:)) evet geri döndüm..
çok özledim aradım dün akşam eve giderken ama telefonu gizli numaralara kapalıymış. bendeki şans işte ...
çok özledim aradım dün akşam eve giderken ama telefonu gizli numaralara kapalıymış. bendeki şans işte ...
Yanlış anlama ama bu yaptığın bence yanlış . Bitmiş bir ilişkide onu düşünmen bile yanlış kendini yıpratırsın önünde uzun bir hayat var kendine bunu yapmamalısın ..
Öyle hissedipte arayamayacağım kimse yok.
Numarası bende olayıda gızlı numaralara kapalı olaydı acıktan arardım yahu :) Baska numaradan arardım bulurdum bı yolunu yanı
açık aramıştım açmadı
Öyle özel birisi yok hatıralardan ardım sıra gelen ...
Cevap
15Cevap
Sesini duymak istediğim biri var. Ama eski sevgilim vs. değil. Bazı olaylar yüzünden uzak kalmamızın daha hayırlı olacagı bi arkadaş. Özledim :(
Beni mi aradın yoksa benimde gizliye kapalı:) Yok öyle muhabbet ben aramam hele ki gizliden hiç aramam. Ödemeli atarım yine gizli aramam:D
Eğer o derece özleyeceğim biri olsaydı, yanımdan hiç ayırmazdım, ayrılmazdım yani. Ben aşkta sonuna kadar savaşılması gerektiğine inananlardanım.
Küçükkene sapıklık yapardım. ses tonumu değiştirip testere filmindeki adamın sesiyle "hepimiz ölücez" diip kapıyodum. çok elenceliydi. oha büyüdüm:(
Hayatıma soktugum 300 kızdan sonra beni ilk defa terk eden bir kadını hala aramak istemişimdir..Ama sesini duymak için değil aklımdan geçen herşeyi ona haykırmak için..Birazda kuyruk acısı işte..
yanlış kişiyi aramışsın:D benim telim kapalı değil gizli numaraalra:D
ankasörlü telefondan ara bende sesini duymak istediğimi arayamıyorum çünkü şu an çalışıyor konsantresini bozmak istemiyorum.
VARRRR
ilk aşkımın sesini duymak isterdim
elimizde olmayan sebep lerden dolayı ayrılmıştık
3 yıldır görüşemedik
telefonda yokk
dünyaları verirdim sesini bir kez duymak için
Hayır. Beni tanıyanlar bilir. Ben telefon kullanmam.
(İş,acil durum dışında)
öyle biri var arada gizliden arayıp sesini duyup kapatıyorum
Senden kactane var :D
Sen bufe 2 gibi rumuza bak :P
hahah güldüm :D
senden 35 tane varsa
Sen de ankesörlü telefonlardan ara.
ikide bir mesaj atıyor yetişemiyorum :::P
Yok olsada arayıp şımartsak :/
Ayşegül Telefonda Serisi 1. basım
KS Yayınları
öyle biri var ama onu aramam imkansız...
aramışdım telefonu kapalıydı...
hoşgeldin beaa bunun 3. serisi de var mı :))))
çekilmedi henüz
yinemi sen
tanıdık herhalde şampiyon
kırgındım gittim işte
1 haftadır neler içmedimki
Özlemişsem aramamam için sebep yok ki!
bir arkadaşım var onu aramak istiyorum özledim
vardı geçen aradım küfür yedim
evet var...
artık kalmadı öyle bişi temizledim geçmişimi :d
evet varrrrr<3
Mucxxxxxx
var var olmaz mı.
Hayır
var ama... :/
ama böyle yaptı :/ kizlarsoruyor.com/Ask-Sorulari/348312-ilk-askim-cocukluk-askim-ozellikle-kizlardan.html
arayamadım hala.
hayır yok ...
oyle birisi yok daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar