Başak burcu kadını fiziksel olarak gerçekten çekici bir görünüme sahiptir. Orta boylu kadınlardır. En dikkat çekici olanı ise yüzleridir. Güzel saçları vardır. Parlak ve belirgin göz yapısına sahiptirler.
Detaylar ile aşırı ilgilidir, her şeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenmek, araştırmak ister. İdealist bir kadındır. Kişilik olarak nazik ve son derece hassas yapıya sahiptir.
Evde bulunmak, ailesi ile vakit geçirmek onlar için çok önemlidir. Evli ve çocuk sahibi olan Başak burcu kadınları, çocuklarına vakit ayırmaktan büyük zevk alır.
Mizah anlayışının da gerçekten üst seviyede olduğunu söylemek gerekir.
Başak burcu kadını aşk hayatında kolayca elde edilen bir tip değildir. Her şeyden önce zaten onun güvenini kazanmak hiçte kolay değildir.
Başak burcu kadınının olumsuz özellikleri arasında; gergin ve fazla mantıklı hareket etmesi en dikkat çekici olanıdır. Her zaman endişeli davranır, dalgın ve sinsidir. Aşırı derecede tutucu, takıntılı ve zorluk çıkaran yapısı vardır. Geleneklerini aşırı derecede bağlıdır ve genellikle yenilikten hoşlanmaz.
Ayrıca edebiyat ve resim dalların da yetenekli oluyoruz :)31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıltitiz detaycı takıntılı hasta ruhlu doğrucu davut mükemmelliyetçi.
iyi yönü var mı bilmiyorum ama ben bu kadar titiz olduğum için memnunum :) bide ah şu simetri takıntım olmasa 😂154 Yorumla- +1 yıl
Hepsine A dan Z ye katılıyorum bir aslan burcu olarak sinir olduğum bir burçtur
- +1 yıl
basagim ama titizlik yok simetri hic yok oyle takintida yok o kadar salak degilim kendimk yipratayim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDağınıktırlar ama neyin nerde olduğunu yinede bilirler, o yüzden bir BAŞAK Burcu insanın Odası'nı asla toplamayın.
Işlerini titiz bir şekilde yaparlar ama önceden her detayını öğrenmek istedikleri için biraz zaman alır öğrenmeleri
Çok iyi sır tutarlar
Çok arkadaş canlısıdırlar ama karşısındaki insana alışmaları zaman alır
Bir kere nefret ettikleri insana hayatta bir daha dönmezler
Fazla konuşmazlar
Ne düşündüğünü kendisinden başka bir tek Allah bilir
Vs vs10 Yorumla
bir başak burcu olak şunu derim melek yüzlü şeytanlarız ruh hastası psikopatın önde gideniyiz :s özellikle kızlara burdan çağrım eğer hayatınıza bir başak erkeğini sokacaksınız hemen sokmayın iyice tanımaya çalışın onu.. yoksa ilerki dönemler kaos olabilir sizler için..
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen😣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılTakıntılı, çok fazla düşünen, bazen özgüvensiz.
İnsanlar genelde başakların düzenli olduğunu düşünür ama aslında çoğu dağınıklığın içinde bir düzen tutturmuştur. :D
Olumlu özellikleri ince düşüncelidirler, insanları kırmamaya özen gösterirler. Bir işe başladılar mı ya hep ya hiçtir ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Ama mükemmeliyetçilikleri yiyip bitirir onları hep.
Benim gözlemlerime göre başaklar kendileriyle barışık insanlar değiller çünkü hep en mükemmelini istiyorlar. Bir başak burcuna verilecek en güzel tavsiye: Rahat ol, s... et'tir bence :D11 Yorumla
+1 yılDuygularını açık etmiyorlar bu en kötü yanları.. Benden hoşlanan ve benim de hoşlandığım biri vardı. Tam bir yıl boyunca gece gündüz beraber vakit geçirdik, gram bir şey itiraf etmedi. Ne zaman ki o şehirden taşınma durumum çıktı, paçası tutuştu. Bir yılın biriken romantizmini bir haftaya sığdırmaya çalıştı. Sonuç : dev saçmaladı. Ortaya gereksiz ve çok saçma görüntüler çıktı.
duygularınızı hissettirmemenin sizi güçlü kıldığını sanıyorsunuz, haklı olabilirsiniz bir bakıma.. Ama kaybettikleriniz daha ağır basıyor.01 Yorumla
+1 yılKadını'nı bilmem ama Başak Burcu Erkeği için ilk söyleyeceğim mükemmelliyetçidir. İçine dönüktür hislerini her an dışarı vuramaz. Duygusaldır ama hissettirmez yani. Çabuk sinirlenir, kinde tutar. Gururu herşeyden önce gelir Başak'lar için. Büyük hayalleri vardır, bunlar için çabalarlar da. Boş durmayı sevmezler, sürekli sorumluluk sahibi olmak, birşeylerle uğraşmak isterler. Maddiyatı severler bunu söylememe gerek yok. Özünde iyidir aslında Başak'lar. Ama onlarla baş etmek zordur. Çevremdeki başaklardan ve daha önce ki sevgilimden biliyorum. Zor insanlar oluyorlar.
05 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapıyorum ben. Arada istisnalar vardır. Herkes burcunun özelliklerini taşımıyor. Mesela ben koç burcuyum. Burç işlerine saçma gözüyle bakıyordum. sonra araştırdım. meğerse koç burcunun iyi kötü tüm özelliklerini taşıyorum neredeyse :)
- +1 yıl
Bunun içine de bilim giriyor. Gökyüzü gezegen yıldızlar cart curt. Çok sallamasyon olduğunu düşünmüyorum. Gerçeklik payı yüksek hani.
ya çok titiz ya da çok dağınık oluruz. takıntılı. bir eşya kıyafete taktın mı onu giyer. ya da bir konuya taktı mı çıkartana kadar uğraşır. dış görünüşüne dikkat eden ve genelde güzel yakışıklı oluruz. yardımsever merhametli. duygusal ama bir o kadar güçlü :) en çok kıskanılan kişilerizdir bu yüzden ne kadar dışarıdan soğuk havalı görünsekde çok cana yakın samimiyizdir. bir başak burcu insanının içine girmeden asla tanıyamazsınız.
65 Yorumla- +1 yıl
Güzel analiz, tebrik ederim 😃
- +1 yıl
hem başak burcundan hem tekirdağlı olmaktan geliyor olabilir güzellik
Dağınık, duygusal bir yapıya sahip kolay ağlayabilen ama aynı zamanda mantığını asla elden bırakmayan, bir işi yapacağına inanmıyorsa kafasında baştan bitiren, iyi bir araştırmacı bir konuyu detaylı şekilde inceleyip öğrenen, eğer canınızı acıtmak isterse bunu sözleriyle çok iyi başarabilen, genel olarak sakin, dışarıdan oldukça soğuk ve mesafeli görünen ama tanıdığında tam tersi olduğunu anladığın, kolay ısınmayan, ev yaşamını seven, merhametli, iyi bir dinleyici, alışkanlıklarından kolay vazgeçemeyen.. Başak burcuyum.
Burçların karaktere etkisi olsada her insanın yaşamı çevresi farklıdır. Her burç insanı da birbirinden farklı huylara tutumlara kişiliklere sahiptir.20 Yorumlabir başak olmaktan çok gurur duyan kişiyim...
bir kere her başak denildiği gibi titiz değildir... temiz deseler daha mantıklı olucaktır. basak kadını cok kıskanmaz cunku kendıne cok guvenır..
elde edemeyeceği birsey oldugunuda hıc sanmıorum kafasına neyı koyduysa oyle ya da boyle o seyi yapacaktır.
sempatıktır, konusmaları akıcıdır , pratık zeKası cok kuvvetlidir, zekidir.
genelde 6. hıssıyatları yukseltır02 Yorumlabende başağım sevgilim de başak. Aşırı ikimizde herşeyi kafamıza takıyoruz. Bir hata yaptığımızda çok fazla uzatıyoruz. Müzikle aramız iyi. Sevgimizi dışa dönük hissettiriyoruz. Kalabalık ortamları ben sevmiyorum o da sevmiyor pek fazla. İkimizde gezmeyi eğlenmeyi seviyoruz. Cinsel tuttkularımız ikimizinde fazla. Birbirimizin kusurlarını açık açık söylüyoruz. Ama eleştriyi kabul etmiyoruz. Birinin bizi eleştirmesini sevmiyoruz. O titiz ben titiz değilim onun kadar. Mükemmelliyetçiyiz ikimizde.
00 YorumlaÇoğunlukla başak burcu erkekleri tarafından sevildim. Fakat onlarla 1 kere görüşüp tanıdıktan sonra yüz vermedim. Bunun sebebi ise istatistiklerime göre ortak özelliklerinin odun, patavatsız ve kaba olmalası. Fakat ağustosta doğan başak burcu erkekleri çekici ve yakışıklı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBaşak burcuyum, her şeyi kafaya takan, hep iyi bir insan olmayı amaçlayan biriyim, karıncayı bile incitemem ama sinirlenince de iyi sinirlenirim. Gevşekliği sevmeyen biriyim. Ağırbaşlı olmak her zaman daha iyidir ve bir o kadar da mütevazi olmak. Her şeyden önce insan olabilmek önemli benim için.
10 Yorumla
+1 yılbaşak kızları kadar şerefsizini hiç görmedim. benim 1 aylık sevgilim başaktı aldattı gitti. daha geçen hafta arkadaşımın 4 yıllık ilişkisi bitti ve itiraf etti aldatıyormuş 4 sene boyunca. yani başak dendiği zaman kaçıyorum o ortamdan nefret ve kin kusuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBendende gelsin bakalım yorumlar; şıpsevdiyiz ama birini bir kere tam sevince ömürlük olur.
Bu kadar sadık insanı zor bulursunuz. Dost olarak, eş olarak, kardeş olarak.
Çok müşkülpesent olduğumuzdan herşeyi beğenmeyiz ve 7/24 eleştirebiliriz herşeyi.
gerçekten başarılı insanlarız çalışmak bizim işimiz
Biz=Gurur olduğundan hep kaybederiz10 YorumlaBurçlardan anlamam. Bildiğim tek şey, art arda gelen burçların birbirini tamamladığı. Aslan burcundan sonra başak geliyor. Demek ki iyi anlaşabilirmişim. Tabi milletle burçlara göre arkadaş olsaydım olabilirdi.
04 Yorumla- +1 yıl
Onu nerden duydun cok merak ettim. O kadar astrolojiyle ugraşıyorum böyle bişey duymadım.
Takıntılı temizlik hastası detaylara önem veren ince ayrıntılara çok dikkat eden birini kırmamak için düşünüp konuşan hastalık hastası buluttan nem kapan herşeyi kafaya takan, ben böyleyim :-D erkekleri genelde Şakacı ve çok güleryüzlü oluyor.
22 Yorumla
+1 yılbaşak burcu kadını tanımıyorum ama erkeği tanıyorum. uyuz eder şakasına sürekli, meraklıdır, gerekli-gereksiz birçok konu hakkında bilgisi vardır, gerçekten zekidir, değer verdiği kişinin ağlamasına kıyamaz.
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKadın ve erkek olarak başak burcu özelliği taşıyan insanlar mükemmelliyetci ve çok eleştirici oluyorlar. Özellikle titizlik konusunda da hassaslar. Ayrıca liderlik vasıflari var. Önde olma söz geçirebilme istekleri de çok fazla.
00 Yorumla
+1 yılbir kadına en çok yakışan burçtur başak. Toprağın doğurganlığı, hasat bereketi, yakmayan güneş, üşütmeyen rüzgar...
bir başkadır Eylül kadını.32 Yorumla- +1 yıl
Ay çok güzel yazdın ya ben de başak burcuyum :)) +1 @fckedmyway
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılben de başak burcuyum... ama başak burcu erkeklerinden pek haz etmem anlaşılması güçtür onların. ve onlar bekaret burcudur yani kolay kolay sevgili olamazlar :D
05 Yorumla- +1 yıl
yani etrafımdaki başak burcu erkekleri öyle ona göre yorum yaptım :D
- +1 yıl
eski vermene gereksinim yoktu bu önyargı değil bazı burç yorumcuları tıpkı benim dediğimin aynısını diyor zaten ! ayrıca burçların özelliklerine takılıp kalarak önyargıda bulunmam kimseye karşı çünkü herkes bir diye bir kaide yok. ikizler içinde çapkın derler ama birçok tanıdığım ikizler burcu insanı var alakası yok ! ben sadece tanıdıklarımdan yola çıkarak bir yorum yaptım , önyargı beslemedim...
- +1 yıl
teşekkürler.
+1 yılKardeşim başak. Ve bazen tam bir baş belası oluyor.
Doğrucu davutturlar, dürüstlük şeffaflık favorileri
Lakin yeri gelince 3 kagit ustası olabilirler. İnatçı ve dediğim dedikler filan10 YorumlaBir başak olarak takıntılı, duygusal, özelliklede olmıycak şeyin peşinde koşturmaz aklına kestirdiğini, kendine göre yapabileceği şeyleri kestirirse yapar :-) soğuk kanlı görülür ama içi öyle deildir, çabuk ısınamaz ama çabuk bağlanır..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılKızlarını bilmiyorum ama sevgilim başak burcu olduğu için çok sevdiğim burçlardır kendileri. Sevdiğine sadık gözü ondan başkasını görmeyen çalışkan sorumluluk sahibi azimli ve titiz insanlardır.
10 Yorumla
+1 yılmerhametlidir, utangaçtır. hemen sinirlenebilir ama cok kısa sürer hemen yelkenleri suya indirirler. kimseyle küs kalamazlar. cok saftırlar herkezin dediğine cabuk inanırlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılbir basak olarak cocuk yaparsa bu burca denk getirmeyem. Cok takintili lanet bir burc neyseki az biraz aslan ozellikleri tasiomda onla idare ediyorum
00 Yorumla
+1 yıl08 Yorumla- +1 yıl
neee
- +1 yıl
bende çözemedim zaten
- +1 yıl
ya dostum ben kendimi çözemedim ki konuyu çözeyim
- +1 yıl
beni çözebilirsen çözümü banada anlatsana :D
- +1 yıl
dışarı çıkarsam millete sataşıyorum :D sakıncalı durum yani :D
+1 yılGünün sorusuna burçlarada ekledilerse, tehlikenin farkına var ma zamanı gelmiştir... Burçlara inanma, 12 burcun Özellikleri bu kadar güzel olsaydı bunca mal hangi ay Doğdu?
01 Yorumla
+1 yıltitizliik hastasıdırlar bende başak görüyorum hatta tedavi oluyorum aynı zamanda detaycı mükemmeliyetçi
takıntılı , herkesle konusup ama arkadaş olmayan vb
kıskanılmaktan hoşlanmayan
herşeyin bir zamanı olduguna inanan bir burç12 Yorumla- +1 yıl
tesekkürler:)),
+1 yılinatçı kavgacı çok az dduygusal hemen somurtabilen esprili ama kendini sevdiren tip
12 Yorumla- +1 yıl
evt
+1 yılErke arkadasim basak en akrebim dusunun halimizi 2 yildir birlikteyiz ama hayatimda boyle titiz insan görmedim. Ama sorumluluk sahibidir basak
10 Yorumla
+1 yılYardımsever, fedakar oluyorlar ve başkalarının ezilmesine izin vermiyorlar, başkalarını cesaretlendiriyorlar. En sevdiğim burçlardan birisi😊
01 Yorumlaİstisnasız bu burcun erkekleri ve kadınları aşırı detaycı oluyor dolayısıyla bu onları takıntılı hale getiriyor.
10 YorumlaÇok titizcidirler.
Yumuşak Kalpli Kalp kırmazlar.
Çok duygusaldırlar. Bir şey oldu mu hemen ağlarlar.
Giyimine Çok önem verirler.
Buğday Gibi yüzü Beyazdır. Narin Bakışlıdırlar.10 Yorumla
+1 yılBurca göre karakter belirlemek çok saçma. Bütün burçlar böyle harikaysa bu kadar karaktersiz nerde yaşıyor orası da ayrı konu
00 Yorumla
+1 yılbaşak burcu kızını pek sevmem titiz olurlar fena olurlar bazıları
05 Yorumla- +1 yıl
sence :)
- +1 yıl
aynen aynen o dediğinden :) :)
erkeğini iyi bilirim. sevgilim olur kendisi. ama tüm başaklar aynı mı bilemiyorum. burçlara pek inanmayan biriyimdir. :D
00 YorumlaBen başak burcuyum. Erkeğini hiç tanımadım ama kızlarını iyi bilirim. Fedekar, iyi yönetici, herseyi detaylı analiz eden, her detaya takılan biriyiz. İyiyiz :)
20 YorumlaMü kemmeliyetçi eleştiren ince eleyen sık dokuyan karşıdan sevgi görmeden kendini açmayan bir burç =ben. Başak burcu olmak ayrıcalıktır
00 Yorumla
+1 yılTakıntılı sorumluluk sahıbı dagınık veya pasaklıda denılebılır kafasına koydugu herşeyi gerçekleştirebilir sınırlenınce kırıcı olurlar bkz: kendımden bılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir iyi bir kotu, ama duygusal mukemmeli isterler hep. Onlarla anlasmak kolaydir ama sinirlenmeleri an meselesi. Kafalari baska calisiyo. Sevgilim agzima ediyo yeminlen. Ha bide inatlar
01 Yorumla
+1 yılbende bir başak olarak temiz bir insanım duygularım hep içimde saklı sır dolu bir kutu gibi ve herkeze açık değil ayrıca her zaman daha iyisini ve en mükemmelini isterim.
20 Yorumla
+1 yılBaşak kızıyım. Olumsuz yönleri;mükemmeliyetci, inatçı
Olumlu yönleri;hala tespit edemedim edersem yazarım :-/01 Yorumlaçok kılçık olurlar ve mükemmeliyetçi olurlar, titiz insanlardır. fazla takıntılıdır bana öyleleri hep denk geldi yani. Başakları sevmem
00 YorumlaHic basak burcu birisi ile tanismamisim simdi bunu fark ettim :)
01 Yorumla
+1 yılBurçlarla pek ilgilenmiyorum hatta çevremde başak burcu olan kişiler var mı onu bile bilmiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben bir başak kadını olarak uzak durun derim! 😄 sonra başınız çok ağrır! 😜
10 Yorumla düzenli her ailenin isteyeceği tarz da bir evlat olarak görüyorum
10 Yorumla
+1 yılAşırı titiz, akılcı düşünen, duygusal açıdan ise çabuk bağlanabilen, çok romantik olmayan
10 Yorumla
+1 yılgenelde anlaşamam, çok tripli oluyorlar hiç çekemem
02 Yorumla- +1 yıl
aynen kızları
Kızlarını bilmem de erkekleri pek sevilmiyor genelde.
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kendinden eminler kararsizlar
sipsevdiler
Umutları yüksektir23 Yorumla- +1 yıl
Yani umutsuzluğa dusmeleri az kusura bakma kafam yerinde değildi ifade edemedim
+1 yılEleştirileri kırıcı olabiliyor bazen, ama iyilerdir
10 Yorumlaerkeğini bilirm. Dünyayı kendı etrafında dönüyo sanırlar , son derece bencil ve paraya düşkün olurlar değer verseler bıle karsısndakne acımzlar ılgnc bı dunyaları vardır
02 Yorumla
+1 yılBaşak bir sevgilim vardi Surekli saatini duzelt der ve surekli ellerini yikardi Saçimin kesimini bile elestirirdi Sevmedigi insanlara surekli laf soka sevdigine pamuk gibi olurdu Mekani cennet olsun.
10 YorumlaTitiz olduklarını biliyorum birde düz olan karmaşık olmayan insanlardır genelde akıllarıyla hareket ederler
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İyi biliriz.. hakkımızı helal ediyoruz. Gömün mk. :)
00 YorumlaManyak. (Sen müstesna, ya da değil.. Bilemiycem..) :D
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşım başak burcu. düzenli, gerçekçi, detaycı, zeki, mantıklı düşünen, planlı, titiz, sakin, dürüst olurlar genelde
10 YorumlaHayatımda 1 kere dost kazığı yedim, o da başak burcuydu. Güvenmiyorum, güvenemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılNasıllar bilemiyorum. Ancak hoşlandığım çocuk başak burcu ve çok iyi birisi
00 Yorumla
+1 yılKızları mantıklı ama kendılerını herseyın oncesınde goren tıplerdır...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen başak burcuyum ayrıntılara çok dikkat ederim cok detaycı biriyimdir titizlik hastalığım var insanları çok eleştiriyorum bir şeyi yaparken onun mükemmel olması gerekli benim için
00 YorumlaBaşak burcuyum. Titiz diyosunuz titiz değilim evi b*k götürüyo yeminle :D
10 Yorumla- Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat