erkeğin aldatmayacağı, sonsuza dek sevgilisine sadık kalacağı nasıl anlaşılır?
Cevabın nedir?
Her insan hatalar yapan ama önemli olan aldatma boyutuna asla gelmeyecek kadar iletişiminizin sağlamolması ve karakterinizi birbirinizi bilmeniz.Elbette çeşitli yollar var aldatsa yakalarsın istesen ama bence güven önemli.Babasına arkadaşlarına etrafına bakarakta anlayabilirsin.Yada oturup alttan alttan konuşturarak mesela ne tarz kız beğendiğini ney dikkat ettiğini sorarsan etrafa bakıp bakmadğı yavaş yavaş ortaya çıkar..Soğukkanlı olmak gerek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yok Öyle bi dunya :) Bu anca filmlerde olur... Cok zor bi ihtimal sonsuza dek sadık kalması :)) Cunku Erkekler genelde doyumsuzdur...Ve ne yazık ki ... Güzel bir kız gördüqünde birazda yüz veriyorsa erkek milletini ayartmak kolay olur cunku kızlar iltifat sevdiqi gibi erkeklerinde bundan kalır yok :)
00 Yorumla
1. Dibine baş parmaklarınla bastıracaksın eğer yumuşaksa.
2. Ele alınarak avuca yatkın bir yerine vurarak çıkan "Tok Tok" sesinden.
Listeyi olabildiğince gereksiz bir şekilde uzatabilirim, ama seni yormak istemiyorum,
bu konuda biraz dertliyim kusura bakma, eğer bir insan tutamayacağı sözler veriyor ise emin olabilirsin ki o insan sadık kalamaz tıpkı sonsuzluk gibi...00 Yorumla
+1 yılonun kesinliği yok be arkadasım.. kendimden yola çıkıyorum çok sevdiğim zaman gözüm başkasını görmez..bakıyorum en son ayrılıgımda mutsuzdum gerekçe ise böyle mutsuz devam edersem aldatırım oldu.. belli olmuyo bu işler seversin biri gelip aklını çeler.heleki uzaktaysan
02 Yorumla- +1 yıl
tabiki herkes aynı değil ..bende kesin yaparım diye diye bişey geçmedi aklımdan..ama mutsuzsan en ufak ilgiye bile aklın başka yere kayabilir çok gördüm etrafımda böyle şeyler..tabiki herkes aynı değildir birbirini doğru düzgün göremeden evliliğe kadar insanlarda gördüm.. kişilik şartlar vs. bi çok etken var bunun içerisinde
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
113Cevap
Eğer bir ortamda herkesin ağzının suyu akarak baktığı bir kadın dikkatini bile çekmiyorsa bunun yerine devamlı gözlerinin içine bakmayı tercih ediyorsa...göz göze geldiğiniz her an sana yeniden aşık olmuşçasına bakıyorsa...ne olursa olsun devamlı seninle ilgileniyorsa odak noktası sensen o erkek kesinlikle aldatmaz...
43 Yorumlaerkeğin aldatmayacağından yüzde yüz emin olablirim eğer inançlı tam bir insansa asla aldatmaz çünkü bu büyük günahtır ama bu aldatmayacak insanın bile sonsuza dek sevebileceğinden emin olmak zor birinin seni sonsuza dek sevmesi biraz da senin elinde sevdirirsin yada soğutursun kendinden sana bağlı..
21 Yorumla- +1 yıl
sizi gönülden destekliyorum
Aynısını kadınlar için sorsak bir garanti verebilir misin ? Bunun hiç bir garantisi yok. İdeolojisinde "asla aldatmayacağım" fikri yatan bir erkek için bile bu zaman zaman zor olabilir. Ancak, mümkün değil demek te yalan söylemektir. Sorunun asıl cevabına gelince, bunu karşı taraftan çok kendinde araman önemli. En büyük garantör sensin ve sorunun cevabı sende saklı. Eğer erkeğini her anlamda mutlu edebiliyorsan aldatmayacaktır(Tabi cidden karaktersiz değilse).
10 Yorumla
+1 yılBir teorim var . Her insan hayatında çok kez sevilir fakat bir kere en çok sevilir ve malesef karşılık göremez çoğu zaman işte o ana kadar en çok seni seven insan aldatmayacak insandır. ( Kimse bunu kanıtlayamaz çünkü ölene kadar hep daha fazla seven olurmu acaba mantığıyla yaşayıp gidecektir, sonuç olarak bu teori kanıtlanamaz :P )
10 Yorumlabenim 4.5 aylık ilişkim dün bitti. Gerçekten sadıktım hemde çok seviyordum. Tek bir kusurum olmadı. Hata yapmadım, seven insan zaten hata yapmaz. Ama lakin, öyle hissettirince, sadık olucagını, çok sevdıgını. Terkediyorlar. Terketti beni dün. Sessiz kaldım birşey demedim. bi gün pişman olucak ama beni bulamayacak. Neyse abi soruya gelince, Hata yapmaz, Seni incitmez,dertlerinde sıkıntılarında kendini çare diye önüne atar. Kendinden çok seni düşünür. Motive eder her zaman.
13 Yorumla- +1 yıl
kıyamam üzüldüm senin adına zamana bırak herşeyi =(
yok öyle bi anlama yöntemi. güveniyo musun güvenmyio musun? bu tamamen buna bağlı bi olay. güvenmiyosan senin yaptığın gibi aldatıp aldatmicağını nasıl anlarız dersin. güveniyosan yapabiliceğini bilirsin ama yapmicağına inanırsın. mutluda olabilirsin mutsuzda ama bi şans vermiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılbence erkek sevgilisinde kalben ve cinsel olarak doyumu yakalıyamadığında aldatıyor bence.. evli olmadığım için bilemiyorum ama tahminime göre böyle..
çünkü benim kız arkadaşım olsaydı ve beni her konuda doyursaydı normal olarak başkalarına bende bakmazdım00 Yorumlaanlaşılamaz kızların da anlaşılamayacağı gibi tıpkı. bu alınması gereken bir risk. eğer bu riski alamıyorsan aşka bulaşmamalısın..
bu riske değeceğini düşünüyorsan onu gerçekten seviyorsundur..bu insanın karşısındakiyle değil kendisiyle ilgili. tıpkı şarkıda olduğu gibi: cesaretin var mı aşka?
ne olursa olsun insan yaşamaya devam eder...00 Yorumla
+1 yılbu yalnız erkeğe bağlı değildir , içinde dürüstlük olan gözü başkalarında olmayan bir erkeği kadın davranışlarıylada bir başkasına itebilir , kadın erkeğine kadınlığını yapıyorsa gözünün dırşarda olmaması için onun için her şeyi yapıyorsa o erkek aldatmaz zaten yaşantısında işi ve ailesi olur başka bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılanlaşılmaz. bunlar hayata dair kontrol etmemiz ve belirleyicisi olmamızın imkansız olacağı durumlardır. bunları belirlemeye çalışmak zaman kaybıdır. bunları kafaya takmadan, içten ve güzel bir aşk yaşamak daha doğru. sen yaşa, sonsuza kadar sürerse ne güzel. sürmezse de emin ol değiştirmen asla mümkün olmadığından öyle olmuştur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiliğine göre ayarla güven
(fazla güvenirsen enayi yerine koyabilir az güvenirsen şikayetçi olur
tam ayarını tuturursan sadık kalır hatta hata yaparsa söylemeden rahat edemez bile)
NOT:yaptım yapyorumda yanlız karekterine göre ayarlama kısmı zor oluyor ona dikkat et00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatma planlı birşey değilki tamamen anlık bir durum en sünepesi bile bi hatun iş olduğunda gevşer erkeksi hormonları tavan yapar hedefe odaklanır ve... ayten gerçekten sarhoştum yaaaa... o kadın kim tanımıyorum valla bak iki gözüm önüme aksın bilmiyorum yaaa ayten gitme durr aytennnnnnnnnnnnn geri dönn... nahhhhhh dönerim necatiiiiiiiiiii.. :P
00 Yorumla
+1 yılevelenince cok kiskanmiyor bayanlar
cogu kocasiyla bile ilgilenmiyor iki taraf bir birnde skiliyor
helede adam doyumsuz sa sen bile gittsin yapsin dersin zor dur
erkege kadinlik etmek10 Yorumla
+1 yılsevgisinden anlıyabilirsin sana sadık olur hiç bi kıza bakmaz sürekli yanında olmak ister tartışmalarıda alttan alıyosa bilki o kişi seni cok seviyodur sen yanlış yapmadığın sürece seni bırakmaz bu tarz erkekler.
04 Yorumla- +1 yıl
ama yemin etmesine bakma bunu bi çok kişi yapar sen onu farkettirmeden hareketlerine dikkat et bu konuda tecrübeliyim tam kişisine geldin yani : )
- +1 yıl
herzaman ki gibi davran ama arada bi dur onu izle hareketlerini sana davranışını eğer seni çok benimsiyosa cok kıskanıyosa aldatcağından süphe olmasın sana bağlı olduğunu gösterir aksi taktirde sana umursamazlık yaparsa ilgisiz kalırsa o zaman süphelenmekte cok haklısın derim ben : )
+1 yılçooook seviyor olması onun için ağlaması sürekli mesajlar atması hep ilgili olması onu hiç kırmamaya çalışması.oluşabilecek sorunları bile engellemeye calışması vs. Bu özellikleri görüyorsan bi erkekte doğru erkeklesin demektir
12 Yorumla- +1 yıl
çok zor.
+1 yılAldatmayan erkek kavramı hayal ürünüdür. Doğası gereği potansiyel aldatıcıdır. Güzel ve çekici olan sahip olmadığı her dişi onun ilgisini çeker. İstisnalar vardır. Genel kuralı bozmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
evetya benim sevgilim de bana ask yinde diyor biriyle bikere olmak isterdimdiyor
+1 yılher erkek aldatmaz her kadın da sadık olmaz.bu işler hem şans hem de tercihlerle alakalıdır.g.. başı oynayan birini göz göre göre tercih eden kadın veya adam zaten baştan ren geyiği olmayı kabul etmiş demektir...
10 Yorumla
+1 yılöyle bir erkeğin varsa yani adayın veya beraber olduğun bana özelden link at resmini ben sana resm,nden herşeyi söyleyim bana inanamayacaksın ama ağzın acık kalacak her seyini söyleyecem huyunu suyunu dene gör.
13 Yorumla- +1 yıl
mihriban cok mutluyum seni böyle gülebildirdiysem huyunu bilmem ama suyun gayet berrak alkalimetallerden uzak ve klorsuz saf maden suyu gibi limonla servis yapılabilir.
+1 yılSonsuza dek sadık kalacak erkeği arıyorsan, işin çok zor.Nasıl anlayacağına gelince, onu anlamanın bi yolu yok.Zaman içinde senden soğuyup, başkasını aramayacağına emin olamazsın.Senin elinde biraz.Kendine bağlayabilirsen, hep senin kalır.
20 YorumlaAsla anlayamayız genelleme yapmıyalım ama erkekler degişken ruha ve cocuksaldüşpncelere sahiptir bugun seviyorum diyip yarın sevmiyorum diyebilir işin kısası asla anlamayada calışma guvnmeyede calışma uzulursun
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. bilemezsin öyle zannedersin ama içinde hep bir şeytan dürter ona uymazsa ne mutlu.
20 Yorumlailahi güldürdün gece gece ... sağ ayak tabanında ben varsa hayatta aldatmaz ama sol ayak tabanında varsa kaç ...:)
00 Yorumla
+1 yılAncak geleceği gören bir makina icaat etmen lazım yoksa imkanı yok hayat süprizler ile doludur nerde ne olacağı belli olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir aşk yok be güzelim, kim kandırıyor sizi?
Uzun süreyi geçtim birde sonsuza kadar...
Hey gidi hey.01 Yorumladüzgün bi adamsa, seni seviyorsa, sana güveniyorsa,seninle mutluysa aldatmama ihtimali var. ama bunun bile garantisi yok öyle diyeyim sana :)
00 Yorumla
+1 yıltanıyınca anlaşılır ancak şu da var ki, aldatmayan erkek mutlu değilse onu fazla elinizde tutamazsınız, uçar gider
00 Yorumlacanlı varlık degısken varlıktır hıc bır zaman anlasılamaz ama turk kadınları benım kocam yapmaz taraftarı :)
00 Yorumla
+1 yılKimseye güvenme bence... Ama güvenmediğini sakın ha sezdirme, ama fazla da güvendirtme... Yani seni kaybedebileceğinin farkında olmalı...
00 YorumlaKimse bilmiyor bu sorunun cevabını ben sana söyleyeyim inan :))
02 YorumlaSakarlık yapıyor veya normal/diger arkadaslarıyla cok acık sözlü veya girişkenken senleyken azıcık tutukluk yapıyor veya bazen dili sürçüyorsa... Bunlar biraz karakteristikti. Ama öyle birisi senin yanında daha fazla hata yapandır, ben diyim. :)
00 Yorumlakadın/erkek farketmez ama sonsuza denk görmen imkansıs çünkü geleceği bilmiyorsun 3 sene cok iyi gecindiniz 4 cü sene herşeyin değişim birbirinizden soğumayacağınızı bılemessın yada yaşıyacağiniz olayları.
00 Yorumlaelini kalbine koy ve aynı soruyu kendisine sor. eğer kalp atışları artıyorsa doğru söylüyordur yok yavaşlıyorsa inanma :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek kolay değil ki sevince aldatmak kolay olsun .. Seven aldatmaz...Kişiliği sağlam insan aldatmaz...
10 Yorumla öyle bir erkek yok canım üzgünüm.
ayrıca aldatıp yakalanmıyorsada(ki genelde yakalanıyorsunuz) alnından öperim saygıyla :)02 Yorumlaseninle herşeye varsa,seninle ilgili konularda en az senin kadar hassassa, yanında sadece mutlu olmak değil varlığından bile huzur buluyorsa dediğin gibi olur.
10 Yorumlaerkeğin doğasında malesef tek eşlilik yoktur belki bedenen aldatmaz ama zihnen aldatır
20 YorumlaGözlerini koli bandı ile bantlayıp, kollarını evdeki kalorifer borularına kelepçeleyin.. Anca öyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence her erkek aldatmaz öyle erkekler varki uslanmaz öyle erkekler gördüm ki bekarken çok çapkın ama evlenince evine bağlanan birde bekarken efendi evlendikten sonra sapıtanlar var düşman başına vermesin Allah :))
00 Yorumlanette yazılan nette kalıyor şu dünyada en son rağbet gören şey karakter, aldatın fırsatınız olursa.
00 Yorumlaerkek kadın farketmez, bence anlaşılmaz hiçbir şekilde... Bazen 'insan' aldatabilir.
00 Yorumlaanlaşılmaz anlaşılamaz.Evlilikte bile aldatma oluyorsa sevgililkte arkanı dönmeye gelmez :D
00 Yorumla
+1 yılİşte bu nostradamus'un ölüm sebebiydi fazla kurcalamamak gerek :D
00 Yorumla
+1 yılSadakatsizliği görebilirsin, ama sadakat; görebileceğin bir şey değildir...
00 YorumlaHavaya doğru fırlat yere düşene kadar kaç takla atıyor bak. 2 den fazla takla atıyorsa kesin aldatır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılmaz. Kavun mu bu dibini koklayasın? Ayrıca hayat tek bir çizgide mi devam ediyor?
00 Yorumla
+1 yılBarkodunu mu okutsak acaba , ya da okutup üfletsek nefesi kuvvetli bir hocaya , bilemedim ki ...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. Hiçbir zaman emin olamazsın :) Emin olmamak iyidir çünkü emin olsan,ipleri rahat bırakırsın..
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖlümden başka hiçbirşeyin garantisi yoktur. Ama öyle bir yemin söz sarfediyorsa, muhtemelen seviyordur ve yapmayacaktır.
(Sen dürüst ol da, yapan kendine yapsın...)01 YorumlaSen aldatmayacağını hissettirdiğin zaman işler yoluna girer Zülbiye <8
20 Yorumla
+1 yılanlaşılamaz... insanlar değişkendir.. sadece erkekler için geçerli değil.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılmaz. Bir gün seninle kavga eder. Gider sırf senden intikam almak için başkasıyla yatar seni aldatır. ( tabi bunu sen de yapabilirsin )
00 Yorumlasevgilisine degilde yaradanina sadik kalirsa aldatmaz
30 Yorumlayok öyle bir dünya. bunları düşünmeyip anı yaşamak lazım
00 Yorumla
+1 yılKendinden emin oldugun zaman ondanda emin olabilirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler mstii. Sayin burak9 şu an anlattiklarinizla benim soyledigim arasinda hicbir baglanti yok. Benim anlatmak isredigimi anlayan anlamis.
geleceği görebilen birisi varsa bu soruyu cevaplasın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir dakika önceki sen ile şu anki sen arasında bile fark varken, bir insanın bir ömür boyu değişmeyeceğini varsaymak fazla safça olur.
00 Yorumla
+1 yılher erkek aldatır klişesinden daha sıkılmadınız mı...? ben sıkıldım şahsen...
02 Yorumla- +1 yıl
tabi ki değildir...
Öyle bir erkek modeli daha icat edilmedi güzelim 2090 ları bekle bi ümit arçelik üretebilir sadık erkek robotu :)))
10 Yorumla
+1 yılanti-sosyal kisilik bozuklugu ve ozellikle sosyal alanlarda kizlarla konusamiyorsa kesinlikle aldatmaz seni gonul rahatligi ile bi omur kullanabilirsin ;)
10 Yorumla
+1 yılAile yapısından.DNAlarından zaten bunu anlarsın kişidende yani.
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeğin aldatmayacağı, sonsuza dek sevgilisine sadık kalacağı nasıl anlaşılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler