Sokakta salını gezıyorlar, hatta Türk erkeklerını bıle ayartan var evlı, bekar demıyorlar en iyisi siz kadınlarınızın kıymetini bilin erkekler ;)
Cevabın nedir?
+1 yılBizim Güneydoğu bölgesinde uçkuruna düşkün türk erkekleri suriyeli mazlum kadınları ikinci üçüncü eş olarak getiriyorlar bile evlere insanların zor durumlarından faydalanıyorlar ve ayrıca evet suriyeliler doğru söylüyor bu bölgede türk karısından boşanıp suriyelilerle evlenen bir sürü kişi var ve hepside mutlu mesut yaşıyorlar bende suriyeliyle evleneceğim. Ortada çok olan birileri varsa bu suriyeliler değil onların zor durumlarından faydalanan ırkçı ve merhametsiz türklerdir bu da böyle biline !
16 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde de vardır suc
- +1 yıl
tabi ki var.
burada suriyelilere söven katliam etmekten bahseden ırkçı şerefsizler o suriyeli kadınları tek başlarına yakaladıkları zaman tecavüz eden tipler. bu bölgede türklerin saldırısına tecavüzüne uğrayarak ölen bir kaç tane suriyeli kadın oldu. Şurada yorum yapanlardan hiçbirisinde empati denilen şey yok
Soran+1 yılBız doguyu demedık buyuk sehır fılan
- +1 yıl
Bunun doğusu batısı yok. sürekli suriyelilere kin ve nefret kusulmalarından bıktım. suriyeliler sayesinde türklerin içinde ki aşağılık iğrenç üçkağıtçı bencil tecavüzcü ırkı ve merhametsiz insanları gördüm ve türklerden iğreniyorum artık. Merhamet etmeyene merhamet olunmaz diye hadis varken sözde müslüman olduğu iddia edilen türkiye ırkçılık konusunda avrupalıları geçmiştir.
Soran+1 yılHıcte degıl Türkler vıcdanlı sadece hak edenlere
- +1 yıl
he vicdanlı he.
ben gözlerimle gördüklerimi bilirim.
En İyi Cevaplar
+1 yılDedem Libya'da çalışmış biri olarak der ki bu Araplar ın ne Kuran a saygısı var ne başka bir şeye. Biz Kuran görünce alır yukarı koyarız adamlar yerlerde süründürüyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılpisler
aynen o suriyeli o** lar geneli böyle mesela benım arkadaşımın babasını ayartmış ke va se sımdı aılesı paramparça babası kazandıgı tum parayı o karıya yedırıyo alışverıse goturuyo onu falan annesı calısıyo evı gecındırıyo nefret edıyorum surıyelılerden nefret !
61 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlar güya
Gizli Üye(25-29)+1 yıldağdan gelip bağdakini kovmak temalı
175 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılsen hem savaşın içinden çık gel , hemde ekmeğini suyunu yiyip içtiğin ülkeye hakaret et. besle kargayı oysun gözünü hesabı bu arada eig için teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim @Fresia
- +1 yıl
evet başarılı da oluolar aslında :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
40Cevap
Allah onları bildiği gibi yapsın bizim binada var hiç edep yok ya adamlarla da kadınlarda da pisler bide ya zenginleri bunlar zengin oldukları halde bir sürü çocuk var bir ses bir ses şikayet etti apartman sakinleri sonunda çıktılar binada karar alındı suriyelilere ev yok İşte herif balkona baksirla çıkıyordu ulan benim babam atlet ile gezmez evde bunlar nasıl bir de dogruymus öyle diyorlarmis Türk erkekleri iyi güzel Türk kadınları iyi degil gibi Teyzem anlatıyor
31 Yorumla
Soran+1 yılUmredekıler bıle en temzı Türk derler
+1 yılHem gelmiş bizim ülkemize sığınmış, bizim Hakkımızı gasp ediyor ülkemizde sığıntı olarak yaşıyor hem laf edecek cüreti buluyor vay be.
Nefret ediyorum hepsinden
Defolup gitsinler bir An evvel34 Yorumla
Soran+1 yılDüzgun dursalar keske
- +1 yıl
sıgıntımı sahıplendırler ulkemızı yaa bız kaldık sıgıntı gıbı bugun onlara yapılan bızden kımseye yapılmadıkı ya savastır mahrumdur anladık ama bukadarıda fazla yaa yazık bu mılletımıze bukadar zulum böle ınsanları alıyoruz sonra ısszlık aclık sefalet hersey ates pahası adamlar geldı ıs kurdu bız hala aynı yerde sayıyoruz ımkanı verenler utansın
- +1 yıl
Aynen öyle !
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılValla canım benim bende anlamadım bu ne hayat... Savaştan kaçıp gelmişler ama Maşallah bakıyorumda makyaj malzemelerini ve topuklu ayakkabılarını unutmamışlar... Bu arada ben geçen gün adet olduğum için oruç tutmamıştım Burger King'de yemek istemiştim, oturacak masa bulamadım full Suriyeli vardı, hiçbiri oruç tutmuyor... Hiçbiri Müslüman değil... Kadınlısı erkeklisi hepsinin elinde sigara var yolda görüyorum...
23 Yorumla- +1 yıl
Asıl salaklık bizde kendi ülkemizin açını doyuramazken bide bunları doldurduk... Baş belaları... Yarın birgün savaş bitse asla gönderemeyeceğiz ülkemizden, çıkartmaya çalışacağız çıkmayacaklar... Yeter artık Türk yüzü görmek istiyorum.. Kendi ülkelerinde g*t korkusundan açılamazlarken bizim ülkemizde bizim bile giymediğimiz açıklıkta kıyafetleri giyiyorlar. Pencereden falan sütyenli bir şekilde rahat rahat bakıyorlar bir sürü böyle komşum var.. Rahatı refahı burada buldular..
Soran+1 yılNe dıycemı sasırdım artık
Soran+1 yılAynen sınır oldum 19 da karı ıstıyor masallah.
+1 yılSolcuyum insanları severim, ama insanları. Ya defolsunlar ya da biz gondericez artık
34 Yorumla- +1 yıl
Valla canım benim bende anlamadım bu ne hayat... Savaştan kaçıp gelmişler ama Maşallah bakıyorumda makyaj malzemelerini ve topuklu ayakkabılarını unutmamışlar... Bu arada ben geçen gün adet olduğum için oruç tutmamıştım Burger King'de yemek istemiştim, oturacak masa bulamadım full Suriyeli vardı, hiçbiri oruç tutmuyor... Hiçbiri Müslüman değil... Kadınlısı erkeklisi hepsinin elinde sigara var yolda görüyorum...
Asıl salaklık bizde kendi ülkemizin açını doyuramazken bide bunları doldurduk... Baş belaları... Yarın birgün savaş bitse asla gönderemeyeceğiz ülkemizden, çıkartmaya çalışacağız çıkmayacaklar... Yeter artık Türk yüzü görmek istiyorum.. Kendi ülkelerinde g*t korkusundan açılamazlarken bizim ülkemizde bizim bile giymediğimiz açıklıkta kıyafetleri giyiyorlar. Pencereden falan sütyenli bir şekilde rahat rahat bakıyorlar bir sürü böyle komşum var.. Rahatı refahı burada buldular.. - +1 yıl
Helal olsun
Soran+1 yılTürkıyeye kımse yardım etmez
- +1 yıl
Almanya'ya bile gidip hırsızlık yapmışlar sonra da Almanlar bunları Türk sanıyor...
Konyada çalışırken kuzenlerimin küçük bir işyeri vardı ama pis bir iş. onlarca erkek suriyeli aldık hiçbiri çalışmadı zor geldi. 3 tne bayan aldık o onlarca erkeğin yaptıkları işin iki katını yaptılar. Ama dediğim gibi iş çok pisti. Bembeyaz birinin girip simsiyah çıktığını düşünün. Kadınlar böyle biyerde çalışıp iş çıkışı duşunu alıp parfümlerini sıkıp öyle geliyorlardı yanımıza. Normal yolda yürüyen kadınlardan bin kat daha bakımlı gözüküyorlardı.
11 Yorumla
Soran+1 yılpekı anladım
Sokakları mahvettiler zaten. Birde kadınlarımıza laf ediyorlar. Vay anasını :)
55 Yorumla
Soran+1 yılbu ekısleyenı getırın bana
Soran+1 yılHele bırı benım yorumu engellemıs szan ne surıyelı merkalısymıs arkadas evleencekmıs gıt evlen gor neyse
Soran+1 yılBılmem ki ;)
+1 yılArap kadınları dese neysede.. neremle gülsem bilemedim 😄😄
41 Yorumla
Soran+1 yılgul bakalım
Biraz kulak asmak lazım onlar bile böyle diyorsa. Hemen ofansa geçmek değil, düşünmek lazım..
27 Yorumla
Soran+1 yılMıllet kendın gecımıne dusmus
Soran+1 yılBana ne dersen bencıllık olur boyle olma en azından bana ne dememlıydın
Soran+1 yılYa ben onlara demedım bızım kadınlar dıyorum ısı derdınde ekmek as suslenmeye bılırler her zaman yanlıs anladım sanırım.
Soran+1 yılAssagıdakı yorumu okudum sınır oldum yakında karılarınıda verır demıs adamın bırı.
+1 yılBizim Türkler Bakımsız mi orası tartışılır da dedikodu da üstümüze yok veya mış la mişle laf cikarmaya kulağınla duydun mu? Belki de günahlarına giriyorsun böyle bir laf çıkararak Sağolsun bizimkiler de yardimseverligiyle belli ediyor kendini zaten baksana herkes vermiş veristirmis
03 Yorumla
Soran+1 yılkadını bıle oldurmus kocasınıda ayartmıs ölumun yalanı olmaz
- +1 yıl
Mış mis tamam tamam oyle sen Haklısın bir kisi Yüzünden hepsi oyle zaten zihniyetinize hayranım
Soran+1 yılsağol hayransan kafanı yorma sen bunlara görmezden gel
- Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılRivayete göre gaza geliyorsunuz hemen. Cok daha onemli konular var ülkede. Kadinlarimiza laf ettiler diye galeyana geliyorsunuz da ortusuz kadinlari perdesiz eve benzetenleri bas taci yapiyorsunuz. Mantalitenize tukurem arkadas, ben bu cinste yokum
10 Yorumla
+1 yılSığınacak yer bulmuşlar dua edeceklerine bizi eleştiriyorlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılYani
+1 yılYerli malı yurdun malı.. milliyetçi bir insanım iyi olsun kotu olsun bizim olsun
12 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
- +1 yıl
Sendende eyivallah
+1 yılHer gün e5 d100 gördüğüm kadınlar mı bunu söyleyen? Gülmek geldi içimden 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılBurada bakımlılarda var yanı bıraz daha temzleri
- +1 yıl
Sanmıyorum en bakımlısı dilenci
Soran+1 yıldıbı dusuyo cogunu baksana
- +1 yıl
Onlar çilek varken muşmula seven takım. turk kadınlarının tırnağı edemez hiç bir kız.
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılSuriyeli kadinlarin alayimi demis.. Bir iki kisi demisse ne olmus.. nefret soylemlerine bak.. tamam kotuyu siktr edelimde iyiler kalsin savastn kacip gelmisler paralari yok.. empati kurun * .. yarin oyle olmayacagmzn
garantisi yok. karin tokluguna mecburiytten calisani degil calistirani yargila..00 YorumlaNe kadar meraklısınız hemen yargılamaya kaynak sağlam diyorsun ama başlıkta bir duyumdan bahsediyorsun. Biz bir kendimizi düzeltelim öncelikle.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen takılma buınlara cıcım avukat coğaldı hadı bye
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendileri çingeneye benziyor aynı onlar mı bakımlı la boklu köpekler
31 Yorumla
Soran+1 yılıyıdı bu (y)
+1 yılSiz Arap Atlarını görmemişsiniz Beygir gibiler l*n .. yemin ederim onlardan güzelini görmedim gerçekten.. Savaştan kaçmalarına rağmen hala Bakımlılar bu bir gerçek...
00 Yorumla
+1 yılBen de cok duydum siz ic camasirina onem vermiyorsunuz kocalariniza bakip makyaj yapmiyorsunuz diyenleri
01 Yorumla
Soran+1 yılHe mal ıste bunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakım sadece yüze sürülen boya ile olmaz. bide onların ev temizliklerini görmek lazım. heryeri bir bez ile sildiklerini bilirim. banyo wc odalar vs. doğum yapanlar özellikle çok pis bakımsınz malum yerleri
34 Yorumla
Soran+1 yılHay agzına sağlık
Cevap sahibi+1 yılolan bu
Soran+1 yılsağolasın yorum için
Cevap sahibi+1 yılsiz sağolun.
Bir kişiden duyduğun lafla bütün mültecileri zan altında bırakıyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılÇogunlugu
- +1 yıl
hepsı aynı bosver bunları ulkeye alanda kabahat sen calıs onlar beles yasasın sen vergı ver onlar yesın sonrada laf sölesınler bunları ve bunlar gıbılerı def etmek lazım bugun turkıye bı ulkeye gıtmek ıstesın bakalım kım acıcak kapısını sıgıntı bıle olamayız gunumuzde bıle gıremezken pasaport bılmem ne adamlar ellerını kollarını sallayarak gırıolar ulkeye
+1 yılEvlerini pislik goturuyo. Komsumuz suriyeli. Evi leş yani. Is yapicak zamani makyaja boya badanaya bizimkiler de ayirsa bizimkiler de cok guzel olur
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın pıs mıllet
+1 yılYani çok oldular artık tepemizdeler.
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılOnların bakım anlayışı sadece makyaj kıllarını almazlar ama makyaj yaparlar ben böyle bakımın içine tüküreyim
00 Yorumlagecen suriyeli bir kari para istedi siciyordum resmen
12 Yorumla
Soran+1 yılisterler
- +1 yıl
sardılar heryerı zaten trafık ısıkları gecıtler yol kenarları atm önlerı yemek cafe kenarları bıde devletten yedıklerı harıc yanı
+1 yılsokakta dilenirken bir yandan hatunları dikizlemişler :)
türk erkeklerine kapak atmaları normal11 Yorumla
Soran+1 yılOnların erkegıde Türk kızına bakıyormus bızım kızlar bakmaz edeplı yanı ;)
+1 yılevet öyle diolar bakımsız diolar ve hepsi de sanki kafalarını boya kutusuna sokmuşlar palyaço gibi ortada geziolar
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
+1 yılUlan arap kadınları güzeldir bence onları savaştan önce ülkelerindeki şekillerine göre yorumlamak lazım o da bilinmez
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzelse guzelde hakrete gerek yok
- +1 yıl
Aralarında iki üç çürük yumurta çıkar baco takma
Soran+1 yıltamam bakalım
Gitsinler artik istemiuoruz onlari benim vergimle tayyip onlari besliyor
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılKusursuz makyajlar falan
hayır aynen öyle diyorlar hatta TÜRK ERKEKLERİ LOKUM GİBİ KADINLARI BOKUM GİBİ DİYOLAR
16 Yorumla
Soran+1 yılAdiler işte Türk kadını namusuna düşkun bırılerıne degıl kocasına begendırır kendını anadolu kadını gıbısı var mı.
Soran+1 yılBundan sana ne konu benım donum degıl
Soran+1 yılEvlı olmadıgımdan bunlara kafa yormuyorum olursam dusunurum okey.
+1 yılAllah Başka Elem Keder Vermesin!
312 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
1 Türk Kadınının Tırnağına Değişmem Suriyelilerin Alayını.
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica Ederim Gerçekler Bunlar..
- +1 yıl
- Veren Antepli Galiba :D
Soran+1 yılbelkıde kökü arap
- +1 yıl
Bence Antepli Lavuk :D
Soran+1 yılOlabılır
- +1 yıl
Soran+1 yılGüzel olmuş özbek fılan sevımlıler ama
- +1 yıl
Tabiki..
+1 yılHem ulkelerinden kacip turkiyeye geliyorlar
Hem de milletin yuvasini yikiyorlar
ölseler daha iyimis11 Yorumla
Soran+1 yılRabbim islah etsin
Hic savas gordun mu hic canin sadece ekmek istedimi 3 gun boyunca ac kaldin mi efendimis s. a. s buyuruyor komsusu ac yatarken kendi tok yatan bizden degildir hic multeci kampina gittin mi onlar cok olmadilar biz cok olduk ama bos olduk
24 Yorumla- +1 yıl
Öööf acındırma şunları hiçbiri oruç tutmuyor hep görüyorum... Burger King'e git bak masalar full Suriyeli ile dolu... Yolda ben oruçken dondurma yalayıp sigara içen Suriyeli gördüm... Asıl salaklık bizde kendi ülkemizin açını doyuramazken bide bunları doldurduk... Baş belaları... Yarın birgün savaş bitse asla gönderemeyeceğiz ülkemizden, çıkartmaya çalışacağız çıkmayacaklar...
Soran+1 yılKadın acımıs kocasını elınden almıs seyıne afedersın hortumla su doldurmus öldurmus gözünü aç be Türkıye aynı olsa bıze bakarmı onlar
- +1 yıl
Zamaninda turkler multeci olarak avrupaya gittiginde ayni sozleri gavurlar muslumana soylerdi. Her suriyeliyi bir tutamazsin ayni zamanda acindirmiyorum sadece gercekleri soyluyorum bulundugun ilin multeci kampina bir ugra eyer sonrasinda bogazindan bir lokma gecerse gel bana kufur et
Soran+1 yılTamam bılader.
suriyeliler yüzlerinde 10 kilo boya basş örtülü totosu dar meydanda bumu bakım ASDas
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
bende duydum sureyeli kadınlar eşleri icin acayip süsleniyorlarmış ne kadarı doğru bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılEsıne suslensın sadece ;) Bugun dısarda gozu gorune vardı oylede var
+1 yılDunyanin heryerinde her insanin yasama hakki vardir. Senin hanene tecavuz etmedigi surece..
43 Yorumla
Soran+1 yılhalkımıza hakret etmesın
- +1 yıl
Sende onlara hakaret ediyorsun bak...
Soran+1 yılavukat dolu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar kadar naleti yok savaştan kaçıp gel topraklarını bırak gel bide burada bizi eleştir
34 Yorumla
Soran+1 yıldemı ya
Cevap sahibi+1 yıleksilemiş bak birinin zoruna gitmiş Türkmen kardeşleriimiz gelmezken bunlar geldi evet öyle valla
Soran+1 yılhaklısın kardeş
Cevap sahibi+1 yıleksiliyen adiler 2 olmuş zoruna gidenin borusuna gitsin buraya soranda başka yorum atan da adidir iyi geceler teşekkürler
+1 yılArapların hepsinden nefret ediyorum pislik insanlar kadınları da çirkin
Erkekleri bir kere ka*pe kadınlarını düşünemiyorum10 Yorumla
+1 yılBen geçende gece eve gelirken yolda giden bitanesini çektim bakireydi
02 Yorumla
Soran+1 yılalemsın
- +1 yıl
Senin aleminden
+1 yılUzaktan bakınca güzeller ama yakından çirkin
23 Yorumla
Soran+1 yılBu eksı verende surıyelı duskunu heral
- +1 yıl
Bu söyleğin Antep'te Yaygın ama 😀
Soran+1 yılhımm
+1 yılBen onlardan daha bakımlıyım türk kızlarına kurban olsunlar
00 Yorumla
+1 yılhahahaha onların bakımlı halleri bile paspal :D
31 Yorumla
Soran+1 yılevet dımı
Gizli Üye(36-45)+1 yılitalyan erkeği diye diye suriyeli kadınların ağzına düştünüz l*n :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhımmm
+1 yılnerden alıyorsunuz bu haberleri?
113 Yorumla
Soran+1 yılkaynak sağlam
- +1 yıl
uleynnn hep derim gazetelere gerek yok kadınları dışarı salın ayaklı medya yaratın :D ;p
Soran+1 yılhı hı
- +1 yıl
dedıkodu kazanları sızı ;p
Soran+1 yılben kadını oldurdup kocasnı ayarttıgnı duydum
- +1 yıl
yuhhhhhhhh :o
Soran+1 yılAman nyese geec gece gunahları basını yesın
- +1 yıl
ortalık terbiyesiz kaynar olmuş... bı kaşar yuzunden engel yedım 2günlük, düşün yani böyle düşüncesiz insanların (yöneticilerin) arasında olduğumuzu düşünürsek heryerde böyle şeylerle karşılaşma rıskımız artıyor... bu sitede araştırılmadan yapılan engeller ciddi anlamda düşüncelerdeki kalitesizliği gözler önüne seriyor zaten, "Türkiye özeti" !
Soran+1 yıltakılma boşver sana bısey olmasın
- +1 yıl
^_^ teşekkürrr ederimmm hanfendi o güzel düşüncenizle adeta ruhumu okşadınız yüreğime dokundunuz 🌹💕😉
Soran+1 yılRica ederim ne demek.
- +1 yıl
yüreğiniz hep böyle güzel ve anlamlı kalsın dileklerimlee... hoşçakalın esen kalın efem...🌹
Soran+1 yılTeşekkürler iyi geceler.
+1 yılKendileride maymun gibi giyiniyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılyanı evet
Beyin bedava diyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılpekı sağol
Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Aslında haksız da değiller.
01 Yorumla- +1 yıl
Afganistan, Suriye, Lübnan, Estonya, İsviçre, Hollanda, Hırvatistan, Gürcistan, Karadağ, Almanya, Bosna Hersek, Bulgaristan ve Yunanistan'da bulundum. Gördüğüm en güzel kızlar Estonya ve Suriye'deydi. Hatta Suriyeliler, biz Fenikeliyiz havasını yaşayan Lüblanlılar'dan daha güzeller.
+1 yılya bir gün öldürcem onları zaten
31 Yorumla
Soran+1 yılHerkes dertli
+1 yılkatlima etcen hepsini
51 Yorumla
Soran+1 yılİnsan gıbı dursalar bırde ıssız kalıyor cogu az para ıle onlara ıs verıyorlar ıs
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendileri çok bakımlı öyle pis kokuyolar ki :D
11 Yorumla
Soran+1 yılolabılır tabı
+1 yılYuh artik turk kadini temiz ya sallamasinlar
01 Yorumla
Soran+1 yılpekı sağol
Nerden duydun la sende ne kulak var
21 Yorumla
Soran+1 yılkaynıyor bunlardan
Bende duydum öyle Dediklerini 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yıledepsızler ıste ;)
- +1 yıl
bunlar bısey degıllkı bı arkadas munubuste denk gelmıs konusmalarına telefonda dıllerını anlamıo kımse sandı heralde arakdas bunun konusmasına kulak mısafırı olmus turkler söle böle dıyınce adam resmen gırgır gecmıs telefonda maas verıolar kalcak yer verıolar ekmek as verıolar yakında karılarınıda verırler demıs bu o.. ccocuklarıı bunları varya def etıceksın aslında almıcaksın kımseyıde ulkeye
Soran+1 yılPıslıkler ya brda namusu ıcın adam oldurulur bılmıyorsa ögrensınler.
Ya dese nolcak ya :D Ahahah
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın da nankorluk bence
+1 yılOnlar çok mu bakimlilarmis
01 Yorumla
Soran+1 yılgalıba baksana
+1 yılÇeşme başı gibi burası...
Dedikodu yuvası ks...00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılıslak odunla dövüceksin böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uy yerun Türk kızlarını
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm
Dememişlerdir. Uydurma
213 Yorumla
Soran+1 yıluyduran kım be
Soran+1 yılBu kafayla basın yanar ;)
Soran+1 yılÖlürüm en fazla empatiyle kadınlarımıza laf atmanın ne alakası var
- +1 yıl
Teyzemin isi gücü kalmamış Gıybet ediyor o kadar insanın günahına girdi burdaki insanları da alet etti Sağolsun
Soran+1 yılSana ne avukatmısın Sende dedesın o zaman ben daha 30 um teyzeymıs hadı ordan
Soran+1 yılEnıde sonunda gıtmeyeeckmıyız oraya ben annemı kaybetmısım ölmek bana bayram olurdu sanırım.
Soran+1 yılya ben uzuluyorum ama bazı seylere kızyorum nakorluklere neyse ıyı geceler
+1 yılhaksız da sayılmazlar
21 Yorumla
Soran+1 yılHe he öyle
+1 yılAman desinler
11 Yorumla
Soran+1 yılsalla demi
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir kişiden duydum suriyeli kadınlar Türk kadınlarına bakımsız demıs sizce de çok olmadılar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler