isimli bir arkadaşımız ve Raina Hocamız bunları haketmedi üzücü bir olay yaşandı :(
- +1 yıl
@FatimaŞengül ne oldu? eğer sakıncası yoksa yazarmısın?
- +1 yıl
@HilalAksoy06 gizembircan denilen sahtekar raina hoca hakkında iyi yorum yazanlara takip daveti gönderiyor ve sedef79 isimli kişiyede gönderiyor ve o kişi kabul ediyor sonra gizembircan o kişiye raina hoca hakkında sorular soruyor ne işlemi yaptırıyorsun ne kadar ödedin gibi sorular soruyor sonra sedef 2 bin lira ödediğini söylüyor sonra gizembircan raina hocaya sen dolandırıcısı 2 bin lira dolandırdın diye yazınca raina hocam kimden bahsettiğini anlıyor çünkü raina hoca kimseye 2 bin liraya işlem yapmadığı için hemen sedef olduğunu anlıyor ve rina hoca sedefin kendisini gizembircan ile birlikte karalamaya çalıştığını düşünerek sedefin nasıl bir işlem istediğini yazıyor ve artık o kişinin işlemi devam ediyordu ama artık yapmayacağım diyor bu tartışmlar üzerine o yorumlar siliniyor ve raina hoca siteden atılıyor sonra raina hoca sedefe ben senin işini artık yapmayacağım git paranıda gizembircan versin sen benimle işlem yaptırdığını neden herkese söyledin diye sinirleniyor
- +1 yıl
@FatimaŞengül Raina Hoca 2 bin liraya işlem mi yapıyormuş? :( çok iyi fiyat bizede keşke o fiyata yapsaydı ama neyse işlemim oldu bitti helal olsun hocama ayrıca sedef arkadaşa üzüldüm gizembircan yüzünden kızcağızın işlemi durdu yapmaktan vazgeçti öylemi ama sedefin bu iftiralarda rolü varmıydı? keşke gizembircanın sahtekarlığı raina hocanın sedefin işlemini yapmaktan vazgeçmeden önce öğrenilseydi de sedef79 bu olayda bu şekilde cezalanmamış olurdu neyse canım teşekkür ederim verdiğin bilgi için ama bende sende Raina Hocanın işleminde mutlu olan kişiyiz bunun gibi tartışmalar olmadan bizim işimizi yaptı raina hocama çok teşekkür ediyorum çıkmam lazım hepinize iyi geceler
- +1 yıl
raina senin kaç hesabın var ya:) sahtekar hırsız herif
- +1 yıl
@gizembircan ne oldu hala ispatlayamadın , ft, ranı :) SAHTEKAR gizembircan dolandırıcı yandaşçısı hepimiz senin reklamını yapacağın dolandırıcı iranlı büyücünün adını bekliyoruz
- +1 yıl
@gizembircan SAHTEKAR gizembircan seni terk eden nişanlını geri getirmek için dolandırıldın sonra evlendin ve kocanda seni terk edince bu defa kocanı geri getirmek için tekrar dolandırıldın neden dolandırılmanın ne demek olduğunu bildiğin halde türk bile olmayan bir iranlı dolandırıcı büyücü ile ortak senin dolandırıldığın gibi son umudu büyü olan insanların ne kadar çalışarak para kazandıklarına göz dikiyorsun utanmıyormusun? günah değilmi? herkes senin gibi maddi durumu iyi olmayabilir peki aylık 1000 veya 1300 lira parayı ne şekilde kazanan insanın parasını almak için türlü türlü tiyatro sergiliyorsun hakkında çıkan sahtekar damgasını almak kendini küçük düşürmek insanların beyinlerini zehirleyerek mağdur olmalarını sağlıyorsun sedef79 sana mağduriyetinib giderilmesini istiyor neden kızcağızın yazdığını yalanlarınla çarpıttın burdanda anlaşılıyor ki sen YALANCISIN ayrıca verdiğin linkte raina hoca hakkında bir tane bile kelime yok ki medyum marek zaten DOLANDIRICI
- +1 yıl
@FatimaŞengül kim dolandırıcı bilmiyorum ama sen kendi numaranı yazdın bende raina hocayla ilgili kuşkum vardı senin raina hocayı avukatı gibi savunduğunu gördüm birde kendi numaranı yazdın seninle konuştuktan sonra raina hocaya işlem yaptırmaya karar verdim dün sonucunu gördüğüm için yazıyorum allah senden razı olsun fatma ve raina hoca allahım sizin gibi bu işi hakkıyla yapanı başımızdan eksik etmesin
- +1 yıl
@Bahtsız-Prenses 2011 yılında almanyada yaşayan bir adamla evlendim seni almanyaya götüreceğim diye bekliyorum bir çocuğum var Ankara yeni mahallede oturuyorum annemle kocam ayda 200 euro gönderiyor almanya konsoluğa gittik ama almanca bilmediğim için vize vermediler ders alıyorum ama öğrenemedim kocam adana ceyhanlı almanyada tavuk arabası var kızarmış patates ve tavuk satıyor bundan 2 ay önce kocamın yengesi geldi türkiyeye benide ziyaret etti ağzından kocamın yazın ceyhana geldiğini kaçırınca sustum ama kocama madem türkiyeye geliyorsun neden bana ve çocuğunu görmeden gittin diye tartıştık kocamda sen gerizekalısın almanca öğrenemedin diye boşanmak istediğini söledi bende uzun arama sonunda raina hocayı buldum durumu anlattım bana yardım edeceğini söyledi kocam boşanmaktan vazgeçti tavuk arabasınıda üstüme yapınca konsolos vize verecek mal varlığım olduğu için allah razı olsun raina hoca sen iyi bir insansın
- +1 yıl
@GÜL-yüzlüm :):):):):):):):):):):):):):):):):) dünyanın en kısa ama en komik fıkrası. yine yalan yine hep dolan. yine kimi dolandıracaksın be ey şarlatan. ah raina ah:)
- +1 yıl
@gizembircan Siz devamlı Raina Hoca hakkında eleştride bulunuyorsunuz ama insanlar sonuç alıyor bunun hakkında hiçbir fikriniz olmadığı için ve hiç durumda kalmadığınızdan dolayı sonuç almış olmanın mutluluğunu ancak böyle bir çaresiz kaldığınız anlarsınız evet ben RAİNA HOCADAN sonuç aldım sorunumu anlatıpta kimseye sorunumu ifşa etmeyeceğim sadece o kadar medyuma dolandırıldıktan sonra sonuç aldığım bir kişinin adını burada gurula yazıyorum ankarada iyi büyücü ararken bu sitede raina hoca hakkında yazılan olumlu ve olumsuz tüm yorumları okudum ve sizin o kadar yorumunuz olduğu halde sadece işini yapabilen birisine çamur attığına karar verdim ve RAİNA HOCANIN internet sitesine girip yorumu yazdım kendisi bana hemen dönüş yaptı çalışmaya başladık tabi önce yüztüze görüştük zaten kendisi ankarada yaşayıp yüzyüze görüşmediği kimsenin işini yapmam dedi iş çıkışı görüştük çalışmaya karar verdik sorunumu çözdü sonuç gördüm aldım çok mutluyum teşekkür ederim RAİNA HOCAM
- +1 yıl
@SevimliSelenay Sana kesinlikle katılıyorum kimse bizler gibi binlerce lira parası gittikten sonra gerçek bir hoca veya büyücü bulduktan sonraki mutluluğun ne demek olduğunu anlayamaz iftira atanlar hakaret edenler oluyor ama iyi aratırma sonunda bunların meyve veren agaç taşlanır gibi düşünmeme neden oldu ve Raina Hocaya gittim sorunumu dinledi kaç medyuma dolandırıldığımı anlattım kprkularımı anlattım ve raina hoca bana çok güzel bir söz söytledi ve medyumun sorun çözdüğü dünyanın neresinde görülmüştür sizler medyumlardan yardım isteyerek zaten dolandırılmayı hakkettiniz dedi ve ikna oldum işimi yapacak birisi olduğuna inandım ve çok şükür güvenimi boşa çıkarmada 10 gün geç oldu ama sonunda benim problemimi çözdü allah ondan razı olsun ne istediysem fazlasıyla yaptı ve mutluluğa ulaşmamı sağladı beden tavsiye kime gideceğinizi kimse söyleyemez ama bence raina hoca ile görüşün ve görün bu işte nasıl uzman birisi olduğunu kendiniz anlayacaksınız
- +1 yıl
@Nazmiye-55 Ben almanyada yaşıyorum sevdiğim adam eroin kullandığı için cezaevinde 4 sene kaldı evlenmek istiyorum ama adam hiç istemiyor ailemde istemiyor türkiyedeki 3 medyuma para gönderdim ama hepsi beni engelledi sonra raina hocanın ismini duydum interntte çok baktim sonra whatsapp la konuştum bana biraz pahalı geşdi ama 3 medyuma verdiğim para daha fazla oldu için gönderdim parayı zaten raina hoca almanyada ofis açacakmış ama sevgilimi bana bağlamasını ve ailemin sevgilimi kabul etmesini istedim ilk defa para gönderdikten sonra benimle hergün yazıştı konuştu durumu anlattı çok sevindim dün akşam ailem sevgilimi kabul ettiler ve sevgilimde evlenmeyi kabul etti çok mutluyum allah razı olsun raina hocam ağustosda ankaraya yanına geleceğim sen almanyadaki ofiini açtıktan sonra orayada geleceğim arkadaşlarıma senin ismini verdim sen gerçek hocasın medyumlar gibi paramı alıp telefon engellemiyorsun raina hoca bir numara allah razı olsun
- +1 yıl
@ZehraNur87 ALLAH Raina Hocadan razı olsun çok para verdim ama istediğim şeye sahip olmamı sağladı o kadar medyuma dolandırıldıktan sonra raina hocanın dünynın hiçbiryerinde medyumların sorun çözdüğü görülmemiştir sizler medyumlardan yardım isteyerek paralarınızın çalınmasına müsade etmişsiniz başına ne geldiyse iyi olmuş acaba sizler hiç internette medyum ile büyücü arasında fark nedir diye araştırma yaptınızmı diye sordu bende hayır dedim o zaman araştırın dedi bende bu konuşmalarda işinin uzmanı olduğunu düşündüğüm için yüksek rakam verdim ama bu defa dolandırılmadım ve istediğime sahip oldum tekrar tekrar teşekkür ederim RAİNA HOCAM ALLAH RAZI OLSUN
- +1 yıl
Gercek bir hoca bulabildi mi?
- +1 yıl
@hatticemm sizi bilemem ama ben verdiğim paranın hakkını aldım işlemim sonuç verdi herkes herkesi övüyorda iftirada atıyor sizin nasıl bir sorununuz vardı bilemem ama ben ankarada yaşıyorum sorunumu anlattım dinledi ve sonra yüzyüze konuşalım dedi görüştükten sonra geri getirme ve bağlama işimi yaptı adamın arkasından burda ismini okuduğum için buraya yorum yazdım ve ben anlamıyorum sizi dolandırdığını yazıyorsunuz ve 2 arkadaşınızıda dolandırdığını yazmışsınız peki mahkemeye verdinizmi? eğer beni dolanırmış olsaydı ben mahkemeye giderdim sizde gittinizmi? ben kimseyi savunmuyorum benim işimi yaptı sonuç aldım bu kadar basit ve burda insanlarla paylaşmak istedim bence sizde hemen mahkemeye gidin tabi YALAN söylmiyorsanız ki buraya beni dolandırdı diyeiftiraya benzer yorum yazacağınıza bence ş, kayetçi olun hakkınızı arayın ben olsam öyle yapardım ama İFTİRA atıyorsunuz gibime geliyor
- +1 yıl
@hatticemm senin yorumunu okuduktan sonra Raina Hocayı aradım kendisi öğlen 1-2 ye kadar yatar adamı uykusundan uyandırdım senin yorumunu söyledim bana senin kim olduğunu söyledi 1. yalancıymışsın 2. aklı dengen bozuk olduğu için kocan seni bırakmış afyonda yaşıyorsun adın hatice telefon numaran 0543 427 98... numarasıymış sen her gece cinlerle ilişkiye giriyormuşsun bu yüzden sizin musallattan temizlemeni yapmış sende benim kocamıda getir demişsin kendisi ben yüksek rakamlara çalışıyorm sende o kadar para yok o yüzden hayatına yeni bir yol çiz demiş bin lira göndermişsin temizlenmek için paran olmadığı için kocanı geri getirmeyi yapmak istememiş bunlr doğrumu? ayrıca 2 arkadaşını daha dolandırdı yazmışsın isimlerini yazrmısın herkes neyin ne olduğunu bilsin sen YALANCI İFTİRACISIN RAİNA HOCA GERÇEK 100 DE 100 SONUÇ VEREN BÜYÜCÜDÜR
- +1 yıl
@Ebru3406 @Ebru3406 Sana kesinlikle hak veriyorum ben raina hoca ile konuşmadan önce sevgilimin bana gelmesi ve evlenmesi için çok hoca aradım kimisi muska yaptı kimisi bakır levhaya arapça birşeyler yazdı en son burak hocayla konuştum 2200 lira para gönderdim bana muska gönderdi bunu 41 gün tak dedi taktım ama hiç sonuç yok burdan raina hocanın hakkında yazılanları okuduktan sonra sitesine baktım çok işinin erbabı birisi gibi geldi aradım derdimi anlattım ve bana birbirine haram olan iki kişinin birleşmesi için ALLAH ayetleriin kullanılmasına izin vermez boşverin bu rahmani işi çünkü siz sevgilinizle evlenmediğiniz sürece haramsınz dedi çok mantıklı geldi ben büyücüyüm büyü yapıyorum dedi kabul ettim işlemime başladı söyledi zamandan biraz geç oldu ama hiç değilse sonucunu işlemimi yaparken azda olsa gördüm şimdi sevgilim geri geldi çok mutluyum ALLAH RAZI OLSUN RAİNA HOCAM kendisi pahalı bunu inkar edemem ama çok dolandırıldım şimdi sevgilimle evlenmek için aileleri bekliyoruz
- +1 yıl
@Revenge-Time Burdan Raina Hocanın ismini çok okudum ve irtibata geçtim kocam başka kadına gitmişti hocamdan kocamı o kadından ayırıp bana getirmesini istedim o zamanda Raina Bey yurtdışındaydı yüksek fiyat söyledi birkaç gün düşündüm sonra yaptırmaya karar verdim parayı western union ile gönderdim korktum tabi yurtdışındaki adama para gönderdim yaparmı yapmazmı diye parayı aldığı günün akşamına orman içinde işlem yaparken video ile görüşme yapıyorduk 35-40 dakika ben sadece seyrettim işlemi yaparken isimleri falan söylüyordu duydum gördüm bu ilk günkü işlemdi sonraki günler görmedim ama kocam ile birlikte olduğu kadın trafik kazası yaptılar hastaneye ben gittim kocam köpekler gibi pişmandı dün hastaneden çıktı evimize geldi ve affetmem için yalvardı ne yapayım çocuk olmasa yüzüne bakmam ama bir şans daha verdim teşekkür ederim Raina Beye zaten ankaraya döndü havalimanında karşıladım yorum çok mutluyum teşekkür ederim Raina Hocam bu sözü sevmiyor ama yinede ALLAH razı olsun :)
- +1 yıl
@oyaa242 neden sadece numarasını yazıyorsun ismini yaz daha iyi bilelim? Tabi dolandırıcı kişiler yeni numara aldıkları için ismini yazmadan sadece numara yazıyorsunuz çünkü ismini de yazarsanız insanlar o kişinin kim olduğunu biliyor ben kimin numarasını yazdığınıı bilmiyorum ama ismini yazın ki kimin isminin reklamını yaptığınız bilinsin
- +1 yıl
@Ceylanim88 Bravo bu Raina Hocaya ne kadar güzel kendisine ulaşan herkese istediği sonucu verebilmek çok güzel bir duygudur aynı duyguyu bende yaşadım gerçekten çok minnettar olduğum bir kişidir kendisi , hala pahalımı kendisi? Ama farketmez istediğin sonucu verdikten sonra fiyat kimin umrunda ki neyse Raina beyin hala insanlara istedikleri sonucunu bilmek sevindirici bir haber
- +1 yıl
@HilalAksoy06 merhaba ben müleyke boluda yaşıyorum 6 sene önce ailemin zorlaması ile evlendim ben bankada çay ve temizlik işinde çalışıyorum eşimde inşaat firmasında şoför olarak çalışıyor eşim 1 yıldır gazinolardan payvonlardan çıkmıyor elimizde büyün parayı harcıyor banada şiddet uyguluyor medyum anna medyum cumaali medyum azime gibi dolandırıcılara para gönderdim ve geri dönmediler bile burada raina hocanın ismini çok okudum kendisine aradım boşanmak istediğimi söyledim ama eşim beni her boşamak istediğimi söylediğimde dövdüğünü anlattım yardım edin çok dolandırdılar dedim iyi olmuş medyum sadece bakım yapar insanların sorununu halleden medyum dünyada yok dedi 3 bin lira istedi bende yoktu o para 2 ay bekledim biriktirdim sonra gönderdim oda bana birşey gönderdi bunu şöyle kullan dedi bende dediği gibi yaptım pazartesi mahkeme vardı boşandık eşimden bugün boşanma kağıdını aldım resmen boşandım teşekkür ederim Raina Hocam sayesinde kurtuldum raina hoca kurtardı beni
- +1 yıl
@Müleyke14 Ankara kızılayda bir kafede çalışıyordum devamlı bir adam gelirdi ve insanlar onun masasına otururdu bizim patron ve müdür o adamı iyi tanıyor saygı gösteriyordu birgün müdüre kim bu adam diye sordum o dameşhur büyücü dedi masasına ben baktım onunla konuştum daha önce çalıştığım kafenin sahibinin oğluyla sevgiliydik ama ayrıldık onu tekrar benimle sevgili olmasını yapabilirmisin diye sordum yaparım dedi 3 bin lira istedi bende öğrenciyim dedim 2 bin liraya yaparım dedi kırşehirdeki ailemden okul için para istedim gönderdiler bende raina hocaya verdim işleme başladı 20 günde biter dedi 30 gün sürdü ama beni geçen gün aradı ve tekrar kafede çalışmamı istedi bende orada tekrar başladım tekrar sevgili olduk bugün izin günüm olduğu için buraya yorum yazmak istedim sağolsun gerçektende iyi büyü yapablen bir büyücüymüş çok sağolasın raina hoca teşekkür ederim
- +1 yıl
@HOCAMUSTAFA kimin işini yapmış
- +1 yıl
@Beriilla Burda herkes birilerinin reklamını yapıyor ama bilmiyorlar ki biz o paraları nasıl kazanıyoruz burda ismini gördüğüm 3 farklı medyuma para verdim eski sevgilimi geri getirsin diye birisi dedi 7 gün birisi dedi 3 gün salak gibi inandım olan paralarıma oldu en sonunda raina hocanın ismini gördüm ve çok kişi onun hakkında yorum yapmış son şansımı onunla demedim kendisiyle buluştuk oturduk bana 10 tane referans gösterdi ve konuşturdu inandım ve ücretini verdim tabi istediği ücret çok yüksek olduğu için o parayı nasıl bulduğumu bir ben birde ALLAH bilir neyse işleme başladı ama 3 gün 7 gün değil bana en az 40 gün beklersin dedi tamam dedim başka şansım yok neyse söylediği zamanı beklerken telefon çaldı ve eski sevgilim buluşmak istedi yani sevgilim geri geldi şimdi ondan intikam alma zamanı ama eğer gerçekten işini 100 de yapan arıyorsanız bence raina hoca ayrıca referans ta veriyor pişman olmazsınız yinede karar sizin
- +1 yıl
Tüm yorumları okudum büyü yapan medyum görülmüşmü diyorsun büyü yapan hoca görülmüşmü? saliha55 ? Büyü yapan hoca hoca değildir zaten hoca adı altında şarlatandır büyüyü medyumlar yapar hocalar ise bunu bozmak ile uğraşir rahmani işlemlerle benim bildiğim tek iyi medyum Medyum Esat hocadır Ben ve arkadasim işlem yaptirdik büyü yaptirdik yani sevgililerimiz icin gayette başarılı sonuclar aldık niyemi yaptirdik haketmişlerdi !!! cünkü ilk yorumu paylasan arkadas icin önerim medyum esat hocadır telefonunu yazmiorum zaten bulursunuz internetten dünyaca ünlü bir medyumdur kalın saglicakla
- +1 yıl
@nassajiu uzun zamandır burada raina hoca hakkında yorumlar yazılıyor sana göre birisi yalan söylüyor ikisi üçü sence hepsimi yalan yazıyor ben sonuç aldım şimdi bunu burada yazınca neden senin gibi kişilere yalan geliyor 3 defa kendine medyum hoca diye tanıtan dolandırıcı kişilre paramı kaptırdım burdan isimlerini yazıp reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek boşuna reklamını yapmayayım diye yazmayacağım 3 ay boyunca bu sitede raina hocanın adını yorumlarını çok okudum senin gibi yalan diyenler var ama kimse birşey ispat edemedi ve internet başında raina hoca hakkında hemen hemen hiç kötü birşey okumadım demekki bu adam işini yapıyor diye kendisiyle konuştum görüştüm ve referans bile verdi adam kendine güveniyor tamam pahalı ama işini yapıyor istediğim şeyi verebildi şimdi neden bunu burda yazmayayım adamın adını burda okumuşum Raina Hoca bence bir numara büyücü işini yapıyor boşuna dolandırılmayın pahalı ama garanti sonuç veriyor 0553 767 05 06
- +1 yıl
@ZelişAngara Arkadaşlar Merhaba ben nam-ı değer Raina Hoca uzun zamandır buraya girip hakkımda yapılan yorumları okuyorum teşekkür ederim beni onure ediyorsunuz evet söylendiği gibi pahalı biriyim zaten parası olmayan büyü yaptırmasın hayatına farklı bir yol çizsin ben hoca değilim medyum değilim müslüman değilim kimse bana dini terimlerle gelmesin ben insanım ve insanı terimlerle gelin bana burada benim hakkımda hep güzel yorumlar okudum sağolun işlerini yaptığım kişilerin belki 2% kişiler yorum yazıyor ama olsun yine de onure oluyorum ben büyücüyüm büyü yüzyıllardır var olmuş bir olgudur ama bazı geri zekalılar hala medyumların sorunlarını çözeceğine inanıyor ve muska gibi savsata işlerin peşinden koşuyor pardon ama allah sizin çöpçatanınızmı ki muska ile sevgilini getirsin mantıklı olun araştırın kimse yoldan toplamıyor parayı bodoslama da dalmanın bir manası yok beni siteden atacaklar biliyorum o yüzden profilimi sileyim bari bilgi almak isteyen arasın beni 05547670506
- +1 yıl
rainahoca sitemede bakabilirler uzun yıllardır bu işi yapıyorum ve hemen hemen herkese istediği sonucu vermişimdir ankarada yaşıyorum dikmende yüzyüze görüşürüm korkmam kaçmam referans isteyene verebilirim almanca ingilizce ve rusça dillerini anadili gibi biliyorum eylül ayında newyork şehrinde ofis açacağım türkiyede büyücülük yasal değil ama amerikada yasal ben dünya çapında birçok ülkeden insanların işlerini yapıyorum ve her 2 ayda bir mutlaka farklı ülkelere gidiyorum çünkü ordaki insanlarında sorunlarına yardımcı oluyorum ve yanlarına giderek sadece göndr parayı ben yapacağım diyen birisi değilim beni her arayanla ilgilenirim bu yüzden insanlar hakkımda güzel şeyler yazarlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum türkiyede görüntü itibari ile sonuç veren tek insan olmak beni onure ediyor sağlıcakla kalın mutluluk herzaman yanınızda olsun
- +1 yıl
@Edabilginn numarasi var mı verirsen sevinirim
- +1 yıl
@Edabilginn rica etsem numarasi var mı
- +1 yıl
@Edabilginn o hesap sahte değil mi? madem bu hoca iyi bir hoca neden adamakıllı bilgi vermiyosunz
- +1 yıl
@Edabilginn hıcanın nosunu alabilirmiyim
- +1 yıl
@Gizliyimbende12345 merhaba ulaşabildiğiniz hoca varmı?
- +1 yıl
@gamze80 nasıl ulaşabilirim
- +1 yıl
@sevdali87 @sevdali87🥺🥺🥺🥺 umarım bir sonuç almışsınızdır benimde çok ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
İnanma medyuma vs büyü de yapmayın yaptırmayın bakın benim öz annem babama büyü yaptırdı kana kan karşılığında kardeşimi vermiş vefat etti büyüler yüzünden haram tüm kaninizdan olanları etkiluyor yapmayın Allah aşkına ya. Bak kardeşim. burada yazanlar medyum tavsiyelei medyumlar tarafından yazılıyor kanma. Ama tanıdığım bir yıldızname bakıyor hoca var. Büyü ritüel vs asla yapmaz sadece bakım yapıyor. İstersen özele yaz yardimci olim ama para vs büyüye girme inanma da kimseye tmmi
36 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
İşe yarıyomu kesin
+1 yılevet var arkadaşlar ama tutupda bunu internetten bulamazsınız alayı dolancırıcı adi heriflerin.. Burdan dalga geçenlere söylüyorum başınıza gelmeden bilemezsiniz böyle birşey evet var PEYGAMBER efendimize bile yapılmıştır... Sadece kötü amaçlı yapılmasın yeter Öncelik Şifa ALLAH (c. c) den sonra bu işin ehli insanlardandır.. Ben bu büyü mevzusuna neler çektim ALLAH kimsenin başına vermesin ama çok şükür şifasını buldum..
813 Yorumla- +1 yıl
hocanın isim ve adresini söyler misiniz lütfenn
- +1 yıl
yardımcı olur musun
- +1 yıl
Merhaba bana da hocanın ismini ve adresini söyleyebilir misiniz? Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
@Elanur033 Merhaba, hoca hakkında bilgi alabildiniz mi acaba
- 4 ay
@Elanur033 ulaşabildin mi başka da olsa herhangi bir hocaya
- 4 ay
@beyzanss06 ulaşabildin mi başka da olsa herhangi bir hocaya
- 4 ay
@Elanur033 ulaşabildin mi başka da olsa herhangi bir hocaya bana da gerekli de
merhaba ben bu işlere hiç bulaşmamanı öneririm. büyü 3 harflilerle yapılan bir şey. hem yapana hem yapılana mussallat olurlar. evet büyü işe yarar fakat cinler karşılığında bir şey beklerler bunu alamadıklarında ise musallat olurlar. sadwce sana değil 7 kuşak bütün sülalene ailene sana yardım edenlerede musallat olur ve kurtulması imkansız derecede zor olabilir:)
10 YorumlaUmut Çağlar hocayı yıllardır tanıyorum yazmak vacip oldu artık sahte hesaplarla raina denen şahıs tarafından karalanmakta ama önemli değil çünki biz umut hocamızı tanıyoruz raina sen aptalsın kimle uğraştığını dahi bilmiyorsun sahte hesaplarla bizim insanlarımızı kandırabileceğinimi sanıyorsun umut hocam dünyada bir numara
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ulaşılır acaba
- 1 yıl
kebndı kendıne yoprum yapıyorsun umut sahtekarı sende dolandırıcısın
- 5 ay
dolandırıcıdır bu sahtekar
+1 yılne yapıcagını söylersen yani konunun ne oldugunu yardımcı olabilirim mesela aşk, biri birine baglama düşürme gibi şeyler veya yakın şeylermi ?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet birini bağlamak için
- +1 yıl
merak ettim öyle birini tanımıyorum :)
- +1 yıl
Birini bağlamak için mii? Yapmayın etmeyin, çok büyük günahların altına sokuyorsunuz kendinizii...
- +1 yıl
Rumba Rumba Olala :)
Bak burada şarkısı var. Tarif de veriyor nerede olduğunu :) Polatlıdaymış ::)
https://www.youtube.com/watch?v=nS9XKaPYalM01 Yorumlaben yardımcı olabilirim sana bu konuda
gerçi, ankarada değilim ama merak etme nefesim çok kuvvetlidir ankaraya kadar ulaştırırırm00 Yorumla
+1 yılBiri bana büyüyle bağlanacaksa eğer, hiç bağlanmasın daha iyi... Biraz geniş düşünelim, bu tip şeylere bel bağlamayalım lütfen...
52 Yorumla- +1 yıl
@Umut-Çağlar-Hoca Allah adamı değilsiniz açıkta yaraniz var gocunuyorsunuz. Aman fazla hiddetlenmeyin hocaymissiniz ya Allah muhafaza:))
- +1 yıl
@Umut-Çağlar-Hoca bekliyorum canım hoppala paşam Malkara kesannnn :)))
kızlarr yaa saçmalıyın söyle saçma yerlere para kaptırmayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar öncelikle önyargıdan vazgeçin biz insanoğlu 3. boyut varlıklarıyız ve 4. boyut varlıklarda vardır her ne kadar sizler bunu görmesenizde onlar bizi görüyor aradaki fark bizim gündüzümüz onların gecesidir o yüzden insanoğlu gece uyuması lazım ki çünkü diğer varlıkların zamanı olmasından dolayı ve büyüye inanmayan insanlar için yazmak istediğim şey müslüman olan her insan hz muhammedi bilir ve sever değil mi? peki şimdi bir soru eğer büyü yoksa bu tarz musallat yoksa nasıl oluyor da Hz Muhammede büyü yapıldı ve bu büyü TUTTU? soruyorum size ben uzun zamandır hocalık yapıyorum ve bu tarz olaylara inanmayan kişi ya aşk nedir bilmiyor ya da arkadaş uzaydan yeni düştü dünyaya herşeyden bihaber çünkü benim hastalarımın çoğunluğu aşık olduğunu geri istiyor ve bazı insanların söyledikleri duysan şaşırırsın çünkü sevdiğim geri gelsin bedelini ruhumu şeytana satmaksa onuda yaparım diyor gerçekten insanlar aşka hepsi farklı pencereden bakarlar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. istanbula gelirsen ben bakarım falına medyum beberuhi tophane tramvay durağının arkası altın borsasının yanında hizmetinizde
01 Yorumla- +1 yıl
@Busehanım66 @UmutÇağlarHoca dolandiricidir. Şahsen dolandirilmis 4 tane arkadaşım var. Huddam ilmi diye bir ilim yoktur.
7 ayBende arıyorum ailem dagilmasin diye mecburum ama saglamina denk gelemiyorum çok para istiyorlar biri baktı 3 tane Süryanice kağıt yapmislar dedi malzeme lazım 5000 daha verin dedi bende yapmadım önden verdiğim 1 bin boşa gitti
00 YorumlaMedyum=Metafizği parayla satan zat-ı muhterem. Metafiziğe değil fiziğe,bilime inan.
12 Yorumla
Soran+1 yılAçıklaması nedir ?
Ankarda Ahmet Hoca var çok iyi bu konularda benim kuzenim var Dı evlenince eşi ile arasında kavgalar sorunlar oluşmaya başladı tavsiye üzerine Ahmet hocaya gittiler ve şu an çok iyiler
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Kimdir bu Ahmet hoca Allah rızası için yardımcı olun. Ben ankaradayım çok dolandırıldım. Bana adres telefon bileğisi verir misiniz lütfen 😔
- +1 yıl
@Transpozon ulaştın mı lütfen cevap ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim tandığım sağlam bir hoca var medyum değil kendisi medyumlara inanmayın medyumar büyü yapamaz
07 Yorumla- +1 yıl
@Dileku sen neden hoca arıyorsun kı reklamcı alı gursesı tavsıye edıp duruyorsun ya Gleiche Problem hatte ich auch bende yeni tanıştım ali gürses hocayla seninde yaşadıklarını anlatmani isterim bu sürecde bende biraz değişik ama vielleicht würde mich bissl mich beruhigen wenn ich mal von anderen die Erfahrungen höhre
Cevap sahibi+1 yıl@kaduruşşş doğru diyorsn @Dileku sahtekar insnları yönlendryor ali gürses denen şarlatana
- +1 yıl
@kaduruşşş saolasin allah rqzi olsun az kalsin ona para yatircaktim
Cevap sahibi+1 yıl@cidemtepe06 ali gürses sahtkar yaptrcksanz emre hocya yaptrn en erkn sonç veren hoca ben saysnde evlndm
+1 yılPsikolog daha mantikli sana hala medyumdan medet uman varya yil 2013
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGizem bircan dolandırıcıdır bu site aracılığı ile tanıştığım ben harici 3 kişiyi daha dolandırmıştır hepsi hakkında savcılığa başvuru yapacağız
00 Yorumlahacının hocanın medyumun gerçeği mi olurmuş
sahtekarlara para kaptırmayın03 Yorumla- +1 yıl
Kaç defa paranı kaptırdın aslanım?
- +1 yıl
@Raina-Hoca hocam ben 15000 bin tl yi geçti bir tanesi sonuç vermedi
- +1 yıl
@Mehmet7335 bende sizin gibi cok dolandirildim insanlar kolayca burdan yorum yapiyor ama hic kimse milyarlar dokecek kadar salak degildir denize dusmusuz yilana sariliyoruz bence kimse buyuk konusmasin.. su ana kadae iyi bir hoca bulabildiniz mi oeki siz
işinın ehlı guvelınır bır bır hoca tavsıye edebılırım emrah gökçınar hoca
00 Yorumla
8 ayMerhaba Ankara medyum Zafer acar hocayı siddetle öneririm
00 Yorumlabiz kuzenime gittik sadece yaşamak gerekir inanamadı
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Dönüş yaparsan çok sevinirim.. bulabildin mi birini yaptırdın mı işlemi?
00 YorumlaKastamonuda asaf hakkı hoca var mutlaka ulaşın derim
040 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin
- +1 yıl
@duygu8484 Rica etsem ismini ve numarasını paylaşırmısınız bu hocanın çok acil ve önemli lütfen
- +1 yıl
@ceylangulec Çok teşekkür ederim yardımınız için zahmet olmazsa bu hocanın adı nedir nerdedir internette sitesi varmıdır öğrenebilirmiyim
- +1 yıl
Numarası nı verir misiniz lütfen
- +1 yıl
@Busehanım66 @UmutÇağlarHoca dolandiricidir. Şahsen dolandirilmis 4 tane arkadaşım var. Huddam ilmi diye bir ilim yoktur.
- +1 yıl
@sibelbaylan senin yalanına Raina dolandırıcısı bu kişi Arkadaşlar
- +1 yıl
Sen raina hoca denilen şahıssın ve umut hocayı karalıyorsun ama önemli değil bir bok bilmediğin ve dolandırıcı olduğun burdan anlaşıyor çünki hüddam ilmi diye birşey yok diyorsun kuranı kerimi inkar ediyorsun aptalllllllllll oku yazda hüddam ilmi neymiş yanlış anlama senin erkekliğini bağladı diye böğürmene devam et raina sahtekarı tüm dünyanın tanıdığı umut çağlar hocayı kötülemek canımmm
- +1 yıl
@Umut-Çağlar-Hoca Reina nedir? ya da kimdir Allah dostu isen İÇİNDE ZERRE KADAR İMAN VARSA ORTAYA BİR İDDA ARIYORSANIZ İSPAT EDİN. EDEMİYORSANIZ NİTELİKLİ DOLANDİRİCİLİK İSLERİNİ BIRAKIN CANINIZ YANAR. SİZİN GIBİLERİ YUZUNDEN GERÇEKTEN IHTIYACI OLAN KİŞİLER MADUR OLUYOR.
- +1 yıl
- +1 yıl
@sibelbaylan bak daha fazla bir taraflarını sallama
- +1 yıl
@Umut-Çağlar-Hoca salla gitsin dimi ya varya gerçekten şahsiyet yok sende eccuk Minnacik insan ol:))))
- +1 yıl
Medyum Umut çağlar Hoca, 20 Seneyi aşkın süredir çalışmalarının “Hüddam İlmi” ile yapmaktadır. Hüddam ilmi ile yapılan çalışma; Vefk, Muska, Celp İşlemleri gibi değildir. Vefk, Muska, Celp İşlemleri kişiler ancak ayrılmadan önce yapılabilir, Etkisi o zaman daha etkilidir. AncakHÜDDAM İLMİ ile yapılan çalışma kişiler Dünyanın neresinde olursa olsun Hüddam İlmi çalışması ile kişilerin bilgileri neticesinde, analizleri çıkartılır daha sonrasında basiret temizlenerek üç ile yedi gün içerisinde sıcaklık verilir. Yedi gün içerisinde netice alındıktan sonra akabinde işlem 41 gün boyunca devam eder, 41 gün koruması yapıldıktan sonra işleme son verilir.
- +1 yıl
@Umut-Çağlar-Hoca ya sen gerçekten Darıca hayvanat bahcesinden kacan şuursuz papagansin galiba :))
- +1 yıl
@FatimaŞengül senin içini halledi Hadiya
- +1 yıl
@FatimaŞengül senin işini halleti öğlemi Hadiya
- +1 yıl
@FatimaŞengül ben onun hakkinda çok güzel şeyler duymadım ne yazıkkı bazen siteler var madur kalan insalar oraya bir bak değerim sirf insanları dolandıran isimleri yazıyor o dediğin medyum veya hoca kaç kişiyi dolandırılmış haberin var mı insanların umutlarını yıkmayın yazık bide yetmemiş burdada reklamını yapıyorsunuz ayıp ayıp
- +1 yıl
@FatimaŞengül şu raina hocanın numarasini adresini yazarmsn bende gidcem kaç TL alyor ben gelecekte nasıl bir hayatm olcak dükkanımı olcakmi ona baktrcam
- +1 yıl
Bide nasıl biri gerçekten ckyomu dedikleri ben ankarada oturuyorum
- +1 yıl
@FatimaŞengül inan yorumlari bile okumuyorum belliko burda birilerini oneriyosun amac reklam yapmak farkindaysan sana laf anlatmakla ugrasmiyorum okumadim bile yazdiklarini yazip durmada bildirim gelmesin yandasci derken bak bakalim bugune kdr kimi savunmusum bildigim tek sey var dolandirici olmussuniz para burumus gozunuzu su genelevde calisan para ugruna insanlar bile sizden daha onurlu hadi yol al simdi
- +1 yıl
@FatimaŞengül lan gerizekali farkindaysan emrah hocaya ucret verseydim islem yaptirsaydim zaten burda iyi hocs iyi diye dolabirdim bak bakalim enrah hoca icin super islem falan ya da tuttu demismiyim lafi nasil istedigin yone cekiyorsun kiyamam hala kivraniyosun biseyler ispqt edicem diye ben burda onerdiler emrah hocayu aradim cidden oyle dinledi ve fiyat makuldu ama fiyat iyi olmasiyla ya da dinlemesiyle olmuyor burda hakkinda bir cok sey duydum ve vazgectim sizin gibi dolandiricilarin laflaroyla kuyuya inilmez cidden yazik beyin yasini belli ediyorsun burda birini savunursun eyw bende fikrimj soylerim olay biter ne bu kanit cabasi iyiyse sana gore iyidir ne bu baskalqrina ispat cabasi zaten iyi olan bir hocanin reklami bu kadar yapilmaz size inanan insanlara yazik yazdiklarimida iyi oku bakalim umarim bu yazdiklarimdan bisey anlamissindir
- +1 yıl
@esosyolog Kim peki bir numarasi isim var mı
- +1 yıl
@Dileku bende ıyı bırını arıyorum hoca olarak ama her baktıgım yerde senı gordum sana yardım etmeye calısmıslar ama sen her yerde yok ınandırıcı gelmedı pek guvenmedım ne bılıyım gıbı seyler soyluyorsun bacım ıyı bırısı varsa soyle bızde gıdelım hoca pesınde kosturmakdan yorulduk bılıyorsun ya herseyı
- +1 yıl
@kadurușșș artık kimseye birşey tavsiye etmem sonuç almadan. Bir kere yandı azim daha da başkalarıni yönlendirmemis olurum kusura bakma daha önce Ali gürses ı övmüş olabilirim ama bende sonucda insanım herşeyi normal geldi adamın herşey yolundaydı taaki aynı mailer kopyala yapıştır yapana. Kadar sürem bitti de de bana yok olmadı hata şu bu başka birşey önerdi ve kabul etmedim bu kadar
- +1 yıl
@kadurușșș Asaf Hakkı Hoca ya ulaştım ver mail adresini atayım bana yazdıni madem inanmıyor sun burda kim önerdiyse yeri geldi araştirip yazdık kiminden cevap geldi kiminden gelmedi malum. İki kere dolandirilinca artık acaba mi. Diyorsun inandırıcı gelmiyor şimdi. Burda isim versem şimdi. Daha önce yorum. Yazmışsın. Reklamciyim diye yazmıyorum. Sonuç alana kadar
- +1 yıl
@hasanedndn bulabildiniz mi hoca
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz bahseder misin? Ne oluyor tutunca? Bize de mi musallat oluyorlar? Bir de bildiğinize göre bir iki hoca adresi verir misiniz?
00 YorumlaSöylüyorum alıyor musun numarasını ?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ?
- +1 yıl
Yer gök dua ile. Hoca sadece he ne istiyorsun al sana şunu vereyim derse zaten hoca değil para basan kişi sıfatını kazanır önemli olan doğru yönlendirme.
+1 yılne yaptın bulabildn mi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne deyim ki Allah bildiği gibi yapsın...
00 Yorumlaİstersen benim bildigum çok iyi bir hoca vsr
11 Yorumla- +1 yıl
Bana yardmci olurmusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılPassage'da Zeki Bey yeterince medyum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerede ?
+1 yılBulabildin mi bende zor durumdayım
00 Yorumlauğraşmayın şu medyum hoca vs vss
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç bulaşma öyle şeylere
10 Yorumlavar :)
00 Yorumla
+1 yılGel bana hayatim...
10 YorumlaVar çok sağlam hemde
01 Yorumla- 1 yıl
bana yardımcı olur musunuz ailemi kurtarmak için istiyorum lütfen yardımcı olan gerçekten bulup işini halletmiş olumlu sonuç alan yok mu?
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası