• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Oğlak burcu erkeği nasıldır ?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
nasıllardır , neylerden etkilenir neyleri sevmez , sevgisini belli edermi...
Oğlak burcu erkeği nasıldır ?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Ahuzar
    Ahuzar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl

Ben de oglak burcuyum...Madem sen bakmadin internetten oglak burcu erkeginikopyalayayim:) Çevresinde kendi ördüğü tuğladan bir duvar vardır. Utangaç, ama güçlü ve çetindir. Hoştur ama müthiş ihtiraslıdır. O efsanevi sessiz, dünyevi kovboy gibi Oğlak erkeği de yalnız olmayı tercih eder gibidir. Ama değil, gerçekte yalnızlığı sevmez. Gizliden gizliye, Oğlak çok beğenilme özlemi çeker. Uçan bir trapez üstünde kalabalıkların nefesini kesmek ister. Özel rüyalarda keçi, şifa bulmaz bir romantiktir, ama Satürn O'nun bu doğal yapısını zincire vurmuştur. Bu sert disiplin gezegeni O'ndan sakin bir davranış gerçekci hareketler ve ciddi niyet bekler. Bu O'nun çeleşkisidir ve çoğu zaman katlanması güç bir çelişkidir. Bazen içindeki bu çelişkiyi ters bir tavırla örter. Ve bazen de hiç beklenmeyen ve duruma ters düşen bir şakacılıkla sizi şaşırtır. Bu değişik davranışları aslında hep gerçek duygularını örtbas etmek için yapar. Ama bunlar ekseriye en komik cinsten olur. Oğlaklar böyle abuk sabuk davrandıkları ve şakaları hokkabazlığa çevirdikleri zaman iyice saçmalarlar. Şimdi aklı başında güvenilir Oğlak erkeğini ters yüz edin, karşınızda özgür rüzgarların tatlı kokusunu şifa verici bulan neşeli, nazik bir hayalperest bulacaksınız. Bu adam heyecan açlığı ve macera susuzluğu çekmektedir. İçlerinden ancak parmakla gösterilen birkaçı bu yalnız ruhu gizli zindanından azat edebilir. Eğer bu kitabı kitabına bakarak değerlendirmeye eğiliminiz varsa, burçlar size son derece faydalı olabilir. Siz o Oğlak ahbabınıza harika bir öğretmen ama berbat bir aşık olabileceğini düşünüyorsunuz. Aynı şekilde, size ait biri olmaktansa başkan olsun daha iyi diye de düşünebilirsiniz. Siz de öyle bir izlenim bırakmışki ismini sizin hatıra defterinizde göreceğine sosyal kayıtlarda görmeyi tercih ederdi. Şimdi Onun bir kış gecesinde yanan sıcacık bir odun ateşi kadar sıcak bir yüreği olduğunu keşfediyorsunuz. Onun iç dünyasını keşfederseniz heyecanla titreyecek ve etkilinecektir. Ama iç dünya emek iç dünya demektir. Böyle dikkatsizce kendinden geçtiği anlarda mutluluk rüyalarının elinden kaçarak ortalıkta serbestçe uçuşmasına asla izin vermeyecektir. Siz bunların O'nun iç dünyasında varolduğunu bilin yeter. Oğlağınızın düğün çiçekleri arasında çıplak ayakla sekeceğini beklemek gafletine hiç düşmeyin. Onun aslı olan Satürn kişiliğinizi değiştiremezsiniz. Sizin yapacağınız şey anlattığı kaba saba köpek hikayelerine gülmektir; ta ki, daha akıllıca hikayeler anlatacak cesareti kendinde buluncaya kadar. Bir iki alevindışarı vurmasına izin verecek kadar güven hissedinceye değin, muhafazakar görünüşünün altında bastırılmış ateşler yandığını anladığınızı O'na belli edebilirsiniz. O'nun gerçekçi rüyalarını herkesinkinden daha renkli bulduğunuzu çünkü hiç bir rüyanın gerçekleştiği andaki kadar parlak olmadığını söylerseniz, daha güzel hayaller kurması için O'nu cesaretlendirmiş olursunuz. Birgün tırmandığı dağın zirvesine ulaşacak ve siz de azimli keçinizle alabildiğinizce iftihar edebileceksiniz

2
    5 Yorumla
    • Ahuzar
      Ahuzar
      +1 yıl

Bu da uyumunuz :

Oğlak Erkeği - Başak Kadını

Başak, çok hoşgörülü, sabırlı ve iyi huylu olabilir, ama aynı zaman da çok kararlıdır ve ayakları yere sağlam basar. Bir kadında değer verdiğiniz birçok özelliğe sahiptir. Mutlu ve uzun süreli bir ilişki yolunda hiçbir engel yoktur. Başak kadını, düzene ve temizliğe çok dikkat eder. İlgi alanı, evdir. Evde her eşya belirli bir yerde durur. Güvenilir ve dürüsttür, Başak kadınıyla sadık ve kaçamak yapması imk�nsız bir kadın kazanırsınız.

Yorumla
    • Ahuzar
      Ahuzar
      +1 yıl

Güçlü bir sorumluluk duygusu vardır. Bir şeye karar vermişse, ne siz ne de kafasına yiyeceği bir çekiç dar besi onu bundan vazgeçiremez. Onun yanında hemen amacınıza ulaşamayacağınıza inansanız da gözünüz yılmasın. Bir buzdağı değildir, sadece kalbi mantığı tarafından yönetilen bir kadındır. Bu nedenle biraz sabrı göze alın, göreceksiniz herşeye değecek! Bu kadın, iyi bir gözlemcidir, içyüzünüzü hemen anlayacaktır. Baştan itibaren, meslek ve kariyerin sizin için ne ifade ettiğini bilir...

Yorumla
    • eskiraki
      eskiraki
      +1 yıl

yuh diyorum ne güzel anlatmış. +1

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne güzel kopyalamışsın desek daha iyi olur :D ama teşekkür ederim en azından bazıları gibi içi boş cevap vermedin

Yorumla
    • Tahfalya
      Tahfalya
      +1 yıl

Hayat ne zor be kardeşim. Nasıl bu çelişkileri aşayım. El insaf. Mutluluk bir benim için mi palavra.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• raffaelloo
    raffaelloo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 59%
    +1 yıl

Oğlak burcu erkegi;

Kıskançtır

Dürüsttür

Agresiftir

Eğlencelidir

Komiktir

Aile degerleri fazladır

İnatcıdır

Sevdigini fazla belli etmez ama cok sahiplenir

Süprizleri sever

Sevildigini bilmeyi sever

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tesekkür ederim :)...sevdiklerine nasil yaklastigini biliyormusun?

Yorumla
    • raffaelloo
      raffaelloo
      +1 yıl

yanı cok sahıplenıyolar deger verıyolar ıstersen mesaj at sevgılım oglak ve 2.7 yıldır beraberız yazabılırım :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam :))

Yorumla
    • TheJaCk
      TheJaCk
      +1 yıl

aaa beni tanımlamışsın... yanlız şu sıralar aile değerlerimde %'lik düşüşler meydana geldi ileriki zamanda bu açığı kapatacağımızı umuyorum

Yorumla
    • raffaelloo
      raffaelloo
      +1 yıl

hep oyle olur arada dususler oluyo

Yorumla
    • Tahfalya
      Tahfalya
      +1 yıl

Hayat ne zor be kardeşim. Nasıl bu çelişkileri aşayım. El insaf. Mutluluk bir benim için mi palavra

Yorumla
    • OldTrafford
      OldTrafford
      +1 yıl

Alakası yok. 24'lük Oğlakım. Cimrilik hariç bencillikden iddialılığa kadar tüm özelliklerimi taşiyorum ki oğlaklar cimri değil, hesaplıdır. Anı değil, geleceği planlar bu yüzden para konusunda en akilli burçtur. Ne kiskancim ne süprizler severim. Gerisi doğrudur.

Yorumla
  • Nightmar3
    Nightmar3 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı.

link

link

link

link

link

link

.

.

.

Sadece soru sormak için sordun dimi sen bu soruyu sorarkende sana yıgınla sayfada bu mu diye sordu sen ne yaptın illa ben soracagım onları okumam dedin :D ben sadece sitedeki oğlak erkekleri hakkındaki soruların cüzzi bir kısmını örnek gösterdim :D

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

soruyu sormadan önce hemen hemen tüm bu soruları okudum ama yinede kendimde bi sormak istedim daha fazla kanız alabilmek için

Onca zahmet etmişsin linkleri kopyalamakla hiç gerek yokdu :Dhahaha

Yorumla
    • Nightmar3
      Nightmar3
      +1 yıl

ııııyğ o ne biçim gülüştür öyle insanlığımdan utandım bir an ve sana yemin ederim kiiiiiii oğlak burcu ile alakalı 1 soru bile okumadın kendininkinden başka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

asasasa gibi gülüşlerden daha iyi ;) bence sen benim hakkımda biip bilemeden yaptıklarım hakkında tıp tutup yemin ettiğin için insanlığından utanabilirsin en azından daha gerçekci olur

Yorumla
    • Nightmar3
      Nightmar3
      +1 yıl

sadece net eminim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen bilirsin beni doğru dürüst tanımayanlar için kafamı daha fazla yormicam

Yorumla
  • hsynyldrm
    hsynyldrm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 58%
    +1 yıl

ne ögrenmek ıstıyorsan sor soyleyim iyi gunumdeyim

1
    34 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam ozmn ilk önce bi yukarda sorduklarimi cevapla ona göre devam sorarim :)

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

ben kendimden yola cıkım o zaman cunku herkes farklıdır simdi sana benim kendimde gorduklerim ve bana soylenenler olarak ikiye ayırcam ;) kendimde gorduklerimden baslıyorum sabrım sonsuzdur hani ucu bucagı yoktur ama ne yaparsan yap bisey demez gibisinden dusuncelere girdigin an orda patlarım surekli iyi niyetliyimdir kotu bir insana bile kotu gozle bakmam acaba buna kotu yolu gosteren nedir diye dusunurum istedigin kadar kandırabilirsin deger verdiklerimin sozune inanırım ama bu salak oldugum

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

anlamına gelmez kandırdıgını anladıgım an ne olursa olsun biter. yerine gore cok eglenceliyimdir cok monoton bir ortamı bile hareketlendirebilirim yerine gorede benden bunalımı yoktur olumlu dusunceleri olumsuza cevirebilirim. fikirlerim sabit degildir once dinlerim empati kurarım mantıklı bir acıklama beklerim eger mantıgım o acıklamayı kabul ediyor ve empatiden olumlu sonuc cıkartabiliyorsam fikirlerim degisebilir

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

kendimden cok karsımdakini dusunurum kendime verecegim zararı geriye cevirebilrim ama karsımdaki icin aynı sey soz konusu olmayabilir yani ona bi zarar vermissem sadece benim istememle duzelmeyebilir.

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

cok sakinimdir buda sabrımın bi parcası. cok duygusalımdır yerine gorede keskin sirke gibi :) genelde duygularım agır basar icgudusel yada duygusal yasarım askta kaybetsem bile aska kusmem o kisiye kuserim onun bende memnun ettiklerini yada zarar verdiklerini baskasında aramam sormam sorgulamam. kisinin gecmisi beni cok fazla ilgilendirmez herkesin bir gecmisi var ve mutlaka ki hatalarıda o hataların arkasını aramam zaten bilincinde olsaydı o hatayı yapmazdı gecmisini kurcalamam benle olan

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

gelecegine gore yorum yaparım. ve gelelim dısardan bana soylenenlere

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

titiz temiz ama dagınık :) cok guzel olumlu dusunen biri iyi giyinen bazen cok duygusal bazen gaddar bazen cok olumlu pozitif bazen tam bi facia :) zevkli uyusuk uykucu rahat sakin kufretmeyen anlayıslı saf :D ya sever ya sevmez ortası yok vazgecmeyi bilir vurdumduymaz :) aklıma gelenler bunlar

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

bu arada kacırdıgım bazı noktalar olmus onlarıda cevaplayim bide yukarda tartısmalar olmus herhalde ona dair de acıklama yapmak istiyorum burası sanal bi ortam sanal bir ortamda birisi beni bilse nolur bilmese nolur zarar da veremez yararda o yuzden şu anda sana bunları acıkladım. sevgimi sevene kadar belli etmem sevebilecegimin ısıgını alırım ama bunu belli etmem tam anlamıyla sevene kadar cunku onu sevmeden seviyor gibi yaparsam onunla oynamıs olurum ama sevdikten sonrada gerekli herseyi yapar

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

gosterir soyler vurgularım bu yazdıklarım benimle ilgili olanlar herkesi kastetmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gerçekden çok teşekkür ederim baya emek vermişsin...yukardakı tartışmaları unuttum bile dediğin gibi o beni tanımıyor ben onu tanımıyorum:)

senin hakkında dışardan söylenenlerin çoğuna katılıyorum yani yazdığın çoğu özelliklerin bende farkına vardım :)...eğer bi mahsuru yoksa birkaç daha sorsam ? Sen sevmediğin kişilere nasıl davranırsın, ondan sonra gerçekden denildiği gibi kışkaç inatçı ve gelenek göreneklerine ve ailene aşırı bağlımısın ?

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

once ben sorayım o zaman nerden farkına vardın :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nerden farkına vardım iyi bi soru :)...bahsettiğim kişinin nasıl biri olduğunu anlamaya çalışıyordum onun davranışlarına söylediklerine dikkat ettim ve olumlu düşünceli biri olduğunu genellikle pozitif olduğunu ve daha çok sakin biri olduğunun kanıtına vardım :)

acaba yanlışmı tanıyorum diye düşünürken sen onayladın çoğu düşüncelerimi :)

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

sana bide sunu soyleyim burclar aynı olabilir dogum tarhileri gunleri hatta saat ve dakikasına kadar aynı olabilir ama kisilikler dusunceler davranıslar hareketler en onemliside insanın kendisiyle yuzlestigi zaman asla aynı olmaz sadece benzer sen burda boyle sorarak sadece benzer yanıtlar alırsın tam olarak istedigin cevabı alamazsın tam sonuca varamazsın ben burda sana kırk saatte konussam tatmin olamazsın bence burda zaman harcayacagına o kisinin yuregine in kalbine sığın o zaman tatmin olur

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

istedigin sonuca arzuladıgın cevaplara ulasırsın bence en onemli olan bu. son sorularıda cevaplayim

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

evet gelenek goreneklerime baglıyımdır ama dedigim gibi sabit fikirli bir insan degilim herseyin caresi mantıktır mantıgını acıklarsan mantıgıma yatarsa baska gelenek neden olmasın ? sevmedigim insana kotu davranmam onunda duygu dusunce gururu ve kisiligi var olumlu yada olumsuz orasını sorgulamak bana dusmez ama iyide davranmam ortayı bulurum zamanla oda anlar zaten. aileme elbette baglıyımdır ki ben şu anda ailemden uzaktayım o ozlemin tarifi yok ama hic bir zaman ben aramam onlar arar

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

helede ailesi olmayan birini gordugum zaman duydugum zaman o baglılıgım daha da artar ama yinede aramam aramam iste belki bana has bisey bu bilmiyorum. şu ana kadar agzımdan bir kere bile seni seviyorum duymamıslardır ve ben onlara soylemem gerektiginde ama o soyleyemedigim agzımdan cıkmadıgı zamanlar aglarım yinede soylemem aileme olan bagımda boyledir dedigim gibi burda zaman kaybederek sadece benzer cevaplar alırsın hic bir zaman netlige kavusamazsın hadi git ve istedigin cevapları

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

onun agzından duy ondan ogren tane tane hece hece icine sine sine o zaman daha net olursun o zaman sen kazanırsın onları nasıl yapacam diye sorma o zaman yapamazsın sadece icinden geldigi gibi ol ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam söylediklerinin hepsini önemsicem, ilham geldi birden :)

Birdaha teşekkü ederim :)

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

rica ederim ayrıca onemsedigin icin ben tesekkur ederim de nerden geldi bu ilham :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hani sen dedin ya git ve istediğin cevapları ondan ögren diye ordan geldi :D

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

anladım ilhamın sonu hayırlı olur insallah sonra gelipte bana patlama :D

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

icimden bi his seni tanıdıgımı soyluyor !

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

amin inşallah :) artık duruma bağlı çok üzülürsem belki sana patlarım :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nerden tanicaksın ?

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

nerden tanıdıgım aklıma gelse zaten soylerim de icimden cok buyuk bi his hala barısmak isteyen , benimle olmak isteyen yada beni anlamak isteyen kızlardan birisin diyor :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu anda gerçekden yanılıyorsun baya özgüveninde var :) ama yok gerçekden seni tanımıyorum seni anlamak istedim çünkü burcunu önemsiyorum

hayir yani resmlerindende çıkaramadım seni :)

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

kendini bilen cevresini bilen kendine nerde nasıl yaklasıldıgını kimlerin yaklastıgını bilen insanlar ozguvenlidir zaten az goz gezdir anlarsın ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamamdır kaleci hüseyin :)

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

aferin zeki kızsın bi goz gezdirmeyle kapmıssın :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadarıda olsun :)) nerde oynuyorsun ?

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

şu an kutahyasporda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm bundan sonra takip mi etsem ne :) şaka bi yana yolun açık olsun inşallah istediğin yerlere varırsın

Yorumla
    • hsynyldrm
      hsynyldrm
      +1 yıl

olabilir sen gizlisin eger eklersen denk geldiginde konusabiliriz tesekkur ederim seninde hersey gonlunce olsun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende tesekkür ederim, kafa dengim oldugun icin ekledim yoksa eklemezdim bak :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

9

Cevap

• Tuhafnicck
    Tuhafnicck Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Oğlak burcunun erkeği sorunlu olur diyeni duydum ama burçlara inancım yok oğlaklar hangi ayda doğar ne yer ne içer bilmiyorum vallahi :))

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

peki neden sorunlu oluyorlarmış belki duymuşsundur ?:))

Yorumla
    • Tuhafnicck
      Tuhafnicck
      +1 yıl

Asi oluyorlarmış diye duydum başkada bişi bilmiyom :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam teşekkür ederim yinede en azından diğerleri gibi saçma sapan bir şey yazmadın :)

Yorumla
  • Asyaarca
    Asyaarca Takip Et
    Xper 2 Yaş: 56
    +1 yıl

Benim arkadaşımın bir oğlak sevgilim vardı. Cimri ama kendine herşeyin en iyisini lüksünü alan. aşırı maddiyatçı. Yalancı ve çapkındı. Ama hiç bir, zaman hatasını kabul etmezdi. Verdiği güven ve sıcaklığın arkasında farklı bir kişiliği vardı. Menfaatinin olmadığı hiç bir işe, ilişkiye başlamaz oğlak erkeği. Uzak durun kızlar.

1
    0 Yorumla
  • mırc61
    mırc61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

oğlak burcunun en ama en önemli özelliği bir kere adam gibi sevmişse çookkkk sadıktır ve asla bırakmaz :D

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hoşlanıyorsa açılması uzun sürebilirmi

Yorumla
    • mırc61
      mırc61
      +1 yıl

evet tahmin bile edemeyeceğin kadar uzun :) ama hoşlandığından eminsen git sen açıl :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben acilmasam benden uzaklasabilirmi yine

Yorumla
    • mırc61
      mırc61
      +1 yıl

eğer seviyorsa kesinlikle uzaklaşmaz çok uysaldır zaten oğlak erkekleri ama aşırı derecede kıskanç olduklarını da unutmadan söliyiim :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kıskanırsa bi durumu soğurmu benden ?

Yorumla
    • OldTrafford
      OldTrafford
      +1 yıl

Oğlaklar uysal değildir. Geçimsiz ve kazanmak için herşeyi yapacak ili burc vardur. Basak ve Oğlak. Fakat sevdiği zaman çok sadik olduğumuz doğru. Ama sevmiyorsa en sadakatsiz erkek ve kadini olabilir Oğlak. Evet hoslanirsa uzun sürevilir zira özelliklerini tasiyan her Oğlak, güven ve süphe konusunu çok zor atlatir.

Yorumla
  • zeynepzeyneppp
    zeynepzeyneppp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

başakla oğlak çok iyi anlaşrlar..bi arkadasm basak erkekte oğlak 2 yıldr konusuyolar yaknda evlencekler...oğlak burcu erkekleri sevdimi tam seviyo bnce cok iyi bi burc

0
    14 Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

oyle mı bakalım ya olur belkı

Yorumla
    • zeynepzeyneppp
      zeynepzeyneppp
      +1 yıl

olur ins:) ama cok iyi anlasiyolar

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

boy farkımız bıraz fazla sorun mu sence ?:)

Yorumla
    • zeynepzeyneppp
      zeynepzeyneppp
      +1 yıl

bence sorun olmaz:)

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

27 cm hala aynı fıkırdemısın :D

Yorumla
    • zeynepzeyneppp
      zeynepzeyneppp
      +1 yıl

aman nolcak ya hersey boy değilki topuklu giyersin snde:) senin boyn kac

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

60 :( napım uzamadı onun da 90 a yakın ıste

Yorumla
    • zeynepzeyneppp
      zeynepzeyneppp
      +1 yıl

ck ktü değil bnce..dsrda topklu giyersn olur

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

ıcımı rahatlattın tesekkur ederım :)

Yorumla
    • zeynepzeyneppp
      zeynepzeyneppp
      +1 yıl

sevgi olduktan snra bunlar hc önmli değil :)

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

orası oyle de şu an tek benım dıkkatımı cektı cocuk bırsekılde yaklasıcam bakalım:)

Yorumla
    • zeynepzeyneppp
      zeynepzeyneppp
      +1 yıl

sonra naptn yaz bari:))

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

tamam dur eklıyım senı :D

Yorumla
    • Ladydeathh
      Ladydeathh
      +1 yıl

Ah kankam ah Oğlak erkeğinden uzak dur bitirir hayatımı fjgj

Yorumla
  • şiddetlenmemişkusur
    şiddetlenmemişkusur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

kendimden biliyorum, saçma sapan insanlarınız, ama sen nasılsın dersen burçlara ne inanır nede itimat ederim, hırslıyım elde etmediğim hiç bişiden vazgeçmem hepsi bu

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl kızlardan hoşlanırsın ve nasıl yanaşırsın ona

Yorumla
  • Janina
    Janina Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

ben Oğlak ım.sor bana mesela şunu yapsam ne tepki verirdin diye.

sakığımdır.inatcıyımdır.bişey yapmak istersem buna kimse engel olamaz yapmak istemezsemde kimse yaptıramaz.

0
    13 Yorumla
    • susanna
      susanna
      +1 yıl

dur ben de sorayım mesela oğlak burcu nasıl kızlardan hoşlanır oğlak varda birisi benim onun için soruyorum

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

bırınden hoslansan ılk adımı atarmısın yada hoslanacagın kısının ne gıbı ozellıgı dıkkatını ceker

Yorumla
    • Janina
      Janina
      +1 yıl

kişiliğe görede değişir ama ben hanıma hanım kız derler ya.o tipdeki kızları beğeniyorum.sessiz sedasız bi köşede oturan ama ezik olmayan.gerektiğinde tavrını koyabilen ama bunu yaparken dikkatleri üzerine çekmeyen.

Yorumla
    • susanna
      susanna
      +1 yıl

hmm okk anladım sağol .

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

cok sacma olacak ama boy konusunu takarmıydın

Yorumla
    • Janina
      Janina
      +1 yıl

yoo hiç saçma değil.

eğer seviyosam takmazdım.sevgilim benden kısaydı bi 20 cm kadar.o da benim yanımda kısa kalmayı istemediği için converse giymemi istiyodu.seve sevede giyiyordum.önceden sevmezdim şimdi converse alıştım hatta onun yüzünden.

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

bızde 20 den fazla :D topukluya bakısın nasıl hıc gıymedım de unv. deyım baslamalıyım artık topuklu kotu mu sence

Yorumla
    • Janina
      Janina
      +1 yıl

neden ki? üni ye geçince topulu giymezsen hasta mı oluyosun.

dedim ya çocuğun kişiliğine göre değişir diyorum ama ben topuklu giydirmiyodum.minik olmanı seviyorum diyodum içi rahat etsiin diyede.

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

ıyımıs bnde gıyme taraftarı degılım de mesele bıryere gecmıs olmam degıl ben utanıyorum kucugum daha ne topuklusu gıbısınden buyudum artık utanma dıye kendımı tesellı oyle en sevdıgın renk?

Yorumla
    • Janina
      Janina
      +1 yıl

siyah

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

tesekkur ettım

Yorumla
    • Janina
      Janina
      +1 yıl

her zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir erkekle konuştuğumu görürsen kıskanırmısın?...yada genel olarak hangi hareketleri davranışları kıskanırsın ?

Yorumla
  • ebru3
    ebru3 Takip Et
    +1 yıl

kütüktür ama sevdi mi bırakmaz sonuna kadar götürürsün mantıklıdır bide hayran kalabilirsin bazen düşüncelrine

3
    0 Yorumla
  • genc_muzsyn
    genc_muzsyn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

o degılde ben burcumu hıc tasımıyorm onun yerıne tanıyıp konus garantıye alırsın :D

0
    0 Yorumla
  • TheJaCk
    TheJaCk Takip Et
    +1 yıl

benim gibidir inat konusunda üzerine yoktur sakın ola ak diyorsam ak'tır aksini söyleme bozuşuruz

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

inatlaşmasınla sorunum yok :D daha nasılsın az daha anlat...birinden hoşlanıyorsan ona nasıl yaklaşırsın nasıl kişilerden hoşlanırsın, nasıl bir yapıya sahipsin- sessizmi sakinmi falan ?

Yorumla
    • TheJaCk
      TheJaCk
      +1 yıl

Allah razı olsun ben iyiyim sen daha daha nasılsın :D kendimden bahsetmekten pek hoşlanmam mesela :)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haha lafı niye tersden anlamak için çaba ediyorsun :D

Tmm hoşlanmaya bilirsin ama bir kerelik hoşlanmadığın bir şeyi yapabilirsin :)

Yorumla
    • TheJaCk
      TheJaCk
      +1 yıl

şu an sana oğlak burcu erkeğini tanımana fırsat veriyorum fena mı demekki oğlak burçları lafı tersten anlama çabası içerisindeler mesela şuda var kendimden ödün vermem 1 defaya mahsusta olsa sanırım sen veriyorsun burcun nedir? :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hadi ya ne anladın yazdıklarımdan... Boğa burcuyum

Yorumla
    • TheJaCk
      TheJaCk
      +1 yıl

tanımadığın kişiler için hoşlanmadığın şeyleri dahi yapabileğini anladım mesela ((:

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben öyle bir şey yaptığımı yazmadım sadece sana bana kendini anlatman için yazdım

Ve şu anda ne kadar ters biri olduğunun farkına vardım ne yazıkki tanıdığım diğer oğlak erkeklerine çekmemişsin

Yorumla
    • TheJaCk
      TheJaCk
      +1 yıl

sen kendi yapmadığın şeyi bir başkasından yapmasını nasıl beklersin peki.. nasıl bir mantalitedir bu.. ayrıca oğlak erkeklerini tanıdığını sanmıyorum tanısaydın böyle bir soru sormazdın ne çelişkili bir yapın var senin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben beklerim,eğer kendim yapmadığım şeylei başkasından yapmasını istemeyip şansımı denemesem karşımdakinin karakterini çozemem, kararında duruyrmusun durmuyormusun söylediklerinle yaptıkların birbirine uyum sağliyormu diye bakarim

Oğlak erkeklerini tanıyorum derken zaten genel anlamda konuştum en azından karşısındakini ezmeyr kalkışmazlar buna 100 de 100 eminim

Yorumla
    • TheJaCk
      TheJaCk
      +1 yıl

sen ne içiyorsan aynından bende istiyorum yaaa boğalar bu kadar bunaltıcımıdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

karşı tarafı beğenmiyorsak hatta tiksiniyorsak bile diyebiliriz öyleyizdir yaz bi kenara bakarsın ilerde evleniceğin kişi boğa burcuna mensuptur

Bir şey içmeyede gerek yok senin gibi gerizekalılarla karşılaşırsan bir an için benim gibi olursun zaten

Yorumla
    • TheJaCk
      TheJaCk
      +1 yıl

canım benim ya senin beyin hücrelerinde problem var yada ergen birşeysin o yüzden böylesin artık bilemeyeceğim ama 2 seçenekten biri olduğu kesin başka alternatif yokk.. biraz takviye olarak C ve E vitamini al iyi gelir :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

farkındamısın cevaplarının kalitesi gittikce düşüyor

Neyse senle daha fazla burda saçma sapan bir konu hakkında tartışmak istemiyorum

Yorumla
  • kedipatisi
    kedipatisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Bende oğlağım.İnatçıyım,yönetici olmayı seviyorum.Kısıtlanmaktan hoşlanmıyorum.En önemlisi açıksözlüyüm.Kırıcı olmaktan hoşlanmıyorum.Karşı tarafın kültürünede önem veriyorum.

0
    2 Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

ıkımızde toprak burcuyuz bazı seyler aynı kultur meselesı ve ben dıs gorunuse temızlıge felan cok onem verırım bırınden hoslansan ılk adımı bekler mısın yoksa sen atarmsın o adımı

Yorumla
    • kedipatisi
      kedipatisi
      +1 yıl

Benim hayatım atağa dayalı değil.Genelde karşı taraf beni buluyor.Ama hoşlanıyorsam belli ederim.Dillendirmem.

Yorumla
  • ebru3
    ebru3 Takip Et
    +1 yıl

burçlarla ilgilenen arkadaslar iki başak burcu arasında uyum var mıdır evlilkleri ilişkileri?

0
    0 Yorumla
  • gülpınar
    gülpınar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

çekingen gibi dururlar ama hiç öyle değillerdir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tecrübeye dayanarakmı yazdın yoksa duydunmu?

bende onun çekingen ama konuşkan biri olduğunü fark ettim...acaba biraz daha anlatabilirmisin

Yorumla
    • gülpınar
      gülpınar
      +1 yıl

tecrübe ile söyledim

Yorumla
  • -Disco-
    -Disco- Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Başak mısın?

Ölsene sen..

0
    4 Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

neden o

Yorumla
    • -Disco-
      -Disco-
      +1 yıl

Allah kahretsin sizi.. Şizofrenik manyaklar sizi.. .))

Yorumla
    • sally
      sally
      +1 yıl

burcumu sevıyorum ben

Yorumla
    • Ladydeathh
      Ladydeathh
      +1 yıl

Dfshljmnmnönmönmjk

Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Oğlak burcu erkeği çapkındır.Hem de çok.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm sen çok sevsen bile aldatırmısın ? Hadi neyse geçtik diyelim çapkınlığını başka hangi özelliklere sahipsin

Yorumla
    • basküler
      basküler
      +1 yıl

Ben oğlak değilim ki :S

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ozmn niye çapkındır falan diyorsun...insan yanına yazar başkalarından biliyorum falan diye

Yorumla
    • basküler
      basküler
      +1 yıl

E çapkınlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nerden biliyorsun

Yorumla
    • basküler
      basküler
      +1 yıl

Sana ne ?

Yorumla
  • galaxyy
    galaxyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 31%
    +1 yıl

çok zeki olman lazım

0
    0 Yorumla
  • overtheclocked
    overtheclocked Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Burun benim

1
    6 Yorumla
    • blauspatz
      blauspatz
      +1 yıl

burun.

Yorumla
    • overtheclocked
      overtheclocked
      +1 yıl

Gördüğün gibi rrozz bebeğim, daha yazmayı bile beceremeyen bir burcun erkekleriyiz. !

Yorumla
    • bitter_moon
      bitter_moon
      +1 yıl

limonu da unutma <7

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yukarda sorduklarımı cevaplarmısın lütfen :)

Yorumla
    • bitter_moon
      bitter_moon
      +1 yıl

: )) tuz da lazim diyosun

Yorumla
    • overtheclocked
      overtheclocked
      +1 yıl

@Hiç bir gerçek oğlak o sorulara cevap vermez

Yorumla
  • bitter_moon
    bitter_moon Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

tuz yalat

1
    2 Yorumla
    • overtheclocked
      overtheclocked
      +1 yıl

tekila kokusu alıyorum bitterim

Yorumla
    • overtheclocked
      overtheclocked
      +1 yıl

Limonu çok yiyoruz ya , limonu çok yemesek iyiydi de işte limonu çok yiyoruz !

Yorumla
  • Tadiga
    Tadiga Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

kanser erken teşhis

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

derken ?...lütfen soruma yönelik cevap verin

Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Oğlak burcu erkeği nasıldır ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Oğlak burcu erkeği nasıldır? 13 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği nasıldırr? 3 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği nasıl olur? 8 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği nasıl olur? 7 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği nasıldır sizce? 3 cevap verildi
Oğlak burcu erkeği nasıldır sizce? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨