hiç çikolata, kakao sevmem diyen kız duymadım, merak ediyorum acaba bunları sevmeyen kız var mı?... tamam ben de severim ama size neden bu kadar çok çekici geliyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKokusuyla, insanı baştan çıkaran, iştah açıcı kahverengi görüntüsüyle çikolatayı kim sevmez ki! Kokusu bile mutluluk hormonlarının harekete geçmesine yeten, bu tatlı mucizenin tarihi M.Ö. 1000 yıllarına dayanıyor. O yıllarda Amerika'da yaşayan yerliler, kakao tohumlarını öğütüp enerji veren içecek yaparlarmış. M.S. 1550 yılında İspanyol Cortes'le Avrupa'ya sıçrayan kakao tohumlarının, ağzımızda çikolata olarak erimesi yaklaşık 800 yılı bulmuş.
Geçmişten günümüze ağızları tatlandıran çikolatanın birçok yararı var. İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Mirror'da çıkan habere göre çikolatanın insan sağlığına pek çok yararı bulunuyor:
Çikolatanın içinde bulunan antioksidanlar kanserle mücadelede faydalı. Kakao, kırmızı şaraba oranla iki; yeşil çaya oranla üç kat daha fazla antioksidan madde içeriyor.
Çikolata aynı zamanda zengin bir kalsiyum kaynağı. Bu da güçlü kemiklerin oluşmasını sağlıyor.
Çikolata geçmişten günümüze özellikle kadınlar üzerinde psikolojik olarak oldukça olumlu etkilere sahip. Çikolata kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan endorfini salgılatıyor.
Harvard Tıp Akademisi uzmanları, kakaonun yüksek tansiyonu düşürdüğüne dair bulgular elde ettiğini savunuyor.
Güçlü dişleri sağlayan florid açısından da zengin olan çikolata, stresle mücadelede faydalı olan potasyumu da içeriyor.
Bristol Üniversitesi doktorlarından Peter Barham, çikolatanın içinde bulunan bir maddenin uyarıcı etkisi bulunduğunu ve bunun da kişiye kendini iyi hissettirdiğini savunuyor.
Çikolata büyük miktarda bakır da içeriyor. Bakır, vücudun demiri absorbe etmesine yardımcı oluyor. Bu da cilde, damarlara ve dokulara faydalı oluyor.
Kaliforniya Üniversitesi uzmanları her gün az miktarlarda çikolata yemenin kanda pıhtılaşmayı önlediğini savunuyor. Bu da ani kalp krizlerinin önüne geçiyor.
Çikolata aynı zamanda yiyen kişiye enerji veriyor ve diğer tatlılara oranla kan şekerini hızlı yükseltmiyor.
Bağışıklık ve üreme sistemi için faydalı demir ve çinko çikolatada bolca var. Bu tat her derde deva.
Kahve içmek yerine çikolata yemek çok daha yararlı, çünkü çikolata kahveye oranla çok daha az kafein içeriyor.
Çikolata diğer tatlılara oranla diş sağlığı açısından daha zararsızdır; çünkü sütlü çikolata yüksek miktarda protein, kalsiyum ve fosfat içerir. Bu maddeler de diş minesini koruyor.
Çikolatadaki doymuş yağ oranı,kandaki kolesterol seviyesinin artmasına neden olmuyor.
EDİT:ALINTI10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUcuzdur, alkole, uyuşturucuya başmaya en büyük engeldir!
ÇİKOLATA HAYAT KURTARIR!
Sizde yardım hareketine katılın, çikolataya ihtiyaç duyan hanımlara destek elinizi uzatın!
* Çikolata kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan endorfini salgılanmasını sağlar.
* Çikolata büyük miktarda bakır da içeriyor. Bakır, vücudun demiri absorbe etmesine yardımcı oluyor. Bu da cilde, damarlara ve dokulara faydalı oluyor. Bayanlar yiyerek güzelleşiyor!
* Bağışıklık ve üreme sistemi için faydalı demir ve çinko çikolatada bolca var.(üstteki maddeyle çelişkide biraz farkındayım ama öyle diyorlar)
* Güçlü dişleri sağlayan florid açısından da zengin olan çikolata, stresle mücadelede faydalı olan potasyumu da içeriyor.
* Çikolatanın içinde bulunan antioksidanlar kanserle mücadelede faydalı.
* Çikolata zengin bir kalsiyum kaynağıdır. Güçlü kemiklerin oluşmasını yardımcı olur. İleriki yaşlarda kemik erimesi korkulu bir rüyadır!
* Harvard Tıp Akademisi uzmanları, kakaonun yüksek tansiyonu düşürdüğüne dair bulgular elde ettiğini savunuyor.
* Kaliforniya Üniversitesi uzmanları her gün az miktarlarda çikolata yemenin kanda pıhtılaşmayı önlediğini savunuyor. Yani ani kalp krizlerinin önüne geçiyor.
* Kahve içmek yerine çikolata yemek çok daha yararlı, çünkü çikolata kahveye oranla çok daha az kafein içeriyor.
* Çikolata diğer tatlılara oranla diş sağlığı açısından daha zararsızdır; çünkü sütlü çikolata yüksek miktarda protein, kalsiyum ve fosfat içerir. Bu maddeler de diş minesini koruyor.
* Çikolatadaki doymuş yağ oranı, kandaki kolesterol seviyesinin artmasına neden olmuyor.
* Diğer tatlılara oranla kan şekerini hızlı yükseltmiyor.
ÇİKOLATA YE, YEDİRT! GELECEĞE KATKIN OLSUN! YEEAAHH...12 Yorumla- +1 yıl
2-3 ayda bir yiyorum ama halimi görüyorsun!
- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılCIKOLATA,ERKEKTEN DAHA IYIDIR; CUNKU:
1. Ne zaman istersen mutlaka bir cikolata bulursun.
2. Cikolata yumusamisken bile seni tatmin eder.
3.Araba kullanirken ayni anda cikolatani yiyebilirsin.
4.Cikolatayi aylarca ayni halinde muhafaza edebilirsin.
5.Annenle babanin gozlerinin icine baka baka cikolata yiyebilirsin.
6.Cikolatayi biraz sert isirirsan sana NAPIYOSUN BEE diye bagirmaz";)"
7. Ayni cikolatayi paylasan iki insana, ister biri kadin biri erkek
olsun, kimse "ayy sapik" demez.
8. Cikolata ona bagimli olmandan korkmaz.
9.Cikolatani masanin ustune koyup yersen is arkadaslarin sana"aramizda bi manyak var"der gibi bakmaz.
10. Tanimadigin birine cikolata ikram edersen PAAAT diye tokadi yemezsin.
11. Cikolata yemek daima zevklidir, dolayisiyla yerken zevk aliyormus
gibi yapmana gerek kalmaz.
12. Cikolata seni hamile birakmaz.
13. Cikolatayi ayin her gunu yiyebilirsin.
14. Iyi cikolata bulmak kolaydir.
15. Ardarda diledigin ce$itte cikolata yiyebilirsin.
16. Kimse cikolata yemek icin fazla genc/fazla yasli degildir.
17. Gecenin korunde kom$ularini uyandirmaktan korkmadan rahatca
cikolata yiyebilirsin.
18. CIKOLATANIN BUYUKLUGU VE UZUNLUGU ONEMLI DEGILDIIIIR22 Yorumla- +1 yıl
bide yiyene sormak lazım :)
beynimiz işte. gider yediğinin içtiğinin %30enerjisini kullanır ve bunuda en kolay sindirdiğimiz besinlerden sağlar. oda şeker. çikolata dediğimiz şeyde ver şekeri ver yağı ver kakaoyu diyen bi şef tarafından yapıldığı için sağlam bi besin kaynağıdır. beyin görür bol bol gelen şekeri 3 yaşında 60 kiloluk evlat gibi yutar. tabi tıkındıkça mutlu olan bu yavrucakta gülümser. yada endorfin salgılar diyelim biz. onun gülümsemeside bütün aileyi neşelendirir. köpeklerin ödül yiyecekleri falanda bu mantığa dayanır. hatta sheldon bir ara penny yi çikolatayla eğitiyordu. şimdi düşündümde keşke ilk okulda yapsalarmış böyle bişey. ah ah.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
31Cevap
+1 yılBunların en yaygın türü çikolata kahve aşıkları. Bol bol fotoğraf çekip paylaşma isteği. Got göbek birbirine karissa da sıkıntı yok. Beni beğenen böyle begensin. Nasılsa etrafındaki talep miktarı hiç bir koşulda azalmiyor.
Oysa sporla ugrasan fitness ya da cardiyo yapan bir hatun o cikolatadaki kalori miktarını bilir ve direk kaçar.00 YorumlaErkeklerde aynı hiç farkları yok insanoğlu çok seviyor onu :))
310 Yorumlaşimdi çikolata serotonin salıgalamsını sağlar vücudun buda halk agzında mutluluk hormonudur diğeride aşktır bu hormonu salgılayan şimdi düşün bi odunla cıkacaksın yok şunu gıyme bunu gıyme suraya gıtme buraya gıtme şu an bakma buna bakma hayatın mahvolacak ayrıca olum tehlıkende var halı hazırda yuzlerce eşlerı tarafından oldurulen kadın var sımdı sen bunlarla mutlu olma rıskını alcagına hem tadı guzel he sıfır risk cikolata var sende tapmazmısın buna ?
00 Yorumla
+1 yılKızlar çikolatayı seviyor
aşırı yiyor sonra basenler oluyor davul
ks konu açıyor ayy benim basenlerim neden büyük ee kızım boğazına sahip değilsin haddinden fazla yiyorsun çikolatayı vs...13 Yorumla- +1 yıl
Valla sevmem yemem ,bayıyor az bir parça yetiyor :)) kaldırın la beni müzeye , beyaz atlı prens gelsin kurtarsın beni :D
- +1 yıl
Eski modelim ben :))
çook seviyorum bitteri, sütlüsü, fındıklısı, fıstıklısı, beyazı, bademlisi off bak canım çekti yine :)
211 Yorumla- +1 yıl
vay be açıkçası şaşırttın beni... ben senden hiç centilmen değilsin beni mi gönderiyorsun bakkala diyeceğini bekledim... şaka yaptım parasını da ben veririm ben gider alırım bi bayanı göndermem ben varken, centilmenliğe sığmaz :) canın sağolsun bir tır dolusu alıp geliyorum şimdi :D
- +1 yıl
edebiyat yapmıyorum gerçekten, bu davranışın çok hoşuma gitti, ama aslında kızma demiyelim de hani diyebilirdin bi bayanı mı gönderiyorsun bakkala diye ama desen de haklı olurdun, ama son derece iyimsersin bu özelliğin çok hoşuma gitti ben de bunu dile getirmek istedim, belki çok abarttım bilmiyorum, ama çok ince düşünen biriyim belki de ondandır :) ama bu övgüyü hakediyorsun bence :)
- +1 yıl
gel seni anlından öpeyim izin verirsen tabi :) maksat parayı kimin ödeyeceği değil, erkeğin gücü varsa erkek öder tabi, bunun dışındaki durumlarda bayan da katkıda bulunabilir o ayrı mesele... yanımda para olsun hep ben vereyim nolacak... ama senin düşüncen çok iyi niyetli bencil değilsin, nası olsa bu erkeğin görevi demiyorsun, ha kocan olur o erkek tabiki her zaman o öder, sana ödetmeye hakkı yok, ama onun dışında erkeğin yetmediği durumlarda bayanın yardımcı olması çok güzel bir harekettir...
+1 yılKadinlar ayda bir kere cok cikolata yer. Oda bunlarin aylik sorunlari yuzunden. Aylik sorunlarda hormonlar kuduruyor diyebilirim. O acidan canlari cok cikolata ceker ve yerler. Geneldede kisiye baglidirlar. Ayni hamile bir bayan nasil aseriyorsa aylik sorunlarindada cikolata yemeden duramazlar bayanlar.
00 Yorumla
+1 yılYapılan bir araştırmaya göre; Kızların çikolata yemesi özellikle bitter çikolata yemesi seks sırasında aldıkları zevke yakın bir zevk veriyormuş. Hele ki özellikle çikolatayı emerken aldıkları haz çok fazlaymış.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir çikolata deyip geçme;)
+1 yılkızlarda bişey vardır ; alayı sürü psikolojisine sahip. çoğunluk kız ne yapıyosa ona uymaya çalışırlar sevmeseler bile seviyo gibi yaparlar. tuhaflar.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlarda nikotin etkisi yapıyor erkeklerden daha fazla herşeye kafayı yoruyorlar farkında değilsin ama çoğu kız genelleme olarak kendi kendine dahi konuştuğunu görürsün. Onlarda yatıştırıcı etkisi yapıyor. Katılan varsa cevapıma bi cevap verin yoksa bende çikolata yiyeceğim ... Prof. Mrs. Brttt... :))) :D .P
01 YorumlaÇikolata aşktır <3 Mutluluk verır.Tatlıların tum cesıtlerını severım zaten
212 Yorumla- +1 yıl
Ben şu anda mutsuzum.Alsam bi çikolata mutlu olur muyum?
+1 yılşimdi attım paketi çöpe sorunu gördüm :)) çünkü neden? 50 kuruşluk çikolatanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var :p
22 Yorumla- +1 yıl
ama öyle :))
Özellikle regl döneminde yerken o gevşemelerini görmek çok güzel gerçekten
11 Yorumla
+1 yılbenim çevremdeki arkadaşlarımda bayılıyor çikolataya :)
çikolata seven kızları görünce mutlu oluyorum onlara çikolata alıyorum mutlu olduklarını görmek için :)10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende bayılırım çikolataya özellikle kızlar malum günlerinde tatlıya olan istek artar sanırım kan şekeriyle alakalı
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet birde kilo aldırmasa
Cevap sahibi+1 yıltek başına etken olduğunu sanmıyorum selülit bir dolaşım bozukluğu hastalığı çikolata yüzünden olmaz genetik faktörler hareketsizlik su içmemmek ve daha bir çok eteken yüzünden olurr
Cevap sahibi+1 yılgeçmez elbette ben yiyorum sorunum yok bakıyorum kilolar artmış 1 aylık diyete bakar sonra devam can boğazdan gelir..
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. benim bi kız arkadaşım sevmiyor. uzatıyorum yok ya ben sevmem çikolata diyor zorla tıkasım geliyor ağzına burnuna :D
20 Yorumla
+1 yılşimdi kız milleti sürekli mutlu olmak ister. e çikolatanında bu konuda ki etkisi biliniyor mağlum.. bu olsa gerek sebebi...
10 Yorumla
+1 yılYoo ben çikolata sevmem , genellemelere dahil değilim ...
15 Yorumla- +1 yıl
bırak şimdi abla sende çikolatayı sevmeyen bayan yoktur.
eğer cidden sen sevmiyorsan türünün tek örneğisin acilen müzeye kaldırmak lazım :D - +1 yıl
Sende müzede ne güzel durursun ha kleopatra senin ışığında kaybolur. :P
abime haber ederim gelir kurtarır.
Şimdi 1 parça bitter olsa ağzına attığında mmmm yavayş yavaş eriterek o tadı hazı alarak yiyecen tanı çıkartarak uuu canım çekti vallaha rejim dolayısıyla bende yemiyorum :(
+1 yılÇikolatayı genelde çok canım çektiğinde yerim.
Ama beyaz çikolata aşktır yani :D21 Yorumla- +1 yıl
eewtt =)
çikolatayı herkez sever kızlara özel değilki
ama benim bir arkadaşım var o mesela hiç sevmez çikolatayı,hayret ederim ona ya10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılÇikolaya mutluluk verir kızların en istediği şey yani. Düz mantık :D
02 Yorumla- +1 yıl
Şansın olsaydı zenci doğardın. Al en hakiki çikolata istersen beğenme :D
çocukluktan kalan bi alışkanlık.. kime gitse gel bi öpeyim çikolata vercem demiştir.. şimdi de o niyetle çikolata almaktadırlar ama öpen biri bulunmamaktadır diye düşünmedim değil hani :)))
00 YorumlaBen çikolatayı de severim ama abartılı değil . Mesela tuzluyu tatlıdan daha çok severim.
20 Yorumla
+1 yılçikolota kadını baştan çıkarır içindeki cinselliği dışarı çıkarma konusunda çok başarılıdır..Çikolatanın içindeki bir madde den kaynaklandıgını bılıyorum..
01 Yorumla
+1 yılerkeklerin veremediği mutluluğu çikolata veriyor da ondan :)
12 Yorumla- +1 yıl
hiçteeeee :))
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Haz veriyor çünkü.Bir parça çikolatan aldığım zevk paha biçilemez.
10 YorumlaMutluluk hormonu salgılıyo çok normal değilmi ? :))
21 Yorumlacıkolata sevmeyen kızlar da var ve cıkolataya bayılan erkeklerde var...
20 YorumlaAma haksızlık ediyosun, erkeklerde çok seviyor çikolatayı ;)
01 Yorumla
+1 yılçünki mutluluk ve tat verir
16 Yorumla- +1 yıl
acı biber nedemek zehir zembeleksiniz..
- +1 yıl
ayyhh inş.:))
- +1 yıl
ayy yokk istemez kalsın vazgeçtim
+1 yılmutluluk veriyor ondan olsa gerek ve tabi ki muayyen günlerin vazgeçilmezidir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. cocukken yemezdim sevmezdim ilk genclik yıllarımdada pek sevmezdim yaşım olgunlaştıkca sevmeye başladım.
00 Yorumlasanırım hormonlarla alakalı bir şey vazgeçemiyorum bir türlü
10 Yorumla
+1 yılçok seviyorum, çünkü çok tatlı ve yerken inanılmaz mutlu oluyorum
10 Yorumla
+1 yıltadı çok güzel ve yediğimde ciddi anlamda mutluluk duyduğum tek şey:D
10 Yorumla
+1 yılKan şekerimle alakalı bir durum.Çikolataya o kadar düşkün bir insan değilim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yerim ama "mmm,mmm ıh ıh mmmm" diyerek değil.
+1 yılÇikolata yedikleri zaman serotonin hormonu(mutluluk) salgılanır kızlarda fazlasıyla ondan dolayı erkeklerde de salgılanır ama kızlardaki kadar çok değil.
00 Yorumlaçünkü kendimizde çikolata gibiyiz :D sizde bize bayılıosunuz :D
112 Yorumla- +1 yıl
ne tatlı şeysin sen öyle :)
Cikolatayi hafife almayin beyler.Bi bitter'in verdigi hosnutlugu veremeyenler var.
03 Yorumlaİsvicreli amcamlar daha once acikladi formansal biseymis
00 Yorumla
+1 yılneden esmer erkek sewiolarsa ayni sebepten olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılmutluluktur ama üzgünken yesende bişeyi değiştirmiyo cikolata
00 YorumlaMutluluk hormonu salgılatıyor şehvet duygularını uyandırıyor mmmm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇümkü kendimi çok heyecanlı ve tutkulu bir aşkın ortasındaymış gibi hissediyorum <333
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakkalda yiycek başka ne var ki patates mi yesinler aga
01 YorumlaMutluluk kaynağım <3 :))
24 Yorumla
+1 yılbizde votka etkisi yapıyor de ondan ;)
42 Yorumla- +1 yıl
Güzeldii..
kızlar baklavayı da çok sever.Ağızlarından hiç düşmüyo çünkü.:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaga aslında kızlar çikolataya bayılmıyolar.her ay kullanım dışı oldukları zaman zarfında vücut enerji gereksinimi saglmak için şekerli olan ürünlere saldırı yapıyolar..
00 Yorumla
+1 yılçikolatanın içindeki madde ve kadınlık hormonu ilişkisi sanırım :))
01 Yorumla
+1 yılBir kıza verilecek en iyi hediye bir kutu dolusu karışık markadan çikolata olur sanırım...
00 YorumlaTatlı tatlıyı çekermiş :P
41 YorumlaBiscolatadan ötürü.p tatlı canım işte kim sevmez
30 Yorumlasanırım mutluk ve zevk aldıkları tek şey olsa gerek :)
00 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum çikolatayla aram hiç yoktur.
30 Yorumla
+1 yılMutluluk hormonu salgıladığı için :)
10 YorumlaBenim annem sevmiyo lütfen genelleme yapmayalım:D
10 Yorumlaçikolata için adam öldürürüm
21 YorumlaBen ciddi anlamda hiç sevmem
02 Yorumla
+1 yılseviyorum ama bitter olanını
12 Yorumla- +1 yıl
acı-tatlı
Kişilik & Karakter konusunda 643 cevap paylaştı. Çikolatayı nutellaya banıp yiceksin ımm
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem