Kaybetme korkusu insana neler yaptırabilir ?
Başladığı anda hatalar yaptırtacak kadar güçlü müdür ?
Başladığı anda hatalar yaptırtacak kadar güçlü müdür ?
Sonunu düşünen kahraman olamaz diy ebir tabir vardır.Eğer ticarete atılıyorsa ve kaybetme psikolojisi ağır basıyorsa batması kaçınılmazdır.Bu durumda dahada bozulan psikolojik etkenlerden dolayı aklına haram olan intahar senaryoları gelmeye başlar buna paralel şeytanın telkinlerine çık hale gelme durumuda boy gösterip intaha düşüncsiyle birleşince eğer intahar etmeye çok meyilli ise intaharla sonuçlanacaktır. Eğer bahsi edilen kaybetme korkusu aşk yaşadığı insanı kaybetmek üzerine ise söyleyecek ve insanları yönlendirecek birşeyim yoktur. Eğer kaybetme korkusu sevdikleriini kaybetmek ise her ayrılık hüzünlüdür fakat hayata veda edenlerin kendilerinden önce yaşadığı akrabalarıyla bir araya geleceğide unutulmamalı. (Dede-Anne-Baba) gibi.Hem sonra arkalarından gidecek olan kuşaklarda varken çok fazla yıpratmamak lazım sinirlerimizi ve psikolojimizi.Kaybetmekte kastın sınavı kaybetmekse ne ilksin nede sonsunKaybetmekte kastın cebindeki parayı düşürüp kaybetmekse kumaş pantolonda bu risk kot pantolana göre daha kolaydır.Kaybetme korkusu çok cevaplı bir durumdur. :-)
kaybetmekten korkmaya başladığın anda ,zaten kaybetmişsindir ,artık çok geçtir
yalnız bırakma beni ,yalnız bırakırsan beni ,deme ona ,eğer dersen zaten yalnız kaldığını, yalnızlığın ilk cümlesini kullandığını farkedersin ,sonra ,eve gidersin bir cümle daha eklersin ,yine yalnızım yine üzgün,yine yalnız yalnızlığımı üzdüm
yalnız bırakma onu ,yalnız kendine göre hareket etme,yalnız kendini düşünme ,yalnız bunlar değil tabi ,bu ve bu örnekleri yalnız bırakmaz çoğaltırsan ,yalnız zamanların daha az ve mutlu yalnızlıkların olur , buna rağmen yalnız bırakmak isterse ,yalnızca gitmekse isteği ,belli olsun cevabın bende öyle sadece yalnızca iki kelime ...git saygılar
şifre o kaybeder :))
yalnızlığa götürecek hatalar bellidir ,ama onun açısından ne olduğunu bilemezsin bazen ,yalnızca ona göre hata olan şeyleri yaparsan ,az çoğa yenilir ,yada kısaca ,baştan kork sonra korkmamana sebeb olur ,çok yazdım ama cevabım yalnızca budur
Evet elize çok fazla hata yaptırabiliyor..
Ama, kaybetmekten korkmamak da hata yaptırır yok yere harcarsın birini..
öyle bir korku olmasa daha iyi, herkes birgün gidebilir hayatından.
Cevap
10Cevap
Kaybetme korkusu insana birçok hata yaptırabilir belki de hayatı boyunca yapmak istemeyeceği hataları söylemek istemeyeceği şeyleri söyleyebilir Bu yüzden insan her şeyden önce bazen hayatın fani ve ölümlü olduğunu bilerek hareket etmelidir biz ne kadar hayatımızdaki insanlar hep hayatımızda olsun desek de ölüm gibi bir gerçekle yüzleştiğimize her zaman görmeliyiz.
sanırım evet hatalar yaptırabilir bu korku .. ama bazende kaybetmekten korkmadığı insanlar içinde bazı hatalar yapabiliyor insanlar .. bu biraz benciliğimizle alakalı herhalde
kaybetme korkusunun diğer tarafı kendine guvensizlik karsıdakine guvensizlikten kaynaklandığını düşünüyorum. kendine ve karsısındakine guvenmeyen bir insandan her turlu dengesiz davranış hareketler butunu beklenebilir.
kadınları vuruyolar elize...
eski kocaları yada terkettikleri sevgilileri..
güvercinler hava da uçarken güzel..yerde yatarken değil.
ben yapmadım..başkaları yapıyo.
Kaybetme korkusu, bence kişinin kendini bile yok sayabileceği kadar güçlü bir his. Herşeyi yaptırabilir, fazla olursa insana kafayı bile yedirtir.
şunu söyleyim eğer bir erkek senden ilişkiye girmeyi istedi ve sen bunu redettin için ayrılcaksa hiç korkma bas tekmeyi gitsin derim
Bak bu bir önceki cevapladığım soruna bir örnek olabilir.
Keskin ve pis koku salarak rahatsız etme!
bu neyi kaybetme tehlikesi yaşadığıma bağlı.:))
nekadar psikopat oldugunda bagli.
malsefe ki yaptırırrrr
her şeyi yaptırabilir:))
Her şeyi yaptırabilir.
evet gucludur..bırcok hata yaptırabılır o korku
cinayete kadar yolu var gözlemlerime göre
aynen katılıyorum sana..;)
elinden gelen herşeyi yaptırabilir
hatalar yaptırcağından eminim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar