- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılaslında sarhoşluk kelimesi bir çok kişi için bir sığınma aracıdır.bir fıkra var aklimda.
Şarap efsanesi
Mitolojide tanrilarin içkisi olarak kabul edilen sarap, Tevrat, Incil ve Zebur'da kutsal içki olarak anilir.Sarabin ilk ortaya çikisi ile ilgili çesitli efsaneler anlatilagelmistir.Anadolu'da anlatilan en yaygin efsane ;
Nuh peygamber bir gün Agri Dagi'nin eteklerinde dolasirken son derece neseli bir keçi görür. Keyifle hoplayip ziplayan keçinin nesesininin kaynagini merak eden Nuh peygamber keçiyi takip eder ve keçinin iri taneli bir meyveyi yedigini görür. Bu meyveyi çok begenen peygamber üzüm suyunun tiryakisi olur. Nuh'un keyfini fark eden seytan, onu kiskanarak yakici nefesiyle asmalari kurutur.
Ancak, Nuh bu duruma çok üzülüp kederlenince seytan merhamete gelerek, asmayi kurtarmak için 7 hayvanin kaniyla sulanmasi gerektigini söyler. Nuh, onun dedigi gibi aslan, kaplan, ayi, köpek, horoz, tilki ve saksagandan olusan 7 hayvanin kani ile asmayi sular ve asma yeniden canlanir.
Iste bu yüzden o günden beri üzümün suyundan ya da bu meyveden üretilen içkiyi içenler, ya aslan gibi cesur, ya kaplan gibi yirtici, ya ayi gibi kuvvetli, ya köpek kadar kavgaci, ya horoz gibi gürültücü, ya tilki gibi kurnaz, ya da saksagan gibi geveze olurlar.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSarhoşken herşeyi açıklarım hele karşımdaki sevdiğim insansa sinirlenirim ağlarım ama asla saldırmam zaten 1 kere geldi başıma bir daha olmaz inş. Sarhoşken içinden geleni söylersin ağzından öylece akar kelimeler yalan doğru karışık fakat çoğunlukla doğru söylenir yalanda belli olur çünkü iyice abartılmış olur.
01 Yorumla
sarhoşken söylenen her söz ayıkken düşünülmüştür :):)
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. ölüyorum...hıjk.
sensiz bir dünyanın ben taaa ...hıjk (gene abazayız gene,yok yani bir skor) hıjk
şaka bir yana zaten sarhoşken anlaşılmaz cümleler kruruyorum ilk söylediğinde güzel gibi geliyor ama üzerinde düşününce bir mana çıkmıyor, önemli olanda bu, merak yaratmak..hıjk...sadsad04 Yorumla
+1 yılgecen sabahın 11 ınde bara bı kız bı erkek geldı , kız cabuk arhos edecek bır ıckı ıstedı , yapabılecegım en sert kokteylı yaptım , cocuk 10 dakıkada ıctı , sonra kız bır tane daha ıstedı , cocuk onuda 10 dakıka da ıctı , ve hayatında ılk defa ıckı ıcısıymıs , sarhosta oldu :) ama hala yalan soyleyebılıyordu :D helal dedım tebrık ettım ( kızın tek amacı cocugu sarhos edıp gerceklerı soyletmekmıs bu arada ) basıt erkek yoktur basıt numaraası yapan erkek vardır bılıne :D
01 Yorumlainsan sarhoşken kontrolsüz olduğu için yalan söyleme ihtimali çok düşüktür,aksine birinden birşey öğrenmek için sarhoşluğundan yararlanabilirsiniz...zekice :)
23 Yorumla
+1 yıliçimden geçende , dudağımdan dökülende tamamen gerçekler.. bazen kendime bile söyleyemediklerimi itiraf etmek kabullenmek için oturup tek tabanca içiyorum
08 Yorumla- +1 yıl
paşa paşa içeceksin. oturacaksın kendi karşına.. paşa paşa döküleceksin.. oda dinleyecek seni.. belki ağlar belki güler.. bazı dertleri kendinden başka kimse anlamıyor ki be birader
- +1 yıl
evet.. volkan konak diyor ya. herkesun bir derdu var durur içerisinde..
- +1 yıl
aman birader ne gerek var gece gece :)
- +1 yıl
öylee
Ciddi alkol aldıysa yalan söyleme mekanizması kırılır insanın.. Yani kontrolü eline alabiliyorsa ancak söyleyebilir. Bunun dışında yalan söyleyemez sarhoş olan..
01 YorumlaSiz şimdi oturun ben bir septirip geliyorum.. Sanki böyle bir yuvarlak masa toplantısı edaları bir değişik hareketler.. :D En sonunda kavunda tatlıymış meze güzelmiş bunlar hep doğru repliklerdir.. jdshdhaS
01 Yorumlasarhoşken ne söylediğimi hatırlamadığım için bi yorum yapamıycam :D
13 Yorumla
+1 yılSarhoşken söylediklerinin içinde tuttugun dışarı cıkmayı bekleyen şeylerdir :)
01 YorumlaSarhoşken ne söylediğimi de hatırlarım ve işime geldiği gibi konuşurum. :)
05 Yorumlane dediği anlaşılıyorsa ne dediğinin farkındadır. doğru söylemek isterse doğruyu yalan isterse yalanı söyler.
01 Yorumla
+1 yılsarhoşken akla ne girerse onu söylersin yani bunu genelleyemeyiz ama sarhoşken beyin bence daha odaklı düşünüyor. istediği şeyleri söyler ama yapabileceği tartışılır.
03 Yorumla- +1 yıl
mantık benim adım :P içiyorum şuanda mesela :D
+1 yılevet "ben sarhojjjjjj degilim" diyebiliyorum. yani diyebiliyormusum
02 Yorumla- +1 yıl
:) ben sarhojjjjjjjjj dddddddddd...
Düşünce yapımı kaybetmiyorum ben, sadece geyik yapabilme kapasitem artıyor. Söylediğim şey o an benim yalan veya doğru söyleme isteğime göre şekillenir bu yüzden.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılSarhoşluğum doğru veya yalan konuşmamda pek etkili olmaz.
00 Yorumla
+1 yılben sarhoşken doğru ve yalanda konuşabilirim ama ençok eğlenceli şeyler konuşmayı daha çok severim
02 Yorumla- +1 yıl
yani ağzıyla içenlerdenim diğer yeriyle içenlerden değil
+1 yılO tamamen kişiden kişiye değişir + kime söylendiğine göre de degişir arkadas sevgili kanka
011 Yorumla- +1 yıl
Kimi insan vardır yln söyleyemez ama içince sıkarda sıkar
Arkadassa düşünmeden anlatır dertleşmek amaçlı
Bide alkol biyerden sonra zaten düşündürmez direk söylersin sabaha bişey hatırlamazsınya işte o nokta - +1 yıl
Seninki hangi noktadaydı :)
- +1 yıl
Ya sen o profildeki açık sözlü kısmını düzel bikere
Hayır sen açık sözlüysen ben neyim - +1 yıl
Sen nekadar anlıyorsan karşındaki okadar anlamlı konuşuyordur :)
- +1 yıl
Aldın sen mesajı
Aldınmı
ne celişkisi ya.eger içmiş ve sevgilisiyse konusuyosa hepsi dogrudur
03 Yorumla
+1 yılYalan söylemek için içki içenler bile var sarhoşken hemen inanıyor misali
02 Yorumla- +1 yıl
: )
+1 yılSarhoşken de ayıkken de söyledikşerim doğrudur her zaman.Sadece, sarhoşken daha ayrıntılı doğrular söylüyorum :)
00 Yorumla
+1 yılsarhoşluk insan evladının en saf halidir aklına gelenı söyler ve dogrudur
02 Yorumla- +1 yıl
ya benım gördüğüm çok çok safça konuşuyo ınsanlar diğerlerini bilmem
Ben hep doğruyu söylerim ama sarhoşken öterim iyice daha da detaya ve derinlere inerim
011 Yorumlaasıl sarhoşken yalan söylerim ..
09 YorumlaYalan söyleyen çok sarhoş tanıyorm
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı. içmediğimden öyle bi derdiim yok
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. sarhoşkende yalan söylerim hiç çekinmem..
012 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. alkol herkeste aynı etkiyi göstermez.
00 Yorumlane yaptıgını bilmezsin
30 Yorumlahotdoga sor en iyi şu an o cevaplar ahahahaha
03 Yorumla
+1 yılSarhoşluğu bahane edip dobralaşan coniler.
01 Yorumla
+1 yılSarhoşken başbakan benim ! :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yaşasın alkol ! :D
+1 yılAhh bir olabilsem... Bende merak ediyorum.
01 Yorumlasoruya bakyaa,çok radın mi gerçekten merak ettim.
03 Yorumlainsanlar sarhoşken içini daha iyi döker
02 YorumlaGülücükler saçabilirler bazıları .
01 Yorumlahatırlamıyom ki asdasd
01 Yorumla
+1 yılinsan sarhoşken içini döker.
013 Yorumla- +1 yıl
sende bu cevabımdan dolayı rahatladın heralde :D ?
- +1 yıl
dogru sölüyom emin olabilirsin kendimden biliyom :D
- +1 yıl
arkadaşlarımda öyle,kafaları mlyon oldumu hemen manitayı arıyolar.
- +1 yıl
sonra manitalarına neler neler demiyolar,onlarda uffff aşkım niye okadar içtin öyle üzüyosun bak beni ama filan diyorlar ahaha :D bana da öyle diyor manita ama tabi çok hoşlaarına gidiyor kızların dört böbrek oluyolar üzülüyorum derken :D.
- +1 yıl
yok saf değiller seslerinden dört böbrek oldukları hemen farkediliyolar popoları tavan yapıyor hemen :D.
- +1 yıl
oda ayrı bi zevk ama :D kızların öyle şeyler duyması isterse baygın olsun erkek çok hoşuna gider.
iyi fikir :))
14 Yorumladoğrudur inan bilinçaltını döker
01 Yorumla
+1 yılkişiye bağlı ben genelde doğru konuşurum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. kısıye baglı bence
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem