Bu konudaki bilinçsiz üyelerimiz sizin engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyor.
Kızlar! Hangi burcun erkeklerini tercih edersiniz ve neden?
Kızlar! Hangi burcun erkeklerini tercih edersiniz ve neden?
Yengeç burcuyum ve yengeçle yengein uyumu mükemmel derler.hayatıma 2 tane yengeç burcu erkek girdi.Burç özelliklerine ve ilk izleimlerime göre gerçekten duygusal ve gerçek birer aşıktı.Ama her ikisinin de hiç sevmediğini,sadece seviyo gibi rol yaptığını öğrendim.Artık sadece akrep erkeklerini güçlü ve çekici buluyorum.Bir de inatları olmasa dicem ama hangimizde inat yok ki o kadarcıkta olsun artık...
Bir tanesi evlenme teklif ederek girdi hayatıma ve 2 seneye yakın bir ilişkimiz oldu.Askerdeyken bile deli gibi beni arardı ilk zamanlar.O evlendikten sonra bir kere çok sinirlenip onu aramıştım hakaret etmek için.O söyledi ben seni hiç bir zaman sevmedim ki sadece seni bir liman olarak gördüm.Sen çok iyi birisin,beni de çok sevdin biliyorum ama ben yapamadım işte dedi.Ama birlikteyken bizi görsen derdin ki bu çocuk senin için ölür bile.
:)) seviyorm burcumu...ama dediğin gibi asla yapmazlar
başak-terazi
en uyumlu olduğum, en iyi anlaştığım burçlar çünkü
terazi adına +1
burçlara inanmam. ikizler burcuyum ve hiç bir sekılde burcla karakterın alakası yoktur. inanlara gelınce ikizler burcu olarak mümkünse onların gozunde kaybeden olalım
Ben başagım be yükselenim aslan. Yani hepten kaybetmişiz ya. burcumdan ötürü kaybetmiş olmak ne kötü. Kim ister başak burcunu hele ki yükselenim aslansa...
Senin bakış acın kadın kafası ama..
Benimkisi erkek.
Yani erkegi istemezler merak etme sen de erkek oslaydın böyle olacaktı.
Sen kızsın kadın ve erkek olarak farkediyor tabi
Evet maalesef başagım ve maalesef de yükselen aslan. senin de böyle.
Ters bir kutuplaşma işte aslan ve başak. kimi dönemde başı cekersin lidersindir. kimi dönemde kabugunda yaşarsın.
Cevap
6Cevap
hiçbirini istemem, hepsinin yamuğu var:) sadece burç özellikleri baskın olsa iyi ama doğum haritasında bir sürü etken var, o yüzden görünenin altından tuhaf özellikle çıkabilir her an:) mesela ben yengeç kadınıyım, her yerde anaç falan yazar, halbuki bebek sevmem, ev işlerinden haz etmem, çok tembel bir kadınım. yani ona göre hareket eden hata edebilir demek istiyorum.
Herkes yamuk bir sen düzgünsün canım benim.
ben yamuklarımı yazdım yukarıda:) bakma da gör.
ben boğa burcuyum ama annem öküz burcu olduğumu soler. beni hep teyzeler sever. nedense kızlarının ilgisini cekmem!
hahahahaha, biz ona Oturan Boğa diyoruz aynı zamanda malum tembelliğinden dolayı
hangisi tercih edeceğimden ziyada etmeyeceğimi yazmam gerekseydi bu kesinlikle gördüğüm yer de arkama bile bakmadan kaçacağım KOÇ burcu erkeği olurdu.. uvvvv nasıl bir şeydi o öyle yıllarca :(
Nasıl bir şeydi? Çok mu büyültü, acıttı mı?
Onun burçlarla bir orantısı olduğundan emin değilim.
Ben bilmem beyim bilir link
burca göre erkek seçmiyorum.Burçlar konusunda da pek bilgim yok kendim ve sevgilimin burcu hakkında.Çünkü anlaşabildiğimiz için başka öğrenmem tercih etmem gerekmiyor
terazi erkeği mi sakın haaa tek kelimeyle psikopat bencil kavgacı olurlar
ya kim sokuyor bu fikirleri aklınıza? Kim demişse yalan söylemiş :))
burca göre seçmiyorum elbette ama yengeç erkeğni bi başkadır yada tanıdığım sevdiğim bir yengeç erkeği böyle düşündürüyor.güvenilir sağduyulu sadık evcimen falan filan. zaten benim burcumla uyumlu oluyor, boğa burcuyum :)
ama bak benle alay ediyorlar yengecim die duygusalım die...
dugusuzlarr. Sen bosver onlari yengeçler in ikizler out. (ikizler nerden çikti diye sorma bende bilmiyorum çünkü)
Seceneğım olmuş olsa: Aslan, cünkü o burc en cok benım burcuma uyuyormuş.
ikizler erkegi olmasinda hangisi olursa kabulum:) ikizler kadar pis karekter görmedim 2 karekterli ne istedini bilmeyen ahmaklar
Oğalak bana en uygun olanmış ,bir başak olarak
Koç'da yükselenim olan aslan 'a uyuyor
anlayacağınız küçük baş ağıl hayvanları
bana hitap edenler
:)))
+1 küçük baş olmadığım için üzüldüm şimdi :)))
Tanıdığım küçükbaşlara haber veriyorum hemen :))
boğa burcu çunku ıkı tanesını gordum sadıkdılar sevgılılerıne ve tatlı oluyolar
İki taneyle olay tamam yani? Ben de bugün iki tane kedi gördüm ikisi de sarmandı o ne olacak?
Okudumda kimse yengeç istemiyor ama kaderiniz yengeçler bence kızlar 😂
Erkek olsaydım Akrep isterdim... Ama kesinlikle Balık erkeği istiyorum balıkbalıkk
burcuna degıl kalıbına bakarım kalıba gore tercıh yaparım
Kova hariç hepsini tercih edebilirim.
Oğlak- Akrep-Koç-Terazi daha bir güzel olabilir.
Erkeklerde bu burclara güvenılmez:
İkizler
Yay
Terazi
İkizler, Terazi
ile anlastigim soylentileri var.
boğa , yengeç kova aranan özellıklre sahip bir eştır..
Açıkçası tanımadan gidip sormuyorum. Şuana kadar hoşlandığım kişilerin de burçları farklı.
Yok be yay ve boga :)
Benim aslan burcu tanidigim bir erkek var zaten o kisi de cocukluk seyiydi :| Kendinden utanmalisin
Boğa.
Beni tamamlayan tek burç
Kova olmasin da hahahaaaa
farketmez.burca göre insan secemem.
Hadi ya :)
Neyine göre seçersin?
bunun burcumu var ya çıldıriciyim sanırım
çekici geldi :D:D
hıhh... yükselenimde yengeçç... tam bir yengeç erkeğim... :D
sen anneye söyle akşama istemeye geliyoruz :D
Kızlar yengeçi unutmayın :P
ben aşk adamıyım :) not : başak
Oğlak
Ağırbaşlılar zekiler
Çekicilerde😄
Aney! Hiç ikizler yok!
balık burcu.duygusallık için
akrep boğa balık
Oğlak ya oğlak <3 <3
Niye Oğlak ?
Birini sevdiğinde aylarca elini tutmaz reddedilme korkusundan, sonuna kadar sahiplenir, her dileğini yerine getirmeye çalışır, tutumludur, sana karışmaz ama kıskanır birazcık onu da belli etmemeye çalışır, seven insanı reddedemez ve zamanla mutlaka aşık olucak bir yanını bulur ama en önemli nedeni kova kadınını (ben) mıknatıs gibi çekmesi hiç anlaşamıyacakları halde... Çok zıttız tersiz ama deli oluyorum her özelliğine napiyim ya =D
yay,boğa,terazi
akrep
koç
aslan
esneklik gösterebilirim
Yay nerde oc.
Terazi ;)
Koç olmasın da...
yay ve koc :)
Hangisi koc 0_0
Iy :)
kova iyidir