Hangi cafelerde gerçekten güzel bakıyorlar adana'da ?
Not : Günah vb. şeyler yazacak olanlar yazmasın günah olduğunu bizde biliyoruz.
Not : Günah vb. şeyler yazacak olanlar yazmasın günah olduğunu bizde biliyoruz.
İpek fal bilim merkezi ile tanışmam, hayatımı olumlu yönde etkileyen bir deneyim oldu. Çalışanlar gerçek bir falcı ve doğru tahminleri sayesinde hayatımda birçok şeyi değiştirmeme yardımcı oldu. İpek fal bilim merkezi ile fal bakımında, gelecekle ilgili doğru tahminleri, öngörüleri ve tavsiyeleri sayesinde hayatımda yeni kapılar açıldı. Onunla çalışmak, bana hayatımdaki engelleri aşma konusunda güven kazandırdı ve bana hayatımdaki amaçlarımı gerçekleştirmek için gereken araçları verdi. İpek atak ablamın inanılmaz derecede bilgili, açık fikirli ve cesur yaklaşımı, kendime dair birçok şeyi keşfetme fırsatı verdi. Kendisiyle çalışmak, hayatımda kendi gücümü keşfetme cesareti verdi ve bana kendime olan inancımı arttırdı. Fal bakımlarımızda, İpek atak ablam her zaman dürüst, samimi ve şefkatli bir yaklaşım sergiledi. Kendisiyle çalışırken her zaman kendimi rahat hissettim ve onun yardımları sayesinde kendimi daha iyi anladım. İpek fal bilim merkezi ile çalışmak, hayatımın en iyi kararlarından biri oldu. Kendisi gerçek bir yetenek ve bana hayatımın yönünü değiştirme konusunda yardımcı oldu. İpek atak ablamı herkese tavsiye ediyorum, çünkü onun bilgeliği, samimiyeti ve öngörüleri gerçek bir nimet ve hayatınızda sizi dönüştürebilir.
Adana diyince hemen tıkladım , canım memleketim :)
melekler kahvesi var canım turgut özalda ve gazipaşada ordakiler gayet iyi 2 kişi vardı isimlerini unuttum şu an.
gazipaşa yakamoz cafede kilolu bir bayan var genç o da çok iyi bakıyor.
Telefonla baktirdigim Tarot çok çok başarılı teşekkür ederim tavsiye eden arkadaşıma çingene hayatıma yön verdi Cafenin adı Gulay cafe
Melekler cafesinde toprak ya da çınar ne kadara bakıyor
@Kırmızıguk55 yeri neresi?
@HaticeTutan ben de adana da yaşıyorum acaba bahsettiğiniz yer neresi adres olarak gitmeyi düşünüyoruz adamın numarası falan varsa
Adana Zeynep Benli dolandırıcıdır. Zaten çalışmıyor artık..
adana melekler den zeynep demişsiniz de o dolandırıcı bir kadın kovuldu zaten orda bir şey bildiği de yok.. şu an insanları dolandırmaya devam ediyor aman diyim burada yazılanlara bakıp peşine düşmeyin dolandırıcı üç kağıtçının biri hiç bir cafe de çalışamaz artık. ayrıca psikolojik sorunları var hasta ruhlu biri başına gelecek var.
Bugün sen her kimsen hakkında suç duyurusunda bulundum asılsız iftiralarını bedel olarak ödeyeceksin evli iki çocuk annesi olan bir kadına sen ne hakla bu şekilde iftira atarsın mahkemelerde süründürecem seni
Kimmiş bu
Adanada en iyi arapça kitaptan bakıp türkçeye çeviren büyük alim tanıyorum yüzde yüz tutuyor ve muskalarla tedavi yapıyor allah ondan razı olsun çok kişi tanıyorum kocasıyla barıştı çok kişi tanıyorum çocuğu olmuyordu çocuğu oldu doktordan sonraki tek adres derdi olan bana yazsın yardımcı olurum hocanın adresi Adana Seyhanda
Kimdir o bilgi alabilir miyim
@Babyface11 adana seyhan hadırlı mah. tahsin hoca sor herkes bilir
Ahmet bey rica ederim nolur tahsin hocanın açık adresini ya da nosunu verebilirmisiniz, çok acil ve ailevi bir sorunumuz var nolur yardımcı olun, Allah razı olsun şimdiden sağolun
@777733335555 adana seyhan hadırlı mah. tahsin hoca sor herkes bilir özbirlik dolmuşu gider
Sağolun Allah razı olsun Allah nasip ederse gidicem inşallah çare buluruz, dolmuşçularda biliyormu hocanın yerini, en azından nerde ineceğimi söyleseniz, ben hadırlıyı hiç bilmiyorum. Allah razı olsun yardımınız için
@777733335555 hadırlı sağlık ocağında in
Iyi yi akşamlar Allah razı olsun kardeşim özelden yazamadım Cevap verdiğiniz iyi oldu inşallah şifa buluruz aile içi huzursuzluğumuz var
@Ozlem0123 adana seyhan hadırlı mahallesinde sağlık ocağı arka sokağında
kim
@777733335555 bana yazarmısınız lütfen
@777733335555 gittiniz mi Tahsin hocaya bildimi faydası oldumu size
Merhaba bende öğrenebilirmiyim
Cevap
10Cevap
İpek fal bilim merkezi falcısı Falcı Kamil Bey e fal baktırmanız denemeniz gerek diye düşünüyorum. Kendisiyle enerjimiz çok uyuşmuştu ben memnun kaldım. İpek Fal Bilim Merkezi, adeta sembollerin derinliklerindeki gizli hikayelere anahtar olan bir kapı gibidir. Bu gizemli merkezin öne çıkan yıldızı ise Falcı Kamil Bey'dir. Onun ellerinde semboller, sadece birer simge değil, aynı zamanda hayatın karmaşıklığını ve derinliklerini yansıtan büyülü hikayeler haline gelir. Bilgelik ve Sanatın Buluşma Noktası: İpek Fal Bilim Merkezi İpek Fal Bilim Merkezi, bilgelik ve sanatın mükemmel bir buluşma noktasıdır. Burada semboller, bir ressamın tuvalindeki fırça darbeleri gibi özenle ve anlamlı bir şekilde yerleştirilir. Merkez, ziyaretçilere sadece geleceği değil, aynı zamanda hayatın sanatsal yönlerini keşfetme fırsatı sunar. Adana En İyi Falcı Kamil Bey: Sembollerin Şairi ve Yorumların Büyücüsü Falcı Kamil Bey, sembollerin şairi ve yorumların büyücüsüdür. Onun yorumları, sadece geleceği öngörmekle kalmaz, aynı zamanda sembollerin dilini kullanarak duygusal bir şairane anlatım sunar. Her bir sembol, Kamil Bey'in ellerinde bir şiirin mısralarını oluşturur. Duygusal Yolculuk: İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey İle İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey ile yapılan bir fal seansı, adeta duygusal bir yolculuktur. Sembollerin ve yorumların rehberliğinde, ziyaretçiler kendi içsel dünyalarına derinlemesine bir bakış yaparlar. Bu yolculuk, sadece geleceği değil, aynı zamanda kendi duygusal labirentlerini keşfetme şansı sunar. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey: Anlamın ve Huzurun Kapıları İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, sembollerin dilinde anlamın ve huzurun kapılarını aralar. Ziyaretçiler, buradan ayrıldıklarında sadece bir fal bakımı değil, aynı zamanda içsel bir huzur ve anlam dolu bir deneyimle ayrılırlar. Sonuç: İpek Fal Bilim Merkezi ve Adana Falcı Kamil Bey İle Yaşamın Derinliklerine Yolculuk İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey ile yapılan her seans, yaşamın derinliklerine bir keşif yolculuğudur. Sembollerin ve yorumların rehberliğinde, ziyaretçiler kendi hikayelerini, duygularını ve potansiyellerini keşfederler. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, yaşamın derinliklerine açılan kapıları aralar ve ziyaretçilerine anlam dolu bir deneyim sunarlar.
Arkadaşlar bakın şimdi size bi şey dicem ben bugüne kadar bir çok online falcıya fal baktırdım var ya kimi3-5 dk falıma baktı falın bitti dedi resmen suratıma kapattı telefonu kimide resmen kazıkladı paramı aldı hiç fal bile bakmadan telefonumu engelledi sonrada fal baktırma işinden hevesim kaçtı ama daha sonradan instagramda dolaşırken falcı kamil beyin sayfası çıktı önüme baktım hakkında şikayet falan yoktu danışanlarındanda gelen yorumları koymuştu sayfasına içimden dedimki aradığım falcı bu olabilir kendisine whatsappdan yazdım ben gerçektende çok memnun kaldım sonradan içimden dedimki iyi ki faıma baktırmışım cidden adam işini biliyo memnun kaldım whatsapptan sesli görüntülü fal bakıyo ne soru sorsam cevapladı süre sınırı yok normalde 20 25 dakika sürüyomuş ama benimki 35 dakika falan sürdü adam sıkılmadan anlattı hem fala bakıyo hem de hayatla ilgili mantıklı şeyler söylüyo öyle uçuk kaçık hayaller satmıyo neyse onu diyiyo zaten fal baktırmadan önce web sitesinede bakmıştım adamın e devlet onaylı aile danışmanı sertifikası var bi de yaşam koçu sertifikası dedim tamam bu adam boş değil hem fal bakıyo hem sana yol gösteriyo hatta bedava yaşam koçluğu da yapıyo bu da baya iyi bi şey fiyatı da verdiği hizmete göre normal hatta çok ucuz bile sayılır diğerleri gibi para tuzağı değil tek seansda içim ferahladı tüm aklıma takılan konularda aydınlandım ben kahve artı tarot baktırdım kahveyi kendisi yorumladı en sondada sorularımı hem kahveden hemde tarotdan yorumladı valla sohbeti de iyi işi de sağlam ben çok beğendim isteyen olursa gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Bir süredir kaliteli bir falcı arıyordum ve tesadüfen Instegram'da İpek fal bilim merkezine denk geldim. Kendisi gerçekten de çok ilgili ve bilgili bir falcı. Görüntülü bir fal seansı sırasında kendisine geleceğimle ilgili merak ettiğim soruları sormadan önce, İpek fal bilim merkezi kahve falıma bakarak bazı şaşırtıcı yorumlar yapmaya başladı. İlk olarak, yakın bir zamanda yeni bir ilişkiye başlayacağımı söyledi. Ardından, bu ilişkinin sadece 1 hafta içinde karşıma çıkacağını ve bu çocuğun uzun boylu esmer biri olacağını öngördü. Gerçekten de bu tahminler beni şaşırttı, ancak bir hafta sonra gerçekten de uzun boylu esmer bir çocukla tanıştım ve şimdi flört ediyoruz. İpek fal bilim merkezinın tahminleri gerçekten de doğru çıktı ve bu benim için oldukça ilginç bir deneyimdi. Daha sonra İpek fal bilim merkeziden tekrar seans almaya karar verdim ve bu sefer, ilişkimizde neler olacağı hakkında daha fazla bilgi almak istedim. Kendisi gerçekten de içten bir şekilde benimle ilgilendi ve tavsiyeleri son derece değerli oldu. Sonuç olarak, İpek fal bilim merkezinın fal bakma hizmetlerinden gerçekten de çok memnun kaldım. Kendisi son derece bilgili, ilgili ve doğru tahminler yaparak danışanlarının sorunlarına çözüm üretiyor. Bu deneyimden sonra, İpek fal bilim merkezini arkadaşlarıma ve aileme de tavsiye ettim ve onların da kendisiyle görüşmeleri son derece başarılı oldu. İpek fal bilim merkezi ile çalışmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim.
İnstegramdan bulduğum Ipek Fal Bilim Merkezi'ne online olarak canlı görüntülü aşk falı baktırdım ve sonuçlar beni şaşırttı. İpek hanımın fal baktığı süre boyunca sıcakkanlı ve ilgili davranışları sayesinde kendimi çok rahat hissettim. İlk önce kahvemi ona gösterdim ve ardından falına geçtik. Falına bakarken Ipek hanım, sadece kahve telvesindeki şekilleri yorumlamakla kalmadı, aynı zamanda benimle ilgili bazı özel detayları da doğru bir şekilde tahmin etti. İlişki hayatımdaki durumumla ilgili yaptığı yorumlar oldukça isabetliydi ve beni gerçekten şaşırttı. Ayrıca, bir iş teklifi aldığımı da doğru bir şekilde tahmin etti. İpek hanım, bu işle ilgili ayrıntıları bile doğru bir şekilde tahmin etti ve gerçekten etkilendim. Beni ilgilendiren bir konuda bu kadar isabetli bir yorum yapmak, gerçekten fal bakmada uzman olduğunu gösteriyor. Bir diğer şaşırtıcı şey ise, yorumları sırasında benim kişilik özelliklerim ve davranışlarımla ilgili de bazı şeyler söyledi. Bunlar da çok doğruydu ve kendimi tanıdığımı sanırken, Ipek hanımın benimle ilgili söyledikleri beni oldukça etkiledi. Sonuç olarak, Ipek Fal Bilim Merkezi'nde online olarak yaptığım aşk falı deneyimi beni gerçekten etkiledi ve inanılmaz derecede doğru yorumlar yapıldı. Ipek hanımın samimiyeti, dürüstlüğü ve fal bakma konusundaki yeteneği beni gerçekten etkiledi ve kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Sosyal medyadan bulduğum, geçtiğimiz haftalarda, bir arkadaşımın önerisi üzerine Ipek Fal Bilim Merkezi'nde online fal baktırdım. İpek Hanım ile whtspapp üzerinden canlı, online görüntülü bir şekilde iletişim kurarak kahve, su ve aşk falımı baktırdım. Öncelikle, Ipek Hanım'ın sıcak ve samimi yaklaşımı beni oldukça etkiledi. Kendisiyle iletişim kurmak çok kolaydı ve beni rahatlattı. Kahve falımı baktırdığımızda, kahve fincanımdaki figürlerin anlamlarını detaylı bir şekilde açıkladı. Bazı sembollerin ne anlama geldiğini bilmiyordum, ancak Ipek Hanım açıklamalarıyla hepsini anlamama yardımcı oldu. Daha sonra su falımı baktırdık. Su falında gördüğüm semboller beni şaşırttı çünkü ne kadar doğru olduklarını gördüm. Ipek Hanım bu sembolleri de ayrıntılı bir şekilde yorumladı ve geleceğimle ilgili bazı ipuçları verdi. Son olarak, aşk falımı baktırdım. Aşk hayatımla ilgili bazı sorularım vardı ve Ipek Hanım bu sorularıma cevap vermek için Tarot kartları kullanarak aşk falımı baktırdı. Kartların anlamlarını da ayrıntılı bir şekilde açıkladı ve ilişkilerimle ilgili bazı tavsiyelerde bulundu. Sonuç olarak, Ipek Fal Bilim Merkezi'nde online fal baktırmak benim için olumlu bir deneyimdi. Ipek Hanım'ın sıcak yaklaşımı, detaylı yorumları ve doğru tahminleri beni etkiledi. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
İpek Fal Bilim Merkezi'nden online falcıya aşk falı baktırdığımda da oldukça memnun kaldım. Kahve ve su falından sonra aklımda bazı sorular vardı ve bu sefer de aşk hayatımla ilgili bakım istedim. Falcı, yine WhatsApp üzerinden canlı online görüntülü olarak bağlandı ve açık ve anlaşılır bir şekilde bana yorumlarını aktardı. İnanılmaz bir şeydi, önceki falda bahsettiğim kişinin gerçekten de hayatımda önemli bir rol oynadığını ve onunla ilgili özel mesajlar aldığımı gösteren işaretler olduğunu söyledi. Ayrıca, gelecekteki romantik ilişkilerimle ilgili de bazı önemli bilgiler verdi. Falcı, benim kişisel özelliklerimi ve hayatımın genel yönünü dikkate alarak, potansiyel bir partnerin özelliklerini ve ilişkilerimin nasıl olacağını anlattı. Çok şaşırtıcı ve doğru tespitlerdi. İpek Fal Bilim Merkezi'nde online falcı ile yaptığım bu deneyim, hayatımın birçok alanında bana rehberlik etti ve hayatıma yön vermemde büyük bir rol oynadı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
yazın ismini haatırlamıom baraj yolunda baktırmıştım. sen buraya yabancısın demişti o konusmamdan belliydi zaten:) işte bide yurt dışına çıkcaksın işlerin cok daha iyi olcak demişti 5 ay oldu hala türkiyedeyim :)) inanma böle seylere :)) muuhabbetine eglencesine takıl bişey demem ama inanma :))
Seyhan da bir falcı var ama bende ulaşamadım canım.
yorumlarda girmiş olduğum Medyumfenomeni araştırdım ve instegram dan ulaştım. kendisine ve yildizname baktırdım çok hemde çok memnun kaldım ama büyü falan yapmıyor bilgin olsun arzu edersen sende bir tanış, en güzel tarafı ön bakım yapıyor ve ücret almıyor ön bakimlardan 🙂
Ay kiz hiç kafeler ile uğraşma valla, instegram da Medyumfenomen adlı bir falcı var son derece güvenilir biri direk ona ulaş bence, ben bu gün sevgilime iki yıl sonra yeniden kavuştum ise bunu önce Allah'a sonra Medyumfenomene borçluyum inan ki, adam işinin ehli şekerim
bir zamanlar bende çok falcı aradım Adanada Mavi sürmeli otel sokağında vardı ama taşınmış oradan Fatma teyze,
yorumlardan arayıp bulduğum Medyumfenomen artık vaz geçilmez im oldu, ön bakımdan parada almadı benden, sık sık kampanya yapıyor bende kampanyaları takip ediyorum,
tavsiye ederim sizlerde takip edin çok saha uyguna geliyor.
Ben geçenlerde ceylan diye birine baktırdım. Gülbahçesi sitesinde atatürk caddesinde. zaten kendi yeri ceylan cafe diye bir yer. Katina diye bir kartla bakıyor. Bütün olumlu olumsuz tüm gerçekleri söylüyo. 2 saat bekledim benim falıma da yarım saat falan baktı çok aşırı memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Enerjisi mükemmel herşeyden önce insana pozitif enerji veriyor.
valla bana da aşırı negatif enerji verdi azarlar gibi konuştu, çok anlayışsız bir kadın.
Ben adanada birine batırmıştım meleklerde ki����açık söylemek gerekirse öylesine gırgır geçmek içindi iki saat sonra çok guzel podyumdan fırlamış gibi bir kadın geldi falcimi bu dedim tereddütte kaldım o kadar güzel yüze sahipki oturmasi konuşması tam bir hanim efendi neyse ismi zeynepmiş tanıştık 20 dakika ya yakın baktı nerdeyse 100% bildi diyebilirim garip bir enerjisi vardı iki ayrı hayranlıkla kalktım masadan ve şu an söylediklerini yaşiyorum
melekler kahvesinde ebru, ayşegül , güneş, mehmetcan, halime ve daha nicesine baktırdım hiç dedikleri çıkmadı.. bakıyorlar sevgilin var mı bilmem ne hiç biri birşey bilmiyor , gerçekten işinin ehli olan yok mu yahu
Arkadaşlar sizin için araştırdım ve en iyi fal bakan yeri buldum deneyin hem telefonda hem kafede fal bakıyorlar Web siteleri
Adana’da en iyi fal cafe falfabrikasi, com virgül yerine nokta koyun baya iyi bakıyorlar
Gülay cafe astrolog gayet nezih bir ortam samimi dürüst enerji güzel kartlarına inanılmaz hakim bilinçli tavsiyemdir
Adana'da ki bir çok falcıyı denemiş biri olarak söylüyorum en güzelini benim ev arkadaşım bakıyor. Gerçekten geçmişle ilgili bile verdiği tarihler nokta atışı. Buyrun bize gelin kızlar
bizim millet kadar saf baska bir millet yok, ictigi kahvenin altinda gelecegi yatiyor saniyorlar, bu islerle ugrasma kizim
Fal bakanın inanmasa bile 40 gün kıldıgı namaz kabul olmaz. Böyle boş işlerle uğraşmayın.
Yakamoz Cafe var gazipaşada orada Mine die bir falcı var çok iyi bakıyor isim tarih bile veriyor.
Hıc tartışmasız Gülay hanım derim baktırın nokta atışları oldu bende kartların kraliçe si dedikleri kadar varmış uslub guzel kusılık analızı cok yerinde öngörüleri mantıklı
Gülay hanım bakıyor gelip geçer şeyler soylemedi çingene katına ikilisi yaptırdım öneririm
Kızlar şu meşhur ünlü falcı abi var sosyal medyada deneyin derim
yanacaksın yanacaksın :d ankara deseydin söylerdim ama adanayı bilmiyorum
Antalyada çok memnun kalacağınıza eminim seda hanım var aşk falları çok iyi astolojik tarihler de veriyor sedanın fal dünyası olarak araştırıp arayın
Fala inanan beyinler var hala yani :S
Peki!
Biliyorsun ama yine de söyleyeyim ben: Günah!
melekler cafe hicran abla..
tutturuyor mu
Gülay cafe astrolog hiç düşünmeyin araştırıp bulduğum bir mekan Gülay abla bir numara bence
@Meryzirzop yeri neresi
mersine gelin çok iyi bir falcı tavsiye edebilirim
Cafelerde bakıyorlar Gazipaşa da
ben gazipaşada baktırdım bi iki cafede iyidi fallar ama çok detaylı değildi. youtubede video izlerken ayna falı arzu çıktı karşıma facetime baktırdım falıma öyle böyle değil hayatımda bu kadar başarılı falcı görmedim.
@buketdeniss bende ayna falıma baktırdım arzu ablama gercekten inanılmaz biri çok efsane yetenekleri olduğunu düşünüyorum herseyi görüyor ve şaşırtıcı ayrıntılarla anlatıyor cidden çok memnun kaldım bayıldım arzu ablama
ben dün online görüntülü falcı ipek atak ablama aşk falıma baktırdım, arkadaşlarımın tavsiyesiyle, biraz tereddüt ederek birazda merakla falıma baktırayım dedim ve iyi ki aşk falıma baktırmışım herşeyden önce çok güzel bi enerjisi var falcı ipek atak ablamın. Ve nerdeyse bilmediği veya yanlış saptırdı diyeceğim hiçbir şey olmadı, aksine aşk hayatımda öyle nokta şeyler söylediki hayretlere düştüm. işin açıkcası çok memnun kaldım.
ne kadar fal meraklısı kız var bu sitede
biliosan halen nıye uğrasıon
Fallar Yalandır. İnanma.
ama falcı ermeni kübra ablam var. geçen online görüntülü aşk falı baktırdım bi çok şeyi bildi. iyi falcı tercih etmek lazım.
bende baktırdım ermeni kübra ablama sorularımın hepsini çok güzel tatmin edici yanıtladı. inşalalh geleceğe dair söylediği güzel öngörüleri çıkar.
size yeni bulduğum falcımı söyleyim ayna falı arzu ablam. ayna falı bakıyor. ayrıca reiki bioenerji uzmanı. çok doğru öngörüleri var. hayretler içinde kaldım ben.
kızlar ne kadara bakıyorlar?
Falcıları brakın abicim yaaa..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?