Insanlar hava atmayı neden sever
Insanlar hava atmayi neden sever?
Insanlar hava atmayi neden sever?
beyninin penceresi acik kalmis. akli ucmus yerine hava dolmus o yuzden:) gercekden ben de anlamiyorum insanlar neden hava atarlar. kisilik bozuklugu ve ego tatmini nedeniyledir galiba. cunki zenginlik ve fakirlikle alakali degil.
bir iğneyle patlatıırız havalarını :D :)
insanların fıtratında bu var galiba. mesela kimsenin olmadığı bir ortamda kimse pahalı elbiselerini ya da takılarını sırf kendi için evde giymez ya da takmaz. onu başkasının görmesi lazım :) bu bayağı araştırılası bir konu..
Bencillik, nefsi arzulardır bütün bunların sebebi. İnsanın iki kaşının arasında bulunan nefsidir. Hatta bütün kötülüklerin de sebebidir.
Biraz da ilgi cekmek olabilirmi
Cevap
12Cevap
Havalı olmak öz güvenli olmaktır öz güveni olan insan çekicidir bağzılarını çeker bağzılarınıda bu çok havalı diyerek iter :)
Eğer diğerlerinden gerçek anlamda üstün bir yanın vrsa mütevzilik aptallıktır.
nefislerinden ötürü yani kendini büyük görmek isterler sen hiç ne olacaksın sorusuna amele ola:) cagım dıyen bırını duydunmu amelerı kötumsemek ıcın degıl anladın sen
çünkü ego yükselişi insan psikolojisine en iyi gelen ilaçtır..
Diğer insanlar tarafından sevgi ve saygı görmek ya da popüler olmak için. Ben hava atanların sadece tek bir özelliği olduğunu düşünüyorum. Ya güzeldir ya da zengindir öyle işte.
yanlamak bir sanattır sanat toplum içinde yapılır :)
atanlara sendekı hava benım osurugumda var dıyebılmelısın =)
İnsan olduklarını unuturlar bazen ölmixekleribi zannederler...
Ezik olmadıklarını (!) kendilerine ve başkalarına kabul ettirebilmek için.
Benim arki var her yeni aldı ürünü hava atar der knk kızlar bayılıyor vb.. sinir ediyor beni
Demek ki ezik bir insan havalanıp yükselmeye çalışıyor. Böyle insanlar ezik ki. Ego işte ya nefret ederim böyle insanlardan
Ego nedir bilmiyor musun?
O insanlarin cebi bos insanardir
Ego Tatmini
hava degil o kibir
İnsannnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar