Zayıf olduğu için.. Erkeklik ve güç gösterisidir ama aslında tam tersidir. bir şeylerden kaçmak için içerler. bu sefer bünye alışır , daha çok içerler.. Bu böyle devam eder.. İçen bir adam , güzel bir yemek sofrasında oturup biriki duble ya da bir iki bira içip kalkiyorsa , bu adam keyiften içiyordur. Eğer işten gelip ya da maç karşısında kafe vs gibi bir yerde yine bir iki tane bira icuyorsa , fıstıktır salataliktir eşliğinde , yorgundur dinlenmek için iciyordur.. İçkili bir yemek , erKegin kendini en zeng:n ve stresten kacmis hissettigi yerdir.. En kotu gunumuz boyle olsun denilen, siyaset futbol ve kadinlardan konusulan masadir.. Bir de ota suya her aksam kendini saraba ve biraya veren ozellikle genc erkekler vardir. ceb:ndeki on lirayla gider bira alirc, alabiliyorsa bu sayi her gece 5-10 arasi olur.. Bu tip adamlar kesinlikle bir seylerden kaciyorlardir.. Sartlandirma vardir kendini.. icmeliyim.. Ee, vucut da istiyor.. İcmeseler krize girmezler ama yine de icerler.. Bu adamlar cok yaygindir.. isin ucunda da muhtemelen bir kadin vardir. halihazirda olan, asik olunan ya da eski sevgili.. Ufak bir kivilcimla, cevreye zarar verebilecek adamlardir. ama bunu kabul etmezler.. uygun sartlar biraaya grlirse karakolluk olurlar ya da arac kullanip kaza yapar can yakarlar.. surekli bira kokar bu adsmlar, ya da saraba.. Ertesi gun ogledensonraya kadar. yemegi bile unuturlar. icki ve sigara.. biraz da fistik.. Likir likir devam. cengiz esliginde. apaciligin sinirlarindadir bu durum.. Eğer hayatımızda içen bir erkek varsa, sarhoş halini görmenizi tavsiye ederim. Sarhoş olunca sirnasip gülüyor mu, sessizlesip uyuyor mu, yoksa agresiflesip sinirlenmeye açık mi oluyor.. Sonuncusu geçerliyse başınız dertte demektir. emin olun. Bir de içmeyen erkekler vardır.. her an akılları başlarındadır.. En sağlam iradeli olanlar onlardır..
Erkek kiz ayrimi yapmafim genel olarak kizlar aglar erkekler icer erkeklerin çoğu pek ağlamaz genelde sıkınyıdan içerlerse eğer neye sıkılırlar gibisinden bir soruydu
Kocamm her aksxamm iciyor eve sarhosx geliyorr cocumuz var onunla ilgilenmiyorr benimle sohbet etmiyor sadece telefonunla zaman gecirir... Benii aldatiyor muu bilmiyorumm ama ictinde beni dovuyorr cocugumm daha 4 bucuk aylik anemin babamin yanina gerii donmek istiyorumm ama yapamiyorumm cunku onlara zârar vericekk vee olayy cirindan cikacakk... Ne yapacağımı bilmiyorum... onuu gordumde olduresimm geliyoo okadarr nefrett ettimm kendisindenn 3 yildir evliyizz cxokk severek evlendikk evlendimizz gundenn berii boylee sevgiliyke boylee degildii... Bana bii oneridee bulununn siz olsaniz ne yapardinizz... Tesxekkurler🙏!
Her zaman sıkıntıdan içilmez ki. Mesela ben canım istediği zaman içerim. Bir süreden sonra bünye istiyor alkolü. Arıyorsun yani. Ulan olsada içsek diye. Ama içmek için çok sağlam nedenlerin olmalı. Aldatılmak, terkedilmek veya birisini kaybetmek gibi. Evdekilerle kavga ettim hadi içelim gibi basit bir bahanesi olamaz yani
Dediğim gibi genelde kız arkadaşıyla kavga etmiştir. Sıradan bir şekilde değil ama. %90 budur sebebi. Onun dışında ağır şeyler yaşamış olabilir. Psikolojik bunalımda olabilir. Yani bu birazda kişiye göre değişir. Genelleme yapılacak bir konu olmayabilir aslında
En İyi Cevaplar