Bütçem 15.000 Tl Kadar
Yeni Araba Kullanmaya Başlayanlar için İdeal Araba Hangisi?
Bütçem 15.000 Tl Kadar
Ben dedemin bana almıs olduğu şahinle başladım vura kıra darma duman ettim arabayı 2 sene rahat bindim kravat olmadıgım yer kalmadı ne mercedeslere ne audilere çarptım dili olsada konuşsa hiç içim cız etmezdi vurduğum adamlar alev topu gibi yanıyordu tutuşuyordu hep sende öyle yap şahinle devam et sonra benım gibi yapıstırırsın canlı bişi ;)
bizim kahin vardı sene 94 falandı :D ben onla öğrendim gayet ideal o zaman sıfır km di çarptım bir kaç defa :D şimdilerde genelde hyundai i20 öneriyorlar
Ben yedi sekiz tane araba surdum acemiler icin en iyisi eski modeller. Palionun eski bir modeli var minik bisey o olabilir. Benim su an tek istedigim citroen c3 :)
2. el alman daha mantıklı ama öğrenmek istiyorsan bana göre manuel vites al otomatik zaten sıkıntı yaratmıyor
Cevap
10Cevap
Opel Corsa 2009 modelleri arasi olabilir ve otomatik dizel al tavsiyem cok basitti sürmesi ablam bile sürüyor oda vura kira öğrendi gerisini sen duşun 😄
Dizel araçlar kolay kullanılır ya da traktör 😂😂
2 al ilk bas ole gidip sıfır araba alma vura kira öğrenen sonucta
Al bir tofaş tir torostur çilekeş araba onlar istediğine vur ben tofaş ta öğrendim :D
" lada samara " bunu kullan tank bile kullanırsın
otomatik al mutlaka. bütçen ne kadar?
hb araba olsun yeterli. öğrenmen için.
Toros dogan sahin murat
Peugeot 106
Topal serileri.
Vur kır parçala.
Al bir tane 1995 bmw ya da sahan :)
Eski arabalardan olanlar iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar