Loser Olmak :( ?

Biriyle dışarı çıktığım zaman ya da arkadaş grubunda sürekli dışlanan kişi ben oluyorum. Arkada ve tek gezen, sessiz kalan kişi benim. Baskın bir karakterim yok evet ama bana bir adım atana ben on adım gelirim. Karşımdaki kişiyle iyi iletişim kurmaya çalışırım, asla huysuzluk etmem ve iyi davranırım elimden geldiğince. Sanırım bu yönümü sömürüyorlar. Örneğin yaklaşık 2-3 yıldır tanıdığım bir kız var. Tanıştığmız ilk gün beni de yanına alıp 4 kişilik erkek grubuyla tanışmaya gitti. O günün akşamı çocuklar bizim mahalleye geldi hepimiz buluştuk. Birisi işinin çıktığı için gitmesi gerektiğini söyledi. Öbürü de baya sessizdi zaten kimseyi takmıyodu o da gitti. Geriye kalan iki çocuk arkadaşımın koluna girdiler (anlayacağınız çifte yavşama) kız da halinden memnun tabi. Ben de arkada gidiyorum. Nereye gitsem ya da kimle takılsam başma geliyor bu. Belki de doğru dürüst adam akıllı arakdaşım olmadığı içindir. Ama ben her konuda tamamen kendimi şanssız hissediyorum mutlaka önüme bir aksilik çıkıyor ve kesinlikle en azından 1 hafta boyunca kendimi mutlu hissedemiyorum çünkü bir şeyler oluyor işte. Bu sorunun sadece bende olduğunu sanmıyorum, eğer sizde de varsa nasıl hissettiriyor ya da siz bunu yenmek için neler yapıyorsunuz? Benim ne yapmam lazım? (loser tişörtüm ve dövmem bile var)
Loser Olmak :( ?