Çok acır mı? Ve dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Önceden tüy dökücü kremlerle alıyordum. İlk defa kökten alacağım :/
Önceden tüy dökücü kremlerle alıyordum. İlk defa kökten alacağım :/
ben ilk kuaföre yaptırdım .hiç jilet kullanmamıştım hep kremle aldırıyordum.Ya eli hafif bir kuaför bulacan yada korkuyorsan uyuşturucu jel var sürüyorsun uyuşuyor o bölge.eczanedede var kuaförlerdede öyle yap yada yaptır.
Acı kaçınılmaz.Ama yaptıkça alısacaksın ve sükredeceksin daha önce niye akıl edemedım diye.
Nasıl yapılacağını bilio musun .?
Yanlış yaparsan canın daha çok yanar.
Aslında bikini bölgesine yapacaksan rolon agdayla alt kısımlarda zorluk cekersin .Baslığı büyük olduğu için agdayı sürmekde zorlanırsın.Ben soğuk ağda bantlarını kullanıyorum bikini bölgesi için .
2 cm lik,3 cmlik parcalar halinde kesiyorum.Elimle ısıtıp,yapıştırıp cekıyorum.Küçük küçük yaptığım içinde o kadar acımıyor.Bi böyle dene istersen .
Acır. Sonrasında pamuğa yağ dök ve o bölgeni temizle. Yarın da banyo yaparsın.
lazer i de dusun
Cevap
5Cevap
ilk kez yapacaksan kuaföre yaptırman daha iyi. tek başına çok zorlanırsın ve tatlı canına kıyamazsın. kuaför 5 dakikada bitirir işini, sen de derin bir oh çekersin. bi de acı olcak tabi ama sonraları alışacaksın.
ilk kez yapıcaksan emla kremi öneririm.lokal anesteziktir ve acı hissini minimuma indirir.
Mum agdalari dene istersen, ama ilk kez kendi basina alicaksan dikkatli ol :/
şimdi oralar kıp kırmızı kızarırrr haaaaaa sivilce de olabilir.. bence dikkatli al aldıktan sonra yıka nemli mendille bi sil ya da nemlı sabunla
Ağda kadar tantanalı iş yok.
geçmiş olsun acır sanırım :)
Kökten çözüm. Devam et
ne önersemki acaba:))
lazerde yapabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar