kimi kızların cantaları bavul gibi kendinden büyük ve içi dolu kimininkide cüzdandan küçük :) neler var çantanızda ?
Cevabın nedir?
su, el kremi, telefon, kulaklık, ipod, anahtar, flash bellek, ayna, kıyafetine uyumlu bir ruj yada chapstick, güneş gözlüğü, ped yada günlük ped(ayın hangi gününde olduğuna göre değişebilir), kürdan, mentollü şeker, ıslak mendil, peçete, yara bandı, toka, hatta yedek ince çorap taşıyanını bile gördüm. ve tabiki cüzdan. ama cüzdanın içinde bulunanlar da ayrı bir başlık altında yazılmalı bnce.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ruj iki üç tane, rimel, dipliner, far, pudra, allık, fondöten, göz kalemi, ayna, el kremi, oje, törpü, mp3, su, cüzdan, toka, defter, kalem, anahtar, biber gazı, naneli şeker, çikolata ( krizin nerde geleceği belli olmaz.) telefon, cımbız... Daha vardır da aklıma gelmiyor, boşaltıp bakayım mı? :D
212 Yorumla
yazın kazak koyanı bile gördüm. Nedeni pörsük durmasınmış:D doldurmak için gerekli gereksiz herşeyi koyuyorlar
12 Yorumla
büyük olanlar kaptan mağara adamı gibi
ne istersen çıkıyo içinden :D11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılparfüm,ruj,ıslak mendil,selpak,cüzdan,anahtar,ped,kalem,not defteri,mini şemsiye :D,çakmak,sigara,sakız,şeker falan,ventolin,diğer ilacım,bol bol fiş,kulaklık,cep telefonu,iç çamaşırı,krem,toka,gözlük,lens kutum ve solüsyonu,yazın şort tasıyodum arkadasımda kaldıgım zamanlar da iyi oluyodu.
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle ama:D
Cevap sahibi+1 yılya alışveirş yapyorum bozuk paralarla beraber fişini atıyorum çantaya sonra bi bakıyorum cantadan 20-30 fiş cıkıyor:D
Cevap sahibi+1 yılher daim fiş alırım sakız bile alsam
+1 yılIyyk, bavul çantalardan nefret ederim amele gibi nasıl taşıyorlar anlamıyorum kolej tarzı çantalar daha çok ilgi alanıma giriyor çantamda da mutlaka küçük seyir defterim ,anahtarım,rimelim ,telefonum falan bulunur.
17 Yorumla- +1 yıl
not defteri gibi bir şey gördüğüm ilginç şeyleri not edip fotoğrafını çekiyorum sonra da onları saklıyorum bir çeşit hobi :)
- +1 yıl
ama her zaman yapamıyorum işte günün koşuşturmacasından pazar günleri güzel bir fırsat :)
- +1 yıl
öğrencilik en koşuşturmacalı meslek
+1 yılBen her zaman büyük çanta alırım :) ki herkoşulda tedbirli olmayı severim.Yağmur yağarsa diye bir adet şemsiye olur,cüzdan olur,bir kaç makyaj malzemesi olur,kitabım vs.olur :))
13 Yorumla- +1 yıl
yok almıyorum bot falann..çizmem ayağımda olduğu için gerek yok onlara :D
acil durum için hep aldım birsürü şey. tek acil durumda işe yarayan selpak. diğerleri bir halta yaramıyor. kağıt kalemi lazım. iste birinden. zaten her dk lazım olmuyor :D
12 Yorumla
+1 yılbizden isteyebileceğiniz herşey var o çantalarda ... yeri gelir bir not almak için kalem kağıt bulamazsınız ancak bizde mevcuttur, yeri gelir burnunuz akar çantadan bir mendil çıkıverir , yeri gelir cüzdanınız ağır gelir çantaya at dersiniz öyle bir zaman gelir ki o çantaya sizi bile sığdırıveririz belki bir gün :D daha neler neler olur o çantada :D
22 Yorumla- +1 yıl
elinizemi yapışır ... biz bir ömür taşıyoruz siz 1 saat taşısanız ne olur yahu :D
yıllarca taşıdım bi faydasını görmedim artık cüzdanımı alıp çıkıyorum .
31 Yorumlaparfüm ,cüzdan, tarak, mendil, telefon, kulaklık, makyaj malzemeleri, sarj makinesi, not defteri ,kalem ,sigara paketi,çakmak,şal, kitap..
11 Yorumlagittiğim mekana göre değişir arkadaşıma gidersem akpil anahtar, iş giderken sadece para, telefon, gezmeye gidersem hırka, cüzdan, çeşitli acil yardımcılar :) bazılarıda dolu görünsün diye evde ne bulduysa içine atar onlar ne koyuyor bilmiyorum.
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı. Katalog. Defter. Harddisk. Nemlendirici. Su(1,5 lt)
12 YorumlaTelefon şarj cüzdan anahtar katı parfüm lipstick ped yara bantı şeker
14 Yorumlaİslak mendil cuzfan anahtar normal mendil firca cep telefonu muzik calar makyaj malzemesi zaman zaman kolonya
12 YorumlaMakyaj çantası ( Ruj, rimel, parlatıcılar, göz kalemleri, farlar, cımbızda var, hepsinden 2 şer tane)
Deodorant 2 adet
Parfüm 2 adet
Cüzdan
Islak Mendil
Şarj aleti
Biber gazı
Diş fırçam
Diş Macunum
Pamuk
Ped
Defter
Kulaklık
El kremi
Gözlük
Çantama bakmam lazım daha dur.02 Yorumlahiç küçük çanta kullanamam. ufak tefegim büyüğü de kullanamam. benimkiler hep orta boydur. içindekileri sayayım:
1. cüzdan
2. telefon
3. gözlüğüm
4. 2 adet tebeşir kalemi
5. 2 adet tahta kalemi
6. 1 siyah 1 kırmızı tükenmez kalem
7. ıslak mendil
8. selpak
9. dudak parlatıcım
10. eldivenlerim03 Yorumla- +1 yıl
öğretmen bu kesin. Öğretmen öğretmen. içime doğdu..
benim cantam genelde baya dolu olur.. okul cikisi gezmeye falan gittiysem hele.. kitap defter kalemler haric cüzdan, anahtar, telefon, mendil, deodorant, bi iki makyaj malzemesi (bazen ama), sakiz, su, kraker falan filan iste :)
10 Yorumlaküçük şemsiye
kitap
pilot kalem
makyaj çantam
peçete ve ıslak mendil
yarabandı
törpü
telefon
yedek şarj edilmiş batarya
yedek anahtar
diş fırçası
macun
spor ayakkabısı
birde çikolata kapları olur:)kocaman bir sırt çantası kullanıyorum:)13 Yorumla- +1 yıl
maşallah cantaq değil bqvul taşıyosun ötekiler tamamda spor ayakkabı fazla abartı O.o
- +1 yıl
spor ayakkabı mı?
+1 yılıslak mendil
selpak
ruj
göz kalemi
cüzdan
telefon
anahtar
kitap12 Yorumla- +1 yıl
:d
cüzdan telefon anahtar su diş macunu ve fırçası parfüm makyaj malzemeleri el kremi.
11 Yorumlaanahtr.selpak.ıslak mendıl.makyaj cantası.kalem.not defteri.cüzdan.birkaç toka.krem.kulaklık.özel seyler..mutlaka ve mutlaka kıtap bulundururumm:)
08 Yorumlaselpak ıslak mendil su not defteri kalem şemsiye cüzdan telefon okumakta oldugum bi kitap demirbaşlar.
04 Yorumla
+1 yılParfüm, deodorant, tazelemek için bi kaç makyaj malzemesi, anahtar, cüzdan. yani benim çantamda en fazla bunlar mevcut :)
08 Yorumla- +1 yıl
Yani :) 1 haftalık yolculuğa çıkmış gibi doldurmaya gerek duymuyorum ben. bişeye ihtiyacım olursa dışardan alırım zaten.
- +1 yıl
Hayır ihtiyacım olanı alırım demek istedim :)
- +1 yıl
Selpak arada koyuyorum çantama fazla yer işgal etmiyo zaten :) şeker, çorap falan koymuyorum ihtiyacım olursa dışardan alırım :)
- +1 yıl
Çilekli sakız? :)
- +1 yıl
evde bulursam onu da koyarım :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtiyacım olan şeyleri evde,ofisimde,arabamda bulundurum turist gibi herşeyi yanımda taşımam dışarı çıkdığımda da jüzdanım, mendil, dudak parlatıcı ve devamlı kullandıgım ilaçlarımı alırım.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılKaplumbağ gibiler sanki evlerini yanlarında taşıyorlar...Çok merak ettim neler varmış :)
10 Yorumla
+1 yılTelefon, ıslak mendil, kağıt mendil, ped, anahtar, kulaklık, cüzdan, kitap, şeker, kalem, not defteri
mevsime göre: şemsiye, hırka/kazak10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. - cüzan
- oda anahtarı
- ruj
- makyaj malzemeleri
- selpak
- telefon
- kulaklık
- kalem
- ayna
- ped
- sakız
- toka
- şarj aleti
- parfüm
bu kadarcık :)00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılkış sezonu çantamda olanlar
kitap
telefon
flash bellek
kek
şeker
su
şal
ıslak mendil
eldiven
cüzdan
selpak
ayna
anahtar
ruj
kalem
toka
not defteri11 Yorumla- +1 yıl
O çanta diye adlandırdığın bavul olmasın ?
Cüzdan
Telefon
Ajanda
Anahtar
İpad
Kitap
Islak mendil
El kremi
Ayna
Dudak nemlendiricisi
İlaçlar11 Yorumla- +1 yıl
ipad ilaçlar :D maşallah
+1 yılnereye gittiğimize göre değişiyo çantanın boyutu :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gece klübüne giderken sadece ruj, parfüm, anahtar ve para götürürüm. Yani arkadaşlarım da sadece bunları götürür.
+1 yılherşey var tesst kitabından tut biber gazı elktroşok ped felan filan :) ben denk glmiştim birkeresinde cok sasırmıstm :)
10 Yorumlamakyaj cantası,ıslak mendil,selpak,defter,kalem,sarj aleti,cüzdan been bunları tasıyorum :D
03 YorumlaNeden bir değilde 3 "r" koydun.
Neden bir değilde 2 "r" koydun
Neden bir değilde 3 "ı" koydun
Neden dört nokta var.03 Yorumla
+1 yılbi ben yokum içinde :D
16 Yorumla- +1 yıl
kalem,notdefteri,su,selpak,ıslakmendil,göz kalemi,ruj, ayna, kulaklık,anahtar,ağrıkesici, yarabandı, çikolata falan. şuan kupa bile var :P
- +1 yıl
yok ya o istisna tabi :)
- +1 yıl
:D
sen cebinde ne taşıyorsun? çarp 7 ile
25 Yorumlamakyaj çantamm ,cüzdanım,peçete,ıslak mendil,
115 Yorumla
+1 yılKızlerın Yorumunu Görünce Erkek Olduğuma Şükrettim :)
00 Yorumla
+1 yılbenimki büyük olanından :) içinde bi ben yokum, ayna, makyaj malzemeleri, anahtarlığım, telfonum, kulaklığım, ıslak mendil, parfüm ve dahası :)
00 YorumlaŞahsen ben bile daha çözebilmiş değilim :))
13 Yorumla
+1 yılBak Günün Sorusu Budur... Asrın Gizemi Bu İşte...:)
00 Yorumla
+1 yılçuval taşırım içinde şunlar var:
makyaj çantası
su
telefon
selpak\ (:00 Yorumla
+1 yılcevaplar hemen hemen aynı demekki kızların çantasında muhakkak ıslak mendil var :)
00 Yorumlacüzdan
telefon
parfüm
roll on
anahtarlarım11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcüzdanım , makyaj malzemelerım , el kremım şarj aletım ,telefonum , bozuk para cüzdanım, ıslak mendıl, parfüm , kulaklık , sigara , anahtar , dış fırcası
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsigara diş fırçası varsa onlarda vardır :)) zaten kalabalık ıyıce karışmasın dıye yazmadım :p
Gizli Üye(30-35)+1 yılne ararsan var bit pazarı gibi :)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanta tasımayı sevmem
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHic sevmem erkegin kzın cantasını tasımasına elim yokmu benim: ) hem hıs degil centinmelik ama yerine gore
Cevap sahibi+1 yıl:)))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılcüzdan-parfüm-ıslak mendil-selpak-ped-makyaj malzemeleri-çubuk kraker vb..
10 Yorumla
+1 yıl20 kızın çantası ile ufak bi büfe açılır hee :)
10 Yorumla
+1 yılyoutube gir çantamda neler var yaz anlarsın :)
00 Yorumlane yok diye sorsan daha iyi bence:)
01 Yorumla
+1 yılburaya yazamamki ne yok desen daha kolay olur
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoutube'a çantamda ne var yaz görürsün
00 Yorumla
+1 yılDeprem çantasında bile daha az şeyler vardır.
00 Yorumlabunu bende cok merak ediyorum
00 YorumlaBurhan Altıntop'un çantası gibi.Ahahah:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcüzdan
telefon
parfüm
ped .::D:D00 Yorumla
+1 yılSoru guzeeelll:)
00 Yorumlaoğlum bak gitt
00 Yorumla
+1 yılne bu merak böylee
04 Yorumla- +1 yıl
iyiniyetli ce bende meraklıyımdır..:) bizlerde seyirciyiz yani.. arkadaş adımıza sormuş..
- +1 yıl
fazla merak iyi değildir
- +1 yıl
:)))
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?