ayrica bilmemmek ayip degil ogrenmemek ayip :((((((((((
Bir kızı kıskandırmak için neler yapmalıyım?
ayrica bilmemmek ayip degil ogrenmemek ayip :((((((((((
insan ilişkileri hakkında hiç bi fikirleri yok burdaki elemanların.hoşlanan hoşlanır da ne demek ya :S
başka kızlarla çok takılırsan sana azcık ilgisi olan kız sana aşık olmaya başlar, sana ilgisi olmayan ilgi duymaya başlar. espirili, bilgili herkesin sevdiği , aradığı adam olursan kızlarda seni sever. neyin kızları en çok kıskandırdığını bilmek benim de ilgimi çekerdi; fakat ser verip sır vermeyecekler sanırım bu konuda :D zaten böyle sorularda kızlara sorulmaz, gözlem.
O hoşlandığın kıza karşı adım at bakalım ne tepki alacaksın ya da uzaktan dikkatini çekmeye çalış karşılık verirse ya da sana bakışmaları olursa o zaman hoşlanıyor demektir.
malesef bunu yapamam cunki o uzakta yasiyor benden uzakta yasayan bir insanin nasil ilgisini uzerime cekecegim hakkimda da cok fazla bir bilgim yok acikcasi :(((((((((
kendisini cok iyi tanimiyorum malesef ki tanimak icin caba sarf ediyorum ama bana devamli kucuk cevaplar yazmasi beni cok kizdiriyor kendi hakkinda fazla bir bilgi vermiyor
oysa ben onu biraz olsun taniyabilsem ona gore hareket edecegim daha dogru durust hobilerini bile bilmiyorum nelerden hoslanir bilmiyorum nasil ince davranabilirim bu durumda alttan aliyorum sikbogaz etmemeye calisyorum ama bu da beni uzuyor :((
Aslinda en korktugum sey zaman
bazen zaman en iyi ilactir bazen de zaman korkutucu bir yaratiktir
bunun icin verilecek her oneriyi dusunmeye acigim
bu konuda sizin de oneri ve fikirleriniz olabilir mi ?
kiskandirmak yerine ne istedigini acikca soylemen daha faydali olur
Cevap
4Cevap
kıskandırarak eğer hoşlanıyorsa da senden uzaklaşmasına neden olursun
peki nasil davranmaliyim :((
ay ya yazık çocuğa neden olumsuz şeler yazıorsunuz..canım bak şimdi kızla git açık açık konuş teklif et tamam mı bunları yapmana gerek yok ..kıskandırmak değil amaç amaç ona açılmak sen bi açıl geri si gelir..
nihayet anlayisli birisi cikti herkes ne kadar acimasiz ve ne kadar kucuk goruyorlar beni sanki kendileri hic kucuk olmamis hep buyuk kalmislar
ne var yani ogrenmeye calisyoruz iste
ddm hçkmseyi hçbi zaman kandırmadım ben! konu bn değilim market..
sana gelince bu işleri öğrenmemen normal hatta bu senin temiz bi insan olduğunu gösterir bnce ..git açıl olursa olur olmassa eyw deersin..
market derken sana ddm dkatini çekerm :d
sayısalcı diğilim bilmek zorundada diğilim! ayrıca madem mr.keton neden orda noktası yok
sen önce neden o noktayı koymadını düşün bi bakalım ! hıh
saçını çek. ben ilkokulda hep öyle yapardım küçüğüm.
ne kıskadırması ya yaşın kaç senin? Hoşlanan hoşlanır hoşlanmayan hoşlanmaz,bu kada basit
Sana ilgisi yoksa çabalaman nafile ...
başkasıyla onun gözü önünde flört et
ya herro yada merro dedin
birdaha tamamen arkadas olamama riski ile karsi karsiyayiz
risk almami mi soyluyorsun sanirim buna cesaret edemem kaybetmek istemem :((
bu ise yararmi sonra benim igrenc pislik bir adam oldugumu soylerse :(((
sanirim bu ihtimali goze alamayacigim cunki kaybetme korkusunu yasamak istemem
onu kaybetmek istemiyorum aksine kazanmak istiyorum :)
amac kazanmak zaten
bunu kiskandirarark yapmak istemistim ama yanlis yolda oldugumu gormemem neden oldunuz tesekkur ederim simdi kazanmak icin neler yapmaliyim onu dusunmeye calisiyorum :)
bundan sonraki surec benim icin biraz zor olacak ama bunu basarmak zorundayim
her sey icin tesekkur ederim
önce hoşlansınki .sonra kıskansın .önce onu öğren
cocuksun sanırım !
uçmuşun sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar