gencim güzelim elimi sallasam ellisi saçımı sallasım bmv lisi senin hayatımdan gittiğine üzülmedim daha iyisi için seçme hakkım olduğuna sevinçliyim bana yaşatamadığın her şey için teşekkürler adresin değişirse bildirde sevgilimle kaldığımız otelden sanada kart atayım... de gitsin :)))) tecrübe ile sabit işe yarıyor kartıda attım süper işe yaradı :)
08 Yorumla- +1 yıl
Ben bana donsun istiyorum aslinda o sekilde nasil atarim attim goruselim diye cevap vermedi
- +1 yıl
sana dönsünmü istiyorsun yoksa onu süründürmekmi ? çünkü o seden ve seninle olacaklardan ümidi kesmiş, onu ancak senden istediği şeyi vereceğine ikna edersen inandırırsan tekrar kazanabilirsin ama ciddi değilsen uğraşma sonunda sen üzülrsün. tahminim doğru ise o sex istiyor sen buna hazır değilsen bulaşma derim
- +1 yıl
sex istemiyor hem bana dönsün hemde sürünsün istiyorum bilmiyorum kafam karışık o mutlu ben üzgünüm mesaj attım cevap vermedi öküz
- +1 yıl
hoş geldin iyi geceler, valla hakkaten öküzmüş bir erkek sex istemiyorsa ne diye öküzlük yaparki senin gibi bir hatu bulmuş daha neisterki, neyse kafanı karıştırma çivi çiviyi söker bak keyfine öküzler için üzülmeye değmez sen kadınsın başını dik tut o öküz üzülür ilerde inan buna...
- +1 yıl
üzülcegini sanmıyorum alem yapıyor kaybetmemek için herşeyi yaptım hayattan zevk almıyormuş bırakması o yüzden yardım edin dönsün ve tekmeyi ben basıyım
- +1 yıl
canım benim o seni çözmüş seninle oynuyor alem yapıyorsa hayattan zevk almaması nedemek ? demekki zevk alıyorki alem yapıyor, sen kendine şu soruyu sor senden ne istedi yada nasıl olmanı istedide sen yapmadın ve senden o yüzden ayrıldı bunun cevabını verirsen çözümü buldun demektir. ben hala erkekleri elde etmenin en garanti ve kesin çözümün önce sex sonra kıskandırmak olduğunu söylerim sana...
- +1 yıl
Aslinda benim triplerim giyinis tarzim ve onun bazi sorunlari benim ivin en iyisi benimle ayrilmakmis dedigin seyi de ben yapamam bugun goruselim diye mesaj attim ne cevap ne birsey ben intikam almak istiyorum donsun bana alistiktan sonra tekmeyi vurmak vicdan azabi duysun istiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılMutlu olmak için yarını beklemene gerek yok demek ;)
129 Yorumla- +1 yıl
Ben aslinda iki turlu anladim benden ayrildigi icin pisman ve bi yonden de ayrildigi icin mutlu
- +1 yıl
sözlerde bir eksiklik var aslında o bunu demek istemiş
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...;) - +1 yıl
Adim mi atiyiz sizce
- +1 yıl
aslında sevgilinle ayrılmanız ikinizin anlaşarak ayrılmış olmanız mı? neden nasıl ayrıldığınızı bilmiyorum ama yoruma şöyle açıklık getire bilirim kısaca bunu demek istemiş olabilir
biz ayrıldık evet şuan mutsuzuz belki ama ömür boyu mutsuz olacak değiliz belki yeni bir aşk başlangıcı olacak ikimiz içinde mutlu olmaya devam edelim diyor yada yeniden barışmak istiyorsa bunun sinyalini bekliyor senden tabi ki ikiniz aranızda yaşananı hiç birimiz buradan açıklayamayız - +1 yıl
Acikcasi bende anlamadim trip atmam di fazlada atmiyordum ayrildiktan sonra oturduk konustuk hayattan zevk almiyormus gunu birlik takilcakmis bizim kafa yapimiz ayniymis olmazmis
- +1 yıl
o ayrılmayı kafasına koymuş çoktan sana da üzülmemen için böyle alıntı sözle cevap vermiş bu hikayeyi biliyor musun ?
- +1 yıl
Avucumdaki Kelebek!..
“Bir genç kız, bilge adamı şaşırtmak ister. İki elinin arasına bir kelebek koyar ve bilge adama, 'Avucumun içinde bir kelebek var, canlı mı ölü mü?' diye sorar. Ölü derse kelebeği salıverecek, canlı derse avucunu bastırıp kelebeği öldürecektir. Bilge adam her ne derse desin tersini ispat etmiş olacaktır.
Kız kapalı tuttuğu ellerini bilgeye doğru uzatıyor: 'Avucumun içinde bir kelebek var. Canlı mı, ölü mü?' Bilge adam cevap vermeden önce, uzun uzun kızın gözlerinin için - +1 yıl
içine bakar ve cevap verir: 'Canlı da olması, ölü de olması senin ellerinde kızım, senin ellerinde ” ;)
- +1 yıl
Hayir ondan oncede hayatima fon cekte duzelsin yazmis acikcasi onlari ustume indim severek sarilarak ayrildik inat ve ben aramaya korkuyorum biliyorum aramassam o da aramicak
- +1 yıl
ben karşımdaki insanı gerçekten çok seviyorsam karşımda ki insanda bayan olduğu için ne kadar inatta olsam da onun beni sevdiği halde aramayacağını mutlaka önce benim aramam gerektiğini düşünür arardım çünkü bayanlar daha kırılgan hassastır ;) Hikayedeki gibi tercih sana ait avucunun içinde telefon ;)
- +1 yıl
Evet guzel demis bilge
- +1 yıl
Korkuyorum dicek birsey bulamiyorum daha kotu olursa uzulurum
- +1 yıl
Günü birlik takılmak istediğini söyledin biraz önce doğrumu anladım eyer gerçekten öyle ise o tarz insanlar sorumluluk almaktan korkarlar sen günü birlik ilişki yaşamak istiyor musun? önce onu söyle
- +1 yıl
Tabiki hayir bir iliskiye baslarken sonu evlilik ilmali gunu birlik derken hayatima sevgili olarak kimse girmez artik ark takilalim kizlarla gecelik derse gidelim hayirda demem dedi seni ozlicem diyipte ayrildik
- +1 yıl
anladım ama yinede çok seviyorsam ben ayrılmazdım ama karşı taraf ayrılalım diyorsa yapacak bir şey yok sanırım sen ilk önce ayrılmak isteğini söyledin öyle ise korkma barışmaktan ikinizde seviyorsanız tabi ki bir birinizi
- +1 yıl
Mesaj atsam ne aticam sonra dayanamadi atti 2 gun sonra veya hala rahatsiz ediyosun falan derse uzulurum
- +1 yıl
Her gün üzülmektense 1 gün üzülmek daha mantıklı ;) Atacağın mesaj da bu olsun Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur nasılsın ?
- +1 yıl
Beni engelledikten sonra yazdi ben baska faceden baktim nasil aciklicam onu yardim lutfen:-(ne yazsam affeder
- +1 yıl
Önce şunu açıklığa kavuşturalım sen mi ayrılmak istedin onu bıraktın ? birde ben ayrılsam da engellemem bak gerçekten seni sevmiyorsa bırakmak istemişse sende unut gitsin ama onu kırdığını incittiğini düşünüyorsan tel mesaj at o zaman
- +1 yıl
Bi bakima o istedi anlamadim dinlemedim laf saydim kirildi haliyle cok dil doktum ama tukurdugumu yalamam diyor seviyorum da
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu sozumu yazip gondersem
- +1 yıl
olabilir kaybedecek bir şeyin var mı? ;)
- +1 yıl
Gonderiyoruuuum:-\
- +1 yıl
gönder en azından bir şey kaybetmezsin olumlu yada olumsuz vicdanın rahat olur ve kafandaki soru işaretleri kalkar hakkında hayırlısı olsun ;)
- +1 yıl
Tesekkurler ama atmasaydim cevap yok malesef :-(
- +1 yıl
zaman ve sabır bunu unutma sen üzerine düşeni yaptım dersin en azından ve mesaj attıysan bekle bir daha atma cevap gelene kadar. ve inana bana bir azcık sevgi sana karşı hisleri kalmış ise sana cevap verecektir yoksa çoktan bitirmiş ve bunda seni bir suçun yok suçluluk duygusuna kapılma ok ,)
- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim her şey gönlünce olsun mutlu olman dileğiyle ;)
Herkes buna farklı bakabilir ama bence demek istenen nehir hiçbir zaman durmaz ,akar ve nehrin durması için sonsuza kadar beklersin. Yarını beklersen mutlu olmak için. O mutluluğa hiçbir zaman ulaşamazsın yada elinden kaçırırsın.
02 Yorumla- +1 yıl
bu ne abi yaa ruya tabiri gibi :)) ben de bu gece ruyamda asker oluyodumm.. hadi bunu da aciklayin ataistler :P
- +1 yıl
O hangi kafayla yazdi acep
nehir asla durmaz duran sen akan da hayat olur bacım mutlu olmayı sürekli ertelersen asla mutlu olamazsın bırak anı yaşa.
03 Yorumla- +1 yıl
Haklisin kiymet bilmez biri yuzunden uzulmenin manasi yok yokta kalbe de soz gecse bide
- +1 yıl
Hic birsey...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSöylüyorum, hayat devam ediyor , akıp gidiyor yani , sen olduğun yerde sayarsan hayattan çok şey kaçırırsın, kaçırdıklarının ne olduğunu hiç bilemezsin... Her günü dolu dolu yaşa, hayatını erteleme, geçmişte yaşanan kötü olayları, eski sevgiliyi unut, yaşamaya bak ...
02 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel aciklamissin bende benden bir isaret bekliyor diye dusunmustum
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılsevcansevcan dün konuştuk seninle yine bunalıma girmişsin şunu unutma! sen ağzınla kuş tutsan o çocuk seni sevmiyorsa dönmez bu sadece senin için geçerli değil her insan için geçerli ama bir insan gerçekten seviyorsa eninde sonunda döner sevdiğine ok
03 Yorumla- +1 yıl
10 gundur bunalimdan cikamadim ki hep aklim da. Ne olursa olsun donsun istiyorum cunku ben seviyorum onu
- +1 yıl
İyi güzel diyorsun da sevmen güzel şey ama sevcan bazı şeyleri kabullenmekte gerek acıda olsa bir gerçek var oda sadece senin istemiş ve sevmiş olman şu durumda bende zamanında karşılıksız sevdim birini ne yaptıysam ettiysem olmadı yok kız sevmiyor zorla da sevgi olmaz bırakmak lazım bir noktadan sonra akışına belki böylesi hayırlısı ilerde daha iyi biri senin seveceğin aşık olacağın biri çıkacak hayat bu ne zaman nerede nasıl aşık olacağını bilemez insan
- +1 yıl
Oyle ama o olsun istiyorum
Ölumlu dunya, sunu coziyim sonra kendime vakit ayiririm bunu yapiyim sonra mutlu olurum derken zaman geciyo, tipki nehir gibi, senin yapman gereken bi sandal bulup karsiya gecmek, yani bi an once kendine vakit ayirmaya basla baskalarinin dertleriyle degil de kendinkilerle ilgilen ne olursa olsun hayata olumlu bak seni neler mutlu ediyosa onlari yap yarina erteleme Hayat fani ölum ani.
01 Yorumla- +1 yıl
Hee guzel acikladin
Sıkıntılar gecedir;dinlen...
Kederlenme...!
Sabah elbet olacak...!
Hz.Mevlana(k.s)
Bunu başarabilip nehir durmasa da senin kendi içinde mutlu olup kederlenmemendir...Sıkıntılar bitmese de...02 Yorumla- +1 yıl
Mutlu olmak icin birseyleri bekliyor galiba
- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılDöner mi görürüz ama dönmezse lütfen hayatına devam et ...Bence o seni bırakmış bile... Nehir olmuş akmış gitmiş, sense hala aynı yerdesin ...
03 Yorumla- +1 yıl
Haklisin aslinda o hayatina bakiyor ben ise mutsuz gozler sis dolaniyorum pisman olmasi gerekiyor ben den ayrildigina ama oylede biri degil tukurdugunu yalamaz
- +1 yıl
İşte sen de hayatına devam et, söküp atmak kolay değil belki ama, geride kalma hayattan ...
- +1 yıl
Olmuyor :-(
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. ve insanoğlu köprüyü keşfetti... sen insansın büyük düşün
05 Yorumla- +1 yıl
dalga geçilcek bir konu değil vicdan azabı duysun istiyorum agır sözler olsun istiyorum kafam durdu aglamaktan gözlerim şişti o ise gülüp egleniyor
- +1 yıl
böyle birşeyi hissetmeyen birinsana bi,r mesajla yaşatamazsın bu seni acınası gösterir,bişdiğin gibi vicdan azabı dışarıdan dürtü almaz, bu seni terkeden kişinin içinde duyacağı bir histir,pişmanlık vicdan zabı değildir,vicdan azabı acıdığın şeye karşı olur, kendini bu kadar acınası gösterme...dalga geçmiyorum, dalga geçen sensin.
- +1 yıl
aslında haklısın kendi kaybettiği için üzülsün çok yüz verince şımardı çok haklısın
+1 yılGuzel soz yaz bunu... bekleme harekete gec dio. erteleme hayallerini diyor.. alnindan operim ben o adami...
03 Yorumla- +1 yıl
Hayallerini erteleyen beni bikakip giden de o
- +1 yıl
demekki sende beklemekten sklmis isteee... gercek hayallerinin pesine dusmeye gitmiss.. bosver be ustat
- +1 yıl
Sklmstr dogrudur ama benim gibi sevende zor bulur herseyi yaptim onn icin
Çaba sarf etmeden, mutluluğu yakalayamazsın diyor kısa ve net.
016 Yorumla- +1 yıl
Caba sarf etcek insan olsaydi birakmazdi beni
- +1 yıl
Sana kizmiyorum ona kiziyorum elim de olsa doverim o egleniyor iciyor geziyor ben barismak icin kafa patlatiyorum
- +1 yıl
Banada oyle geliyor yok sebepten ayrildi hayattan zevk almiyormus
- +1 yıl
Bende bekliyorum bieyler yapsin diye
- +1 yıl
Aramasi gibi
- +1 yıl
Aramicak uzulen ben olcam o şu an egleniyor bense uzgun
- +1 yıl
Evet yapcak birsey yok kendi kaybeder
- +1 yıl
Tesekurler
bugünün işini yarına bırakmanın felsefik hali ve çok haklı küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenmek hayattan zevk almayı sağlar
00 Yorumla
+1 yıloturarak başarıya ulaşaan tek varlık tavuktur gibi bişey bu . sadece yürüyerek mutluluğa kavuşamazsın demek :D
04 Yorumla- +1 yıl
Ilginc
- +1 yıl
öylemi ?
- +1 yıl
Yani :-)
- +1 yıl
peki öyleyse =) .
+1 yılnehir durmaz, kurur.
nehrin durmasını beklersen karsıya geçemezsin.
mutlu olmak icin yarına bırakırsan mutlu olamazsın.
karsıya geçmek icin köprü yap, mutlu olmak icin ise bugünü yaşa diyor01 Yorumla- +1 yıl
Yarin olcekmis gibi sikinti yok kafa guzel hesabi
Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. O sozun devami da var..
".. ve o nehir asla durmaz."
Nehir durmaz, sen karsiya gec..02 Yorumla- +1 yıl
o zaman geri donuyorum ben demis ve terk etmis kizi.. gordun mu yaptigini sununn... cinlatalim mi kulaklarini :P
artık beklemekten sıkıldım oldu oldu olmadı benden bu kadar sabır kalmadı demek bence
06 Yorumla- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
Nasil yani ayrildigim arkadasim yazdi ayrildiktan bi kac gun sonra
- +1 yıl
Elini tutmama izin vermiyor ki mesajlara cevap yok faceden de engelledi basini agritiyormusum bu durum cok uzuyor barismak istiyoruum ama arnavut inadi tuttu
önünde her zaman engeller olaca. zaten asıl mutluluk o engellere karşı çıkarak hayatına devam ettirmektir..
03 Yorumla- +1 yıl
O engel oldumu kacar
- +1 yıl
Yoruldum artik keyfi bilir
boşver dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıstır yaaa
014 Yorumla- +1 yıl
Oyle olmuyor iste seviyorum falan derken aman bilmiyorrum unutamiyorum belki de aliskanliktir ama pisman olmasi lazim intikam almamlazzim ama nasill
- +1 yıl
Yok yapmadi olmaz diyor zaten
- +1 yıl
hımmm o zman yeni i hat al neti vardr herhalde evinde sahte bi profil aç kendine ve bi erkeğin istediği herşeyi verecek bir ağızla konus onunla emin ol ki saftirik cabucak kanacaktır sonrada yapacağın şey onunla dalga geçtiğini ama sen olduğunu söylemiceksin tabiki kapiş o zmanan mal durumuna düşer işte
- +1 yıl
Yaptim orda beni sevdigini anlatti ve birden ayrildi benim oldugumu anlamadi ama keyfi yuzunden vaska yol var mi
- +1 yıl
Ordan mesaj atiyorum onu sucluyorum diye engelledi baska :-(
- +1 yıl
Eee napicam yardim biraz beklemelimiyim ameliyat olucam olmadan goruselim dedim kabul etmedi yani cevap vermedi bende hic bise yazmadim belki arar
- +1 yıl
Haklisin uzulmeye devam o zaman
- +1 yıl
Sevdigimiz icin olabilir mi neyse sagol sende yardim ci olamadin tesekkurler
bence gayet acık bugunün işini yarına bırakma benzeetigi sey imkansız bisey istedigi mutlu olmak bunu yarın yaparız diyemessin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. yarını beklemeye gerek yok birşey değişmeyecek yani
nehir yrn duracak mı durmasını bekle bakalım hadi gibsiindenn:)01 Yorumla- +1 yıl
kopru yapsaydik bekleyene kadarr.. biz de yardim ederizz
+1 yılMutlu olmak için bir nedenin olması gerektiğini anlatmaya çalışıyor bu söz sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
ayrıldıgım erkek arkadaşım duvarına yazmış
+1 yılmutlu olmayı yarına bırakma diyo kısaca :D yarına bıraktıkça mutlu olamassın diyo:D
02 Yorumla- +1 yıl
yapma yaaa.. biz ne dedik:P
- +1 yıl
görmemiştim yaptığın yorumu ! hey allahım ya.
"...Nehir asla durmaz,duran siz akan hayat olur ."diye devamı var bu sözün.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani ne demek istemis yeni ayrildik ve bu sozu paylasti
çok basit acelet etme demek sabırlı ol demek mutlu olmak için
00 Yorumla
+1 yılgeyik
zaman mekan falan bu kelimelerle gelmeyin bana00 Yorumlameululuğu yarına bırakma demek...içinde bulunduğun durumla mutlu olmasını bil demek...
01 Yorumla- +1 yıl
Oda bensiz mutlu olmaya bakicak yani
+1 yılCok beklersin demis sana.
04 Yorumla- +1 yıl
puhaaaa... en iyi cevap budur.. saygilarr.
- +1 yıl
:) tesekkurler. Cocuk soylemis ama kiz anlamamis iste
- +1 yıl
Sen anladiysan anlatta anliyim dalga gecilcek bise yok sorduk sadece
- +1 yıl
Dalga gecmedim ki :(
"mutlu olmak için yüzme bilmek şart" demiş şair
13 Yorumla- +1 yıl
Sair guzel demiste benim eski sevgilim ne demek istemis:-)
- +1 yıl
Evet ayrildiktan sonra duvarina yazmis ustume alindim bende
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılmutluluğu erteleme demek istemiş
03 Yorumla- +1 yıl
mutlulugu yarına bırakırsan demıs.. eline bidaha o fırsat gecmez yanı
- +1 yıl
valla bravo biz bunu hic dusunemediydik :P
+1 yılnehirleri bile kuruturuz alacak olduğumuza bağlı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. laf salatası
02 Yorumla- +1 yıl
aynen:(
+1 yılsaçmalamışşş
00 Yorumla
Detaylı bilgi