Bir kadın bir erkeğe tokat atıyorsa erkek suçludur. Bir erkek bir kadına tokat atıyorsa yine erkek suçludur. Peki siz hiçbir erkeğe tokat attınız mı?
Erkekler siz hiçbir kadına tokat attınız mı?
Erkekler siz hiçbir kadına tokat attınız mı?
Atmaya yeltendim ama hiç atmadım. Ha atar mıyım, atarım. Ha erkek atar mı, o da atar. Hak edene bir tane patlatmak lazım kafasındayım. Mesela şimdi de giderayak beni yakan okul hocamı dövdürseydim ah ulan diyorum. Niye? Hak ediyor çünkü. Hak edeni dövmek de pratikte pek bir işe yaramasa da çok büyük iç rahatlatıyor.
Ahahaha, bunların hepsi farazi. Elimde imkan yok, ha olsa mum ederim o ayrı :D
Belki fizik olarak gücüm yetmeye bilir ama bir erkeği manen beynim ile dövebilirim ✊
kimseye tokat atmadım daha.. ama atarsam iyi atarım.. bir hafta kulakları çınlar :)
Şakalaşırken hariç hayır. Ama bir kadından ciddi bir tokat yemedim. Merak var
Cevap
9Cevap
Benim üç aylık bir ilişkim vardı. Farklı uyruklu biriydi. İngilizce konuşuyorduk. Ben pek iyi bilmiyordum İngilizce. bir şey söylerse tekrar et derdim. Bir gün kızdı yine tekrar et dediğimde delimisin dedi bana. Bende refleks ya hafif bir tokat attım. Okadar ki elim değdi. Kendisi 100 kilo ben ise 60 okadar acımadı yani. Saygısız dedi bana. Çok saygısızca dedi ve tepki vermedi gitti. Ben özür için arkasından gittim. Çık git dedi. Evinin önüne kadar gittim özür diledim o soğukta konuşmadı bile. bekle dedi ve aradım belki 20 defa açmadı. Diğer gün yine aradım yine özür diledim en son açtı tlf nu. Sen kötü biri değilsin ama saygısızca özrünü kabul ettim dedi. Diğer gün yemeğe çağırdım yine aradım açmadı. Bende mesaj yazdım sinirlisin hala sinirlisin hala. Sinirin yatışına kadar uzak kalmak en iyisi. Ve yine özür diledim. Sacede mesaj yazmış birkaç gün sinirim yatışsın dedi. 20 gündür ne ondan ne benden ses yok. Üç ay hergün yemek yaptım Çağırdım. Beni kırsa ikinci günü ben barışırdım. Beni arasaydı. Ama o öğle değil. Okadar fedakarlığımı görmedi hasta oldu ben , işyerine yemek bile gönderirdim, hiç bir şey beklemedim. Ama benim bir hatamda böyle yaptı. Özür diledim belki elli defa. Ben aramıcam egosunu tatmin etmicem. Neden fedakarlığın sonucu bu….
Attım. Bana eski sevgilisiyle konuşmayacağına söz vermişti. Meğersem benimle nasıl konuşuyorsa onunla da öyle konuşuyormuş
Hayir atmadım. Kızlar daha narin oluyor ve erkeklere göre daha güçsüz. Senden güçsüz birine zarar vermekte yanlış karşılanıyor. Tabi kimse kimseye şiddet uygulamamalı her zaman.
evet attım. yanlış tabi atmamam lazımdı ben suçluyum kabul.
Atmadım tuttum kendimi..
Ve kesinlikle bir kadın bir erkeğe tokat atıyorsa erkek bunu haketmiştir
Yuze vurulmaz
Çok kafamı bozarsa totosuna sağlam iki şaplak indiririm
Kadının attığı tokattan ne olacak :) erkek atmasın yeter ki...
Ben öylesine atmasından bassettim ciddi bir konuda tokat atarsa sevdigim biriyse tabii kalbimi acıtır
Evet attim kadin atar erkek atmamali kadinin tokati hafif
Bukowski nin sözleri sanırım... Ben katılmıyorum...
lisede öyle denk geldi yumruk atamadım tutuyolardı tokatı yapıştırdım:..
Bana atan arkadaşıma atmıştım..
Hayır hiçbir şey anlayamadım bir sebep de yoktu. Herkesin içinde attı dersanede. Anında ben de attım bir tane.. pişman değilim.
ben her ikisinede attım
tabii ki erkekler suclu
Attim saka amacli☺
Atabilirim
Attımda, yedimde.
Attım
Atmam
tab2 atarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar