kadına göre: iseyince eşit isteyince dağlar kadar fark var erkeğe göre : erkek üstün ata erkil nesil gerçekte : kadın duygusal erkek mantıksal kadın her şeyi sorun edinir erkek her sorunu çözer kadın bakımlı olmak ister erkek güçlü kadın doyumsuz bir ilgi isteği vardır erkekte tükenmez bir sabır kadın çenesi ile döver erkek gücüyle kadın romantik erkek ister erkek maco olmak ister kadın 2 saat de hazırlanır iki yıl önceden plana başlar erkek 2 dk hazırlanır plana gerek duymaz kadının kırışıkları ile erkekler kellikle başı derttedir fiziksel olarak kadında 200 gr erkekte 18 cm fark var
kadın kelimelerle saldırır erkek fiziksel güç Erkeklerin vücut kokusu kadınlardan çok daha güçlüdür. Kadınların ses telleri daha kısa Kadınların işitme ve koklama duyuları daha güçlüdür. Buna karşılık erkekler ışığa karşı daha hassastır Erkekler kadınlardan daha hızlı yaşlanırlar. Erkekler mantıklı, analitik iken, kadınlar sezgisel, yaratıcı, bütünleştirici Erkeklerin kadınlarla ilgili en şikayet ettikleri şey: Kadınların onları değiştirmeye çalışması. Kadınların erkeklerle ilgili en şikayet ettikleri şey: Erkeklerin onları dinlememesi. ve erkek dağıtan kadın toparlayandır
Kadınlar yaratılış itibariyle anne olmak için yaratıldıkları için ayrıntıcı düşünürler. Mesela bir kadın bir bebeğin yüzüne bakıp neden ağladığını şıp diye anlarken erkekler düz mantık yürüterek sıradan önce karnını doyurur, baktı olmuyor altını değiştirir. O da olmazsa gazını çıkartır. O da olmazsa sinirden kafayı yer.
Aslında dikkatlice incelenince bir çok farklılık var kadınla erkek arasında. Bir de bir kadın bir anda birden fazla şey düşünüp yapabilirken erkekler sadece yaptıkları şeye odaklanabilirler. Daha fazlasına basmaz.
Analitik dusunce uzulerek soyluyorum ki erkeklerin daha net daha cozum odakli bir kafa yapisi var , biz kadinlar da ince dusunmekten ölüyoruz. Olayi dolastirip cozume gidiyoruz. Iste butun mesele bu Ha bir de basli basina bir annelik içgüdüsu ve fedakarlik var ki o ayri mesele
Erkekler pergamber bile olsa, benim nazarımda kadınların annelik becerisinin %1 lik kısmına bile yetişemez. Kadınlar her zaman üstündür. Hem zeka olarak, duygu olarak, hem merhamet olarak. İnsan daha emriyonun ilk 6 haftasında hep kadındır. Y kromozomu olayı karıştırıyor. Dünyada erkeklerin tamamı yok olsa kadınlar deri altında bulunan bir enzim sayesinde gebe kalabiliyorlar. Erkeğin bu dünyadaki görevi yiyip içip yatmak. Kadına, çocuğa, çevreye ve hayvanlara zarar vermek. İstisnaları hariç tutuyorum. İstisnaların bir hesabı yapılsa, 7 milyar nüfusun oranı belirlense payda milyonun üzerinde çıkar. Bu istisnalarında arkasında mutlaka bir anne veya eş vardır.
Erkek sabit fikirlidir tek düzedir istisna erkekler hariç bir çok şeyi aynı anda düşünemezler kadınlar duygusal değildirler çünkü onlara küçüklükte bu erkeksin sen ağlama cümlesinden aşılanmıştır misyon böyle yüklenmiştir. Kadın daha kırılgan daha ince düşünen hassas kafasına takan detaycı çok konuşan çabuk düşünen varlıktır. Erkekleride anlamak lazım bizim kadar rahat değiller aslında. İçlerinde yaşarlar biz bir yolunu bulur dışarı atarız.. Aslında erkeklerin hepsi birer çocuk bu yanlış anlaşılmasın ne kadar düzgün kendine güvenen karşısındakine güvenen sevgi ve şefkatle idareci yakşaşırsanız o kadar karşılığını alırsınız.. Yani özetle aslında dizgin görülmesede kadının elindedir o dizgini nereye nasıl yönlendireceğinize siz karar vereceksiniz.. Birde Allah aşkına şu kıskanç tripli ağlamaklı dırdırcı halini bırakmalı kadın.. Kendinize değer verin aklınızı kullanın kendinize saygı duyunki karşıdaki erkekte size duysun...
erkekler daha düz düşünür birşey olacaksa hemen olsun ister veya bir bardak dolu ise doludur erkek için nasıl dolduğunun önemi yoktur ama kadınlar inceler ne ile dolu nasıl dolu nereye kadar dolu yani demem o ki kadınar dolambaçlı yolları severler kafaları öyle çalışır erkeklerin ise düz çalışır
Kızlar herşeyi irdeler ama erkekler yüzeyseldir. Örneğin bir erkeğe bana mavi bir kürdan getirirmisin dediğinde beyni mavi kürdana odaklanır ama kürdan mavi beneklidir ve gözünün önünde olsa bile göremez. Ama kadınlar irdelerler mavi kürdanı değilde kürdanın her çeşidini bulup getirmeye odaklıdır
Kadın beyninin sağ lobunu kullanır, erkek sol lobunu bütün farklılık bundan kaynaklanır. Mesela erkek bir eylemin olup olmadığıyla ilgilenir kadın ise o eylemin nasıl olduğuyla ilgilenir. Küçük bir örnek veriyim; erkek çiçek almıştır. Aldmmı aldım diye düşünür, kadın nasıl aldı nasıl verdi nasıl baktı nasıl söyledi diye düşünür :)
Erkekler yayılmayı severler, kadınlar onları toplamaktan yorulur ve bu durum kadının hiç hoşuna gitmez.. Gömleğim nerde? en klasik erkek sorusudur? Bence durumu tersine çevirmek lazım. Rujum nerde, küpe mi gördün mü? Eşitlenir mi böylece? Tamamen değil, ama biraz.
Kadın eski ilişkisini devam ettirmeye çalışıp mutsuz olurken Erkeklerde önceki kızlarda yaşadığı sorunlar (aldatılma, red edilme gibi) karşı duyarsızlaşmıştır
kadın eski de yaşar erkek yeni kızlara karşı odun demek istediğim kızlar kendini yenileyemez erkek ise kendini yenileyebilir yola devam edebilir
akıl mantık kadın da aklın ötesinin ötesi vardır erkekte peff 1% ola 3% belkide 6% hehehheheh siz hiç banyoda çıldırdınızmı Evde denedim banyo b*k oldu annem beni terlikle kovalarken dışarı koştum sonra kamyonet geldi ustune atladim paketler vardi icinde saklandim sonra bu paketleri mafya aldi gordum icinde organlar vardi rusyaya yolladilar sonra icerden ciktim bir baktim tas erkekler var danimarkali erkekler var iste sen hala okuyonmu assfs:shdhd
Kadinlar duygusaldir genelde duygulariyla hareket ederler. Telefonla konusup ayni anda utu yapa bilirler bulasik yikarken yemek yapa bilirler yani konusurken dusunurler. Erkekler daha cok mantigi kullanirlar duygularini kontrol altina ala bilirler ve iki isi ayni anda yapamatlar. Ha birde kadinlar daha aciya dayaniklidir erkekler o kadar deyil. Dusunsene adet sancisi yasiyan bir erkek kesin kendini kopruden atar
Ataerkil toplumda erkek rahattır, kadın ise daha fazla baskıyla çevrelenir. Bu da birtakım farklıklara yol açacaktır. Bazı şeyler doğuştan gelen hissiyatlar değildir, bizlere öğretilmiştir. Siz bunlara tabu diyin, basmakalıp düşünceler diyin, ne derseniz diyin fakat değiştirmek için ataerkil toplumdan sıyrılıp, toplumsal cinsiyet eşitliği sağlanmalıdır. Erkekle kadın arasında tek fark, fiziksel görünüş olarak kalsa daha güzel olacaktır.
Genel açıdan bakarsak aslında herkesin bildiği üzere temel fark cinsel organdır. Bunun yanında kadının ve her türlü dişi canlının daha narin, duygusal, fiziksel açıdan daha zayıf, titiz olduğunu da söyleyebiliriz ardından. Ki her kadın cinsel veya fiziksel eksikliğini, zayıflığını bir erkekle tamamlar. Elbette her iki cinsiyetin de birbirleri olmadan bir anlamı yoktur fakat kadın bir nebze bile olsa erkeğe daha düşkündür. Bu da önemli bir fark.
Kadın daha düşkündür erkeğe... Kadın zayıf, erkek güçlüdür. Kadın duygusal, erkek biraz daha serttir. Bu yüzden kadın eksiklik ve zayıflıklıklarını erkekle tamamlar.
Biz Bu günü Düşünürken Onlar ise Ölecekleri Gün Hangi elbiseyi giyeceklerini.. Nereye mezar yaptıracaklarını Düşünmeleri Kadar açık bir farkla ileriyi düşünmeleridir...
Genelleme yaparak söylüyorum kadinlar biseyi kafaya fazla takip uzerine duygusal hisler eklerler kadinlar daha cok diygukara erkeklerse mantiga ve dusunceye onem verir bu yüzden genelde uzulen taraf kadinlar olur
olaylar karşısında daha soğukkanlı, yerine göre duyarsız davranabilmek, hem fiziki anlamda hem de psikolojik açıdan kadından daha dayanıklı olmak. erkek kadının zaaflarını zayıflıklarını bilip ona göre hareket etme yetisine ve sorumluluğuna sahiptir. kadının ise böyle bir yetisi ve sorumluluğu yoktur.
Kadın insandır, biz ise insanoğlu. Bu sözden hareketle diyebilirim ki kadınlar çiçektir. Peygamber Efendimiz S. A. V i de doğuran bir kadındı, Kadın garibandır, Kadın mazlumdur koruyup kollamamız gerek.
Düşünce tarzları en belirgin karekteristik farktır. Hiçbir kadın ile hiçbir erkek aynı kafada olamaz. Birçok gerizekalı da kafasına göre sevgili bulmadığı için yanlız kalmaktadır. Nah bulursunuz kafanıza göre eş, harmanınız farklı bir kere.
Kadın ve erkek birbirinden çok farklı özellikler taşıyan varlıklardır. Fiziksel ve duygusal açıdan çok farklılık taşısalar da erkeksiz bir hayat ya da kadınsız bir hayat mümkün de değildir. Yani kadın ve erkek arasında ki farklar bizi birbirimize iter
duygusallıktır. fedakarlıktır. göğüs gerendir her zaman. en önemlisi anadır. yemeyip yedirendir. acısını mutsuzluğunu içine gömendir. daha ne yazayımki.
Kadınlar yapısı gereği daha detaycı bir beyin yapısına sahiptirler. Kadınlarda Bellek daha ayrıntılı işler ve her ayrıntı üzerinde durarak değerlendirmeler yaparlar. Erkekler daha çözüm odaklıdır. Her istediğine kolay yoldan ulaşmayı hedefler.
Türkiye’de her gün ortalama 5 kadın öldürülüyor.. Dikkatli göremesekte Türkiye bir kadın mezbahanesidir. Her sene başında yaklaşık 2 bin kadın “insan fırınları”nda topluca yakılsa; buna katliam dersiniz değil mi?
Ayakta işeyebiliyokar, doğurganlık özellikleri yok, her ay şu lanet adet sancısını çekmiyolar, makyaj yapmak zorunda değiller, düz mantık düşünüyolar, trip atma gibi bir lüksleri yok
Erkekleri ve kadinlari birbirinden ayiran bir ozellik yoktur. Cunku her insani birbirinden ayiran bircok ozellik vardir. Her insan ozeldir. Bir tane sayamayiz.
Kadin hem anne hem baba olur ama erkekler anne olmaya calissalar da pek beceremezler onlar daha cok, babalik ile donatilmistir ama anne olmaya calismalarida en onemli ozellikleri
Erkekler geniş perspektifte bütüncül bir görüş içindedir. Kadınlar daha dar perspektif içinde detaylı... en temel ve hayatın her alanına yansıyan fark bu bence
Kadınlar şu kadın erkek eşitliğini abartıp her yönden giyim olsun sosyal yaşam olsun erkeklere benzemeye çalıştıkları için bence artik fazla bir fark yok :) Yalnız bir tane var o erkeklerde kesinlikle bulunamaz "ANNE FEDAKARLIĞI"
@angelov seytanin Hz ademden ustun oldugunu iddia etmesi gibi bayanlarda tarihte ilk defa bu yuzyilda bu kadar simartilmistir. bu kadinlara bu kadar hak vrrilmemeli byin yok cunku
@andreaDL söylediklerin doğru ama kadinda beyin olmadgndan degil. Kadınlar sadece daha hassas olduklari için o haklar verilmiştir ancak nazi kadnlarmiz bu haklari gayri bir yere koymaya çalışarak kendilerini birşey sanmislardir
Çoğu yorumları okudum necsaçma sapan varlıklar var direk cinsel bölge. Yapma yorum kardeşim biz bilmiyormuyuuz cinsel farkındalığı. Yorum yapacaksan aklından geçen frkındlıkları yaz.
En İyi Cevaplar