Küçükken hepimiz yaramazlık yapmışızdır. Aklıma geldi sorayım dedim. Ben de küçükken çok yaramazdım. Aklıma gelenleri söyliyim. Mesela ablam yılandan çok korkardı televizyonda görsün böyle hala gözlerini kapatır :)) ben de birgün anneme oyuncak yılan aldırmıştım. :)) :)) gittim onun yatağına koydum yorganın altına yatağı bir açtı vallahi apartman inledi sonra tabi babam da beni inletti o bağırdığı için :))
Sonraaa cuma namazlarına giderdik ama sadece yazın giderdim cuma namazına. Ya inanır mısınız gülme krizi tutuyordu beni yemin ediyorum sıkmaktan pancar gibi oluyordu yüzüm. Ya aklıma öyle bir muziplikler geliyordu ki dışarıda gelmiyordu aklıma.
Bizim yazlığa giden yol tüm sitelere giden yoldu. Biz gidiyorduk o yollara büyük büyük taşlar diziyoduk millet geçemesin diye adam durup o taşları çekip öyle geçiyordu acayip zevkliydi yaa.
Sonra torpil falan alıyoduk milletin bahçesine atıp kaçıyorduk.
Şimdi yazarken aklıma geliyor da o günler çok yaramazmışım ben gerçekten. :)) :))
Sonraaa cuma namazlarına giderdik ama sadece yazın giderdim cuma namazına. Ya inanır mısınız gülme krizi tutuyordu beni yemin ediyorum sıkmaktan pancar gibi oluyordu yüzüm. Ya aklıma öyle bir muziplikler geliyordu ki dışarıda gelmiyordu aklıma.
Bizim yazlığa giden yol tüm sitelere giden yoldu. Biz gidiyorduk o yollara büyük büyük taşlar diziyoduk millet geçemesin diye adam durup o taşları çekip öyle geçiyordu acayip zevkliydi yaa.
Sonra torpil falan alıyoduk milletin bahçesine atıp kaçıyorduk.
Şimdi yazarken aklıma geliyor da o günler çok yaramazmışım ben gerçekten. :)) :))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer