Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Birini gerçekten seviyorsanız ve bir araya gelemiyorsanız yeter artık dediğiniz nokta ne zaman olur?
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
canım ben yenı ayrıldım hatta burayada yazdım cok sabır ısı bu ısler ama artık bıktıgını anlıosun ne kadar cok sevsende bıkıosun sevgı bı yerde yetersız oluyo donsede eskısı gıbı olamıcagını anlıosun neden ayrıldınız net bısey yazmamısssın bıraz daha anlatırsan yorum yapabılırz
bunu hiç düşünmedim o anki ruh halime bağlı olur...
Ciddi sevgi varsa içimde uzun bir süre beklerim ama bir gün kesin patlarım buda sevgimden kaynaklanır sanırım... ona ihtiyacım oldugu zamanlar değil beraber bişeyler paylaşma imkanım oldugu zaman bir araya gelmek isterim
Bi sn bile ayrı kalamam normalde her nerde yaşıyor veya yaşatılıyorsam tez elden çıkar sevdiğimi görür kalbimi şarj ederim zira o yoksa ben bi hiçim gibi gelir..
imkanı yoksa derken imkansız bir aşk mı? yoksa seviyoruz biribrimiz ama ben hanyadayım o konyada mı?
çok ayrı kalamam bi saatcik görebilmek iki laf konuşabilmek için dışarlarda banklarda yatmayı göze aldım..şimdi olsa yine yaparım mesafe, iş güç , para pul beni yıldırmaz aşkımı azaltmaz... bir yolunu bulur yine onu görürüm...
Cevap
4Cevap
güzel soru...ben son dayanma gücüm 1 aydır..oda onun aramasını beklediğimdendir..1 ay geçer..ee yetti ya dön artık derim..
ayrılık sebebi önemli, eğer bekliyorsa ve sadece benim için bir gün geri dönecekse uzuuuun bir zaman onu bekleyebilirim :)))))
ömür boyu beklemek istemem benim de bir hayatım var ve bir defa geliyorum hayata eğer o yoksa dünyada yaşayan tek erkek o değil. bekleyebilmenin de bir haddi var. hatta orda hayatın tadını cıkartıyor belki. hayatını yaşıyor. sen de onu ömür boyu bekleyecek misin? hiç değmez ömür boyu bekletmez zaten değecek insan. ama geleceği tarih belliyse beklerdim belki bikaç yıl en fazla
aklının köşesinde kalan birisi ömür boyu acıtır içini ya ona kavuşmanın bir yolunu bul mutlaka. yada aklının köşesinden sil. peki sen onun aklında mısın?
açıkçası sonsuza kadar beklemem net ve açık belli sebebleri varsa ve güveniyorsam uzun bir müddet beklerim
bende sonsuz sabır vardır o nezaman dönerse o dönene kadar ayrı kalabilirim.o dayanıyosa bende dayanırım derim.
yeter artık dediğim nokta olamaz gerçekten sevdiğim birine.
ayrılığın ilk saatleri ... derim olmayacaksa eğer beklemenin bir faydası yok .
neden ayrıldığımıza bağlı olarak değişir bu süre
gerçek aşk yeter demeyi beklemez ...
olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar