Annemle şiddetli kavga ettik

Az önce annemle çok şiddetli kavga ettik. En yakın arkadaşının yeni evli bir kızı var, onun hakkında konuşuyorduk. Ben de onunla ilgili sevimsiz bir şey deyince annem bana 'onu bu kadar kıskanmana gerek yok' dedi. Bende 'ne diyon sen be, ben o paçöz'ün nesini kıskanayım' dedim annem tekrar (gıcık bir ses tonu ile uzatarak) 'kıskanıyorşuuuun' dedi. Bende dayanamayıp saçını çektim annemin. 'kıskanmıyorum!' dedim, annemde tekrar 'kıskanıyorsun!' dedi. Bende sınırden ağlamaya başladım, ve tezgahın üzerinde ıslak el bezi vardı, onu alıp annemin süratinin ortasına fırlattım 'kıskanmıyorum dedim sana KISKANMIYORUMMM!' diyerek zırıl zırıl ağlayarak mutfağı terk ettim. 15-20 dakika sonra annem odama geldi, (bu arada ben hala ağlıyordum) onu görür görmez 's*ktir git başımdan defol' dedim, annemde 'ben özür dilemeye geldim, gel hadi yemek yiyelim' dedi. Bende 'defol çık odamdan kıskanç biri ile ne yemek yiyeceksin' dedim. Annemde 'iyi be naparsan yap özür dilemeye geldik yaptığına bak, ayrıca evet kıskançsın, kıskançlıktan için kaynıyor fokur fokur' dedi. Bende defooool diye tekrar bağırdım. Şimdi de birbirimizle konuşmuyoruz. Babam akşama eve gelince konuşacakmış ikimizle. Uf yetti ya, 20 yaşındayım, böyle muamele görmedim. Evi terk edip bi süre dedem ve babaanemlerde kalmayı düşünüyorum ama onlarda çok sıkıcı :( Sizce ne yapmalıyım? Haksız mıyım ayrıca?
Annemle şiddetli kavga ettik