bir yerden alıntı bir söz ben katılıyorum doğru bir söz sizce de öyle mi? Güveniyorsun herkese bir boku çıkıyor mutlu olamıyoruz , en azından ben öyleydim hep. Bu yüzden şüpheyle yaklaşıyoruz iyide olsa karşı cinse :/
'Gözümüz kapalı güvendiğimiz insanlar, İyi niyetimizin içine sıçınca; Bize de şizofren gibi ota boka şüpheyle bakmak kalıyor.' Bu söze katılan var mı?
Hayat " pirinç içinden taş ayıklama " sanatıdır. Pirinç içinde taş var diye pirinçler mundar olmaz, ayrıca ; pirinç tanelerinin sayısı taş sayısından her zaman fazladır. Ancak ; bu bizim " taş " ile karşılaşmayacağımız anlamına gelmiyor. Genel kural, dikkatli olmak, karşıdaki kişinin kişiliğine, mayasına inebilecek kadar iyi analiz etmektir... Başlıktaki söz geçerlidir ama onu boşa çıkartmak için kadın zekasını kullanacak duygularını değil...
Gzl benzetme lakin ne kadar Zeki olsan ii analiz etsende taslari tek tek ayiklayip defa kez kontrol etsende disini kiracak bir tas cikabiliyor. Seytan ortalikta geziyor artik kaliteli piriclerin bile aklini celebiliyr. Ve sen insanoglusun her saniye kontrol icinde olamazsn her an aklimda diyemeZsn kndinden eminsindir ayiklamis kontrol etmissin nasilsa ole değil mi? E o zaman suc kirilan disin mi?
@HepHatice Yorum için düşüncelerinizde kesinlikle çok haklısınız. Benim söylediğim ana bölüm şudur. Özellikle kadınlarımız sevdiğini ölümüne seviyor ve çok fazla duygusal yaklaşıyor. Bu da çok doğal kadının yaratılışı bu yönde. Dolayısı ile erkekler de bu durumu kendi avantajına olabildiğince kullanıyor. Şunu da çok iyi biliyorum. Kadın erkekten hem çok daha zekidir, hemde çok daha erken olgunlaşır hayatın farkına varır. Bu görüşten hareketle diyorum ki ; Kadın duygularından önce ince zekasını kullansın inanın erkekler köpek gibi peşinde kalır...
tabiki hayır kimseye paspasın altındaki anahtar gibi hep orada zaten duygusunu hissini verme fakat gavura kızıp oruç bozma aliden kazık yedin diye fatmaya güvensizce davranma oda mı sattı veliye güvensiz davranma bu arada aliyle fatmayada mesefa koy biraz
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 'Gözümüz kapalı güvendiğimiz insanlar, İyi niyetimizin içine sıçınca; Bize de şizofren gibi ota boka şüpheyle bakmak kalıyor.' Bu söze katılan var mı?
En İyi Cevaplar