bir arkadaşım sürekli ona büyü yaptırılmış olmasından şüpheleniyor ben ise rahatsızlıklarının pisikolojik olduğunu düşünüyorum. büyüye inanırmısınız yada etrafınızda büyü ile tecrübesi olan insanlar varmı veya sizlerden. bu konu son zamanlar kafama takıldı gerçekten büyü varmıdır ne gibi durumlarda büyü yapılır?
Cevabın nedir?
İnanırım.Şu entry gözüme çarpmıştı bir vakit, O gün bu gündür ayakkabılarımın altını kontrol ediyorum:)
Ekşisözlük
Yazar: sonturfanda
-------------------------------------------------------------
" tanıma göre çeşitli yollarla, usulleri kötüye kullanarak bir insanı yönetim altına almaya, ona istenilenleri yaptırmaya büyü deniyormuş.
dün geceden beri tarafıma yapıldığına dair iddialarım var, buyrun siz karar verin...
gecenin bir vakti traşımı oldum, dedim şu ayakkabıları da boyayayım, malum haftabaşı, boyarken "bu ayakkabı da iyi dayandı haa", diye düşünüyordum ki, dedim bir de altına bakayım ne durumda, ayakkabının altını çevirdim ki ne göreyim, ayakkabının tabanına(topukla hipotenüs oluşturacak şekilde) bir toplu iğne batmış, "vay arkadaş nerdeyse ayağıma kadar girecekmiş" diye söylenirken, diğer ayakkabıyı çevirdim, oha! ona da aynı şekilde toğlu iğne saplanmış, şimdi aldı beni bir düşünce;
tamam, hadi işyerinde toplu iğne kullanıyoruz, yere düşüyo, basıyoruz, basıyoruz da iğneler yerde nası bir pozisyonda duruyor ki üzerine basınca ayakkabının tabanına saplanıyor?
hadi bi tanesi tesadüf, ikisi de mi tesadüf?
bunu biri yapmış olabilir mi?
böyle ayakkabıya toplu iğne saplanarak icra edilen büyü var mı?
kim, niye yapmış olabilir?
yanlış yollara sapayım diye mi yapıldı?
hala sapmamış olmam işe yaramayacağı anlamına gelir mi?
yoksa zati yanlış yoldayım da haberim mi yok?
çok umurunuzdaysa lütfen ayakkabılarınızın altına bakınız, bir kişi "bende de var panik yapma" derse yapmayacam, ses çıkmazsa inceden tırsmaya devam...
olm varmış toplu iğne büyüsü:
link
link
edit: babam "ayakkabıcı rafta düzgün dursun diye çakmıştır olm, hiç mi bakmadın altına" dedi...cevab veremedim"03 Yorumla- +1 yıl
verdiginiz linke goz attim ama toplu ignenin ayakkabiya degil muma batirilmasindan bahsediliyor tuhaf.
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla biri pedere bir muska getirdi. bunu evde bulduk okur musun dediler. peder eski yazı bilir. okudu. cinler şahı rıdvana diye başlıyordu. kaybolanları geri getirme muskasıymış. peder "ben muska ile ilgilenmem. bana göre değil" dedi adamları gönderdi. tabi benim yaşım o zamanlarda 14- 15 idi. tam o zamanda da benim kuzen babası ile kavga edip evden kaçmıştı 22 gündür haber alamamıştık. o muskayı okuduğunu geçesi saat 3 te penceremizin camı tıklandı. bi baktık kuzen bulunup gelmiş. hayatımda yaşadığım ender ilginç olaylardı...
06 Yorumla- +1 yıl
tesaduf olamazmi ?
- +1 yıl
olabilir. ama ilginç bir tesadüf. anlattığım her kelimesi gerçek bir olay. bizimde pek işimiz olmaz böyle şeylerle. başka da denk gelmedi. görmedim.
- +1 yıl
Tesadüf değil ama hakiki büyücüler Türkiye de bir elin parmakları kadardır. Gerisi şarlatan. Benim de ihtiyacım var hakikisine ama bulmak zor
- +1 yıl
@YARENGARİP buldunuzmu hoca
- +1 yıl
@YARENGARİP buldunuz mu
- 1 yıl
Hz. Peygamber (S.A.V)'e büyü yapıldığı bir gerçektir. Nitekim İbn-i Abbas ve Hz. Aişe (R.A)'dan şöyle rivayet edilmiştir: Hz. Peygamber (S.A.V)'in yahudi bir hizmetçisi vardı. Yanında Hz. Peygamber (S.A.V)'in tarağından dişler vardı. Bunları yahudilere verdi. Onlarda bu dişlerle Hz. Peygamber (S.A.V)'e sihir yaptılar. Bu işi yahudi olan Lebid bin A'sam yaptı.
Daha sonra yahudi hizmetçi bu sihri Eris kuyusuna gömdü. Cebrail (A.S) Felak ve Nas surelerini indirdi ve bu sihrin yerini ve kimin yaptığını Hz. Peygamber (S.A.V)'e haber verdi. Bunun üzerine Hz. Peygamber (S.A.V)Hz. Ali'yi gönderdi. O da kuyunun suyunu boşalttı. Kuyudaki taşın altından da sihir yapılan tarağın dişlerini çıkardılar. Bunlarla beraber bir de yay kirişi vardı. O kirişte on tane de düğüm vardı. Alıp onu Hz. Peygamber (S.A.V)'e getirdiler.
Hz. Peygamber (S.A.V) de o düğümlerin üzerine Felak ve Nas surelerini okumaya başladı. Her bir ayet okuduğunda bir düğüm çözülüyor ve Hz. Peygamber (S.A.V) hafiflik buluyordu. İki surenin okunması bitince son düğümde çözüldü. Hz. Peygamber (S.A.V) de rahatladı ve şifa buldu." (Buhari, Müslim)30 Yorumla
Büyü gerçektir. Ben yaptırdım ve de tuttu. Ama arkadaşımın durumu psikolojikte olabilir. Büyü de olabilir. Önce bir doktora gitsin eğer sonuç alamazsa büyüden şüphelensin derim ben. Önce doktor.
08 Yorumla- +1 yıl
@tilki1164 bana dönüş yapabilir misiniz
- 1 yıl
Kim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
22Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet, Kuran`da büyü ile ilgili olarak, Bakara 102 de"... Ancak şeytanlar küfre sapmıştı; insanlara büyüyü öğretiyorlardı... İnsanlar Harut ve Marut adlı meleklerden erkekle eşinin arasını açacakları şeyleri öğreniyorlardı. Ne var ki, onlar onunla Allah`ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar kendilerine zarar vereni, yarar vermeyeni öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu satın alanın ahirette hiçbir nasibi olmayacağını açıkça bilmişlerdir. Öz benliklerini sattıkları şey ne kötüdür! Bir bilebilselerdi. " der.
Bu ayetten birkaç sonuç çıkarabiliriz. Büyü diye birşey var, ama bu Allah tarafından kınanıyor. Genelde büyüler eşlerin arasını bozmak için ya da karşı cinsi etkilemek için yapılıyor. Yalnız insanların gözünden kaçan en önemli ayrıntı şu ki; Allah dilemedikten sonra hiç bir büyü olmaz. Bu yüzden hem zamanınızı, hem paranızı bu boş işlere harcamayın. Ayrıca Allah`ın istemediği birşeyi yapma konusunda gelin biraz daha düşünün.00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef büyü vardır ve bilimsel olarak kötü enerjiye dayanır. Bunu yapan kötüler her zaman oldu , olacak da.
Bu iş, bütün dinlerde inanışlarda ahlak sistemlerinde lanetlenmiş olsa da, insanın hırs ve kötülük arzusundan beslenerek , başa bela olmaya devam edecektir.
Bu konuyla en çok ilgilenenlerin , dinle ilgili insanların olması çok daha ironik bir durum. Peygamberin lanetlediği bir işle uğraşmak, nasıl bir inanış ihanetidir , enteresan.00 Yorumla
+1 yılSiz doğru düşünüyorsunuz kişisel problemleri vardır psikiyatristler psikologlar bizim ülkede öcü gibi gösterildiği için insanlar bilimsel çözüm arama yerine büyü fal medyum tarot üfürükçü gibi fizik ötesi saçmalıklara inanıyor ve onlardan medet umuyor...
Büyü diye bir şey yoktur tam anlamıyla safsatadır insanların içine düştüğü aciz durumlardan bu yolla para kazananlarda benim gözümde affedilmez sahtekarlardır...00 Yorumla
+1 yılBen büyü tecrübesini bilmem ama keşanda var kadın gerçekten işi biliyor kim gittiyse hep çok memnunuz Allah razı olsun kendisinden istanbulldan Balıkesir'den bandirmadan bursadan bir sürü gelen onlarca kişi var herkes kadindan memnun kalmış istiyorsan özele yaz sana atayım numarasini
011 Yorumla- +1 yıl
Serseri221988 banada yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Yardımcı olumusun lutfen
- +1 yıl
Bulabilen var mi
- 1 yıl
bana atabilir misiniz
- 1 yıl
Yok kardesim boşa ariyorsun@mahmuthaver
- 1 yıl
@gizliuye4477 dene öyle ya bu gece birini bulucam ya da yaşamıma son vereceğim
- 1 yıl
İsteğimi kabul et
- 1 yıl
@mahmuthaver ne yaptin kardeşim
- 1 yıl
Bana yardımcı olur musunuz
- 1 yıl
@mahmuthaver buldunuz mu
- 1 yıl
@gizliuye4477 buldunuz mu
buyunun varligina ve gucune inanlardanim
bir aralar kara buyu ile ilgili arastirmalar yapmistim012 Yorumla- +1 yıl
tecrubelerinizi veya bildiklerinizi paylasirmisiniz?
- +1 yıl
kara buyunun asil memleketinin jamaika oldugunu ogrendim bundan 10 yil once arastirmistim hala karabuyu yapan insanlarin var oldugunu bu insanlar sehirlerden uzakta daglik bolgelerde yasadigini ogrenmistim
kara buyunun cok kotu oldugunu gercekten insanlara cok kotu seyler yapilduginida ogrendim - +1 yıl
pek tatmin edici olmasada yinede tesekkurler
- +1 yıl
olsun yinede icime su serpti benim arakadasimin Jamaikalilarla ne isi olurki :):):)
- +1 yıl
nickinden yola ciktigimi sanma ama hayal kurmayi gercekten seviyorsun sanki :) :) :)
- +1 yıl
bilmiyordum detay lutfen...
- +1 yıl
Bu mesajı görünce bana bir mesaj atarmısın
- +1 yıl
Bildiğiniz birisi var mı bu işte İyi olan
+1 yılİnanmayanlara gelin deneyelim bakalım hangi doktor veya hangi psikolog veya inanmamanız sizi kurtaracak mı?
Hiç bir şey yapmayacağım sadece böyle inat veya iddiada olan birinin bağırsağını bağlayacağım! bakalım doktor sizi kurtaracak mı?04 Yorumla- +1 yıl
Sizbu işlerle ilgilimisiniz lütfen dönüş yapın
- +1 yıl
Bana Dönüş yaparmısınız
+1 yılProfil resmide enteresanmış... Homer Simpson çok değişmiş.. Sigarada yakışmış homer ablaya..
09 Yorumla- +1 yıl
konumuz o degildi :) :) :) :)
- +1 yıl
takılıp kaldım oraya unuttum soruyu ;)) şaka bi yana, büyü vardır, inanıyorum.. ;)
- +1 yıl
hipnoz edici evet :) :) :) neden inaniyorsun peki ? mantiksal bir aciklamasi varmi ?
- +1 yıl
Yok canım hipnoz olmam onla da, dikkat çekio yani ;) Mantığı yoktur ki metafiziksel olayların, sadece yazılan muskaları biliyorum.. Bizim oralarda bir hoca vardı çözerdi muskaları, türkiyenin her yerinden, yurt dışından gelenler olurdu ona.. Neler vardı neler.. En basitinden arkadaşım anlatmıştı, babası taksiciydi.. bir gün taksilerine bir adam binmiş feryat figan.. Adama " küçük abdestini" yapamaması için büyü yapmışlar, adam kıvranıyomuş acıdan.. Hastaneye götürmüşler ama testler normal çıkmış
- +1 yıl
sonra o hocaya götürmüşler, dakka da almış acısını adamın muska ile.. garip işler bunlar ;)
- +1 yıl
ilginc
- +1 yıl
resim daha da ilginç bence :))))
- +1 yıl
seninde buna bukadar takman ilginc
- +1 yıl
...
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. inanırım kuranı kerimde yeterince bilgi veriliyor bu konuda.
10 Yorumla
+1 yılpeygamber efendimizin büyü yapanda yaptıranda lanetlenmiştir diye hadisi şerifi var ... büyü olmasa bu sözü söylemezdi...
20 YorumlaHiç bir şekilde inanmıyorum ve olmasınında muhtemel olduğunu düşünmüyorum.Sadece insanlardan para kazanmaya çalışan şarlatanlar gibi büyücülerde insanları sömürmeye çalışıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Nova dostum birde bu büyücü denen sahtekarların tam anlamıyla sapık olanları var bu adamların cinsel fantezileri erotik filmlerde dahi yoktur güya büyü bozmak amacıyla her türlü cinsel istismarı tacizi yapıyor insanlarda bunlardan medet umuyor ülkenin durumu bu işte...
- +1 yıl
medyumlar, büyücüler, açık bariz sahtekar oldukları ortada. kimi doktorlarda bu büyücülerden farkı yok. hiç bir şeyi olmadığı halde birşey varmış gibi aylık kontrole çağırıyor kimileri. dedemi soydu resmen özel doktor. sonra bir kaç doktora götürdük bir şeyi yok bunun dedi gönderdi. insan sahtekar olmaya görsün her alanda kendine yer bulabiliyor. hangi mesleği yaptığı çokda önemli değil aslında.
+1 yılBüyüye inanırım büyü yapmışlığım da vardır işe yaradı
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yaptın ki
- +1 yıl
Bana ulaşabilir misiniz mesaj atamıyorum
inanmiyorum. okuyup üfleyerek bir insanin duygu/düsünce/ruh/psikolojik dengesinin bozulabilecegi bana tamamen mantik disi geliyor.
10 YorumlaKuranı kerimde olduğu haber veriliyor inanıyorum da.
00 Yorumla
+1 yılbu konu hakkında cok soru var arkadaşım bi motordan search etsen?
00 Yorumla
+1 yılbuyu tabiki vardir.. cocukken bende inanmazdim ama insanin basina gelince anliyo.. sonralari bende merak saldim valla insan kendini gandalf saniyo.. sakin ask buyusude yapiyomusun diye yazmasin kimse yapmiyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bi tarafta büyücü aramışsın burada da kendini büyü yapıyorum diye mi tanıtıyırsun
Büyü dinmizdede vardır ve 7 büyük gunahtan biridir. çok günah olduğunu bildikleri halde bunu yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılbuyuye inanirim inanmamak gunahtir lakin bu zamanda buyu yapan varmidir bilemiyorum eskide kaldi galiba
00 Yorumlainanıyorum ayrıca da çook korkuyorum özelliklede kara büyü'den :(
04 Yorumla- +1 yıl
inanmadigin birsyeden neden korkuyorsun peki ?
- +1 yıl
pardon... duzgun okumamisim :):):) dur kizma hemen:)
büyü yapanı ( hele de kara büyü ) toprak bile kabul etmezmiş.
01 Yorumla- +1 yıl
toprak nasil kabul etmiyor acaba yer cekiminimi engelliyormus?
İnanmıyorum. fakat kötü düşünmenin negatif bir enerji yaydığını düşünüyorum açıkçası.
01 Yorumla- +1 yıl
evet bende ayni sekilde
inanıyorum birazda anlarım ve ilgileniyorum.. zaten dünya ayetler üzerine kurulmuştur arkadaşlar... bu konuda da biraz bilgim var :))
07 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atarmısın bir
- +1 yıl
Yaptın mi hic yardımcı olabilir misin
- +1 yıl
Eklermisin
- +1 yıl
Bana dönüş yaparmısınız
- +1 yıl
@bykara25 dönüş yapabilirmisiniz
+1 yılBunkonudabildiğniz bir isim var mı
00 YorumlaKonu tam olarak nedir yardımcı olmak isterim?
03 Yorumla- +1 yıl
Dönüş yaparmısınız
- +1 yıl
@Güldaniyee bana dönüş yaparmisin
- +1 yıl
Dönüş yaparmisiniz @Jeruhem_-—
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. inanıyorum ALLAH bizde uzakta tutsun o insanları.
00 Yorumlaben inanıyorum..kuranda da geçiyo zaten..
00 YorumlaKuranda var. o yüzden inanırım.
00 Yorumlaoz büyücüsüyle tanışmak istiyorum :)
02 Yorumla
+1 yılYaptıran birini bulabildiniz mi acaba?
00 Yorumla
+1 yılBüyü tecrübem var anlat bakam hele durum ne
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Vardır doğrudur lakin ilgilenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBüyüye inanma büyüsüz de kalma.
00 YorumlaBuyu yaptiripta tutan var mi sonuçları nasil
00 YorumlaBüyük ihtimal ateistin beli
00 Yorumla
+1 yılfelak-nas okusun geçer
00 Yorumlabüyü,fal vs den kesinkes uzak durun...
00 Yorumla
+1 yılbüyü var ama pek uğrasmamk lazım
00 YorumlaEvet inanırım büyüye.
00 Yorumlaınanıyorumm kuranda yazılıı zatenn
00 Yorumla
+1 yılBüyü benim büyük tectubelerim vsr
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İnanmıyorum
00 Yorumlaİnanırım. neden?
00 Yorumlainanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında