Önceki hayatınızda kim ile evliydiniz?
Önceki Hayatında Kiminle Evliydin --> Tıkla
Önceki Hayatında Kiminle Evliydin --> Tıkla
Sen önceki hayatında bu Yunan Tanrısı gibi olan adamla evliydin. 50li yılların başıydı, sen de çocukluk hayalini gerçekleştirmiş, dünya turuna çıkmıştın. Bir gün trende yine yolculuk yaparken, yanına dünyanın en yakışıklı adamı oturdu. Kendine acayip güveni vardı, bunu hissedebiliyordun. Sana birkaç soru sordu, aklını başından aldı, onun da aklı başından gitmişti. O gün ikiniz de gideceğiniz yerden önce indiniz. Tutkulu bir beraberlik böylece başlamış oldu. 2 sene sonra evlendiniz. 5 sene sonra boşandınız; ama hiçbir zaman birbirinizi unutmadınız... MARLON BRANDO
Hadi yine iyisin. :D
Huyu kurusun. :D
İzle izle. :D
Marlon Brando çıktı :D
Sen önceki hayatında bu Yunan Tanrısı gibi olan adamla evliydin. 50li yılların başıydı, sen de çocukluk hayalini gerçekleştirmiş, dünya turuna çıkmıştın. Bir gün trende yine yolculuk yaparken, yanına dünyanın en yakışıklı adamı oturdu. Kendine acayip güveni vardı, bunu hissedebiliyordun. Sana birkaç soru sordu, aklını başından aldı, onun da aklı başından gitmişti. O gün ikiniz de gideceğiniz yerden önce indiniz. Tutkulu bir beraberlik böylece başlamış oldu. 2 sene sonra evlendiniz. 5 sene sonra boşandınız; ama hiçbir zaman birbirinizi unutmadınız...
Haha kullanıyor sizi. :D
@amanda1
Onda para bitmez, görünüşe göre kadın da. :P
@amanda1
@manda1 Size yaptıklarından sonra Cennet? :D
@amanda1
Nazim Hikmet :D o kim ya
Nazım Hikmet kim mi? :D
Şaka mi bu ahaha
@trueorfalsee Sus sen Elvis'i bilmeyen. :P
Elvis' i bilmeyebilirim ama Nazim hikmet tanilmaz mi? Elvis' in eşi olicağima Nazim'ın eşi olmayi tercih ederdim.
@trueorfalsee İkisinin de eşi değilim kisini de biliyorum, oldukça. ;)
@Babe1991 Dus hast recht. Tut mir leid. Düşünemedik. :(
Danke für deine Verständnis. 😄
Almanca'm çok resmi mi sanki? :D
Sonradan öğrenince böyle oluyor. Günlük konuşma dili öğretmiyorlar ki burada. :D
"Dus" yazmışım. Orada ki s yi bilmeden koymuşum o kadar da biliyorum canım. :D :D
Haha şüphede kalmıştım ondan da.
seninle :(
Geçmişimizi hatırlamasak iyi olur o zaman dostum. :D
aramızda sakın kimseye bahsetme. unutalım burada herşeyi :/
Şşşş duymadı kimse.
Tamam ben duymadim görmedim bilmiyorum..
Yakalandık, ne yapacağız?
@trueorfalsee
öpüşüyormuşuz numarası yapalım kaçar :*
Cevap
1Cevap
Marlon Brando
Sen önceki hayatında bu Yunan Tanrısı gibi olan adamla evliydin. 50li yılların başıydı, sen de çocukluk hayalini gerçekleştirmiş, dünya turuna çıkmıştın. Bir gün trende yine yolculuk yaparken, yanına dünyanın en yakışıklı adamı oturdu. Kendine acayip güveni vardı, bunu hissedebiliyordun. Sana birkaç soru sordu, aklını başından aldı, onun da aklı başından gitmişti. O gün ikiniz de gideceğiniz yerden önce indiniz. Tutkulu bir beraberlik böylece başlamış oldu. 2 sene sonra evlendiniz. 5 sene sonra boşandınız; ama hiçbir zaman birbirinizi unutmadınız...
Haha şanslı kız. 😄
Ohoo yakışır. :)
Elvis presley ile evliymisim kendileri bir kralmiş.
Of Elvis hayranıyımdır. :D
Bu ismi onceden duymustum ama hic bakmadim kim olduğuna şimdi öğrenmis oldum.
Dinlemeyebilirsin bu zamanda çoğu dinlemez ama duymaman ilginç. Rock'ın Kralı'dır kendisi. :D
Geçmisde ki eşimi dinlemeye başliyacağim o zaman
Hadi bakalım.
Mustafa Kemal Atatürk ♥
En iyisi. :D
Kesinlikle.
Mustafa Kemal Atatürk
Asilzade. :)
Waoow Bob Marley 😊
Özlüyor musun? :P
Bu zaten önceki hayata inanmayla ilgili bir şey değil. Makara - muhabbet olsun amaç. Hemen ofansa geçmeyin, biz de Müslümanız.
Bundan vazgeçin. :D
Marlon Brando
Herkesi aldatmış bu adam. 😄
William Shakespeare
Oh süper. :D
William Shakespeare
Güzeel. :D
Barış manço cıktı :D
Demek sana da. :D
Bob marley :D oyşş
Haha kıza bak. :D
Ne güzel bir ruh ikizi. :D