beyler siz hoşlandığınız kızı kıskandığınızı nasıl belli edersiniz
Hangi hareketlerinizden anlaşılır
Kızlar siz nasıl anlıyorsunuz
Hangi hareketlerinizden anlaşılır
Kızlar siz nasıl anlıyorsunuz
Kızların en çok sevdiği şey değilmi zaten bu yeri gelir erkeği kendisiyle kıskandırtır. soruya gelince de her yerinden belli olur
yok ben kıskandırmak istemiyorum eğer yinede yanlış hareketim olursa bilmek istiyorum o yüzden sordum...her yerinden derken biraz açıklarmısın bu arada kıza henüz açılmadığını düşün
düşünmeme gerek yok zaten açılamıyorum:D her yerinden derken de erkekler kıyaslamaya gelemez küçüklükten gelir bu :D mesela komşunun çocuğu şöyle/böyle kıyaslamaları , kızların giyinmesine karışması,örnek gösterdiğin modelin giyimini tarzını denemesi falan bunlar örnektir kıskananlara.
hmm peki sağol
Sol gözüm seyirmeye başlar anlaşılır zaten :D
bak bu güzeldi :D
Cevap
11Cevap
Tavırlarından anlarım .çekingen bakışlarından. gözlerini kaçırmasından . Seven erkek kıskanır.
bazen gözlerini kaçırıp başka günler dik dik bana bakması noluyor sence
seviyoo işte benim gibi seninkide. utangaç anlamanı istiyo dik dik bakarak utangaç olduğundan da bazen bakmıyo. ama eğer sevmiyosa ve seen ona çok bakıyosan niye bakıyo diyede bakar
Kıskanan erkek kimden kıskanıyorsa onların olduğu ortamlara götürmek istemez kızı
aynı ortamdai iseler ortam terkedilir :^^^
kavga etmeye başlayınca, kızmaya başlayınca. trip atınca
henüz kıza açılmamışkendemi yapar bunları ?
o zaman sadece trip atar ve darılır
dargın olup trip atmasına rağmen yinede gelip konuşma ortamı açmaya çalışıyorsa ne düşünürsün
senden hoşlanıyordur ya daha ne düşünüyorsun ki
ya ne bilim kendisi kızlara fazlasıyla düşkün birisi belki normal bir davranıştır başka kızlarada aynımıdiırkı diye düşünüyorum
kızlara düşkün olmasında ne yapsın erkekleremi düşkün olsun. sen onu yeterince doyuramamaktan korkuyorsun belliki. sadece birbirinize ait olmak istiyorsan onun hertrlü dikkatini kendi üstüne toplaman gerekicek
anladim...tesekkur edrim..
ben kıskanmam yalan değil ama kıskanırsam ki çok büyük bir kuşku gerekir bunun için cehennemin bütün zebanilerini acısını yaşatırım ona
ben hic belli etmiyorum kac defa o yuzden tartistigim oldu kiskansam bile bisey demiyorum ben ya
ama tartışıyorsun ? Bu da bir işaret değilmi ?
tartismamizin sebebi kizin bana ''neden hic birseye karismiyosun sen beni sevmioyrsun'' demesi
tamam sizin durum ters :D
aynen oyle :D neyse
anlayabileceğin şekilde söylemek gerekirse eğer kimdi o diyorsa anla ki kıskanıyordur.
Nasıl yani?
baktım çok millete yavşıyor vazgeçerim bidahada asla dönmem ozaman anlar.
Keyifsiz durur, morali bozuk olur, trip atar tabii kiza acilmadiysa dillendiremez bunu
arkadaşlar ben bir erkegwi seviyorum o sadece bana bakıyor ne yapmam gerekir
geri çeker kendini kıskanırsa
yani konuşmayı falan azaltır mesela ?
tabi hepsi olabilir en ufak tepki bile... kırgın durur morali bozukmuş gibi durur mesela sorarsın ne var.. yok hiçbişeyim der.. tamam dersin daha çok sinirlenir :D kısaca öyle bişi varsa burada senin gönlünü alana kadar ilgi göstermen gerek... uzak durmakta dahil konuşmamak vb.. çogaltılabilir bu
peki bana kızgın olmasına rağmen yani senin yazdığın gibi davranıyor ama buna rağmen bir saat sonra falan konuşma ortamı açmaya çalışırsa ne düşünürsün ?... Bu arada kıza henüz açılmadığını düşünerekden
tenhada kıstırarak kıskandığımı belli ederim.
bakışlarından anlarsın
ne gibi bakışlar ...gerçekden anlamıyorum :S
konuşmasından anlaşılıyor
Soylemeyiz devlet sIrrI :D
sözlerinden ve gözlerinden :D
ben kıskanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar