Kızlar, en yakin arkadasimin sevdigi cocukla opustum?

Simdi o cocuk arkadasimla cikmiyordu. Kizi da istemiyordu. Ne kadar ayarlamaya calistik olmadi. Cocuk hayir diyordu. Arkadasim agliyordu surekli. Sonra arkadasim biriyle cikti. Yaklasik bir ay falan ama o kisiyle cikarken akli surekli sevdigi obur cocuktaydi. Unutamamisti. O kisiden ayrildi Bu sebebten dolayi. O cocuk ise beni istiyordu Bu sure boyunca. Once takmadim. Sonra bir ara bulustuk iste arkadas grubu olarak. O gunden sonra cocukla kankaydik. Cocuk bana surekli ittifat falan ediyordu. Sonra mesajlasmaya basladik. Arkadasim kislaniyordu ama bir kac kez sordum isteersen birakabilirim yazismaya bilirim diye. Arkadasim bana ne ya falan diyordu. Sonra bir gun arkadas grubu olarak yine bulustuk bir kafede oturduk arkadaslarin isi cikti gittiler. Yalniz kalmistik ne olucak sonucta kankam diye dusundum. Sonra sohbet ilerledi falan yine niye arkadasimla cikmadigini sordum kizin onu ne kadar cok sevdigini anlattim. Hayir Ben seni istiyorum dedi ve beni optu. Sasirmistim. Cok hemde. Ellerimle onu ittirdim olmaz dedim yani ihanet edemem arkadasima dedim ve gittim ama mesajlasmaya devam ettik. Arkadasim bunu ogrendi ve deliye dondu benimle konusmuyor şu an . Herkese cocukla sevistigimi falan soyledi ne yapmaliyim? Hakli olan taraf neresi?
Kızlar, en yakin arkadasimin sevdigi cocukla opustum?