Ben biraz ailemden dolayı rahat yaşadım ne kıyafetime ne gece gezmeme karışmazdılar kafama göre yaşadım dövmem falanda var, nişanlım beni ailesiyle tanıştırdığında kış olduğu için kapalı giyinmiştim kolumdaki dövmeler gözükmedi aklımada gelmedi nişanlım söyler sanmıştım her neyse beni istemeye geldiklerindede onun aile büyükleri dedesi falan gelince saygıda dolayı kapalı giydim nişandan sonra oturmaya gittim nişanlımlara bulaşık yıkarken hırkamın kollarını kıvırdım o sırada kaynanam çay doldurmaya geldi gördü koluma baktı suratı değişti içeri geçti bana bişey demedi ama nişanlıma kızmış bize niye söylemedin diye, ben dövmeli gelin istemem gördüğümde soğudum ondan at nişanı demiş, nişanlım olmaz deyince kavga etmiş annesiyle bana gelip anlattı bende annesiylede arasının açılmasını istemiyorum ama nişanlımdanda ayrılmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Pardon da kaynananla mı evkenecekmişsin! Kaynananan evlenince onulamı olacağını düşünüyor! Sırf seni kendi bedenine kendi istediğin şeyi yaptırdığın için egoistçe sizi ayırmaya çalıştığı için ona inat nişanlına daha çok sarıl ve daha çok sevdir kendini! Nişanlına annesini seviyormuş gibi davran hiç bir şey deme evlenince devam ederse sende ona kan kusturursun! Erkek annelerini anlamıyorum bir kaynanalık yapacaklar!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçmalığa bak kaynanan mı yatacak senle tövbe yaa..
Kaynanan seni görünüşünle mi değerlendiriyor yoksa karakterinle mi nişan atmak ne kolay bulaşıklarını yıkarken iyi ama deseydin sende22 Yorumla- +1 yıl
Valla canım saygımda falanda kusur etmem inanki anneme babama yapmadığım hizmeti saygıyı onlara gösterdim ama bir dövme yüzünden kötü oldum
- +1 yıl
Nişanlın seni öyle istiyor beğeniyorsa kaynanana kabul ettirir, sen yinede saygıda kusur etme kalbin düşüncen önemli orana burana yaptırdığın dövmeler değil
Belki kaynananla ayni yaslardayiz dovmeyi bende sevmem. ama burada konu biz degil sizsiniz. sen seviyorsan nisanlin sorun olarak gormuyorsa baskalarina ne.
Iki kisinin mutluluguna anada olsa karismamali. nisanlinda ana kuzusu degilse araniz bozulmaz. yoksa degmez oyle biriyle de evlenmeye derim. zamanla belli olur susarak bekle derim. tepkin isi dahada kotuye goturebilir. ailenin cok serbest yetisdigini biliyormu?00 Yorumla
+1 yılKaynana ile evleneceğinin ilk sinyallerini böylece almış oldun. Zor günler seni ve nişanlını bekliyor. Allah kolaylık versin. Çözüm olarak sildirmeyi düşünebilirsin ancak bunu da taviz vermek olarak düşünmek de fayda var. Kabullnmesini sağlayabilirsén senin için iyi olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ben seviyorum sildirmek istemiyorum nişanlımda sorun etmiyor benim annemde falanda var ama onun ailesi biraz dindar annesi kapalı dinine düşkün ben yakışmazmışım aileye sırf dövmem var diye diğer türlü bayılmıştı bana
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
34Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. Annesi sanırım abdest geçersiz olur vs. diye düşünmüş ama eğer kalıcı dövmeyse abdest geçiyor onlardan. O konuda bir sorun olmamalı. Hadi öyle olmasa da, siz oğluyla evleneceksiniz, kaynanayı ne kadar zaman da bir göreceksiniz de o dövmeye takılacak? Hadi sürekli görüştünüz de diyelim, sizin dövmenizden ona ne? Saçmalık resmen, hey Allahım anlamıyorum ben bunları ya.
Veya sizi zaten istemiyordu kaynana, bahane bulamıyordu, dövmeyi görünce onu bahane etti. Bu geldi aklıma.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kayınvaldeni anlamak zor Sanki bu iş çocuk oyuncağı Ben istemem at nişanı Aklıma iki çözüm geliyor sevgilin Bu kızı seviyorum Size karşı bir saygısızlığı vs şeyi olmadıkça bırakmıcam demek olur
ya da sen dövmeyi sildirirsin Ama dindar bir aile ve yobazlıkta var Gördüğüm kadarı ile Dövme olayı son olmaz bence sonu geliyor önce dövme sonra türban böyle gider00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Dövmeli insanlar böyle laf dinlemez arsız cins gibi geliyor ilk bakışta göze. Eğer böyle biri değil tam tersi çok olumlu birisiysen bunu tanıarak konuşarak sohbet ederek edebini adabını terbiyeni göstererek tersine çevirebilirsen oğlum dövmesi var ama bu kızla evlenilir dedirtebilirsin ;)
00 Yorumla
+1 yılgusul gecmıor dogru soylemıs. sen kıremette gusul alsan tutmaz.. adam ne yapsın abdestsız hatunu. evın besı bereketı kalmaz
312 Yorumla- +1 yıl
Yaa yürü git bilmeden etmeden gelmiş gusl geçmiyor diyo araştırdınmı, aç nihat hatipoğlunuda dinle geçiyomu geçmiyomu, ayrıca geçmesede benim sorunum seni ilgilendirmez sana bunu sormadım şimdi uza
- +1 yıl
hem soru soruyorsun hem sınırlenıyorsun... ama ayatak arkadaslıgı yapabılırsın cocuga ılla evleneceksın dıye bırsey yok demı... altı ustu bır kagıt parcası degıl mı... neyse kucuk hanım ıyı geceler. medenı bır sekılde elestırıye goz yumacak bır hanımefendı degılsınız.. bu yuzden gereksız bır soru olmus
- +1 yıl
aynaya bakınca ınsan nasıl gelısıyor onu anlamadım galıba sız aynaya baka baka gelıstınız.. hanımefendı ınsan okuya okuya gelısır ve bende bunu yaptım.. neyse sızın sevıyene ınmeyecegım.
- +1 yıl
Zeka olsa demek istediğimi anlardın sma aynaya bakmakta fayfa etmez sende, ayrıca üniversite bitiren gayet gelişmiş oluyor okumayan bilemez tabii, hata bendeki senin gibi biriyle ağız yarışına giriyorum
- +1 yıl
unıversıte mezunu olmadıgımı nerden cıkardın onu anlamadım neyse
- +1 yıl
hanımefendı cok utopık bır dunyanın ıcınde yasıyorsunuz ve ulkemızdekı ınsan portfoyunu bılmıyormus gıbı kaynanayı elstırıyorsunuz ve mızahsel bır yorum yapan bana etmedıgınız hakaret kalmadı.. kendınızı zekı zannedıyorsunuz unıversıte okumussunuz bunlar cok guzel seyler ama ne yazık kı okumusun cahılı hıcbır seye benzemıyor bugun burdakı dıyaloglardan sevıyenız ortaya cıktı.. keske okurken kendınızı bıraz gelıstırseydınız dedım unıversıte okurken akedemık egıtım yanında keske bırazda olsa hayat anlamında da pratık yapsaydınız o zaman surda ıkı medenı ınsan gıbı gulusur gecerdık ama ne yazık kı sızın zeka sevıyenız yanı sol lobunu hıc kullanmadıgınızdan dolayı anlasamıyoruz. keske kullanabılseydınız.. ıyı kı lısans egıtımını alırken akedemık egıtımım yanında hayattada kendımı gelıstırmısım yoksa ıkı tane okumusun cahılı bu soruya fazla gelırdı ve aynaya bakınca ne yazık kı sızı gorurdum ama neysekı ben boyle degılım. ve aynaya bakınca farklı bır ben goruyorum...
- +1 yıl
Çok şükür ben görgüyüde medeniyetide öğrendim öğreneceğim kadar ama senin gibi seviyesi düşük bir insana fazla kibarlık zararlı bu yüzden çok boş konuşuyorsun senin yazdıklarındanda kaliten ortaya çıktı sen benim zekama laf edicene kendi beynini kullanmaya bak makina ayarları hiç bozulmamış sahibinden satılık beyin 0 baya para verirler hani:))
- +1 yıl
'Çok şükür ben görgüyüde medeniyetide öğrendim öğreneceğim kadar'... hangı medenıyetın geleneklerıymıs bu senın ogrendıklerın. soyler mısınız?
'senin gibi seviyesi düşük bir insana fazla kibarlık zararlı'
kibarlık anlaysınız nedır?
'çok boş konuşuyorsun senin yazdıklarındanda kaliten ortaya çıktı'
boş konusmadan kastınız nedır? kalıtelı bır ınsanın donanımları nelerdır?
'sen benim zekama laf edicene kendi beynini kullanmaya bak'
beynın nasıl calıstıgı hakkında bılgın var mı yoksa aspargas bılgılerle burada saga sola hakaret mı edıyorsun?
' makina ayarları hiç bozulmamış sahibinden satılık beyin 0 baya para verirler hani:))'
bana kalıteden ornek verıryorsunuz ama kendınız neler yazdıklarınızın farkında mısınız?
ozellıkle 2008den sonra her yere unıversıte actılar ve bu yuzden cok fazla kalıtesız ve vasıfsız unıversıtelı arttı. ıste bu yuzden okumusun cahılı kotudur terımını kullandım... anlayana - +1 yıl
Benim ne demek istediğim gayet açık bir şekilde ortada senin olmayan beynin hala zorlanıyor bunu anlamaya, hala gelmiş bana seviye, medeniyet diyor madem benden çok daha görgülü olduğunu iddia ediyorsun ne diye bana laf yetiştiriyorsun burada demekki sende benim kadar kalitesizsin demekki sözlerim baya bir ağrına gitti, haa o söylediğin üniversitelerde sen okumuş olabilirsin belki benim bitirdiğim üniversite istanbulun en iyi üniversitelerinden yani nerde okduğunu bu kadar belli etmene gerek yoktu iyi güldüm yani, senin gibi salağın tekiyle muhabbete girmem saçmalık şimdi defol git bu tür manyaklar çok başımda kendini adam sanıp dışarıya laf savuran benim annemin babamın bana öğrettiği medeniyete laf edemezsin sen seninkiler sana hiç öğretmemiş allahın köylüsü bir geldiğin yere bak görgüden medeniyetten uzak hiç olmazsa ben okudum senin gibi gibi cahil kalmadım:)
- +1 yıl
Bide gelmiş benim sayfamda beni şikayet ediyor bu kadar zoruna gidecekse yazmasaydın ukala şimdi defol git bidahada yazma görgüsüz ayı
- +1 yıl
vaybe 1 yıl önce şu diyaloğa girmişim. görgüsüz ayı bile demişssin. cidden yakıştıramadım size.. köylü diyorsun birde utanmadan ben ülkenin en modern şehrinde dogup buyudum ya neyse
Ayrılma sakın annesine ne oluyorsa? gıcık oluyorum şu ota bka karışan ailelere 2 insan birbirni sevmş anlaşmış bunlar neden bozmaya çalşp günaha giriyorlar... Annesiyle arası açılmaz ilk görnce yadırgamıştır seni tanıdkça düzelir..
00 Yorumla
+1 yılİlk başta her zorluğa göğüs gerebilecek ki sonrasında hep yanında olsun. Annesinin yanında saygıdan dolayı olabilir ama annesiyle beraber mi yaşayacak? Bu gün annemin dediği derse ilerde pişecek yemeği de anam sececek der. Bence "evimizin iç işlerine kim karışacak senin ailen mi benim ailen mi?" diye sor. Seninle bile beraberliği olmasa da başkasıyla evlense de aynı sorunları yaşar, "annesinin fikirleri ile yaşamak onun o olmadığı" anlamına gelir
10 YorumlaOne saçma iş ya dövme var diye kız istememek mi olur tövbe yarabbi insan olsun oğlumu üzmesin iyi eş olsun diyeceğine dövmesi ar diyo düşman başına böyle kaynana
10 Yorumla
+1 yılanası mı koynuna alacakmış seni ona ne ya beğenen beğenmiş alan almış. nişanı atma sakın. ama ağzını açıp da bişey deme kızıştırma. mağduru oyna. sessiz dur. konuşur konuşur susar boşver
10 Yorumla
+1 yıldövmeni sildir bence git söyle kadına de işte annecim işte benim dövmelerim var ama siz rahatsız olabilirsiniz sevmeyebilirsiniz isterseniz sildiriyim de bence en mantıklısı sildir derse sildirirsin sonra evlenince tekrar yaptırırsın
00 Yorumlasildir lazer ile silinebiliyor sonrada kayınvalidene hayal gördüğünü öyle bişey olmadığını söylersiniz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ne tuhaf...
Surda anladim kadar 6 aydir bir sorun yok olay dövmede mi basladi..02 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlaşırdık zaten bir sorun yoktu kışında hep kapalı giyindiğim için görülmedi geçen bulaşıkları yıkarken görmüş
+1 yılbir dövme içinde nşan atılmaz nişanlını boş bırakma anası doldurmasın onu
10 YorumlaDevam edin. Kimse biraz mürekkep yüzünden insanların mutluluğu ile oynayamaz.. Nişanlın sende kararlıysa sen de onun yanında dur. Elbet kabul eder annesi babası..
10 Yorumla
+1 yılOğlanın vereceği karara bağlı gibi. Fakat böyle her şeye karışan kaynanalardan nefret ederim. Size ne yani dövme filan.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kaynananı eşşekler kovalasın inşallah. Uyutup vücudunun her noktasını dövmeyle doldurmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılSeni kabul eden boyle etsin benim kaynanada kapanmam icin tahrik ediyo sevgilimi
00 YorumlaSende sildir gitsin ya da kaynananin adınız yazdır :D
00 YorumlaDavul bile dengi dengine kızım git kendin gibilerle nişanlan
10 YorumlaBen olsam hayatta sildirmem ayrılmamda eğer nişanlın ayrılırsa da bu onun kişiliksizliği olur.
00 YorumlaKaynananın adını kalbinin üzerine dövme yaptır bence. :))
10 YorumlaÇok saçma bence.
Yerinde olsam dövme'yi sildirmem.10 YorumlaGusül kabul olmuyo diye biliyorum dövme olunca o yüzden istememiş olabilir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Çılgın kaynana. 😂 bu annelerin sorunu ne allaşkına?
01 Yorumla
+1 yılAllah kolaylik. versin. cmm. bole. bir dovme ile insan gelininden. soguyorsa zor. yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi evlendın evlendıkten sonra anasıyla kavgasını gelıp sana soyleyen erkek evlılıkten sonrada anasının etegınden sıyrılma cabasıyla sorunlar yaşatır boşver sıkıntı olmayacak bir durumsa ayrıl
00 Yorumlaanasıyla mı evlencen ya çocuk öyle kabul etmiş seni zaten
00 Yorumla
+1 yılBen olsam seviosam imkanı olmaz kimsenen ne dediği önemli değil bnim ne hissettiğim önemli çıkar giderim o kapı arkamdan kapanır...
00 Yorumlanişanlın anasının lafına giderse bir halt olmaz ondan önce sen terket adam dediğin adam dik duracak dövme nedir sevgide belkide sen kendin sildiriceksin eğer dik durursa ama dimi _?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçer bir şekilde siz birbirinizi sevdiğiniz sürece çok takma bence bir sevgi sınaması olarak gör mesela geçerse ne ala sevin geçmezse zaten olmasin
00 Yorumla
+1 yılBnu dovme yapmazdn once dusunecektn degdi mi simdi yaptigina geri donusu olmayam bsey dovme
00 Yorumlasildir pahalı değil ya tam bilmiyorum ama fiyatını.
00 Yorumla
+1 yılNişanlın ailesini ikna edecek olmadı karşısına alacak senle evlenecek olan o ailesi değil
00 Yorumla
+1 yılAnnesi de bahane arıyor nişanı atmak için hiç kafana takma.
00 Yorumla
+1 yılgüsle mani cenabet gezersin haklı bı bakıma kaynanan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloğlun şeker getirdi de sensiz yedik kaynana şarkısını armağan et kendilerine :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha onu ölünce arkasından okuycam:)
Cevap sahibi+1 yıl:D:D o da iyi
+1 yılacıkcası oglandan bitecek bu iş maalesef..
10 Yorumla
+1 yılCahile laf anatamazsin
10 Yorumlaçılgın dövmeli kaynanasını coşturuyor :D
00 Yorumladövmeni sildir, kaynanadan kap puanı :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kaynanam beni sevmişti harta çok övüyordu biricik gelinim diye dövmeyi görünce kadın nefret etmeye başladı
Kişilik & Karakter konusunda 801 cevap paylaştı. Ne sacmalik ya hala var mi boyle insanlar
10 YorumlaSildir gitsin, aşk dediğin fedakarlık gerektirir.
00 YorumlaOnun yanında gostermem dovmemi de
00 Yorumla
+1 yılbaştan kural hatası yapılmış.
00 Yorumla
+1 yılBu kadarda manyaklık olmaz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Sildirirsin ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle evlensin bence
00 YorumlaSildirebilirsin?
01 Yorumla- +1 yıl
İyide ben sildirmek istemiyorym seviyorum
+1 yılkapattırma şansın yok mu?
00 Yorumla
+1 yılkaynana cadoloz galiba
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılsildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapat sende sil biis yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzekası geri olan insanlar...
00 Yorumla
+1 yılDoğru demiş helal olsun
00 YorumlaSildir.
00 Yorumla
+1 yılehh saçmalık
00 YorumlaKaynanan karışamaz
00 Yorumlahaklı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Sildir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı