Arkadaşlar erkekler neden ağlamaz?
Ağlarsada neden biryerde herkesden gizlenerek ağlar?
Ağlarsada neden biryerde herkesden gizlenerek ağlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerde ağlar. Sanki afedersin odunuz ağlamayalım. Bizde sevdik, bizde ihanete uğradık aldatıldık. Aksini düşünenin aklından şüphe ederim :)
He tabi gelgelelim gizlemeye. Buna gurur mu diyeyim bilmiyorum şuana kadar hiç kimse ağladığımı görmemiştir. Bu sadece erkeklere ait bir özellik değil ki. Çok kız kuytu kenara geçip gözyaşlarını gizlemiştir. Yalnızlık insanı rahatlatır. He sevdiğinin kollarında ağla diyeceksin bilmiyorum bana ters yada hiç alışık olmadığım bişey diyelim yok ya asla :)
Erkek evin diregidir. Erkek güçlü olmak zorundadır. Ağlamak ise güçsüzlugun belirtisidir. Erkek hayat demektir. Erkek güç kuvvet demektir. Erkek ekmek getiren ailesii koruyan kollayan bir melektir. Erkekler ağladığını belli etmez yada çoğu erkek kolay kolay ağlamaz. Çünkü erkeğin kalbi ağlar, ici ağlar: gözlerinden yaş gelmemiş kime ne? Çok duygusaldir erkek ve çok naifdir onun kalbi. Ama güçlü olmak zorundadır. Beslemesi ve bakması gereken bir ailesi ve savaşması gereken çok çakal vardır erkeğin.
Bu yazdıklarını okuyunca aklıma bir kız için agladıgım aklıma geldi giderken degilde aradan yıllar geçmiş mutlu bir gün akşamı onu görünce gözlerimden yaş geldi o aklıma geldi şimdi...
Dedimya biz böyleyiz. Bende yaşadım aynı olayı... oysa kadin her şeye ağlar demi bir kedi ölse de ağlar sevdiği adam olsede ağlar. Ota ağlar boka ağlar. Bundan bir kadının ağlaması etkilemez beni. Ama bir erkeğin ağladığını görürsem çok çok çok etkilenirim. Bilirim ki derdi çok çok çoook büyüktür ki bu duruma gelmiş .s
Bazen diyorumki gözlerimdeki o damla sağlayan şeyleri alsınlar zaten bir boka yaramıyoki
Çünkü erkek eski çağlardan beri koruyan,kollayan tarafı, gücü temsil eder.
Ağlamak da zayıflığı simgeler.
Bu sebeple bir araya gelmesini uygun görmezler.
Bence yanlış bir görüş.
Sonuçta duygusuz değilsiniz değil mi?
Yazık lan size...
ya neden ağlamasın ya... insan değil mi o da? duyguları yok mu? taştan bir kalbi mi var ki erkeğin ağlamasın? erkekler ağlamaz düşüncesine karşı bir bayanım ben. omzunda ağlayan bir erkeği bile yanlış anlamam.
Cevap
5Cevap
Ağlar ya :) Neden ağlamasın...Youtube a Tülay dön geri gel yaz :) izle...
İzledim :-D geri. Dön tülayy..
Ben de bir kız olarak ağlamam.. ve nadiren de olsa ağlarsam kimse yanımda olmaz. bunun nedeni gerçekten ağlamamdır..
Ağlar,hatta gizlemeden de ağlar.Ben genelde gizlemeye çalışırım eğer sinirden ağlamıyorsam.Ama benim bahssettiğim kişi duygusallığından ağlarken bile gizlemez...Ah bi bilse ben ona kıyamam ya:(
Erkekler çok nadir ağlar ağlarsa gerçek ve yalnız ağlar kimse görmez..
aglayan erkeklerden hiç hoşlanmam. aglıcaksada ben görmüyeyim
Bayanlar erkeklere göre daha duygusaldır erkekler bir olaya daha mantıklı yaklaşırlar
Ağlat ama herşeye değil bi kız 100 kere ağlıyorsa erkek 1 kere ağlar o da en fazla 10 saniye sürer 😊
Adnan şenses abimize sormak gerek.
Çünkü Erkekler Gerçek şeylere ağlar. Kızlar bir dizi kanasa ağlıyo ama..
Haklı
Mahalle baskısı...
Duygusuzdurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar