Sevgilim blöf mü yapıyor, ayrılmak için mi gerçek mi? Şok Geçirdim?

Uzun süren ilşkinin aardından bugün son bir kez buluştuk son 10 aydır hiç görüşmedik. bir aydırda ayrılmak istiyoırdu..kurban bayramına kadar zorla kaçarım diyordu.. Birden bire pes ettim demeye başladı. sonra üstüne gittim.. tamam devam diyelim dedim yanaşmadı.. Buluşmaya gittim .bana ben sana layıkdeğilim başkasını bul, aile kur, yuvan olsun falan dedi... Ayrılcam skıldım dedi. ölümüne severdi benii..neyse otobüse bindim eve geldim.. mesaj attım gerçek nedenini sormak için bu arada şansımız zorladım bakalım naz mı apıyor diye (öldürücem kendimi dedim ama çok bunalımdaydım çok seviyordum onu 5 yıl geçirdik) oda dayanamadı mesaj attı ben değmem işte lisedeyken birisiyle birlikte oldum, zarar vermem sana dedi benimle birlikte oldu falan dedi.. niye anlatmadın zamanında dedim , yok beni bırakırdın dedi... Dedim doğru mu söylüyosun öldürcem dedim diye mi böle yapıyon dedim.. Herşey ortada falan dedi.. Ölüm üstüne yemin et diyorum .. etmiyor sizce bu kız ne yapmaya çalışıyor.. kızlar cevaplarsa daha iyi olur...
Sevgilim blöf mü yapıyor, ayrılmak için mi gerçek mi? Şok Geçirdim?