yeni soru :
Hollandadan yenı tasındım hollandalıyım bir iş için 2 hafta once yasım (22) bebeke tasındım burada ne yapabılırım yenı oldgum ıcın arkadasım yok canım sıkılıyro burada sizlerle konusuyorum ::))) ne yapabılırım burada sizce? tesekkurler..
Aşk İlişkileri
Cam Cilt
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boy1234 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İlla bir anlamımı olması gerekiyor? Ben alısmısım bacak bacak ustune atmadan duramıyorum otobuste bile illa atılcak o bacak o bacagın ustune. Alıskanlık gibi bir sey bu
Evet
Oturdugum zaman istemsiz yaptıfım bir sey bu. Yer yoksa ayakta dururum yani illa oturcam diye bir kaide mi var
Normal oturunca bacaklar dağınık ve şişman gözüküyor ama bacak bacak üstüne atınca hem daha rahat hem daha düzgün duruyor
Evet :)
Bende nadiren ama. Ayip ayip bacak bacak ustune atilmaz hele buyuklerin yaninda aa :D
çok seksi duruyo bence:D hemde rahat öyle oturmak alışkanlık yaptı :D
bir cafe ye falan gidince bende atarım ama özel bir sebebi yok sadece daha rahat. Fakat büyüklerin yanında olmaz tabi.
Okulda alıştığım alışkanlık. Çok rahat oluyor. Çoğu zaman yapmam gerçi
Bence rahat bir oturuş bana rahat geldiği için ama diğerlerini bilemem :D
Sanada iyi geceler :)
Ben bacak bacak üstüne atıp sonra diğer bacağımı tekrar geçiriyorum içinden öyle daha rahat 😄
galeri.uludagsozluk.com/.../...ne-atmak_118620.jpg
Böyle bişeyler
Ya kusura bakma.. cok mesaj yazdım ama tek yasıyorum ben turkıyede yasamaya basladım 2 hafta once. Bebegı bılıyormusun orada hollandada dogdum bugdum canımda sıkılıyor daha burada birini tanımadım :)) sitede seni buldum bir de annem babam onlarda hollandada :)) kusura bakma :(
ben daha rahat ettiğim için yapıyorum başka anlamdamı varmış aman be :) çok inceliosunuz çok
Oturmayin selulit yapiyo
En önemli sebebi mini etek giydiğimiz için
Mini etekle bacak bacak üstüne attığın zaman frikik vermezsin.
daha rahat ediyorum :)
Benim bacağim agriyorda ondan atıyorum 😄😝😋
bende çok nadiren otururum
Alışkanlık.
Daha rahat 😂
oturma şekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar