Babasıda öğrenirse çok döver kesin hastanelik olur.
Ben karışmaya meraklı değilim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benimde kuzenim var annesi ve babası ona herşeyi verdiği icin cok saygısız şımarık. Annesi aslında cok otoriter bir kadındı eskiden ama bunda hic birşey yapmıyor ya 13 yaşında 1 senelik sevgilisi var bir kere onu sokakta erkek arkadaşıyla gördüm cocuğu dövdürttüm. Babasını toplamıyor kuzenim tek annesinden korkuyor fakat annesi ceza veriyor küçük cezalar sonra herşey eskisi gibi oluyor. Bende teyzeme söylüyorum yaptığı iyi değil tamam Diyor herşey yine eskisi gibi devam ediyor. Yani arkadaşım sen istediğin kadar ceza ver yine herşey eskisi gibi olur ben şimdi kuzenimi sıkıştırıyorum. Onunla arkadaş olmaya calışıyorum ve şimdi beni en iyi Arkadaşı gibi Görüyor onun seviyesine düşmeye calışıyorum gerektiği zaman gerektiği zaman abla gibi davranıyorum kötüyü a ve iyisini anlatıyorum kendimden geçmişimden şeyler söylüyorum yani bazı yaptığı şeyi hemen kötülemiyorum önce ona anlatıyorum konuşuyorum onunla çıkıyorum hayatın gercek Yüzünü gösteriyorum ve şimdilik herşey yolunda beni sırdaşı gibi Görüyor. Sanada tavsiye ederim ona arkadaş gibi yaklaş :)
Verdiğin cezada cok iyi bir ceza değil onu tamamen dinden soğutursun. Kuranı öğretmek istiyorsan ona eğlenceyle öğret zevkle öğret. Maalesef çoğu aile cocukları kuranı öğrensin diye cezayla Öğren bir cocuk dinden soğuyor ikincisi cocuk mecbur olduğu icin öğreniyor ama bir vakit sonra unutuyor çunki beyin onu zorla öğreniyor aynı okuldaki dersler gibi bir zaman sonra unutuyor insan ama güzel bir şarkı eğlenceyle öğrensen hep aklında kalır seneler geçsede yani şimdi sen bilirsin ama tavsiyem sana :)
Tavsiyen için çok teşekkür 2 tane yeğenimi dediğin yollardan yola soktum ama bu çok farklı bir kişilik yorumların hepsinde kuran yanlış bir seçim diyorlar çok kararsız kaldım
Çok teşekkür yorum için
Kuranı ceza olarak gösteren buyukt bir hata ona verebileceğini em büyük ceza telefon yasağıdır. Eğer o da benim gibi sosyal medya bagimlisiysa bu çok zor olur onun içinde. Realde çok eğlendirerek aslında realin sosyal medyadan daha eglenceli olduğunu ona göster
Telini elindne aldım çağre yok off off
Öyle deme bende twitter bagimlisiyim oraya alışınca uzak kalmak çok zor biraz eğlendir girdiği siteleri unutsun hatta neden orda zaman kaybediyodum diye uzulsun
Kuran öğrenme cezası nedir ya? Çocuğa zorla Kuran mı öğretiyosun üstelik bide ceza diye? Yanlış yapıyosun ilerde soğutabilirsin onu. Başka elle tutulur cezalar vermelisin
Bayanlara bu yüzden sordum siz ne yapardınız nasıl vazgeçiririm bu kızı ben bu işlerdebn
Ceza vermek nedir ya yalnız o bir çocuk değil Ceza nedir yani odaya kilitle bari bu ne ayrıca Kuran öğrenmesini ceza olarak verirsen Kurana kötü gözle bakar bu doğru değil Kurandan soğutursun onu bil
çok aşırı derecede bağımlı hiçbir dersine bakmıyor işinlede ilgilenmiyor bir şekilde hatasını görmesi gerek diye bu şekilde bir şeyi yaptım
Kuran cezası konusunda haklısınız fakat elimden bir şey gelmiyor
Tek çocuk mu Abisi Ablası yok mu da ilgileniyorsun
Gerçekten, Kuran'i ceza olarak verme.
Bence kendisiyle samimi ol. Bunları ona anlat, yanlış yaptigi soyle.
Senden nefret etmesin, sana saygi duysun:-)
bBasarilar:-)
:( :( :(
böyle cezamı olur canım birde 16 yasında tam öğrenme cagındayken yanlışlarını söyleyip uyarın gelecekte nasıl sorunlar olacagını falan cezalarla halletmeyin
3 kere bu konuda uyardım her seferinde daha ileriye gidiyor ve daha kötüsü benim başıma bela oluyor ne yaparsa yapsın bende bu olaya uyuz oluyorum.
Babası çok döver öğrenirse bizimkilerde sen hallet diyor abimler kafamın etini yiyor resmen üstüme kaldı Çocuk bana kin besliyor farkındayım ama napim onun içi yapıyorum
Önerin için tsk
sen değil de, anne-babası ceza verse daha iyi ve daha etkili olur.
Annesi bir şey yapamıyor dinlemiyor annesini Babasıda öğrenirse çok döver be ablacım
başka hesap ac face de tehdit et seni fotun felan dağıtirim fake hesap kuran kerim ceza olarak verme doğru şeyler anlat ve günah olduğun anlatabilirsin
Tsk yorum için
rica ederim
Bence kurani kendi isteğiyle okumali zorunluluk ile değil yoksa kuran dan soğur
Başka ceza önerin lütfen
Telefonunu elinden al.
sana noluyor? babasi karismiyorken sen neyin pesindesin?
Babasına söylersem çok döver onu caydırmam gerek bu işten :)
Bu arada karaktersizlik yapıp neyin peşindesin demişsin :) Dayak yemeden onu bu işten kurtarmanın peşindeyim.
sen git INSAN ol önce
Ben insanında amacım senin gibi olmaması :)
Kurandan soğutursun değiştir o cezayı. Telefonunu al.
Aldım telini çok oldu alalı Pc sini bile elinden aldım yine yapıyor yapıcağını
Elinde nevarsa al fark etmez yapmasını kesecek her türlü yasağı koy.
Yolla yatılı kuran kursuna 3 ay orda akıllansın. İyi disiplinli bir kuran kursu olsun.
Dün intihar etmeye çalıştı :) Annemin haplarını içmeye çalıştı annesi kurtarmış :S
Bende üstüne gelince iyice fena oldu kız
Sonuç olarak yanlız bir yere yollayamam
Hımm anladım ergen psikoloji si üstüne çok gitmemek gerekir
Kurani ceza olarak verirsen baş edemezsin kurandan dinden soğur ileriki yaşlarda dinle hiç muhatap olmaz ona hep zulüm olarak gelir
başka bir önerin var mı
Tehdit et babana soylicem herseyden haberim var de. telefonu bilgisayari yasakla
Telefonunu 2 ay önce elinden aldım
Bilgisyarını 1 sene aldım elinden geri verdim
Bu seferde babasının telinden girmiş arkadaşlarının telinden girmiş çıldırmamak elde değil
babana söyleyecem dediğimde çok korkuyor ama yinede yapıyor korkmaktada haklı babası öldürrü bunu dayaktan
Gitarmı alsam bilemedim oda hediye gibi olucak ya Evinde pc alsamda bir çağre yok ofiste şu anda bir ton pc var önünde istedikten sorna giriyor
Kuranla amacım allah korkusu yaldan dolandan uzak durması
Dayak istiyor yani kusura bakma da. aslinda gitar iyi fikir ama bu onu daha da çok simartabilir ya da aslinda sanatla ugrasmak onun dikkatini dagitabilir gitar düşün derim gitar iyidir onu ugrastirir ama saril bir guzel konus once
Hayatımız sanat inşaat şirketimiz var
Dekorasyon bölümünde yanımda duruyor iç mimari modellemede yok onada ilgsini yok ben anlamadım bu kızı
Ya ne yapcaksa yapsın gelsin 18 yaşına yaptığı şeyin sorumlulupunu taşısın eyw ama daha ufak kfası dahada ufak :(
Başka bu ceza daha uygun olur aslında sosyal bir aktivitesi olsa iyi olur
cep telefonunu al elinden ya da bilgisayarını
2 sinide aylar önce aldım babasının telinden girmiş bu seferde olmadı arkadaşlarının telinden
Siz bir bayan olarak nasıl bu yoldan vaz geçerdiniz
Kura öğrenmek ceza mı?
Kısmen evet
zorunlu iş ver
gündeliğe gönder :D
Temizlik yaptırıyorum ofiste bolca
annesi yok mu
Önce oku detayı sonra yorum yap yürü
sen karisma bence :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar