Neden neden neden? Hayır kime beddua ettiysem mutlu oluyor bir yanlışlık mı var acaba bişeyi yanlış mı yapıyorum ben?
Ben mazlumum ahım neden aheste aheste çıkmıyor kiiii 😐😐😐😐
Ben mazlumum ahım neden aheste aheste çıkmıyor kiiii 😐😐😐😐
Benimkileri al kuzum 😃cukk diye oturuyor
Bir keresin de metroda beklerken kıvıra kıvıra yürüyen elinde tel car car birisiyle konuşan bir kız vardı dedim ne kadar havalı dedim bir bakış attım... düm düz yolda telbi tarafa kendi bir tarafa savruldu 😂😂 renkli gözlüyüm bizim bedduamız nazarımız varmış derlerdi inanmazdım
bence kötü düşündüğün için olmuyor sırf olsun diye ediyorsun eğer haklıysan ezilen tarafsan ve karşıdaki haksızsa Allahım saha havale ediyorum sen herşeyin en iyisini bilirsin. Sen ıslah et. demen yeterli.
Öyle yapıyordum fakat karşı tarafa bişey olmayınca kendi imkanlarımla beddua ediyordum :D
Ediyorum*
Tek istediğim şey; "Allahım ben bunu hak edecek ne yaptım?" dediklerinde, akıllarına ben geleyim. Başka bir derdim yok sonra ne halleri varsa görsünler..!
Kişi bedduayı haketmiyorsa dönüp seni bulurmuş 😀 bir arkadaşım demişti.
Ama hakediyorlarsa?
Benimkiler genelde tutar kime ediceksen söyle ben senin yerine ederim :D
Benım yerımde yapsana benım haysttımı mahmetı ona hıc bısey olmadı ama ısmım bu deıl
Cevap
20Cevap
Bıkere ınternete bır zıru zeber duası vardı bır hemsırenın sabahın 3 kadar duayı okudum uydum ruyamda cok kotu halde gordum ruyamda yemın edıyordum bırdaha kımseye bedua etmıycem cok kotuydu ama gercekte bısey olmadi sozumde duramadım hayla edıyrum her aklıma gelınce sonuc olarakk benım hayatım mahvoldu ona hıc bısey olmadı bosuna bedua edıyruz
Mazlummusun? Bunu yalnızca ALLAH bilir ayrıca beddua iyi birşey değiş gün gelir o beddua sana gelir
Bizim orda şöyle bisey yapıolar ne kadar doğru bilmem de
Tuvalete gidip bedduasini edip kör seytanindan bul dikkat sonra cikiolar doğal olarak :D
Saçma beddualar neden tutsun? Öyle olsa önüme gelene beddua edeyim
Saçma değil ya hak ettikleri için şaptım ben
Bende önüme gelene etmiyorum zaten
Abdest al bide oyle dene :D belki kendinde bir tesir hissedersin
ben öksüzüm benim ki hemen tutar bilen iyi bilir :)
Başkasına beddua etmek yerine kendin için dua etmeyi dene :)
ben beddua etmem direk kendim günah çıkartırım o günah çıkana kadar karşı tarafı sen düşün
beddua etmek iyi bir şey değil belki beddua ettiğin için senin hayatın ters gidiyor
yanlıs beddua ediyorsunuz. daha onceki bir acımı var gecmisten kalan.. bedduanın keskin bir saati vardır :)
Demek ki için yanarak etmiyorsun.
Kötü olmazsan hayatta kaybeden sen olursun.
Bana da beddua etsene bi?
Tutar mı ki?
Haksız beddualar kişiye döner dikkat et
Haksız yere ediosan tersten görürsün ahhsha
Ben edimmi hemen tutuyorda
yukariyla senin arandaa :)
İçten değilsin, yapamıyorsun
beddua kendıne doner:)
Köpekle ilgili birsey vardı da neyse
Tonlama çok önemli 😳
Allah im ya ne yaptilar abi beddua ediyorsun
allaha havale et ahh etme o bilir en güzelini..
Müslüman beddua etmez cancan.
Dua et dönüp dolaşıp seni bulmasinda
çıkar elbet :)
İçinden söyle 😄
İçimden zaten. Bağırarak etmiyorum ya :D
Yani içtenlikle isteyerek et diyorum 😁😁
He söyleyiş şeklinden onu algıladım da :D yok zaten tüm samimiyetimle ediyorum ama olmuyor bir türlü
Bunu bilemeyiz
Değilsin demek ki.
ahahahahaha yazık
Sıkma canını 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar