Hiç doğum haritası çıkaran var mı? Yorumlar?
Merak edenler link burdan bakabilirler
Doğum bilgilerini yazarak
Merak edenler link burdan bakabilirler
Doğum bilgilerini yazarak
Ya bir şey sorcam bunu ciddi ciddi bir beklenti içinde yapan var mı? Hani yıl olmuş 2012 2013e dayanmışız hala yok fal yok büyü saçma saçma soru soranlar varya pes diyorum
ben bunu fal olarak görmüyorum
Sadece doğum tarihine göre yapılan bir ölçüm kişiliği yansıtıyor diyorsun ya ne desem bilemedim. Soran arkadaşta demiş ki ben bunu dal olarak görmüyorum, ne dersen de ismine astroloji total saçmalıktır.
Bak seninki yansıtıyor olabilir. Elbette sonuçların az ya da çok derecede uyuştuğu birileri olabilir ama bilim bile kişiliği oluşturan etmenleri tam olarak belirleyemezken bir doğum tarihine bakarak kişiliği belirlemeye çalışmak komik bir uğraştır, kaldı ki eğer doğum tarihine göre belirlernse aynı gün doğan tüm insanların karakterleri de aynı ya da çok benzer olmalı. Bu sana mantıklı gwliyor mu?
hayır mantıklı gelmiyor tabii kide ama bu kadar da tutmasın ya,ilginç.kişilik özelliklerimi bunlar belirliyordan çok doğum tarihine falan bakıp kişilik analizi yapmaktansa,ters taraftan bakınca aaa evet hakikaten de tutuyormuş ya diyorum.tamamiyle tesadüf de olabilir tabii,benim içinse nokta atışı yapmış resmen.çok şanslıyım demek ki :D
Şöyle diyeyim sana bir kişide falın tutma ihtimali 0,2793 bunu da 6.5 milyarla çarparsak 18 258 426 kişide falın tutması lazım yaklaşık
Kumla'da çıkartmıştım hatırlamıyorum bir şeyler yazıyordu ama linkten bakayım bi .
oha birebir aynı çıktı yok böyle bir şey. sadece gezegenlerde uyumsuzluk olanlarda bi kaç bi şey uymuyor bana ama geri kalan her şey birebir aynı .
la bu ülkede ankaradan ötesi çocuğu doğduğunda kimliği bile 2 sene sonra çıkarıyor
sen ne doğum haritasından bahsediyorsun
evet öyle bir sorun var
Cevap
5Cevap
tp://dogumharitasi.astroloji.org/index.php başında ht si eksik ahadan ben :)))
saçma sapan bişeyler cıktı ama
link
okudum ve uyuyor bana
çıkardım,ne bokuma yarıcak bu?
okudun mu kişsel özelliklerin uyuyor mu
evet uyumlu
Evet baktım çoğu şey bana uyuyor .
Doğum haritası bakabilecek var mı
ne işe yarıyor ki ?
kişisel özelliklerini gösteriyor ama fal olarak değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar