Güzel olsa anlarım ama bir bakıyorum tipsizin biri güzel değil hiç yakışıklı değil ama egolu özgüvenli neden bu insanlar böyle?
Cevabın nedir?
+1 yılÖzgüvenin yanına yerleştirdiğin ve insanların ego diye adlandırdığı tabirin aslında özgüvenle alakası yok.
Özgüven, zaten herkeste potansiyel olarak bulunan; ama toplumsal birtakım basmakalıp yargılardan ve anlayışlardan dolayı (tıpkı senin bu soruda yaptığın gibi) ya da ailevi eğitimsel çevrelerce sınırlanarak kısılan bir kavramdır. Lakin, bu anlayış özgüvenin yakışıklı ya da çirkin veya da bir güzel de olma ihtimalini değiştirmez.
Egoya gelince ki bu da anlam genişlemesine uğrayıp kişilikteki insanları aşağılayarak kendini yüceltme, nefsini doyurmak için beğenilmeyi ve takdir edilmeyi isteme gibi acizce duygular için kullanılır. Ama temelde ego bu söylediğim ilkel anlayışları kişinin mantığıyla sınırlayan ve toplumsal olarak da herkesin mantığına uyabilecek şekilde davranışları uyarlanan düşüncesel mekanizmadır.
O yüzden tespitin aslında şunu söylüyor:
"Bana göre çirkin dediğim insanlar, hiçbir şekilde davranışlarında benim gibi olmamalılar. Benim hak ettiğim ve göstermem gereken davranışları ya da ilişkilerimdeki hareketlerin benzerlerini dahi onların da ilişkilerine yansıtmaması ya da tavırlarında bu tarz şeylerin olmaması gerekir"
Yani aslında yukarıda senin çirkin ve tipsiz dediğin ego kavramını aslında bu soruyla sen göstermiş oluyorsun ki bu da ilkel bir davranıştan başka bir şey olmuyor...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özgüveni olacak tabi egosu da, fakat egosunu ön yargı olarak karşısında ki insanlara yansıtmayacak, alta ki adamdan tiplisi var mı sence, bence yok, çünkü gülüyor. Takma kafana, iyi günler.
www.trf1.net/wp-content/uploads/%C3%A7irkin.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyleyim. karsilarina birgun cok guzel cok iyi bir kadin cikiyor. kadin sevmek istiyor seviyor askla besliyor. cirkin demiyor tipsiz demiyor ask kor ediyor. guzel kadin tarafindan hunharca sevilmeye alisik olmayan bu ezik tipin de gtu fezaya degiyor. ve basliyor kendisini brad pitt sanmaya. tam o vakit birakip dogal ortamina salacaksin onu. ki gorsun aslinda vasat oldugunu. guzel tarafindan aska doyurulan her ezik erkekte bu gereksiz ozguvenden var.
02 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda da oluyor ama
Cevap sahibi+1 yılonlarda guzel bir adam tarafindan seviliyodur dostum.
+1 yılBaZen bende istemeden gıcık olduğum kişiler için dış görünüşleriyle onları yargıladığım olmuştur. En çok ta kendisine aynada bakmayıp başkasına laf atan insanlara sinir oluyorum. Dediğin şey benim başımada geldi. Adamın biri boyum 170 kilom 63 olduğu halde, o balkon gibi duran göbeğiyle, benimle şişmansın diye dalga geçti. Yok efendim 54-55 olmalıymışım. Sanane be kardeşim sen aynada o tipine bakmadın mı hiç neyine güveniyor bnde anlamış değilim
15 Yorumla
Soran+1 yılDediğimi bir sen anladın nerdeyse millet konuyu anlamıyor bilmiyor gelmiş hakaret ediyorlar. Bende tam bundan Söz ediyordum
- +1 yıl
Ben sana hak veriyorum, bizzat yaşadığım durumlardan birisi. Kimse haddini bilmiyor.
Soran+1 yılBoş ver ya sende değiştir kendini mutlu ol
- +1 yıl
Ben zaten kendimle barışığım. Kilom boyumla dengeli. O hadsizimi kafaya takcam. Kedi ciğer mevzusu.
Soran+1 yılAman boşver
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
17Cevap
+1 yılGüzellikmidir insanı özgüven yapan? Yoksa hayata bakışı ve ruhu mu? Senin düşüncene göre çirkin insanlar sönük pısırık mı olsun? Çok yanlış bir yaklaşım.. Ben de sana bir soru sormak istiyorum sen de özgüven var mı? Çünkü olmaması gerek (senin anlayışına göre)
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic sevmediğim ama herkeste olan bir durum ama en azindan kizlari cozdum dapdar giyiyolar fizigi cikariyolar ya da makyaj yapiolar e erkeklerde tabi yaziyo bunlara en cirkininde bile ozguven olusuyo sonra dogal olsa herkes ben sanmiyorm boyle ozguven yasicaklarini
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılÖzgüven tiple değil karakterle elde edilir. Zaten tiple elde edilen özgüven özgüven değildir cehalet ve aptallıktır kandırmacadır bir nevi.
23 Yorumla
Soran+1 yılGeneli tiple elde etmiş
- +1 yıl
Kimse tiple özgüven elde etmez arkadaşım
- +1 yıl
Senin o bahsettiğin olay egodur ego ile özgüven bambaşka şeyler misal bir konuca ciddi bir bilgi sahibi olan kişi özgüvenlidir zerre çekinmeden o konu hakkında konuşur ne bileyim atıyorum japonyaya gitmiş japon kültürünü öğrenmiş biri bu konu hakkında rahatça konuşur özgüveni yerindedir.
ya da ne bileyim ilişkileri iyidir özgüvenlidir çabuk kaynaşır insanlarla bu binlerce dala ayrıla bilir.
Lakin ego denilen şey örnek ben yakışıklıyım tarzı kuruntulardır halbuki dışarıda herkes bu tip insanlara aptal gözüyle bakar ya da efendim en çok ben gezdim ettim gördüm geçirdim demek egodur anlata bilimmi yani özgüven bilgi sahibi olanda bulunurken ego bencilik yapanda bulunur ego çok tehlikeli bir şeydir özgüven ise çok yararlı çok farkları var yani.
+1 yılTipsiz insanlar olabilir belki yereklerinde vardır özgüveni belki bilemezssin tipsiz dediklerinin dışarda kral olup olamadıklarını senden daha iyi olduklarını bilemezssin havalı olmak için tip değil bazı şeyler yeterli bir insan zenginliğinle, yüreğiyle, sevgisiyle, herşeyiyle övünür ve hakkıdırda tabiki.
İnsanın güzelliği tip değildir kalbidir.00 Yorumla
+1 yılBir insanin kendine güvenmesiyle tipine güvenmesi arasında fark var yalnız özgüven ve kendini begenmislik De burada ayrılıyor işte :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayan tarafını ele aldım ben ama
Neden tipi kötü diye özgüven li olamaz mı ki? Herşey tip mi?
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence öyle
Soran+1 yılBen her şekilde bakarım
Abazanın biri çıkıyor güzelsin diyor kız kendini Bişey sanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın bence de
- +1 yıl
Aynen aynen
+1 yılSadece yakışıklılar ya da guzrller ozguvenli olcak die bir şey yok insanın kendiyle alakalı her haltı ego sanmayın 😒
424 Yorumla
Soran+1 yılBiz her haltı öyle mi sandık şimdi onu mu diyorsun
- +1 yıl
Dediğinden o çıkıyor
Soran+1 yılSenden beklemezdim bunu terbiyesiz olmuşsun iyice
- +1 yıl
Terbiyesiz mi bence kelimenin anlamını öğren cumleme bak terbiyesiz bir şey soylemişmiyim bu hayatta kimse 4-4luk değil isteyen istediği kadar ozguvenli olsun egoist demiyorum bak ikisi farklı
Soran+1 yılBana dediğin şey her haltı ego sanmayın bu mu yani 4 4 lük olan
- +1 yıl
Bence kitap oku dediğimi anlamımışsın ordan bir kelimeyi aşağıdan bir kelimeyi alıp birleştirme
- +1 yıl
Ego farklı ozguven farklı isteyen istediği kadar ozguvenli olur
Soran+1 yılBak benim tarafıma hakaret ettiğin apaçık ortada insanın kendiyle alakalı hepsini ego sanmayın bilmem ne diye bana söyledin soruyu soran benim yeterince kitap okuyan biriyim merak etme sen cahil yaptın bir de yani terbiyesiz ligin bu kadarına da pes doğrusu
- +1 yıl
Çunku oyle sanıyorsun istediğini soylemedim diede terbiyesiz falan da hiç olmuyorum k. bakma madem okadar okuyorsun terbiyesizin anlamını öğren
Soran+1 yılTerbiyesiz anlamını gayet iyi biliyorum bir kaç anlamı var sen onları öğren sonra yorum yap birden tepki verme zaten sessiz sakinden korkacaksın diye boşuna demiyorlar efendi görünüyorsun ama öyle olmadığını düşünüyorum artık insanlar iki yüzlü demek ki
- +1 yıl
Ben sessiz sakin biri değilim zaten tanımadığın bir insana iki yüzlü demen komik ne ben seni tanıyorum nede sen beni.
Soran+1 yılÖyle sessiz sakin demedim mecazen
- +1 yıl
Ama dediğindr çok saçma benim karakterini davrsnış şeklimi bilmiyorsun ve iki yuzlu diyorsun ne kadar mantıklı
Soran+1 yılBiliyorum yeterince
- +1 yıl
Goruş falan okuyunca tanımış olmuyorsun k. bakma
Soran+1 yılOkuyunca tanıdığımı söylemedim zaten
- +1 yıl
Tamam sen tamıyorum san
Soran+1 yılSanmıyorum biliyorum
- +1 yıl
Sorsan hakkımda birşey bilmezssin ama tanıyorsun ciddi ciddi sinir oluyorum 😒
Soran+1 yılSinir olacak bişey yok
- +1 yıl
Tanıyorum deme o zaman
Soran+1 yılDerim çünkü öylr
- +1 yıl
Nesaniyorsansan ya Allah Allahzorla insani siniredersiniz 😠
Soran+1 yılAraştırdım biraz bişey sanmıyorum sadece bildiğimi söyledim rahatsız etmek veya sinir etmek değildi amacım
+1 yılbir şey eksik olunca bir şey fazladan oluyo demekki insanda
11 Yorumla
Soran+1 yılAma kesin bişey yok diyorsun
+1 yılÖzgüven tiple alakalı bişey değil
Ne yani çirkinsede ezik mi olsun ki
Çok saçma düşünceler bunlar33 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun
- +1 yıl
Hiçte bilene nesi yanlış bunun söylesene
Özgüven herkesde olan bişey değil o yüzden sen kıskanıyosun :-D
Ben özgüvenli insanları hep takdir ederim..
Ayrıca bunun tiple alakalı olduğunu da hiç düşünmüyorum.21 Yorumla
Soran+1 yılAlakalı aslında
+1 yılkesinlikle katılıyorum. etrafındaki çoğu abaza yüzünden..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü ya iğrenç görünüyorlar
özgüven aileden gelir bu kişinin nasıl yetiştirildiğiyle de alakalı bir durum bir de tip falan böyle şeylerin çok üstünde durmadıkları içinde olabilir.
Aşırı kendine güvenenler de çekilmiyor ukala , kendini beğenmiş oluyorlar00 YorumlaKişiliği güçlüdür insanları eleştirmek yerine hayatına odaklan.
11 Yorumla
Soran+1 yılYeterince odaklandım
+1 yılHerşey tip degil diyorum biraz zeka karizma gerek sanki:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında birileri güzel ya da yakışıklı olduklarını söylüyorlar onlarda inanıyor senin gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılBana söyleyen olmadı için rahat olsun bilmeden konuşma
+1 yılİnsanları tamlamasından, ya da aldığı tek bir kişi dahi olsa ilgiden
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişey bu
- +1 yıl
Kötü birşey tabi düşünmeden konusur çünkü bir b*k olduğunu sanr
+1 yılO özgüvenle egoyla kendini tatmin ediyo işte napsin yaziik😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öylr düşünüyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım tipsizim diye ölemeyeceğim şimdi. Kusuruma bakma. :D
012 Yorumla
Soran+1 yılAbla ölseydin ama ya
- +1 yıl
Ağzına lahmacun küreğiyle vururum, ablaya öyle denir mi eşek sıpası?
Soran+1 yılDerim ben bir kere hih
- +1 yıl
Ağzına acı biber lazım olmuş senin..
Soran+1 yılÇok severim fazla fazla vee
- +1 yıl
Töbe ya :D Hem öl diyor ablasına hemde dediklerine bak. :D Tam dayaklıksın sıpa :)
Soran+1 yılDöverim abla filan dinlemem ki
- +1 yıl
Kolaydı öyle. :|
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
Ablalıktan istifa ediyorum. Git kendine tipi güzel bir abla bul hıh.
Soran+1 yılOlar
- +1 yıl
İyi yazma daha.
+1 yılTipsiziz diye ölelim mi yani? Özgüvenimiz de mi olmasın 😞😞
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet lütfen
- +1 yıl
Peki bileklerimi kesmeye gidiyorum.. Shh sakın durdurma beni.. 😞✊🔪
Soran+1 yılGüle güle
- +1 yıl
Gıcıklık.. Etmiyorum intihar falan hıh -,-
Soran+1 yılGoodbye
+1 yılTip önemli değil aga. Konusmasını bilecen paran da olacak
11 Yorumla
Soran+1 yılParası olmayan da çok ama
+1 yılDemek ki Kendisi ve çevresiyle barışık.
Ama
Öz güven ile ego arasındaki o ince Çizgiyi de
korumak gerek yoksa çok itici bir hal alıyor.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılSeninki nerden geliyorsa onlarınki de ordan geliyordur :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bende
+1 yılKaraker meselesi. (Gerci olmayan seyin davasi olmaz orasi da apayri bir ironi... )
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılGenelde nerde kısa bodur cirkiň kız var ego tavan yapar çok. Manasız bana çok komik geliyorlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelk sana göre tipsiz başkasına göre tiplidir ;) nolcak?
17 Yorumla
Soran+1 yılHerkese göre tipsiz olandan bahsettim
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsuun? Belki bana göre tipliii
Soran+1 yılBilirim ben
Cevap sahibi+1 yılÇok bilmiş
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılYok şaka bir yana doğru söylemişsin burada herkes de özgüven tavan yapmış
Soran+1 yılBende onu diyorum işte
ego için sadece tip yeterli değil bazıları parasına bazıları beynine bazıları diğer şeylerine.. güveniyor maalesef keşke her şey tiple bitseydi ya !!! :)
00 YorumlaValla benim özgüvenim yok tipimde allaha şükür fena değil
00 Yorumla
+1 yılKendine güvenen erkek yakisiklidan daha çekici dostum tecrübe ile herseyin başı kendine güven
10 YorumlaKimisinin Parası Kimisinin Kaldırılmış Egosu Var ;)
00 Yorumla
+1 yılKültürlü iyi yetişmiş olmalarından
14 Yorumla
Soran+1 yılYok bence bununla bir alakası
- +1 yıl
Neyle peki?
Soran+1 yılÇoğuna yükleniyor bu
- +1 yıl
Özgüven farkındalık ve hayat tecribesi..
+1 yılBence bu iyi bir sey. Takdir edilesi.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı. Tipinin olmadigindan geliyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilr ablacığım
+1 yıl3310 olan
attığı trip galaxy s501 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılEgolu insanlara tahammulum yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimde
Demekki begeniyorlar kendilerini
12 Yorumla
Soran+1 yılAma kendini beğenmiş biri itici
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Öyle işte mantikli bir açiklamasi yok henüz:D
01 Yorumla
Soran+1 yılbir açıklama getirsene
+1 yılDemek ki başka bişe var başkan oluyor yani
00 YorumlaNe zamandan beri özgüven tiple ölçülmeye başladı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendileriyle barışıklar demek ki.
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi bişey mi bu
Cevap sahibi+1 yılTabiki. Özgüven sağlayan da bu değil midir? Başkalarının seni tipsiz bulmasına karşı savaşıyorsun ya da bunun sorun haline getirmiyorsun bu iyi bir şey bence
Soran+1 yılAma çoğu zaman da kötü
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana cirkin baskasina guzell
01 Yorumla
Soran+1 yılO dq farklı bir durum
Tiple alakali degil olmasi da sacma olur zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz olduğunu düşünüyorum
tiple ne alakası var :D
25 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli ama tip de. Tipsiz biri kendini kral sanıyor bazen
Soran+1 yılSen biraz daha incele yeterince başarısız özgüvenli kişiler var ergen değilim ayrıca
Soran+1 yılÖzgüven mi?
Benim hiç yok öyle bir şeyim kendime güvenmem bile. Bilmeden konuşma bence sen
Kesin onda bişey vardır ya Aklında ya da parası
021 Yorumla
Soran+1 yılBelki çevredekiler yüzünden
Soran+1 yılBunları toparlamak öldürmek lazım aslında
Soran+1 yılÖylesi çok zor bu hayatta
Soran+1 yılHiç kimse umrunda değil ben kendimce takılıyorum arkadaşım da yok kimseyle ilgilenmiyorum hep kendim yapıyorum bişeyleri
Soran+1 yılEğer iyi biri çıkarsa onu da alır ikimiz yaparız brn böyle düşünüyorum
Soran+1 yılArtık alıştım ben ne yaparsam yapayım kendim için yapıyorum
Soran+1 yılBende öylr düşünüyorum. Çünkü düzgün biri kalmadı ve kimse hak etmiyor benim yanımda olmayı vardır belki ama bulamadım daha birilerini arayış içinde de değilim zaten hiç gerek yok kendimi üzmemeye çalışıyorum
Soran+1 yılÇıkarsa da çıkmazsa da artık bilmiyorum ama iyi görünmeye çalışıyorum
Soran+1 yılZaten olduğum gibiyim tek değişen huyum mutlu ediyorum kendimi
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Soran+1 yılAynen
+1 yılBence tiple alakası yok durumun
00 YorumlaSenin de karakterin kötü hacı
40 Yorumla
+1 yılözgüven tip meselesi değil ki
010 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bişey demedim zaten ama tipsiz birinde özgüven tavan yani
- +1 yıl
bence sen çok yanlış anlamışsın 😎
- +1 yıl
konuyu 😎
Soran+1 yılEn iyi cevap a bakar mısın
- +1 yıl
ama özgüven bu değil ki :D :D :D
Soran+1 yılSen bir araştır bakalım
- +1 yıl
Kendini yakışıklı veya güzel bulduğu için veya kendinin nasıl olduğundan bir haber olup başkalarının kusurlarını yargılayan insanlar " özgüvenli " olmuyor. Özgüven, insanın yetiştirilme tarzıyla, hayatında yakaladığı başarılarla, yaptığı kariyerle, yetenekleriyle gelişen bir şey bence. O dediklerinin yansıttıkları özgüven meselesi değil yani her konuda kendine güvenmek, atılgan olmak değil gereksiz bir narsistlik. Hatta zaten bence bu, olmak istedikleri gibi olamayışları yüzünden oluyor. Kendilerine olan güvenleri yüzünden değil.
Soran+1 yılHayor bazen başka insanlar onlara özgüven depolar
- +1 yıl
hayır depolamaz soru çok saçma gidiyorum asdhflkf
Soran+1 yılDefol gelme bir daha döverim
Özgüven iyidir ama dozunda olmalı insanda
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de
Soran+1 yılIyy
Soran+1 yılBeğenmedim
Soran+1 yılBişey yazmadın bana
+1 yılBilmem anlamam ben 😕
02 Yorumla
Soran+1 yılNiğe
- +1 yıl
Ben öyle biri deyilim ki
Ne anlarım?
+1 yılÖzgüven içten gelen cesarettir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum hiç
Kendileriyle barışıklar iyi birşey bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence değil iyi filan bu
+1 yılVardir totolarini kaldiran
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok fazla
+1 yılNereden? Anlatsana brz. s. s
Skdjs 😄01 Yorumla
Soran+1 yılbir soru sorduk cevap verecek misin dalga geçmeden
ne yani olmayalim mi =//
10 Yorumlaİnsanları tipiyle yargilamaktan vazgecin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptık gene
Bilsek biz bilirdik ikiz
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmen gerekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ya bide bize söyleseler
07 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Cevap sahibi+1 yılneden guldun :(
Soran+1 yılSana
Cevap sahibi+1 yılsendemi anladin cirkin oldumu :(
Soran+1 yılHoho
Cevap sahibi+1 yıltamam susuyorum ve kendimi gizliye aliyorum :(
Soran+1 yılHaha
Çok fazla ego yüzünden
00 YorumlaHer şey tip değil ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yaptıkları yanlış
Kompleks diyoruz ona
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü demi
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Tipi olmayan çoğu insanın bu kadar özgüveni nereden geliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler