Zaaf nedir, zaafı olan ya da tam tersi hiç zaaflarına yenik düşmeyen var mı? Zaaf ne demek? Son zamanlarda "sana zaafım var" diyenler çoğaldı, nedir bu zaaf?zaaf nedir
Zaaf nedir, güzel soru :) Zaaf aslında bir irade zayıflığıdır. Yani benim kel erkeklere karşı zaafım var bir ortamda kel bir erkek böyle takım giymiş olsun girsin ortama vallahi bakarım :) Kendimi dizginleyemem. Erkek arkadaşım olsa da eşim olsa da yanımda bakarım. Zaaf bu demek. Aynı zamanda aşırı alaka duyma ve düşkünlük anlamına da geliyor tabii.
Zaaf biraz da zayıflıktır. Çünkü senin en narin yerindir bu. Zaafın çikolataysa, en ağır kavgayı etseniz bile elinde çikolatayla gelen sevgiline karşı koyamazsın. :D Zaaf ne demek soruna cevap bulmuşsundur umarım.
Zaafı olmayan yoktur yaa ben alışverişe dayanamam bir dışarı çıksam kesin bir şeyler alıp gelirim dayanamam. Zaaf ne demek dersen cevabı bu yani, insanların dayanamadığı şeyler :) Herkesin bir zaafı vardır, az ya da çoktur ama vardır.
Hemen herkesin vardır. Benim yoktur diyen ya yalan söylüyordur ya da kendini tanımıyordur. Aldığım eğitim gereği fiziksel zaaflarım yok gibi (soğuk-sıcak havaya dayanma, yeme-içme, canımın pek yanmaması, uykusuzluk, cinsel arzuya gem vurma, vs)..
Ancak sevdiğim insanlar benim için bir zaaf. Onlara her hangi bir zarar gelmesini istemem.
Zaaflarımızı pek sevmesekte insanı insan yapan özelliklerden birdir..
çıplak kadın teni evet evet benim zaafım bu geçen bir arkadaşın evindeyiz gündüzden iş yoğunluğu bilgisayara bakmaktan oluşmuş sırt boyun ağrısı vs. biraz rahatsızdım. arkadaşımın arkadaşı (kız) fark etmiş. ne oldu neyin var dedi. ya boynum sırtım ağrıyor dedim. istersen sana masaj yapayım dedi. balıklama atladım bu teklife. bana gömleğini çıkar uzan yere dedi.
oha dedim ne oluyor falan :D :D :D :
çıplak kadın tenine o kadar hayranım ki kadının neresi olursa olsun beni benden alıyor. İtiraz edemiyorum. İnanın kadının sırf çıplak ayakları tenime değecek diye ne dese yaptım. Şuraya geç hemen . yat peki kabul. . Kadın sırtıma çıkıp adeta tepindide tepindi resmen kemiklerimi kırdı.ama çıtımı bile çıkarmadım.
Eaaaaaaa
Sanki o 80-85 kiloluk kadın değil de sırtımda Yavru bir ceylan vardı. Ve O yavru ceylanın kırlarda neşe içinde sekmesi hoplayıp zıplaması gibi mutluluk vericiydi o 85 kiloluk kadının çıplak teninin tenime değmesi. sırtımda tepinmesi…
Insanların hangi şartta olursa olsun karşı koyamayacağı şeylerdir. Bu her sey olabilir. Insanlar zaafları için fedakârlık yaparlar. Her şeylerini feda edebilirler. Dünyada güç elde etmiş insanlar (hitler, hürrem sultan vb), ınsanların veya özel kişilerin zaaflarını çözmüş ve zaafları karşılığında onları kullanmış insanlardır. Farkında olmasa da her insanın zaafı vardır. Tabiki herkes gibi benim de zaaflarim var malesef :(
(aşırı tutku)..kimine şehvet kimine servet..kimilerine menfaat o kadar çok şey var ki dünyada insanın bir duygusu vardır nefis çok beslersen onu kölesi olursun kontrol edersen o senin kölen
çok beslenen bir nefis artık her istediğine sahip olur seni kontrol eder buna zaaf derim karşı koyamazsın ona neyi güzel gösterirse artık sana..zaaflarında buna bağlı oluşur nefsinin canı ne çekerse artık...
Dayanamıyorum,kitap satan bir yere girip de almadan bakmadan okumadan dayanamıyorum.Bir yerde kedi görünce durup bakmadan sevmeye vaktim olmasa da bir selam vermeden gitmeye dayanamıyorum.
metal müziğe, tatlılara, dövüş filmlerine, kadınsı ve çekici kızlara (güzel ve seksi demiyorum bak, çekici diyorum çekicilik daha farklı bir kavramdır), dağ, deniz, orman, sayısal sorulara (matematik, fen), barcelona ya ... :)
Aurası ve seksapelitesi yüksek kadınlar, sigara, araba, deniz-kum-güneş üçlüsü ve mangala karşı zaafım var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Varr annemin benim en çok ısrarla yapsanı istediğim yemeklerden sonra kadınlara cinsel ilişkiye olan düşkülüğüm ordan oraya kadar gelindikten sonra ağzımdan her türlü laf alınır...
Ses zaafım var şarkı söyleme filan gibi değilde konuşma tarzı olarak güzel konuşan birini görünce etkileniyorum istemeden bu kim olursa olsun dediğini yapasım geliyor
En İyi Cevaplar