ilginç yetenekleriniz varmı varsa nelerdir dilinizi burnunuza deydirmek gibi
Cevabın nedir?
İnsanları manipüle edip diğer insanlarla olacak olan etkileşimlerini ve sonrasında ortaya çıkabilecek ihtimalleri göz önünde bulundurup son noktaya nasıl ulaşabileceğini net olarak tahmin edebiliyorum. Şuna bunu söylersem gidip şunu yapacaktır ve bu olduğunda şu kişiler bunu öğrenip şu hareketi yaparlar ve sonrasında bu olur. bu durumda da şu ve şu kişi olayı şu şekilde sonlandırırlar gibi. yada tersi hareketle olayın başlangıcının sebebini bulabiliyorum. bu böyle olduysa şu kişi şunu yaptığında buradan bunu öğrenmiştir. bunu burda bulabileceğini de ona şu kişi söylemiştir ve oraya gitme sebebide budur gibi. Eğer olaya dahil olacak kişileri gözlemlemişsem ve davranış kalıplarını çözmüşsem 7-8 hamle sonrasına yada öncesine kadar yanılmadan tahmin edebiliyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKafamı kalemlik gibi kullanabiliyorum.Encok resim yaparken işime yarıyordu.Kursta :) sonra şemsiye atkı bere eldiven niyetine kullana biliyorum :) kask görevide görüyor .Kavgada işe yarıyor %70 block damage etkisi var :) en son kafa yedigimde hissetmemiştim yeminlen :) ahah :D Sonra topugumu enseme getire biliyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha denebilir :D
baş parmağımı bileğime değdirebiliorum el parmaklarım anormal derecede oynar aşırı yumuşak diye bazen kızım kemik mi yok dien oluo:) sonraaa kolum omzumun orasından oynatabiliorum ve dahada var ama bunları yapmak istersem yapıorum görünüşte problem yok:)
13 Yorumla- +1 yıl
Elastik cadıgillerdensiniz sanırsam... ;) :D
- +1 yıl
+1 ;)
en ilgnç yetenegm 6. hissm içten brşeyi düşündüğüm zmn olup olmycğnı anlyrm :D
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
77Cevap
çok çok çok çok iyi king ve çok çok çok iyi tavla oynarım.
etrafımda dürüst ve samimi biri olarak bilinirim. bunu söylemeyerek mütevazi olamam çünkü böyle bir dünyada bunları başarabilmek için çok fazla çaba harcıyorum...
iyi yorumlar ve iyi dinlerim...00 Yorumlabir elimde yağ, ötekisinde bal olsa; ayaklarımda çikolata havzuna batsa, haremimde tıka basa cariyeyeler olsa, hergün porshuma mı binsem yoksa helikopterimle mi takılsam diye bunalıma girsem, polat alemdar bana danışsa, yani hayal ettiğim her şey şak diye yanımda olsa, yine de mutlu olamıyorum desem, bundan daha büyük bir özel yetenek olur mu dersin?
02 Yorumlazayıf olmamama ragmen sasırtıcı derecede esnegim.sayılır mı ?
19 YorumlaNe işe yarar bilmiyorum ama baş parmağımı ilk boğumdan 270 derece dolaylarında bükebiliyorum. Serçe parmağımı da ilk boğumundan 90 derece bükerek ikinci boğumunu sabit tutabiliyorum. fotoğrafta daha net anlaşılırdı ama onla uğraşamayacağım şimdi. Zaten bu bence çok da önemli bir şey değil.
00 Yorumlakendimce aklımdan bir senaryo uydurup oyuncusunuda kendimi yapıp oynarım. :)
16 Yorumla- +1 yıl
Bu cevap çok ilginç ve oldukça enteresan ! Bu haliniz genel değildir umarım ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşımdakinin mimiklerini hatasız okuyabiliyorum ama bunun için çok gözlem yaptım
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) Merak ettiğin birşey varsa sor genelde bu çok ilgi çekiyor
Cevap sahibi+1 yılIııı... tamam
Çok iyi sarhoş taklidi yaparım. Sağ olsun bir arkadaşım 1998 den beri sarhoş numarasını yutar. Bizde diğer arkadaşlarla nesemizi buluruz. Sagolsun hala cakmadi durumu...
:)00 YorumlaParmak kaslarmı geri çekerek kemiklerimi aşağı itebiliyorum :) Tarifi anlaşılmaz ama görenler şoke oluyor :)
04 YorumlaYetenek mi bilmiyorum ama, tattığım bir yemeğin malzemelerini rahatlıkla sayabilirim.
Ayrıca tarifini de çok elzem bişi yoksa içinde kolaylıkla çıkarırım..02 Yorumla38 saat uyuyabiliyorum.Ölüp diriliyor muyum yoksa ?
56 Yorumla- +1 yıl
you're dead =)
Evet aşırı merhametliyim kazık yedikçe daha da merhametleniyorum :)
20 Yorumla
+1 yılBenim değil ama şu video paylaşımını seyretmenizi öneririm. Harikaydı.
:)
link00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılwwar huzur verebilio ve kendimden bile korkacak kdr akıllı ve cesaretliyim..
02 Yorumla- +1 yıl
:D:D o zmn şöyle yapalım..
- Kişilik & Karakter konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılhamilelere çocuğun cinsiyetini söyleyebiliyorum, bugüne kadar pek yanılmadım. 6 ıncı hissim kuvvetlidir.
00 Yorumla
+1 yılçok hızlı soru çözerim:) bir öss denemesini (160 soru) 1 saatte bitirdiğim olurdu. tabi biraz eskide kaldı
00 Yorumlaİlginç midir bilmiyorum ama oyunculuk yeteneğim var misal ağlamak istediğim anda aklıma kötü şeyler getirip baya salya sümük ağlayabiliyorum :)
01 Yorumla" dilinizi burnunuza deydirmek gibi" kısmını okuyan bunu denemeye çalışmıştır. denemeye çalışanlar beğensin.
00 Yorumla
+1 yılkarşımdakinin yüzüne bakarak ne mal oldugunu çıkarabiliyorum :)
Hata şöyle diyorum karşımdakine :
Bakım harbi mal :D02 Yorumla- +1 yıl
sana da aptal etiketi basan oluyordur heralde?:D
- +1 yıl
aptal etiketini ben kendime yapıştırmışım diğerleri demiş banane :D
+1 yılParmaklarımı en üst eklemden kıvırabiliyorum. Görüyorum ki yalnız değilim :)
12 Yorumla- +1 yıl
evett <333
- +1 yıl
sana da sana da +1 :))
+1 yılBira içerken geğirebiliyorum. Bir de göz kapaklarımı ters çevirebiliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de anlamadım. Çocukken nasıl olduysa keşfettim.
Yok öyle değil de ben insanlarla istediğim zaman iletişime geçebiliyorum o kişiyi tanıyıp tanımadığım hiç önemli değil, mesafe de sorun değil. Bu bir yetenek mi bilmiyorum.
00 Yorumlagözlerimi titretebilirim,parmaklarımı en kısa eklemden bükebilirim,çok iyi tırmanırım.yetenek mi bilemedim :D
01 YorumlaBurnumu aşağı yukarı oynatabiliyorum.
İstediğim zaman geğirebiliyorum.31 Yorumla
+1 yılİnsanların tüm kötülüklerini görmeme rağmen hala iyi niyetliyim, kinci değilim daha nolabilir ki .
01 Yorumla
+1 yılkol kasları kaldırabiliyorum ^^ Desem anlayabilecek misiniz ? .d
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Alkolluyken kaldırıma paralel yürüyebiliyorum...evet yapabliyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yıliçtiğim alkolü burnumdan geri çıkartabiliom ama ilginç mi bilemedim :/
03 Yorumla- +1 yıl
ben su ihtiyacını alkol ile karşılayanlardanım :/
işaret parmakla orta parmağı birleştirip küs parmağylada geri kalan diğer parmağı birleştirip açıp kapatabiliyorum :D
01 Yorumlaçıkartığım gazı ayarlayabiliyorum ortama göre kokulu yada kokusuz diye :D töbe töbe...
00 Yorumlakalabalık bi ortamda burnumu karıştırabiliyorum..şaka şakaaaa.çok iğrenç oldu sanırım ama ,bunu yaptığını zanneden insanlara gülüyorum,ve tiksiniyorum
20 YorumlaÇok romantik ve duygusal bir yapıya sahibim sevdiğim kadını şımartmak ve onun kendini iyi ve mutlu hissetmesi çok hoşuma gidiyor :)
00 Yorumlabi erkek olarak pc masamı toparlayıp yatağımı topluyorum yemekten sonra tabağımı bardağımı kaldırıyorum bu yetenek yeterli bana :D
00 Yorumlayalan söyleyeni hemen anlarım
ayak kemiğimi oynatabiliyorum.hani bacağın bitiş yerindeki çıkık olan00 Yorumla
+1 yılParmaklarımı üstten ilk boğumdan kirabiliyorum ve geri kalanı hala düz oluyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Link atar mısın?
- +1 yıl
Link atamıyorum ki
- +1 yıl
Hatun ecinli beyler : /
- +1 yıl
tivitıra koy ben oradan alıp resmi buraya link olarak atayım;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi oturuşta 30 tane intense yiyom sayılır mı ?
57 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo 3 eksi yapan arkadaşlar bi tarafınıza sokun onları.
- +1 yıl
-3 azalmak için bnde +1 verdim sinir oluyorum - verenleree
Cevap sahibi+1 yılikinizede teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılsağol :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç kimseye inandıramadığım deli muamelesi gördüğüm iki tane yeteneğim var ama kontrol edemediğim için kimseye inandıramıyorum birden ortaya çıktığı için kanıtlayamıyorum.Dalga geçilmekten sıkıldığım için burda da söylemiyorum
00 Yorumla
+1 yılİşaret parmağımın tırnağın altındaki eklem yerinden eğdirebiliyorum ama uğraşılırsa herkes yapabilir :)
00 Yorumla
+1 yılDinlediğim şarkıya anında ayak uyduruyorum kahkaha atarken aniden salya sümük ağlayabilirim var mı ötesi
03 Yorumla- +1 yıl
kafayı yemişsin sen :D
- +1 yıl
Psikolojim bozuk.
- +1 yıl
ayar"sız"sın dimekki:DD
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. böyle şeyler yapanlara agzı acık ayran delisi gibi bakıyorum.
00 Yorumla
+1 yılelimi kendi kendime terletimp kurutabiliyorum ne hoş değilmi (:
12 Yorumla- +1 yıl
farkındaysan oraya 'elimi' yazmışım :D
iki kolumuda 2 tur çeviriyorum yetenek mi bilmiyorum :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yıleskiden vardı artık yok fotoğraf da çekmiyorum yaza kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki gözümü de farklı yönlere oynatabiliyorum ne işime yarayacaksa... bukalemun gibi. ama görüntü karışıyor.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerçekten yapabiliyorum. ama eşim bile bilmez bunu. sonra bir kere daha yap bir kere yap deyip dalga geçip duracak benimle...
15 dk da annemin girdiği mutfağı eski haline getiriyorum daha ne olsun :)
22 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim.
hamarat kızsın vesselam
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. iyi gözlem yaparım başkada bi halta yarar bişeyim yok.
00 Yorumla
+1 yılmilletimin güzel insanları amma güzel yeteneklere sahipmiş :d hele erkek dostlarımız değme gitsin beni kopardılar :D
00 Yorumlakazagımı sırtıma giyebiliyorum...bunu yapamayanlarda var...hatta mendili burnumu silerken kullanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim değil ama onun var link
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem sağ, hem sol ile "aynı anda" yazabiliyorum. Benden başka yapanı görmedim.
31 Yorumla
+1 yılart arda ve çok hızlı şekilde gözlerimi açıp kaparım :) bu da yetenek mi demeyim. kolaysa yapın.
02 Yorumla- +1 yıl
ordaki juri anlamaz bizi boşver :)
yürürken hem sakız çiğneyip hem mesaj yazabilirim :p
00 YorumlaDilimi burnuma değdirebiliyorum. ( Şaka yaptım şaka, bir yeteneğim yok )
00 Yorumla
+1 yılçok garip yeteneklerim var bunu hissedebiliyorum ama daha keşfedemedim :)
00 Yorumladilimi katlayabiliyorum. tek kaşımı kaldırabiliyorum. basit yetenek bunlar :D
01 Yorumla:D evet ne zaman güzel giyinsem çorabım kaçar genelde :D bunuda becermek bi yetenek dimi :DDD o yüzden hep çorapsız kaldım
00 Yorumlaon numara yemek yerim beni gören iki tabak daha yer ve hala 60 kiloyum ayıptır ya zoruma gidiyo
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. ben burnuma sul alıp gözümden fırlatabilirim :D ama artık denemiyorum. çünkü tehlikeli :DD
00 Yorumla
+1 yılbenimkini, aşağı yukarı oynatabiliyorum, biliyorum bunu sizde yapabilirsiniz. ben sağa solada da oynatabiliyorum aynı zamanda oval çizebiliyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
:D
Ders acisindan degil de , diğer konularda cok zekiyimdir. Cok guzel plan yaparım mesela :)
00 Yorumladirseğimi yalayabiliyorum.
11 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026